27 bästa Beaver Builder-teman och mallar (2020)

Letar du efter de bästa Beaver Builder-teman och mallarna?


Det finns många WordPress-teman och mallar byggda specifikt för Beaver Builder för att hjälpa dig snabbt skapa professionella webbplatser. Att använda ett sådant tema eller mall gör processen mycket snabbare utan att kompromissa med designen.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa Beaver Builder-teman och mallarna som du kan använda.

Beaver Builder Teman och mallar

Vad är Beaver Builder?

Beaver Builder är den bästa dra och släpp WordPress-sidbyggaren-plugin på marknaden. Det låter dig enkelt skapa vackra webbplatser och målsidor utan att skriva någon kod.

Beaver Builder

Med hjälp av pek- och klickverktygen kan du skapa mycket engagerande mönster med en direktförhandsvisning. Du kan anpassa alla aspekter av dina layouter inklusive anpassade sidhuvuden, sidfotar, sidofält och widgets (utan att skriva någon kod).

Som standard kommer Beaver Builder med dussintals färdiga mallar som du kan använda som startpunkt. Det fungerar med alla WordPress-teman, men om du använder Beaver Builder-klara teman ger du dig ännu mer flexibilitet.

Relaterad: Hur man skapar ett helt anpassat WordPress-tema med Beaver Themer (ingen kod krävs)

Skillnaden mellan WordPress Theme vs. Mall?

Ett WordPress-tema är ett komplett paket inklusive design, layout, funktioner och webbsidor. Du kan använda temat för att skapa din webbplats utan hjälp av någon annan resurs. Ett tema kommer med alla kodningsfiler och CSS som du behöver för att utforma din webbplats.

Å andra sidan är en sidmall en enda sidlayout som du kan använda för att skapa målsidor eller andra anpassade sidor som kommer snart sida, om oss sida osv..

Du kan också skapa webbplatser med en sida med WordPress-mallar. Du måste dock fortfarande använda WordPress-plugins från tredje part för att lägga till funktioner och funktionalitet på din webbplats.

Nu när du vet skillnaden mellan WordPress-tema kontra mall, låt oss ta en titt på de bästa Beaver Builder-teman och mallarna för din webbplats.

Bästa Beaver Builder-teman

Det finns hundratals WordPress-teman som är kompatibla med Beaver Builder. Men teman nedan har genomgått ytterligare granskning för att se till att de har den bästa kompatibiliteten med Beaver Builder.

1. Astra-tema

Astra Theme

Astra Theme är ett populärt WordPress-tema som är byggt för alla typer av webbplatser. Det är helt kompatibelt med drag-and-drop-sidbyggare som Beaver Builder. Det kommer också med dussintals startsidor och demonstrationer som du kan importera med 1-klick och redigera med Beaver Builder.

Det är ett funktionsrikt tema med betalda tillägg och tillägg för att lägga till fler alternativ på din WordPress-webbplats. Varje aspekt av temadesign kan anpassas helt och du kan till och med skapa dina egna layouter.

2. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett kraftfullt WordPress-tema som fungerar bra med Beaver Builder. Den levereras med ett klick på demoinnehåll för att hjälpa dig komma igång direkt. Du kan helt enkelt ändra innehållet och bilderna på webbsidorna med Beaver Builder.

Detta tema fungerar med alla populära WordPress-plugins för att utöka funktionaliteten och lägga till fler funktioner. Hestia Pro stöder fullt ut WPML för att skapa en flerspråkig webbplats.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett utmärkt WordPress-tema som helt integrerar Beaver Builder för att anpassa din webbplats. Det är packat med dussintals layouter och mallar. Du kan installera en webbmall för att konfigurera strukturen på din webbplats och göra ändringar i layouten med Beaver Builder.

Det levereras med flera färgscheman, teckensnitt, parallax-rullning, bakgrundsbild och anpassade widgets. Den är mycket optimerad för SEO för att hjälpa dig att få mer trafik från sökmotorerna.

4. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro är ett elegant WordPress Beaver Builder-tema som är utformat för att skapa vackra webbplatser. Det levereras med hemsidans innehållsblock för att lägga till bilder, element, widgets och innehåll på ett organiserat sätt. Det låter dig också visa skjutreglaget för innehållet i rubriken på din webbplats.

Temat erbjuder utrymme för anpassad logotyp, navigationsmeny, uppmaningsknapp och ikoner för sociala medier. Det är enkelt att konfigurera med Beaver Builder och WordPress-anpassare.

5. GBeaver

GBeaver

GBeaver är ett modernt WordPress-tema byggt specifikt för Beaver Builder drag-och-släpp-sidbyggare. Den har många förbyggda layouter och färdiga webbplatser. Temat är mycket anpassningsbart och innehåller alla funktioner för att skapa alla slags WordPress-webbplatser.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar anpassade färger, sidofältwidgets, navigationsmenyknappar och sidfotkolumner. Den har en panel för temalternativ för grundinställningar.

