35 bästa WordPress-flerfunktions-teman (2020)

Letar du efter de bästa flerfunktionella teman för din WordPress-webbplats? Multifunktionella teman är flexibla WordPress-mallar som kan användas för att skapa nästan alla typer av webbplatser som kan tänkas. I den här artikeln har vi valt ut de bästa WordPress-teman för din webbplats.


Bästa WordPress-teman med flera ändamål

Att bygga en WordPress-webbplats med ett flerfunktionstema

Först måste du se till att du använder rätt bloggplattform. En självhostad WordPress.org-webbplats ger dig flexibiliteten att använda alla WordPress-funktioner ur rutan. För mer information, se vår jämförelse av WordPress.com vs WordPress.org.

För att bygga en WordPress.org-webbhotell som är värd själv behöver du ett domännamn och webbhotell.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är ett av världens största värdföretag och en officiellt rekommenderad WordPress-värdleverantör.

När du har köpt värd kan du gå till vår guide om hur du skapar en webbplats för steg för steg-installationsinstruktioner.

Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa WordPress-teman som du kan använda för att bygga din webbplats.

1. Astra-tema

Astra Theme

Astra är bland de mest populära och snabbast laddande WordPress-flerfunktionsteman som kan användas för att bygga alla typer av webbplatser. Oavsett om det är en blogg, en företagswebbplats, en e-handelsaffär etc. kan allt utformas och byggas väl med Astra!

Det fria Astra-temat kommer med alla nödvändiga funktioner du behöver för att bygga en webbplats. Dessa kan ytterligare förbättras med Astra Pro-tillägget som lägger till fler fler alternativ som färger och typografi, layouter, eleganta rubriker etc. i kundanpassningen, vilket ger dig mycket mer frihet att anpassa allt snabbt.

Du kan använda deras pre-made demo-webbplatser och importera dem för att få ett försprång med att bygga din webbplats.

WPBeginner-användare kan använda vår Astra-kupong för att få en exklusiv 10% rabatt på Astra Pro.

2. Divi av ElegantThemes

Divi Builder Dra och släpp plugin för WordPress Page Builder

Divi är ett drag & släpp WordPress-sidbyggare och ett flerfunktionstema. Den kan användas för att bygga alla typer av webbplatser du vill ha.

Du kan börja med en av deras förlagda layouter och anpassa den med dra & släpp byggare. Alternativt kan du också börja från början och bygga ett helt anpassat tema.

Divi-layouter är mobilkänsliga och har alla funktioner som galleri, butik, landningssidor, sociala knappar och mer.

3. Ultra

Ultra

Ultra är ett superflexibelt verkligt mångsidig WordPress-tema som passar alla typer av webbplatser. Det levereras med flera färdiga webbplatser som kan installeras med 1-klick. Det innehåller också en kraftfull drag-and-drop-sidbyggare för att redigera dessa mönster.

Inuti hittar du obegränsade layoutalternativ, flera sidfält, anpassade widgets, integration i sociala medier, obegränsade färger och mer. Trots sin flexibilitet är den fortfarande ganska lätt att använda och kan enkelt konfigureras med sidan med anpassade temalternativ.

4. Spencer

Spencer

Spencer är ett modernt och snyggt WordPress-flerfunktionstema som passar för alla typer av affärswebbplatser och bloggar. Den har en helt widgetiserad startsida-layout som gör att du bara kan dra och släppa widgetar för att ställa in den.

Det innehåller också flera sidmallar, sidmall i full bredd, anpassade widgets för sociala medier och funktioner för att upptäcka innehåll. Det kan enkelt konfigureras med live customizer och stöder alla populära plugins för sidbyggare.

5. Indigo

Indigo

Indigo är ett annat kraftfullt multi-purpose WordPress-tema med en modulär strategi för design. Det levereras med flera nyckelfärdiga webbplatser som du kan installera med 1-klick. Du kan också bara dra och släppa moduler för att skapa din egen layout.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar enkel kontaktformulärssida, Google-teckensnitt, Google Maps, vacker typografi, inbyggd social delning och mer. Det är mycket enkelt att använda och anpassa även för absoluta nybörjare.

