32 bästa WordPress-teman för din webbplats (2020)

Letar du efter de bästa WordPress-portföljtema? WordPress är det perfekta verktyget för att skapa vackra portföljwebbplatser för att visa upp ditt arbete och få nya kunder. I den här artikeln kommer vi att dela vårt expertval med de bästa WordPress Portfolio-teman, så att du kan komma igång direkt.


Bästa WordPress-teman för portföljer

Bygga en portföljwebbplats med WordPress

Att välja rätt plattform för din portföljwebbplats är avgörande för framgången. WordPres.org-webbhotell som är värd för själv ger dig flexibilitet och frihet att bygga en webbplats som inte bara visar dina talanger utan hjälper dig att få mer arbete.

För att komma igång måste du först registrera dig för ett WordPress-värdkonto. Det är här din webbplats kommer att leva på internet.

Du kommer också att behöva ett domännamn. Det här är adressen till din webbplats (exempel: wpbeginner.com eller google.com).

Vi rekommenderar att du använder antingen Bluehost eller SiteGround. Dessa är ett av världens största värdföretag och en officiell värdpartner för WordPress.

När du har registrerat dig för ett värdkonto måste du installera WordPress. Följ instruktionerna i vår steg-för-steg-guide om hur du startar en WordPress-blogg så kommer du vara igång på nolltid.

När du har installerat WordPress kan du välja ett tema för din webbplats. Du kan välja valfritt tema från vårt expertutbud nedan och sedan gå över till vår guide om hur du installerar ett WordPress-tema för att ställa in det.

Med det sagt, låt oss nu titta på de bästa WordPress-portföljteman som för närvarande finns på marknaden. Den här listan innehåller ett urval av både gratis och premium WordPress-teman och alla är helt mobila-responsiva.

1. Modern Portfolio Pro

Modern portfölj

Modern Portfolio Pro är ett elegant WordPress-portföljtema från StudioPress. Den är byggd ovanpå den stenhöga kärnan i Genesis temaram.

Modern Portfolio har en minimalistisk layout med fokus på vacker visning av dina bilder och foton.
Det har flera sidlayouter för blogg, hemsida, målsidor osv. Det är enkelt att installera med hjälp av anpassningstjänsten för live-teman. Hemsidan är gjord av widget-färdiga områden så att du kan dra och släppa objekt på din hemsida.

2. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro är ett WordPress-portfiltema byggt på Genesis-ramverket. Ambiance Pro är designad för att visa dina foton och bilder vackert och har vackra layoutalternativ och elegant typografi.

Det levereras med flera sidmallar för din blogg, arkiv och målsidor. Det är snabbt och enkelt att installera med anpassning av live-tema. Den har två navigationsmenyer en överst och den andra längst ner. Hemsidan är helt widgeterad så att du enkelt kan ställa in den på några minuter.

3. Exponera Pro

Exponera Pro

Expose Pro är ett annat elegant och elegant WordPress-portföljtema från StudioPress. Den kommer med en widgetad hemsida med fyra widgetområden och har flera mallar för din blogg, hemsida, arkiv och målsidor.

Expose Pro är designad för att vackert visa upp din fotografering. Den använder stor bildvisning och har ett anpassat galleri-inläggsformat med ljusboxvisning av dina foton. Den är snabb och enkel att installera och är mycket optimerad för hastighet och prestanda.

4. Hög

Lugg

Pile är ett modernt och elegant designat WordPress-portföljtema för artister, skapare och byråer. Dess hemsida har en skjutreglage på full skärm med en uppmaningsknapp.

Det kommer med vackra färgalternativ, flera layoutalternativ och underbara gallerier för att visa upp ditt arbete. Pile är lätt att använda och alla temainställningar kan enkelt anpassas.

5. Kameran

Kamera

Som namnet antyder är Camera ett underbart WordPress-portföljtema för fotografer, illustratörer och bildkonstnärer. Den fokuserar på en fantastisk vacker visning av stora bilder med elegant typografi som gör att du kan lägga till ett rikt berättandeelement till dina bilder.

Den har en distraktionsfri layout med hopfällbar meny och sidofält. Det är lätt att installera och undviker att förvirra användare med komplicerade alternativ. Den levereras med en inbyggd instrumentpanel för att komma igång som hjälper dig att ställa in temat på några minuter.

6. Designer

Designer

Designer är ett vackert WordPress-portföljtema för designers, konstnärer, fotografer och berättare. Den använder en vacker rutnätbaserad två kolumnlayout på hemsidan och kommer med en vacker portföljdisplay.

Det fokuserar på att se till att dina bilder dyker ut och att inga andra designelement distraherar användarna bort. Det har en hopfällbar meny och sidofält och kommer med instrumentet för att komma igång för att hjälpa dig komma igång.

7. Ficka

Ficka

Pocket är ett minimalistiskt WordPress-tema för fotografering och portfölj. Den har underbar typografi och stor visning av funktionsbilder och rubriker. Det finns inga sidofält förutom det ena widget-klara området längst ner.

Den levereras med en navigationsmeny längst upp och en sociala medielänksmeny längst ner. På grund av dess superminimalistiska strategi för design är Pocket väldigt lätt att installera och är mycket optimerad för hastighet och prestanda.