6. Potenza

Potenza

Potenza är ett WordPress-tema på en sida utformat vackert för alla typer av webbplatser. Det är helt anpassningsbart med hjälp av Beaver Builder-sidbyggaren. Detta tema har en flexibel layout med rätt avsnitt för att lägga till en navigationsmeny, bildreglage, innehållselement, widgets och sidfot på hemsidan.

Temat kan anpassas för färgval, typsnitt, bakgrundsbild och mer. Det stöder WooCommerce och kan användas för att starta en onlinebutik.

7. GenereraPress

GeneratePress

GeneratePress är ett Beaver Builder-tema för WordPress-webbplatser. Den har en modern och elegant layout med alla nödvändiga funktioner. Det kommer också med betalda moduler och tillägg för att lägga till fler alternativ på din webbplats.

Du hittar omfattande alternativ för att kontrollera färger, teckensnitt, bakgrund och andra layoutinställningar. GeneratePress är optimerad för prestanda och hastighet vilket förbättrar användarupplevelsen och sökrankningen.

8. Anpassa

Customify

Customify är ett enkelt WordPress-tema som är utformat för plugins för sidbyggare inklusive Beaver Builder. Alla designelement är enkla att anpassa med hjälp av drag-and-drop-sidan. Det ger dig möjlighet att redigera i realtid vilket sparar timmar med att kontrollera förhandsvisningen av webbplatsen i en separat webbläsarflik.

Det levereras med flera förbyggda webbplatsdemos som du kan använda för att snabbt starta en blogg eller webbplats. Med Customify kan du också skapa dina anpassade layouter med Beaver Builder.

9. Sidbyggerram

Sidbyggsram

Page Builder Framework är ett WordPress-tema som byggs specifikt för sidbyggare som Beaver Builder. Det levereras med flexibla layoutinställningar och en imponerande uppsättning funktioner. Det erbjuder premiumförlängningar för transparent huvud, klibbig navigering och Adobe-teckensnitt.

Den kan användas för att skapa en webbplats för alla affärsnischer. Page Builder Framework är optimerat för SEO och stöder WooCommerce ur lådan.

10. Lins

Lins

Lense är ett WordPress-fototema som är utformat för att skapa vackra webbplatser och bloggar för fotografer, portföljer och digitala byråer. Det är kompatibelt med Beaver Builder dra och släpp sidbyggare och innehåller flera bildgallerlayouter, fullskärmsmallar, navigationsmeny för sidofält och anpassad logotyp.

Andra viktiga funktioner inkluderar färgval, separat bloggsida, sidofältwidgets, bildarkiv, sidmallar och presenterade innehållssektioner.

11. Neve

Neve

Neve är ett lätt och funktionsrikt WordPress-tema. Det integrerar Beaver Builder för att anpassa varje avsnitt på din webbplats snabbt. Det här temat har vacker typografi, navigationsmeny, anpassad logotyp, bakgrundsbild och rubrik med parallax.

Det levereras med en 1 minuts installationsprogram för att importera demoinnehållet och ersätta det med ditt innehåll för att starta webbplatsen. Neve har e-handelsinställningar och vagnalternativ för att enkelt köra en onlinebutik.

Bästa Beaver Builder Mallar

Beaver Builder erbjuder vackra färdiga mallar som kan användas som målsidor för varje webbplatsnisch. Dessa mallar kan redigeras med drag-and-drop-sidbyggaren.

Låt oss titta på några av de bästa Beaver Builder-mallarna.

1. Fotografi

Fotografi

Fotografi är en Beaver Builder-mall för fotografer, konstnärer och bloggare. Den har en attraktiv layout för att skapa din målsida för fotografering. Den mörka färgen i bakgrunden gör teckensnittet läsbart. Du kan använda den här mallen för att få fler leads online.

2. Creative Agency

Creative Agency

Creative Agency är en färgstark Beaver Builder-mall för marknadsförings- och webbbyråer, småföretag och onlinebutiker. Det stöder WooCommerce för att visa upp dina produkter vackert. Det har en enkel layout med minimalistisk design som skapar en trevlig användarupplevelse.

3. Småföretag

Litet företag

Som namnet antyder är Small Business en perfekt Beaver Builder affärsmall. Den har en minimal och elegant design för att marknadsföra företagets målsidor. Mallen har en bakgrundsbild på full skärm och en uppmaningsknapp. Den använder vacker typografi med djärva typsnitt som gör din text mer synlig.

