44 bästa responsiva WordPress-teman (2020)

Letar du efter det bästa responsiva WordPress-temat för din webbplats? De flesta moderna WordPress-teman är helt lyhörda. Men det finns så många av dem att det blir svårt att välja en.


I den här artikeln har vi valt ut några av de bästa responsiva WordPress-teman som du kan välja mellan.

Bästa responsiva WordPress-teman

Vad är ett lyhört WordPress-tema? Varför du behöver det?

Ett lyhört WordPress-tema är utformat för att automatiskt anpassa sig till användarens skärmstorlek. Detta innebär att ditt WordPress-tema ser lika bra ut på mobiltelefoner, surfplattor och stationära enheter.

Under det sista kvartalet 2018 gjorde mobila enheter 52% av all global internettrafik. Du kan förvänta dig att nästan hälften av dina användare kommer åt din webbplats med en mobil enhet.

Om din webbplats inte passar på deras skärm eller ser ful ut på sin enhet, kommer de omedelbart att lämna och kanske aldrig hitta din webbplats igen.

Det är därför du alltid måste använda ett lyhörd WordPress-tema för alla dina webbplatser.

Det förbättrar inte bara användarupplevelsen, utan har också en betydande SEO-fördel. Sökmotorer som Google rankar mobilvänliga webbplatser högre i mobilsökningen vilket ger mer trafik till din webbplats.

Komma igång med din lyhörda WordPress-webbplats

Om du precis börjar, måste du se till att du använder rätt plattform för din webbplats. Ta en titt på vår guide för att förstå skillnaden mellan självhostad WordPress.org vs WordPress.com.

För en självhostad WordPress.org-webbplats behöver du ett bra domännamn och bästa WordPress-värd. Din domän är adressen till din webbplats och webbhotell är där din webbplats bor på internet.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost eftersom de ger våra användare över 60% rabatt och ett gratis domännamn. För att inte tala, de är ett av de största webbhotellföretagen i världen, och de rekommenderas officiellt av WordPress.org.

Nästa måste du installera WordPress. Oroa dig inte, vi har dig täckt där också. Vi har en steg för steg-guide för hur du startar en WordPress-blogg på RÄTT!

När du är igång kan du välja ett tema från listan nedan och installera det. Om du behöver hjälp, se vår guide om hur du installerar ett WordPress-tema.

Med detta sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa responsiva WordPress-teman.

1. Divi

Divi

Divi är ett dra och släpp WordPress-tema och sidbyggare som kommer med över 20 olika layouter och mallar för olika typer av webbplatser.

Du kan skapa och spara dina egna Divi-layouter. Du kan också exportera en layout från en Divi-installation till en annan. Divi kommer också med massor av element som du kan dra och släppa var som helst i din layout.

2. Hestia

Hestia

Hestia är ett gratis WordPress-responsivt tema med kraftfulla funktioner. Det inkluderar enkel temainställning med hjälp av en kompanjong-plugin som lägger till vittnesmål, tjänster och hemsidor till din webbplats.

Den är redo att användas med populära plugins för gratis sidbyggare och stöder WooCommerce ur rutan.

3. Astra

Astra Theme

Astra är ett populärt mångsidig tema som kan användas för att bygga webbplatser och bloggar som ser bra ut på alla enheter. Byggt med de bästa kodningsstandarderna erbjuder Astra en bunnsolid plattform för WordPress-webbplatser, oavsett källa de kommer från och vilken enhet de använder.

Förutom att vara ett lyhört tema, erbjuder Astra avancerade alternativ som Mobile Header-modulen som låter dig justera rubrikpunkter, ställa in olika logotyper, menyformat, färger etc. för mobila enheter. Allt detta är enkelt och användarvänligt att installera eftersom Astra lägger till alla dess alternativ i kundanpassningen och låter dig arbeta runt utan en enda kodrader.