6. Hellomouse

Hellomouse

Hellomouse är ett elegant WordPress-flerfunktionstema som vackert kan visa upp foton, illustrationer, portfölj och blogginlägg i en rutnätlayout. Med en minimalistisk design gör det att ditt innehåll verkligen sticker ut.

Dess hemsidesdesign är helt widgetad och enkel att installera. Det innehåller också flera widget-klara områden, anpassade widgetar, support för sidbyggare och mer. Det kan enkelt konfigureras med tematilpassare med direktförhandsvisning av din webbplats.

7. Parallax

Parallax

Parallax är ett modernt och snyggt WordPress-flerfunktionstema som använder parallaxbakgrunder för att skapa mycket engagerande hemsideslayout. Det kan också användas som ett enda WordPress-tema med vertikal navigering.

Detta unikt designade tema kommer med en kraftfull sidbyggare, portföljavsnitt, flera layoutkombinationer, integration av sociala medier, kontaktformulär och mer. Med obegränsade färger, oändliga layouter, sidmallar och anpassade widgets kan du skapa riktigt unika webbplatser med på några minuter.

8. Senaste

Senast

Senaste är ett mångsidigt WordPress-tema för e-handelswebbplatser, bloggar, företag och tidskriftswebbplatser. Detta verkligt mångsidiga WordPress-tema innehåller alla de alternativ du faktiskt kommer att använda och inga som du inte skulle behöva.

Den är utformad för att arbeta ur lådan med minimal tippning vilket gör det mycket enkelt att använda. Den innehåller också en igångsättningsguide som hjälper dig gå igenom installationsprocessen.

9. Närvaro

Närvaro

Som namnet antyder är Presence ett WordPress-tema för alla som vill bygga en online-närvaro med starkt varumärkesigenkänning. Detta superflexibla WordPress-tema kommer med flera webbplatsdesign och färgskal som gör att du kan skapa alla typer av webbplatser du behöver.

Det inkluderar demonstrationer för fastigheter, musik, kyrka, portfölj, e-handel och andra demos som hjälper dig att inrätta din webbplats med på några minuter. Alla temalternativ är organiserade med temadashboard-sidan och live-anpassare.

10. Loft

Loft

Om du letar efter underbar typografi och en fantastisk layout för din e-handelswebbplats, kolla sedan Loft. Detta vackra WordPress-tema med flera ändamål har skarp typografi, elegant design och utmärkt användarupplevelse.

Viktiga funktioner inkluderar en klibbig navigationsmeny, uppmaningsknappar, anpassade widgets, tjänster, portfölj, teammedlemmar och vittnesmål..

11. Highend

highend

Highend är ett annat utmärkt val för ett multifunktionellt WordPress-tema. Det levereras med flera färdiga demonstrationsmallar med ett klick på installationsprogrammet och en kraftfull drag-and-drop-byggare.

Det innehåller också flera sidmallar med olika stilar, anpassade widgetar, flera sidfält och menyområden för navigering. Du kan enkelt lägga till din portfölj, teammedlemmar, fotogallerier och till och med använda den för att bygga en e-handelswebbplats.

12. Feltmag

Feltmag

Feltmag är ett tidskriftsstil WordPress mångsidig tema för innehållsrika webbplatser. Dess hemsida har en fullskärmsrubrik, som följs av ditt viktigaste innehåll i en rutnätlayout.

Den har två navigationsmenyer på toppen, stora bilder, flera layoutkombinationer, snygga rubriker, sociala ikoner och mer. Det är utformat för att fungera ut ur lådan och du hittar många anpassningsalternativ för att göra det unikt ditt.

