60 bästa målsidor för landning för WordPress (2020)

Letar du efter de bästa målsidorna för WordPress?


Landningssidor hjälper dig att få fler potentiella kunder och öka konverteringarna. De är utformade för att vägleda användare mot att vidta nödvändiga åtgärder på din webbplats.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa målsidorna för WordPress för att hjälpa dig att få mer försäljning och konverteringar.

Bästa landmallssidor för WordPress

Bonus: några av dessa mallar erbjuder 100% drag & släpp funktionalitet, så att du enkelt kan anpassa den till dina behov inom några minuter.

Contents

Bästa målsidjemallar för WordPress

Målsidor för landningssidor fokuserar på att uppnå ett mål eller ett mål som att få fler prenumeranter, öka din försäljning osv.

Det finns många plugins för målsidor som du kan använda för att skapa en målsida på din WordPress-webbplats. Du hittar också dussintals mallar för målsidor som är utformade specifikt för vissa branscher och mål.

Det bästa sättet att bygga målsidor i WordPress är att använda en dra-och-släpp-sidbyggare, så att du enkelt kan anpassa målsidan utan att skriva någon kod.

Nedan visas de bästa leverantörerna för design av målsidor som vi rekommenderar:

Eleganta teman Divi

Divi

Eleganta teman Divi är en populär WordPress-sidbyggare som du kan använda för att designa dina målsidamallar. Den har flera inbyggda element och innehållsmoduler att lägga till på din sida. Divi Builder låter dig klicka och skriva texten var som helst i layouten. Det kommer med lyhörd redigering och ser bra ut på alla enheter.

Du kan helt anpassa varje element med dra och släpp-byggaren. Det ger dig full kontroll över teckensnitt, färger, bakgrund och avstånd. Divi erbjuder över 100 förbyggda målsidamallar med demonstrationer som är klara att använda.

Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder är ett kraftfullt plugin för WordPress-sidbyggare. Det levereras med flera målsidjemallar för mode, fotografering, webbbyrå, utbildning, mobilappar etc. Med Beaver Builder kan du dra och släppa innehållet på dina målsidor snabbt. Det låter dig organisera din text och bilder i kolumnerna för att skapa vackra anpassade sidmallar.

Det bästa med Beaver Builder-plugin är att det fungerar med alla enkla WordPress-teman. Det erbjuder live, front-end redigering för enkel anpassning. Det stöder fullt ut WooCommerce, multisite-nätverk och WPML för översättningar.

Temna Ultra

Temna Ultra

Themify Ultra är ett heltäckande WordPress-tema med bakgrundsbild i full bredd. Det levereras med Themify drag and drop-byggare som fungerar på samma sätt som Divi Builder eller Beaver Builder. Du kan använda den här sidbyggaren för att designa dina anpassade sidmallar. Det erbjuder också förbyggda målsidamallar som minskar ansträngningarna och sparar tid.

Det har smarta layoutalternativ för sidhuvud, sidfält, sidfot och andra delar av din webbplats. Themify Ultra har parallaxrullning för både vertikala och horisontella layouter.

Astra

Astra

Till skillnad från lösningarna ovan är Astra inte en sidbyggare. Det är ett snabbt och lätt WordPress-tema som är utformat för att arbeta med drag & släpp sida byggare som BeaverBuilder.

Det bästa med Astra är att det kommer med dussintals färdiga webbplatser och sidmallar. Du kan installera Astra-temat och använda dessa mallar för att skapa målsidor för fitness, tillverkning, transporttjänster, barber shop, musikband etc. Temat stöder fullt ut WooCommerce.

Exempel på bästa målsidamall

Ovanstående tema- och pluginföretag har en mängd målsidamallar. Vi har också lagt till flera andra topptemaföretag som erbjuder mallar som kan användas för att skapa målsidor.

Låt oss ta en titt på vår expertval av de bästa målsidorna för WordPress.

1. Divi Cafe

Divi Cafe

Divi Cafe är en WordPress målsidamall för kaféer, restauranger och livsmedelsrelaterade företag. Det har en enkel design med en breddlayout med bilder och innehåll vackert. Du kan också använda den här målsidamallen för att visa upp ditt innehåll och fallstudier.

2. Divi Interiör

Divi Interiör

Divi Interior är en modern målsidamall för inredare, husinredare och arkitekter. Det har en attraktiv design och erbjuder utrymme att visa iögonfallande bilder i en fullbredd layout. Du kan också lägga till visat innehåll sida vid sida med bilder.

3. Divi Elegant

Divi Elegant

Divi Elegant är en vacker målsidamall för digital och webbbyrå. Den har flera veck eller sektioner för att lägga till ditt presenterade arbete, teammedlemmar, bilder, vittnesmål osv. Du kan använda Divi Builder för att anpassa varje sektion och ändra ordningen på den inbyggda mallen.

4. Extra

Extra

Extra är ett kraftfullt WordPress-tema med massor av fantastiska målsidamallar för tidskrifter, modewebbplatser och livsstilsbloggar. Den använder Divi Builder för att dra och släppa element i mallen. Temat är helt anpassningsbart och låter dig skapa flera målsidor för att öka ditt läsarantal.