Så om du letar efter ett funktionsrikt, stabilt och högpresterande tema som gör att din webbplats ser bra ut på alla enheter, försäkrar Astra allt detta tillsammans med mycket mer flexibilitet och lätthet som du skulle behöva.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett kraftfullt WordPress-responsivt tema med en imponerande uppsättning funktioner. Den är utformad för att användas för alla typer av webbplatser, så den fungerar för affärswebbplatser, e-handelsbutiker och även för enkla bloggar.

Det kommer med en ren layout som du enkelt kan anpassa med widgets, sidmallar och andra temainställningar. Du kan välja mellan flera layoutalternativ och det har också fullt stöd för WooCommerce.

5. Tusant

Tusant

Tusant är ett mobilkänsligt WordPress-tema som är speciellt gjord för podcasters, musik och videowebbplatser. Det kommer med inbyggt stöd för att vackert visa dina podcast-avsnitt, vlogposter, ljudspellistor och mer.

Det innehåller flera layouter för att visa dina podcast-avsnitt i rutnät och listvyer. Det finns utökade inställningar för anpassning så att du kan ändra temafärger. Det stöder också sidbyggare-plugins som gör att du kan skapa målsidor med enkla dra- och släppverktyg.

6. Ultra

Ultra

Ultra är ett kraftfullt mångsidig WordPress-tema med en inbyggd drag-and-drop-sidbyggare. Det kommer med dussintals inbyggda mönster, layouter och mallar som du kan använda som utgångspunkt för att bygga din egen webbplats.

Ultra är fullpaket med funktioner som bläddring av parallax, animationer, räknare, Google maps, skjutreglage och mycket mer.

7. Authority Pro

Authority Pro

Authority Pro är ett WordPress-tema som är särskilt utformat för påverkare att visa upp sin expertis och utforska nya möjligheter. Dess hemsida har en modern layout med framträdande uppmaning som hjälper dig att öka konverteringarna.

Det är e-handelsklart, vilket gör att du kan sälja onlinekurser eller bygga ett medlemsgemenskap. Det viktigaste är att den är byggd ovanpå Genesis-ramverket som är känt för bunnsolid kod och överlägsen prestanda.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar en vertikal social meny, flexibel sidhuvudlayout, anpassade widgetar och mallar med flera sidor. Det är enkelt att ställa in med temalternativ som gör att du snabbt kan komma igång.

8. Guten-tema

Guten-tema

Guten Theme är ett modernt WordPress-tema designat för den nya WordPress-blockredigeraren Gutenberg. Det levereras med flera inbyggda layouter för sidhuvud, sidfot och blogg. På grund av blockstöd kan du enkelt skapa snygga innehållslayouter för dina inlägg och sidor.

Det har anpassade färger och teckensnitt inställningar. Guten Theme levereras med stark dokumentation, WooCommerce-support och kan anpassas helt med WordPress live-anpassare.

9. Prime News

Prime News

Som namnet antyder är Prime News ett lyhört WordPress-tema för nyheter och tidskriftswebbplatser. Den har en ren minimalistisk layout som gör att dina nyhetsartiklar och bilder kan ta allt i fokus.

Den har en klibbig navigationsmeny upptill och en hopfällbar sidofältmeny. Det har ett område med widgethuvud, nyheter Ticker, innehåll innehåll område och mer. Det är lätt att anpassa genom att lägga till widgetar och välja färger, de flesta temalternativ skulle bara fungera ut ur rutan.

10. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro är ett e-handelsklart WordPress-tema utformat specifikt för hälsa & hälso- och livsstilsföretag. Den har en vacker modern hemsida-layout med en stor rubrik ovanpå och en framträdande uppmaning.

Det kommer med flera sidmallar inklusive målsida. Det är också optimerat för Gutenberg-blockredigeraren så att du kan skapa dina egna innehållslayouter som ser ut i överensstämmelse med resten av temat.

11. Allegiant

lojal

Allegiant är ett elegant lyhörd WordPress-tema för företagswebbplatser. Den har en modern layout med stor typografi, framträdande uppmaningar och flexibla anpassningsalternativ.

Varje sida på din webbplats kan ha en annan layout med enkla alternativ för layoutväxling. Den stöder också WooCommerce och kommer med vackra produkter, produktkategorier och butiksmallar.

