6 bästa ställena att hyra WordPress-utvecklare

Letar du efter de bästa ställena att anställa WordPress-utvecklare? WordPress är en populär plattform, och du hittar tusentals människor som erbjuder WordPress-utvecklingstjänster. Inte alla har samma kompetensuppsättning, erfarenhet och expertis. I den här artikeln visar vi dig de bästa platserna att anställa WordPress-utvecklare med rätt kompetens och erfarenhet för jobbet.


Bästa platserna att anställa WordPress-utvecklare

Varför och när du behöver anställa en WordPress-utvecklare

WordPress är ganska lätt att använda och de flesta behöver inte anställa någon för att skapa en webbplats. När din webbplats växer ökar dock dina kostnader också. Se hur mycket det verkligen kostar att bygga en WordPress-webbplats för mer information.

Många små företag kan driva framgångsrikt genom att använda DIY-metoden. De kan också hålla kostnaderna låga genom att använda så många gratis verktyg och plugins som möjligt.

När din webbplats börjar tjäna pengar kan du överväga att bygga ett anpassat WordPress-tema eller anpassade plugins. I så fall måste du leta efter en utvecklare som hjälper dig att få jobbet gjort, på rätt sätt.

Låt oss titta på de bästa ställena att anställa WordPress-utvecklare.

1. Kodbar

Codeable

Codeable är nr 1-outsourcing-plattformen för WordPress-relaterat arbete. Till skillnad från andra outsourcingplattformar kan du koderbara förskärmar varje utvecklare och se till att de klarar en strikt veterinärprocess.

Ditt arbete med kodbara experter är 100% riskfritt! Kodbar står bakom dig och ger en full återbetalning om du inte är nöjd med resultaten.

Det är därför Codeable är vår bästa rekommendation för företag som söker hjälp med WordPress-outsourcing.

2. Toptal

Toptal

Toptal är ett exklusivt nätverk av de bästa frilansande mjukvaruutvecklarna, designers och finansexperter i världen.

De har en mycket rigorös screeningprocess för att bara fungera med världens bästa talang. Detta innebär också att anställa en frilansare från Toptal kommer att kosta dig mer än normalt.

Våra användare har rapporterat bra resultat när de arbetar med utvecklare från Toptal.

Eftersom Toptal bara belyser den bästa talangen är priserna för varje expert högre än andra webbplatser. Men vi har funnit att flera experter också finns att hyra i andra nätverk där priserna är mycket lägre.

Om du är villig att göra benarbetet, kommer du att spara dig mycket pengar medan du arbetar med en förstklassig WordPress-utvecklare.

3. Upparbetning

Odesk

Upwork är en av de största marknadsplatserna för onlinejobb. Du kan publicera ett jobb online med detaljerad beskrivning och potentiella kandidater kan bjuda in på ditt jobb.

Varje utvecklare har detaljerad profil och Upwork visar dig flera indikatorer om deras tidigare erfarenhet, genomförda jobb, betyg, färdighetstester och mer.

Du kan välja de bästa utvecklarna och intervjua dem. Plattformar som Upwork har vanligtvis alla nivåer av utvecklare med olika färdigheter och erfarenhet. Detta innebär också att du kan hitta balansen mellan din budget och den utvecklare du vill anställa för jobbet.

4. Frilansare

Frilansare

Freelancer.com är en annan mycket stor online-marknadsplats. I likhet med andra sådana plattformar har den en stor gemenskap av frilansare inklusive WordPress-utvecklare.

Freelancer har en detaljerad profil för varje freelancer som du kan granska. Du kan också intervjua och kommunicera direkt med frilansaren för att lära dig mer om deras färdigheter och erfarenheter.

För varje jobblista får du svar från alla nivåer av frilansare. Även om detta betyder att du kan få en bra utvecklare till lägre priser, betyder det också att du måste göra due diligence.

5. WPhired

WPhired

WPhired är ett WordPress-specifikt jobbbräde som är populärt bland topp WordPress-företag och frilansare. Det låter dig lägga till din arbetslista gratis. Du kan emellertid prenumerera på betalda listor för att få ditt jobb presenterat eller listat under längre tid.

Du kan också lägga till deltid, heltid och frilans spelningar också. Utvecklare kan skicka in sitt CV genom att skapa ett konto. Men plattformen gör det också möjligt för användare att ansöka om jobbet utan att skapa ett konto. Detta lämnar all screening och due diligence upp till dig.

6. WordPress-jobb

Jobb WordPress

WordPress Jobs webbplats är en officiellt underhållen jobb ombord av folket bakom WordPress.org. Jobbannonser är gratis och du behöver inte ens skapa ett konto.

Jobbförteckningar är snyggt organiserade i kategorier. Intresserade utvecklare kan kontakta dig med den metod som beskrivs av dig i jobblistan. Du kan sedan fortsätta att utvärdera dem på egen hand. WordPress.org verifierar inte jobblistor och har ingen kontroll över vilken typ av utvecklare som kontaktar dig.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa platserna att anställa WordPress-utvecklare. Du kanske också vill se vår lista över de måste ha WordPress-plugins för företagswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map