8. Norra

Norr

North är ett annat fantastiskt WordPress-portföljtema med en nätbaserad layout. Det levereras med vackra portföljmallar för att vackert visa bilder, foton, videor och ljudfiler.

Det kommer med flera färgval, stöder inläggsformat och kan användas med tredjepartsgalleriplugin för att skapa vackra fotogallerier.

9. Verb

Verb

Verb är ett WordPress-portföljtema för designers, konstnärer, fotografer etc. Det har en underbar design med en rutnätlayout på hemsidan och sidor i hela bredden för portföljobjekt och sidor.

Verb ger dig möjlighet att anpassa färger och ladda upp anpassad logotyp från anpassningen av live-tema.

10. Topp

Topp

Peak är ett modernt WordPress-portföljtema med en kakelbaserad visning av bilder i en responsiv rutnätlayout.

Det kommer med flera layouter för sidor såväl som inlägg. Den har en mega-meny överst, sociala medie-menyer och skjutbara sidofältwidgets.

11. Estetisk

Estetisk

Estetik är ett snyggt WordPress-portföljtema som passar fotografer, stylister, designers etc. Det kommer med ett inbyggt portföljavsnitt, flera layoutalternativ och obegränsade färger.

Det kommer också med flera sidfält och en dra-och-släpp-sidbyggare. Det stöder också helt WooCommerce och kan användas för att driva din egen onlinebutik.

12. Återuppta

Återuppta

Resume är ett djärvt WordPress-portföljtema. Det kommer med ett inbyggt portföljhanteringsområde, anpassade widgets och en hemsida-byggare för dra och släpp.

Det kan också användas som ett enda sidtema där alla dina webbplatsavsnitt visas på hemsidan.

13. Exponering

Exponering

Exposure är ett elegant WordPress-tema med flera ändamål med inbyggt portföljhanteringssystem. Det är idealiskt för webbplatser för fotografi, mode, livsstil, konst och hantverk.

Det kommer med en dra och släpp sidbyggare som gör att du kan designa dina sidor som du vill. Det har massor av inbyggda anpassningsalternativ och det är helt mobilt responsivt.

14. Hörn

Hörn

Corner är ett WordPress-portföljtema i minimalistisk stil för konstnärer, designers och fotografer. Det levereras med ett inbyggt portföljhanteringsområde och anpassade widgetar för Twitter och Flickr.

Den har flera sidlayouter och du kan välja dina egna färger. Det stöder WooCommerce och testas med populära WordPress-sidbyggare-plugins.

15. Elegant

Elegant

Elegant är ett kraftfullt WordPress-tema för portföljer. Det levereras med ett inbyggt portföljhanteringsområde och har flera rutnät- och kolumnbaserade layouter. Det kommer också med bildfilter som du kan använda på dina foton efter att ha laddat upp dem.

Temat kommer med sin egen drag-and-drop-sidbyggare med flera inbyggda mallar för att snabbt skapa olika slags målsidor. Den har underbar typografi och har flera anpassade widgetar.

16. Vinkel

Vinkel

Angle är ett flexibelt WordPress-tema med portfölj. Det kommer med en dra-och-släpp-sidbyggare, flera layoutalternativ och flera anpassade widgetar.

Det är utformat för att vara lämpligt för portfölj, bloggning, fotografering och även som en företagswebbplats. Det är enkelt att konfigurera och optimera för hastighet och SEO.

17. Kustlinje

kust

Coastline är ett unikt vackert WordPress-portföljtema. Det kommer med portföljinnehållstyp, kraftfulla anpassade widgetar och flera layoutalternativ.

Den har ett fast vänster sidofält med anpassat bakgrundsstöd och kommer med olika sidmallar för blogg, portfölj, arkiv och gallerier.

18. True North

Äkta norr

True North är ett flexibelt WordPress-portföljtema med en vacker design. Det levereras med flera layoutalternativ och inbyggt portföljavsnitt. Den har rutnätsbaserad layout på hemsidan med vacker bildvisning.

True North stöder anpassad bakgrund, anpassad rubrik och kommer med flera anpassade widgetar för sociala medier.

19. Minnen

minnen

Memories är ett vackert WordPress-fototema med elegant visning av dina portföljobjekt. Den har inte en portföljinnehållstyp, utan den kommer med en gallerivisning som visar dina fotografier, mönster och andra visuella konstverk vackert.

Temat kommer med flera färgscheman och har flera layoutalternativ. Det kommer med anpassad bakgrund och sidhuvudstöd såväl som anpassade widgets för dina sociala medieprofiler.

20. Nico

Nico

Nico är ett annat elegant designat WordPress-portföljtema för fotografer, konstnärer, designers etc. Det kommer med en vacker filtrerbar portföljsektion och flexibla layoutalternativ för olika sidor på din webbplats.

Nico kommer med flera färgscheman och har stöd för anpassade bakgrunder, rubriker, widgets osv.

21. Vignett

Vinjett

Vignette är ett kraftfullt WordPress-flerfunktionstema som utformats specifikt för fotografer. Hemsidan har en huvudskärmsrubrik där du kan använda en bild eller en video med din uppmaning.