4. Konstruktion

Konstruktion

Construction är en snygg Beaver Builder-mall för fastigheter, entreprenörer och byggföretag. Den har en modern layout som är utformad för att skapa ett bra första intryck. Med Beaver Builder’s Construction-mall kan du skapa vackra målsidor för att marknadsföra ditt företag och tjänster.

5. Helskärm

Fullskärm

Helskärm är en minimalistisk Beaver Builder-mall som passar alla webbplatser. Det kan användas för att skapa målsidor på helskärm med text och uppmaningsknapp. Du kan använda Beaver Builder dra och släpp-byggaren för att anpassa färger, bakgrund och teckensnitt för att matcha dina märkesfärger..

6. Redaktion

Redaktionell

Redaktion är en utmärkt mall för Beaver Builder för bloggare, redaktörer, tidskrifter online och författare. Det erbjuder en bakgrundsbild på full skärm för din målsida. Du kan också lägga till innehåll i avsnitten under rubrikområdet. Det är utformat för att göra ditt innehåll sticker ut och öka sidvisningarna.

7. Restaurang

Restaurang

Restaurant är en vacker Beaver Builder-mall för mat- och receptbloggar, restauranger och kaféer. Den använder skarp typografi och mörk bakgrund som ger din målsida ett mycket modernt utseende. Mallen använder också anpassade ikoner, elegant typografi och CSS-animationer för att skapa en interaktiv användarupplevelse.

8. Musiker

Musiker

Som namnet antyder är Musiker en Beaver Builder-musikmall för DJs, band, artister, sångare och artister. Den har knappar i stor storlek för uppmaning och omdirigering till dina målsidor. Den använder djärva och ljusa färger för att skapa en avslappnad och underhållande upplevelse för besökare.

9. Crossfit

crossfit

Crossfit är en modern Beaver Builder-mall för gym, crossfit, yoga och fitnesswebbplatser. Den har en fantastisk layout med en imponerande bakgrundsbild på full skärm. Det kan också användas med alla WordPress-teman för crossfit och gym för att locka fler kunder.

10. Fordon

Bil

Automotive är en Beaver Builder-mall för bilföretag, bilshowrum, sportbilsrelaterade webbplatser och andra billeverantörer. Det kommer med en vacker kombination av teckensnitt och färger, anpassad bakgrundsbild och en attraktiv layout. Denna mall kan enkelt anpassas med Beaver Builder sidbyggare för att lägga till ditt eget innehåll och bilder.

11. Kommer snart

Kommer snart

Coming Soon är en enkel och snygg Beaver Builder-mall för din kommande sida. Den har en anpassad logotyp med tagline och en prenumerationsruta för nyhetsbrev via e-post. Den här mallen har flera färgval för teckensnitt och bakgrund. Det kan anpassas med WordPress-anpassare med live-förhandsvisning.

12. Advokatbyrå

Advokatbyrå

Om du vill skapa en vacker målsida för ditt juridiska företags webbplats är Beaver Builder’s Law Firm-mall det perfekta alternativet. Det är mycket anpassningsbart med hjälp av Beaver Builder-sidbyggaren, och du kan enkelt ändra bakgrundsfärg, text, typsnitt med mera.

13. e-bok

eBook

eBook är en professionell Beaver Builder-mall för författare, bloggare, författare, online-bibliotek och litterära webbplatser. Mallen har en stor bild på toppen med din uppmaning till handlingstext. Det är kompatibelt med WooCommerce så att du kan visa upp och organisera alla dina e-böcker. Du kan också använda den för att skapa en målsida för en enda e-bok.

14. Allmän verksamhet

Allmän verksamhet

General Business är en Beaver Builder-affärsmall för onlinebyråer, varumärken och småföretag. Den har ett rubrikavsnitt upptill följt av ditt viktigaste innehåll. Den här mallen har ett dedikerat utrymme för din anpassade logotyp, full bredd presenterad bakgrund, tagline och uppmaningsknapp. Det kan redigeras med Beaver Builder och WordPress live customizer.

15. Mobilapp

Mobil app

Mobile App är en ren och elegant Beaver Builder-appmall som är utformad för att visa upp dina mobilappar, prylar och tillbehör. Det erbjuder en enkel layout med vit bakgrund och lätt att installera med hjälp av Beaver Builder sidbyggare. Mobilappmallen kan också användas för att marknadsföra dina appar och öka antalet nedladdningar.

16. Utbildning

Pedagogisk

Utbildning är en elegant Beaver Builder-mall för skolor, universitet, bibliotek och privata institutioner. Det kan användas för att skapa målsidedesign för att marknadsföra en onlinekurs, tillkännage nya klasser eller locka nya studenter. Det är helt anpassningsbart så att du kan ersätta standardinnehållet med din egen text och bilder.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa målsidorna för WordPress. Du kanske också vill se vår lista över de bästa Gutenbergvänliga WordPress-teman.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map