12. Nozama

Nozama

Nozama är ett vackert lyhört tema för WooCommerce-butiker. Det levereras med full WooCommerce-integration med en mycket anpassningsbar butik.

Det innehåller också flera anpassade WooCommerce-widgets, vackra mallar för produkt- och produktkategorisidor, integration i sociala medier och mer. Du kan också använda den med alla populära plugins för sidbyggare för att skapa målsidor för din webbplats.

13. Genombrott Pro

Genombrott Pro

Breakthrough Pro är ett fullt lyhörd WordPress-tema för reklam- och marknadsföringsbyråer. Den har en minimal design med vacker typografi och djärva accentfärger.

Detta WooCommerce-klara affärstema är byggt på Genesis-ramverket, som är känt för kvalitetskod och optimal prestanda. Det är också optimerat för WordPress-blockredigerare så att du kan skapa fantastiska innehållslayouter för dina artiklar och sidor.

Andra funktioner inkluderar en anpassad temalternativspanel, anpassningsstöd, flexibel rubrik, 9 widget-klara områden och en portföljdel.

14. Flyta

Flyta

Float är ett mycket anpassningsbart WordPress-responsivt tema med parallax-rullning och en inbyggd sidbyggare. Det kommer med dussintals layouter och flera färdiga mallar för att skapa fantastiska sidor.

Det är också packat med alla vanliga funktioner du kan förvänta dig av ett premium WordPress-tema. Detta inkluderar integration i sociala medier, anpassade bakgrunder, obegränsade färger, anpassade widgetar och mycket mer.

15. Spencer

Spencer

Spencer är ett elegant WordPress-affärstema med en helt lyhörd design. Den har en helt widgetiserad startsida-layout som gör att du bara kan dra och släppa widgetar för att ställa in den.

Den innehåller också flera sidmallar, sidmall i full bredd, anpassade widgets för sociala medier och funktioner för att upptäcka innehåll. Det kan enkelt konfigureras med live customizer och stöder alla populära plugins för sidbyggare.

16. Elara

Elara

Om du vill starta en matblogg och letar efter ett lämpligt tema, ta en titt på Elara. Detta elegant designade helt lyhörda WordPress-tema är skapat för matbloggarer och receptwebbplatser.

Den har en modern rymlig design med vacker typografi och elegant visning av bilder och media. Den har inbyggda annonsfläckar, presenterade receptavsnitt, reglage, banners, integration i sociala medier och enkla dra och släpp-widgetar. Det är ganska lätt att använda även för absoluta nybörjare.

17. Benson

Benson

Benson är ett fullt lyhörd WordPress-tema för fotografer och portföljwebbplatser. Den har den inbyggda kapaciteten att lägga till bild- och bildspel och stöder flera bildlayouter.

Den har separata sektioner för att lägga till dina portföljobjekt, visa kundrapporter, bloggsida och mer. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar e-handelsstöd, kontaktformulär, sociala medie-menyer och support för alla plugins för toppsidebyggare.

18. Feltmag

Feltmag

Feltmag är ett lyhört WordPress-nyhets- och tidningstema med massor av fantastiska funktioner. Dess hemsideslayout har en valfri helskärmshuvud, som följs av dina senaste artiklar när användare rullar nedåt.

Det levereras med två navigationsmenyer på toppen, uppslukande presenterade bilder, flera layouter, sidstilar, ikoner för sociala medier och mer. Det är superlätt att installera och de flesta alternativ fungerar bara när du aktiverar temat.

19. Responz

Responz

Responz är ett WordPress-responsivt tema med flera ändamål. Den har en vacker layout med tre kolumner med elegant design och bra typografi.

Det har flera layoutalternativ som 2 sidofält, 1 sidofält eller en hemsida med full bredd. Du kan också välja från listvy eller rutnätvyer. Bortsett från det har den alla vanliga funktioner i ett premiumtema som anpassad bakgrund, flexibla rubriker, anpassade widgetar och färgalternativ.

