4 bästa plugins för att konvertera en WordPress-webbplats till en mobilapp

Letar du efter en lösning för att konvertera din WordPress-webbplats till en mobilapp? Fler och fler föredrar att surfa på internet och handla online med sina mobila enheter. Appar är ett bekvämt sätt att leverera ditt innehåll och erbjuda bättre mobilupplevelse. I den här artikeln visar vi dig de bästa insticksprogrammen för att konvertera WordPress till mobilapp.


Hur konverterar jag WordPress till mobilapp

Varför skapa en mobilapp för din WordPress-webbplats?

Om du kontrollerar din webbplatstrafik i Google Analytics ser du att ett stort antal användare får åtkomst till din webbplats från sina mobiltelefoner. Det enklaste sättet att se till att mobilanvändare har en trevlig upplevelse på din webbplats är genom att göra den mobilkänslig.

En mobil responsiv WordPress-webbplats använder en design som automatiskt justerar sig för att matcha användarens skärmstorlek. Nästan alla bra WordPress-teman är mobilkänsliga utanför rutan. Du kan även hitta snygga mobilkänsliga teman för WooCommerce.

Vissa företag kanske emellertid vill erbjuda en ännu trevligare användarupplevelse genom att skapa sina egna mobilappar. Istället för att besöka din webbplats i en webbläsare kan användarna starta en app från sin hemskärm för att komma åt deras favoritblogg, onlinebutik, medlemswebbplats eller online-community.

Att bygga en mobilapp kräver vanligtvis programmeringsfärdigheter, och det finns många utvecklingsbyråer som kommer att bygga en mobilapp för din webbplats. Men det skulle kosta dig mycket pengar ($ 15 000 och uppåt).

Om du vill bygga en mobilapp på en budget är det få WordPress-plugins som kan hjälpa dig att konvertera din WordPress-webbplats till en mobilapp. Alla dem är betalda lösningar, men de kostar mycket mindre än att anställa någon för att bygga en ny app åt dig.

Tänk på att användning av dessa plugins fortfarande kräver mellanliggande till avancerade WordPress-färdigheter. Om du är en nybörjare rekommenderar vi att du använder ett mobilkänsligt tema och förbättrar din WordPress-hastighet för att få fler mobilanvändare.

Som sagt, här är de bästa plugins som konverterar din WordPress-webbplats till en mobilapp.

1. AppPresser

AppPresser

AppPresser är en lättanvänd plattform som hjälper dig att konvertera alla WordPress-webbplatser till en mobilapp. De har ett speciellt WordPress-mobiltema som kan användas för att skapa en app för din blogg, WooCommerce-butik eller BuddyPress-webbplats.

Den har en visuell appanpassare för att enkelt ändra appens utseende precis som du skulle göra för ett WordPress-tema. Du kan anpassa färger, lägga till anpassade sidor, dra WordPress-innehåll och mer. AppPresser erbjuder integrerade push-aviseringar som är ganska lätt att installera och hantera.

2. MobiLoud

MobiLoud

MobiLoud tillåter webbplatsägare att konvertera sina WordPress-webbplatser till mobilappar. De har två produkter: en för nyheter eller bloggsidor och en annan för webbplatser som använder WooCommerce eller andra sofistikerade plugins.

Det kommer med push-aviseringar, mobil reklamstöd, analyser och anpassade varumärken. Appen är konfigurerad, förberedd och kan också skickas till appbutiker för dig.

3. Androapp

AndroApp

AndroApp är ett annat användbart plugin för att konvertera din WordPress-webbplats till en mobilapp. Det kommer med offline-stöd, flera teman, internationaliseringsstöd, obegränsad push-meddelanden, oändlig rullning och inbyggd social delning. Det stöder inte WooCommerce eller BuddyPress.

Pluginutvecklaren hjälper dig att konfigurera och ladda ner din app som du sedan själv kan skicka till play store eller hyra plugin-författare för att göra det åt dig.

Den stora nackdelen med detta plugin är att den kostnadsfria versionen gör det möjligt för utvecklaren att visa sina egna annonser.

4. WPApp.Ninja

WPApp.Ninja

WPApp.Ninja låter dig skapa en mobilapp eller en progressiv webb för din WordPress-webbplats. Du kan köpa en enda livslicens för att bygga din app. All appkonfiguration och konfiguration kan göras inom ditt WordPress admin-område.

Det ger dig enkla verktyg för att ladda upp dina appikoner, knappar, färger, översättningar och mer. Det stöder Google Analytics, inbyggd caching, offline-innehåll och kompatibilitet med alla populära WordPress-plugins.

Om du ser allvarligt med att konvertera din WordPress-webbplats till en app, rekommenderar vi att du använder AppPresser eller Mobiloud.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa pluginsna för att konvertera WordPress-webbplatsen till en mobilapp. Du kanske också vill se vår guide om hur du spårar användarengagemang i WordPress med Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me