13. Veni

veni

Veni är ett vackert tidskriftsstil WordPress mångsidig tema som passar för bloggar, tidskrifter och affärswebbplatser. Det levereras med fullt WooCommerce-stöd som gör att du enkelt kan lägga till en onlinebutik på din webbplats.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar stående och liggande presenterade bilder, presenterade sidor, flexibla layouter, Google-teckensnitt, obegränsade färger, kontaktformulärstöd och mer. Det är superlätt att anpassa och konfigurera och innehåller en nybörjarvänlig temadashboard.

14. Creativo

Creativo

Creativo är ett annat kraftfullt WordPress-flerfunktionstema med 11 färdiga webbplatser med 1-klick installation. Var och en av dessa mönster kan anpassas med hjälp av en premium drag and drop builder-plugin som ingår i temat.

Den har också en enkel att använda anpassade temainternativ-instrumentpanelen som hjälper dig att enkelt konfigurera din webbplats. Andra funktioner inkluderar flera layoutstilar, olika rubrikstilar, obegränsade färger, sidofält, anpassade widgets och mer.

15. Bento

Bento

Om du letar efter ett gratis WordPress-tema med flera ändamål, titta sedan på Bento. Detta snygga WordPress-tema är utformat för att bygga alla typer av webbplatser. Det kan användas med alla sidbyggare och rekommenderar till och med en vid aktivering.

Det har massor av snygga funktioner och flexibla anpassningsalternativ, allt enkelt organiserade under en live-tematilpassare.

16. Linscap

Linsskydd

Lenscap är ett WordPress-tema med flera ändamål med en layout för tidskriftsstil och fullt stöd för WooCommerce. Dess hemsida har ett stort innehållsreglage och en kategoriläsare precis under den.

Den levereras med en dynamisk färgschematgenerator som automatiskt justerar färger baserat på ditt val. Det har också flera färgschema som är färdiga att använda, popup-ljus för bilder och videor, mallar för produktsidor, vacker typografi och mer. Det är lätt att använda och använder live-temaanpassare för snabbare installation.

17. Atmosphere Pro

Atmosfär

Atmosphere Pro är ett professionellt WordPress-flerfunktionstema med minimalistisk design. Det är byggt på toppen av Genesis temaram som är känd för snabbhet och prestanda.

Den har en widgetiserad hemsideslayout med fyra widget-klara områden. För installation har den temalternativpanelen och support för liveanpassare. Det är också e-handelsklart och kan enkelt användas med WooCommerce.

18. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress-flerfunktionstema med massor av kraftfulla funktioner. Den levereras med sin egen kompanjong-plugin och rekommenderar att du installerar ett gratis sidbyggareplugin vid aktivering.

Det är superlätt att använda, och du hittar alla temalternativ som är lätta att förstå. Det innehåller flera layoutalternativ, sidor i full bredd, två navigationsmenyer ovanpå, anpassad logotypstöd och fullt WooCommerce-stöd.

19. Nektar

Nektar

Nectar är ett rymligt WordPress-tema med ett vackert färgschema och snygg layout. Dess hemsida använder parallaxreglaget ovanpå, följt av uppmaning och ditt viktigaste innehåll.

Den innehåller flera layoutkombinationer, portfölj- och vittnesmål om inläggstyper, anpassade widgetar, flera sidfält och mer. Det kommer med en panel med temalternativ, som låter dig snabbt ställa in din webbplats utan att kämpa med inställningar.

20. Plommon

Plommon

Plum är ett annat gratis WordPress-tema som är lämpligt för alla typer av affärswebbplatser och bloggar. Dess hemsida har en vacker skjutreglage på toppen, CSS-animationer, innehållande innehållsområde och anpassade widgets.

Detta nybörjarvänliga gratis WordPress-tema stöder också WooCommerce. Alla temalternativ kan enkelt konfigureras med live-anpassaren.

21. Authority Pro

Authority Pro

Authority Pro är ett mångsidig WordPress-tema för bloggare, företagare, frilansare och alla som vill bygga sitt personliga varumärke. Den är byggd ovanpå det stenhårda Genesis-temaramen och testas för att fungera med alla viktiga WordPress-plugins.