20. Resenären

Resenären

Resenären är ett lyhört WordPress-tema för resor och turismwebbplatser. Det kommer med en vacker rutnätbaserad layout för hemsidan. Det innehåller också ett vackert Instagram-flöde, som låter dig visa dina senaste foton från Instagram direkt på din webbplats.

Temat inkluderar också 5 layoutalternativ för arkivsidor. Det är väldigt lätt att installera, även för absoluta nybörjare.

21. Landning

Landning

Landing är ett WordPress-målsidatema som låter dig bygga målsidor med dra och släpp Themify Builder. Det kommer med 25+ redo att använda byggmallar som du kan använda som utgångspunkt.

Det har flera huvuddesignalternativ, portföljhantering, evenemang och fullt WooCommerce-stöd för att starta din egen onlinebutik.

22. Kompass

Kompass

Compass är ett mångsidigt och fullt svar på WordPress-tema för bloggar, nyheter och tidskriftswebbplatser. Den levereras med en mycket anpassningsbar hemsida med en presenterad innehållsreglage, dynamisk hemsidebyggare, presenterade kategorier och ett klick på demoinnehåll.

Den har en inbyggd breaking news-ticker, flera sidmallar, anpassade färger, teckensnitt, anpassad logotyp och bakgrund. Temat kommer också med flera anpassade widgetar och flera sidfält och widgetklara områden.

23. mustasch

Mustasch

Mustasch är ett vackert utformat WordPress-tema för företagswebbplatser. Den har inbyggda avsnitt för att lägga till dina kunder, vittnesmål, tjänster och teammedlemmar. Det ser lika vackert ut på alla enheter och är optimerat för hastighet och prestanda.

Du kan också använda det som ett enskilt sidtema och enkelt konfigurera hemsidan med inbyggda dra och släpp-widgetar.

24. Prolog

Prolog

Prologue är ett vackert WordPress-magasinetema designat för att visa upp ditt innehåll med elegans. Den levereras med skjutreglage för visat innehåll, skjutreglage, område med visade kategorier och annonsutrymmen.

Andra funktioner inkluderar anpassad logotypöverföring, integration av sociala medier, flera sidlayouter och flera widget-klara områden.

25. Återuppta

Återuppta

Resume är ett fantastiskt vackert WordPress-portföljtema. Det kan användas som ett enda sidtema där alla dina avsnitt finns på samma sida. Det kan också användas som en blogg och en webbplats med flera sidor.

Resume kommer med ett inbyggt portföljhanteringsområde, anpassade widgets och en enkel temalternativspanel.

26. Totalt

Total

Total är ett gratis WordPress-tema för företagswebbplatser. Den har en ren och enkel layout för att enkelt visa upp dina produkter och tjänster.

Dess hemsida innehåller olika områden för att lägga till skjutreglaget, om oss avsnitt, framstegsfält, portfölj, vittnesmål och blogginlägg. Det innehåller också flera widget-färdiga områden och fullständigt anpassningsstöd för att enkelt ändra temainställningar.

27. Sammansättning

Sammansättning

Om du letar efter ett snyggt fotograferingstema för din WordPress-webbplats kan du kolla in Komposition. Detta elegant designade tema är helt mobilkänsligt och justerar graciöst fotografier på mindre skärmar.

Det innehåller murlayouter, anpassade widgetområden, obegränsade gallerier och bildspel. Det inkluderar också en enkel men ändå mycket flexibel hemsida-layout, som lätt kan anpassas från temainställningar.

28. Alpha

Alfa

Alpha är ett kraftfullt WordPress-mångsidig tema som passar för en onlinemagasin eller en innehållsrik webbplats. Det kommer med två skinn och varje hud kommer att radikalt ändra din webbplats layout och du kan välja den som uppfyller dina behov.

Bland andra funktioner kommer det med en nyheter ticker och en anpassad skjutreglage. Det kommer också med en video-widget för att visa upp ditt videoinnehåll på hemsidan.