Vignett levereras inte med en portföljfiltertyp. Istället kommer det med bildgallerier för att visa upp ditt arbete. Det har flexibla anpassningsalternativ med stöd för anpassade rubriker, bakgrund, flera sidlayouter och färgscheman.

22. Mozzy

mozzy

Mozzy är ett ljust WordPress-portföljtema för illustratörer, grafiska formgivare, fotografer osv. Den har en anpassningsbar hemsida med skjutreglaget och presenterade innehållsområden.

Det levereras med inbyggda avsnitt för portfölj, tjänster och klienter. Det kommer med stöd för anpassade inläggsformat, bakgrunder, rubriker och sociala widgetar.

23. mustasch

Mustasch

Mustasch är ett enda WordPress-portföljtema för designers, konstnärer, fotografer osv. Det är flexibelt att användas som ett tema på sidan eller ett flersidigt tema. Det levereras med inbyggd portfölj, klienter, tjänster och teammedlemmers innehållstyper.

Mustaschen har en underbar och verkligt unik design med anpassad logotypstöd. Det kommer också med Google Maps och kontaktformulärsupport.

24. Utkast

Förslag

Utkast är ett minimalistiskt gratis WordPress-portföljtema. Den använder presenterade bilder för att visa en rutbaserad layout på hemsidan. Perfekt för fotografer att visa upp sitt arbete. Det stöder teman anpassning med live anpassning och kommer med en enda navigationsmeny ovanpå.

25. Formligt

Välväxt

Shapely är ett mycket anpassningsbart gratis WordPress-portföljtema. Det är utformat för att vara tillräckligt flexibelt för webbplatser med en enda sida och webbplatser med flera sidor. Den har en vacker visning av presenterade bilder och kommer med stort anpassat huvudstöd.

Den har en helt widgetiserad hemsida där du bara kan dra och släppa widgetar för att lägga till portfölj, vittnesmål och parallaxavsnitt.

26. Nikkon

Nikkon

Nikkon är ett gratis WordPress-fotografering och portföljtema. Det är utformat för att vackert visa upp bilder i en rutbaserad layout på hemsidan. Det erbjuder flera sidhuvudlayouter, sidfotlayouter och flera sidmallar. Det stöder WooCommerce ur rutan och kommer med enkla anpassningsalternativ.

27. Pixgrafi

Pixgraphy

Pixography är ett elegant och gratis WordPress-portföljtema. Hemsidan har en stor sidhuvudbild eller anpassad skjutreglage med rutnätbaserad layout med visade bilder. Det stöder många populära gratis plugins ur rutan och är helt kompatibelt med Polylang plugin för att bygga flerspråkiga webbplatser.

28. Gridsby

Gridsby

Gridsby är ett gratis Pinterest-stil WordPress-portföljtema utformat specifikt för fotografer, kuratorer, konstnärer osv. Hemsidan är byggd med presenterade bilder från blogginlägg i en vacker rutnätbaserad layout. Den använder också hemsidagalleriet som en funktion för att visa upp dina foton på hemsidan.

29. Bailey

Bailey

Bailey är ett flexibelt WordPress-portföljtema för interiörarkitekter, fotografer och andra kreativa typer. Det kommer med ett inbyggt avsnitt för projekt så att du enkelt kan lägga till portföljobjekt med fullständig information och bilder.

Temat stöder flera sidlayouter med flera sidfältalternativ. Det kommer också med flera redo att använda anpassade widgetar för sociala medier, enkel skjutreglage och skjutreglage för innehåll.

30. Videograf

videographer

Som namnet antyder är Videograf ett WordPress-portföljtema för videoproducenter, filmskapare och fotografer. Den har ett stort fullskärmsrubrikavsnitt på hemsidan. Det kommer med en dra-och-släpp-sidredigerare, massor av kortkoder och flera anpassade widgets som är färdiga att använda.

Videograf erbjuder också sidmallar med flera sidfältalternativ. Det kommer med olika färgscheman och det är väldigt enkelt att installera.

31. Remi

Remi

Remi är ett annat vackert WordPress-portfölj och fototema. Den levereras med inbyggd innehållstyp för att lägga till och hantera dina projekt och portföljobjekt. Det kommer med flera layoutalternativ och flera anpassade widgetar. Det levereras med stöd för Google Maps och Google-teckensnitt och kan enkelt anpassas med live-anpassare.

32. Inspiro

inspiro

Inspiro är ett vackert WordPress-tema med flera ändamål som är idealiskt för videoportföljsidor. Det levereras med vackra videobakgrunder med full skärm, en kraftfull portföljsektion, popup-lightbox och en gallerimodul.

Den har unika anpassade widgetar för att visa portföljutställningar. Det innehåller fyra unika mallar och en dra-och-släpp-sidbyggare. Funktionen videolysbox ger användarna möjlighet att titta på videor i en popup för en mer uppslukande användarupplevelse.

Det var allt tills vidare.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det perfekta WordPress-temat för portföljwebbplatser. Du kanske också vill se vår kompletta steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me