Den har en widgetiserad hemsideslayout med flera widget-klara områden, anpassningsbar rubrik, sida med temalternativ, live-anpassningsstöd och mer. Den är också WooCommerce redo, så du kan använda den för att sälja alla slags produkter.

22. Utforskare

Explorer

Behöver du ett flexibelt WordPress-tema för blogg / tidskriftsstil? Kolla in Explorer. Dess hemsida har en klibbig navigationsmeny ovanpå, följt av dina senaste artiklar och flexibla avsnitt.

Det fungerar med alla toppsidesbyggare som låter dig skapa dina egna sidlayouter om det behövs. Den är översättningsklar och kan också användas för att skapa flerspråkiga WordPress-webbplatser.

23. Hestia

Hestia

Hestia är ett premiumliknande gratis WordPress-flerfunktionstema för företag, tidskrifter och bloggsidor. Det levereras med en gratis kompletterande plugin, som lägger till kunders utvärderingar, tjänster och ett hemsideavsnitt till din webbplats.

Det inkluderar flerspråkigt stöd, översättningsklar, WooCommerce redo och kompatibel med alla toppsidesbyggare. Temainställning är ganska enkelt och alla temalternativ är tillgängliga via live-anpassare.

24. Inspiro

inspiro

Om du vill lägga till videoinnehåll på din webbplats kommer du att älska Inspiro. Detta vackra WordPress-tema med flera ändamål kommer med fullskärmvideobakgrunder, en kraftfull portföljsektion och fantastiska bilder / videogallerier.

Den har anpassade widgetar för portföljobjekt, flera sidmallar och en drag-and-sid-byggare. Den har också video-ljuslåda som gör att användare kan titta på videor i fritt distraktionsläge.

25. Topp

Topp

Om du tänker lägga till massor av foton på din webbplats, ta en titt på Peak. Detta mångsidiga WordPress-tema är designat för fotografering, artister, designers, bloggare och alla som vill visa upp sina foton med stil.

Den innehåller flera galleristilar, olika sidmallar, animerade widgetar, sidtitelbanner och mer. Det är mycket flexibelt men ändå enkelt och lätt att använda. Alla temalternativ finns under temadashboard med enkla installationsinstruktioner.

26. Struktur

Struct

Strukturen är utformad för att vara ett flexibelt WordPress-tema för flera ändamål för företagswebbplatser. Med en ren och professionell design med stor huvudbild och strategiskt placerade call to action-knappar.

Dess hemsideslayout är helt widgeterad med anpassade widgetar för att enkelt lägga till funktioner för innehållsupptäckt var som helst. Andra funktioner inkluderade är tjänster, projekt, teammedlemmar och en FAQ-sektion. Det är mycket enkelt att använda och passar nybörjare som behöver en professionell webbplats.

27. Moduler

moduler

Moduler är ett modulärt mångsidig WordPress-tema med flera nyckelfärdiga design som kan inställas direkt. Det gör att du enkelt kan ändra sidlayouter med enkla dra och släpp-moduler.

Det finns moduler för alla vanliga webbplatselement som prissättningstabeller, senaste inlägg, kontaktformulär, dragspel, flikar, reglage och mer. Det stöder både TypeKit och Google-teckensnitt för förbättrad typografi. Det är lätt att använda och verkligen mångsidigt vad gäller design och funktioner.

28. Mesmerize

Hypnotisera

Mesmerize är ett annat fantastiskt gratis WordPress-tema med verkligt mångsidig design. Det packar massor av flexibla alternativ för att enkelt skapa alla typer av webbplatser utan att kämpa med temalternativ eller skriva anpassad CSS.

Den har en modern hemsidadesign med fem sidstilar och över 30 färdiga att använda innehållssektioner som du enkelt kan lägga till. Det inkluderar också videobakgrunder, bildspel, rubrikinnehållstyper, övergångsöverlagringar och mer.