29. Roxima

Roxima

Roxima är ett elegant WordPress-tema för företagswebbplatser. Det är fullt lyhört och kommer med flera anpassade widgets och layoutalternativ.

På insidan hittar du även tjänster, portföljer, klient- och teamavsnitt som enkelt kan läggas till på hemsidan med dra och släpp. Den har en nybörjarvänlig temanalternativ som hjälper dig att snabbt bygga din webbplats.

30. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia Pro är ett vackert utformat WordPress-tema på en sida för företagswebbplatser. Det kommer med en drag-and-drop-sidbyggare med olika innehållsblock. Du kan lägga till och ordna blocken så att du enkelt kan bygga din hemsida. Den har också skjutreglaget, sidmallar, Google-teckensnitt och alla funktioner du kan förvänta dig av ett premiumtema.

31. Papperspåse

Papperspåse

Paperbag är ett fullt lyhörd WordPress-bloggtema. Den har vackra stora bilder och har flera layoutalternativ. Det är väldigt enkelt att installera med anpassning av live-tema.

Det kommer också med 20+ färgscheman, och du kan också skapa dina egna färgscheman. Det är också mycket optimerat för SEO och hastighet.

32. Elite

Elit

Elite är ett vackert WordPress-tema för affärs- och e-handelswebbplatser. Dess hemsida har en bakgrundsbild på helskärm med en uppmaningsknapp som visas tydligt.

Det inkluderar anpassad logotypstöd, obegränsade färger, Google-teckensnitt och flera sidlayouter för blogginlägg och sidor. Det är lätt att använda med en widgetad hemsida, support för anpassare och sida med anpassade temalternativ.

33. Peppar+

Pepper plus

Pepper + är ett heltäckande WordPress-tema med flera nyckelfärdiga design för företag och bloggar. Det tar ett modulärt sätt att utforma och kommer med moduler som du bara kan dra och släppa för att skapa olika layouter.

Pepper + är ett retina-klart tema med stöd för WooCommerce och flerspråkiga webbplatser. Det erbjuder en nybörjarvänlig användarupplevelse med enkla 1-klick installatörer och snabbare temainställningar.

34. Foodica

Foodica

Som namnet antyder är Foodica ett WordPress-tema för matbloggar, receptwebbplatser och restauranger. Detta vackert utformade tema kommer med tio färgscheman, receptindex, vackert skjutreglage och full WooCommerce-integration.

Den har inbyggda annonszoner för att visa annonser på din webbplats. Den levereras med en enkel panel med temalternativ som gör att du enkelt kan konfigurera din webbplats.

35. Igloo

Igloo

Igloo är ett lyhört WordPress-tema för restauranger, kaféer och matwebbplatser. Den har ett inbyggt menyhanteringsavsnitt som gör att du kan visa restaurangmeny på din webbplats.

Den har vackra bilder med stora funktioner och en fantastisk glidreglage för hemsidan med en djärv uppmaningsknapp. Den levereras med olika sektioner för att enkelt lägga till kundutlåtanden, vackra gallerier, kontaktformulär och reglage.

36. Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux är ett premium WordPress-tema för hotell. Det kommer med alla standardfunktioner du kan förvänta dig av ett premiumtema.

Bordeaux är fullt lyhörd och ser lika bra ut på alla enheter och skärmstorlekar. Den är mycket optimerad för hastighet, prestanda och SEO. Alla temainställningar kan enkelt ställas in med en intuitiv panel för temalternativ.

Förutom de vanliga premiumfunktionerna kommer Bordeaux med funktioner som är specifika för hotellwebbplatser. Det låter dig enkelt integrera populära hotellbokningssystem på din WordPress-webbplats.

37. Kale Pro

Kale Pro

Kale Pro är ett vackert WordPress-tema för matbloggar, receptwebbplatser och restauranger. Det kommer med en vacker hemsida-layout med en reglage ovanpå, som följs av ditt innehåll.