29. Elegant

Elegant

Om du letar efter ett rent och minimalistiskt WordPress-tema, ta en titt på Elegant. Detta flexibla WordPress-tema har flera hemsidedesigner och finns i 6 färgscheman. Det innehåller också en 1-klick-demoinstallationsprogram för snabbare installation.

Inuti hittar du en integrerad sidbyggare, layouter med flera kolumner, ikoner för sociala medier, portfölj och komplett WooCommerce-stöd. Den har en anpassad temalternativssida som gör anpassningen enklare för nybörjare.

30. True North

Äkta norr

Om du behöver ett multifunktionellt WordPress-tema för att visa upp foton eller portfölj, är True North ett utmärkt val. Den har en inbyggd portföljdel som gör det lättare att dela dina foton eller arbetsprover.

Temas hemsida använder en minimalistisk design med en rutnätlayout för din portfölj eller fotograferingsartiklar. Andra viktiga funktioner inkluderar anpassade bakgrunder, stora rubriker, anpassade widgetar och liveanpassning.

31. Anpassa

Customify

Anpassa är ett gratis mångsidig WordPress-tema med massor av anpassningsalternativ. Det är utformat för att vara ett flexibelt tema och gör att du kan redigera nästan alla områden med enkelt användargränssnitt i live-anpassaren.

Det levereras med en unik sid- och sidfotbyggare och fullt stöd för alla plugins för toppsidesbyggare. Detta låter dig bara använda dra och släpp för att skapa vackra målsidor. Det är WooCommerce redo och innehåller flera sidfält, sidmallar och översättningsstöd.

32. TC E-handelsbutik

TC E-handelsbutik

Om du letar efter ett gratis flerfunktionstema med WooCommerce-stöd, ta en titt på TC E-Commerce Shop. Detta moderna WordPress-tema kommer med fullt WooCommerce-stöd, en underbar design och flexibilitet som kan användas för alla typer av webbplatser.

Det innehåller banners, uppmaningsknappar, sidofält, vittnesmål, kortkoder och mer. Temainställning är ganska enkel och du kan anpassa det med inbyggd anpassare.

33. Flyta

Flyta

För en modern och elegant look, kolla in Float. Det är ett heltäckande WordPress-tema med vackra parallaxa bakgrundseffekter på hemsidan som skapar en mycket uppslukande användarupplevelse.

Den paketerar flera läs-till-använda demonstrationer med ett klick på installationsprogrammet och du kan välja mellan ett antal layoutalternativ för dina sidor och inlägg. Att anpassa temat efter din egen smak är enklare med en integrerad sidbyggare och en kraftfull panelalternativ.

34. Skapa

Skapa

Skapa är ett kraftfullt WordPress-mångsidig tema med modern och professionell design. Det innehåller en drag-och-släpp-startsida-layout med stöd för gratis plugin för sidbyggare. Det levereras med ett premium WordPress-reglage-plugin som en bonus.

Det inkluderar parallaxbakgrunder, videobakgrunder, mega-menyer, prissättningstabeller, kontaktformulär och mer. Det stöder fullt ut WooCommerce och kan enkelt användas för att starta en onlinebutik.

35. Shoppe

Shoppe

Shoppe är ett mångsidigt WordPress WooCommerce-tema med mångsidig design och funktioner. Det kommer med fyra webbplatsskall som kan installeras med 1-klick och en kraftfull sidbyggare för att skapa dina egna sidlayouter om det behövs.

Det innehåller också vackra bloggsidesmallar, obegränsade layoutkombinationer, full integration av sociala medier, produktandel, ajax kundvagn och mer. Du hittar tema som är inställt för att vara ganska enkelt med sidan med anpassade temalternativ.

Se även: Shopify vs WooCommerce – Vilken är bättre?

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa flerfunktionella WordPress-teman för din webbplats. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me