Det hjälper dig också enkelt att lägga till recept genom att använda receptkortskodsbyggaren. Det har dedikerade områden för att visa bannerannonser och anpassade widgets för att lägga till innehåll på din hemsida och sidfält. För snabbare inställningar kan du använda dess 1-klick-installationsprogram för demoinnehåll och sedan ersätta dummyinnehållet med ditt eget.

38. Hörn

Hörn

Corner är ett väl utformat WordPress-tema för kreativa typer. Det levereras med inbyggt stöd för att visa din portfölj, visa foton eller använda den som en personlig webbplats. Temat stöder obegränsade färgvariationer och kommer med massor av anpassningsalternativ.

39. Hueman

HUEman

Hueman är ett gratis mångsidig WordPress-tema. Den är mobilkänslig och har massor av funktioner. Det har sin egen teman anpassning panel som gör det superlätt att installera.

Det kommer med flera sidlayouter, anpassade sidhuvud, bakgrund, logotyp och färgalternativ. Du kan välja mellan två eller tre kolumnlayout och använda flera mallar för sidor.

40. Bento

Bento

Bento är ett gratis mångsidig WordPress-bloggtema med flexibla funktioner och helt responsiv design. Det fungerar bra med de flesta sidbyggare-plugins och rekommenderar till och med att installera en vid aktivering.

För ett gratis WordPress-tema kommer Bento fullpackade med fantastiska anpassningsalternativ. Alla dem kan nås med tematilpassare.

41. Elegant

Elegant

Elegant är ett lyhört WordPress-tema för konstnärer, fotografer och designers. Det levereras med inbyggda moduler för att lägga till dina fotogallerier, reglage, video, ljud.

Det kommer också med en lättanvänd drag- och släppsidebyggare. detta gör att du kan skapa dina egna sidlayouter eller redigera befintliga inbyggda layouter. Elegant har massor av alternativ som du enkelt kan ställa in efter dina krav.

42. Vinkel

Vinkel

Angle är ett rent WordPress-flerfunktionstema med en dra-och-släpp-byggare. Det levereras med ett inbyggt portföljavsnitt, reglage, visuellt tematillpassning och flera layoutalternativ.

Angle är optimerad för prestanda, SEO och användarvänlighet. Dess layout gör det till ett perfekt val för en portfölj eller bloggtema.

43. Parallax

Parallax

Parallax är ett vackert WordPress-tema på en sida. Det kommer med parallaxrullning och bakgrunder, flyga in element, inbyggd portfölj och teamposttyper.

Det har enkelt att lägga till animerade framstegsfält, lista och rutnätlayouter och oändlig rullning. Parallax kan också användas för att lägga till bildfilter som sepia, gråskala och suddighet. Detta gör att du kan lägga till bildfilter utan att använda Photoshop.

44. Dixie

Dixie

Dixie är ett välgjord WordPress-tema för podcast, video och musikwebbplatser. Den är helt mobilkänslig och erbjuder dina användare en fantastisk multimediaupplevelse även på mindre enheter.

Temainställning är ganska enkel och de flesta funktioner går ut ur rutan. Det kommer med alternativ för att ändra färger och layout, men du kan också använda sidbuilder plugins för att skapa dina egna målsidor om det behövs.

Hur man testar ett lyhört WordPress-tema?

Innan du installerar ett lyhört WordPress-tema, vill du se hur det ser ut på mobila enheter. Det enklaste sättet att göra detta är genom att bläddra i temademonstrationen med din mobiltelefon.

Vissa WordPress-temabutiker kan redan ha temademonstrationer med ett verktygsfält som gör att du kan byta till mobilvy direkt från din skrivbordswebbläsare.

Växla temademon till mobilförhandsvisning

Du kan också använda inspekteringsverktyget i din webbläsare för att se hur temademo ser ut i olika skärmupplösningar.

Förhandsvisning av mobil med inspekteringsverktyget i din webbläsare

Det finns också onlineverktyg för testning av webbläsare som du kan använda. Ange bara tematets demo-URL i något av dessa verktyg för att köra testet.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa responsiva WordPress-temat för din webbplats. Du kanske också vill se våra praktiska tips om hur du enkelt får mer trafik till din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map