5. Beaver Builder Small Business

Beaver Builder Small Business

Beaver Builder’s Small Business-målsida är utformad med fokus för att hjälpa dig att få fler kunder online. Det erbjuder flera avsnitt för att lägga till innehåll, CTA, presenterade tjänster och bilder. Du kan anpassa bakgrunden, teckensnitten, färgerna och knapparna med hjälp av Beaver Builder-plugin.

6. Beaver Builder Crossfit

Beaver Builder Fitness Gym

Beaver Builder’s Crossfit målsidamall är perfekt för webbplatser för gym, fitnessinstitutioner och hälsorådgivare. Det kommer med en bakgrundsbild i full bredd och anpassad logotyp. Nedan kan du lägga till fitnessscheman, program osv.

7. Beaver Builder Redaktion

Beaver Builder Redaktion

Beaver Builder’s Redaktionella målsidamall är för bloggare, författare och moderelaterade webbplatser. Det har utrymme att lägga till attraktiva helskärmsbilder. Du kan använda Beaver Builder-drag och släpp-byggaren för att visa upp innehåll med bilden.

8. Beaver Builder Law Firm

Beaver Builder Law Firm

Beaver Builder’s Law Firm är en målsidamall som utformats specifikt för advokater, juridiska kliniker och företags advokatbyråer. Den har en enkel layout för att lägga till din text, CTA-knapp och tjänster professionellt. Du kan lägga till ytterligare information om ditt team och mer i avsnitten nedan.

9. Beaver Builder Photography

Beaver Builder Photography

Beaver Builder’s målsida för fotograferingslandskap gör det möjligt för fotografer att dela sin profil och portfölj med stil. Den har en mörk layout med skarp typografi med vackra teckensnitt. Du kan helt anpassa mallen med sidbyggaren.

10. Beaver Builder Musician

Beaver Builder Musician

Beaver Builder’s Musikermissionsmall är byggd för DJ: er, musikband, instrumentaler och musiker. Den har en attraktiv design och skarpa färger för att få användarnas uppmärksamhet. Mallen har sektioner för att sälja biljetter till dina shower och dela information om ditt band.

11. Beaver Builder Restaurant

Beaver Builder Restaurant

Beaver Builder’s Landingssidesmall för restaurang är helt fokuserad på marknadsföring av restauranger, mat och matställen. Den har en mörk layout med elegant typografi. Den övergripande designen är rymlig vilket gör sidinnehåll mer märkbart och du kan använda Beaver Builder sidbyggare-plugin för att anpassa bakgrund, färger, teckensnitt osv..

12. Beaver Builder Helskärm

Beaver Builder Helskärm

Som namnet antyder är Beaver Builder’s Fullscreen-målsidamall en elegant layout för alla typer av webbplatser. Det har bakgrundsbilder i full bredd och djärva färger som gör innehållet läsbart. Du kan lägga till CTA-knappen för att omdirigera användare till de viktiga sidorna.

13. Beaver Builder Creative Agency

Beaver Builder Creative Agency

Beaver Builder’s Creative Agency-mall för målsidor är perfekt för att få fler leads online. Den har vackra färger och skarp typografi. Mallen är utformad för kreativa och webbbyråer att dela sin portfölj i en professionell stil.

14. Beaver Builder eBook

Beaver Builder e-bok

Beaver Builder’s eBook-målsidamall är utformad för författare, e-böcker, bibliotek och bloggar. Den har en fantastisk bokomslagliknande layout för att visa upp din presenterade bok och göra mer försäljning. Du kan lägga till alla detaljer i din bok och bygga användarintresse för att vidta ytterligare åtgärder på din webbplats.

15. Beaver Builder utbildning

Beaver Builder utbildning

Beaver Builder’s utbildningssidesmall är perfekt för universitet, högskolor och utbildningsinstitutioner. Det låter dig lägga till ett välkomstmeddelande med en vacker bakgrundsbild. Du kan också visa kurser som erbjuds av ditt universitet med tydliga uppmaningar.

16. Beaver Builder Automotive

Beaver Builder Automotive

Beaver Builder’s Automotive är en utmärkt målsidamall för bilar, bilar och showrooms. Det har ett attraktivt och äventyrligt första intryck. Du kan anpassa bakgrund, färger, teckensnitt och innehåll med pluginprogrammet för Beaver Builder-sidan.

17. Beaver Builder Mobile App

Beaver Builder Mobile App

Beaver Builder’s Mobile App-målsidamall är en helt anpassningsbar layout för mobilspel, appar och mobilbaserade lösningar. Det har en vit bakgrund med en stor bild på framsidan. Det erbjuder olika avsnitt för att lägga till text och ringa till handlingsknappar.

18. Beaver Builder General Business

Beaver Builder General Business

Beaver Builder’s General Business-mall är utformad för att skapa målsidor för alla typer av företagswebbplatser. Det har en vacker layout med en anpassad bakgrundsbild. Mallen låter dig lägga till innehåll och CTA-knapp i det första avsnittet. Du kan använda Beaver Builder dra och släpp sidbyggare för alla anpassningar.

19. Beaver Builder Construction

Beaver Builder Construction

Beaver Builder’s Landingssidesmall för konstruktioner är för webbplatser som erbjuder byggtjänster. Den har en vacker design med bakgrundsbild i full bredd och snygg typografi. Det innehåller sektioner för att lägga till dina tjänster och uppmaningsknappen.

20. Beaver Builder kommer snart

Beaver Builder kommer snart

Om du vill skapa en sida som kommer snart och underhållsläget är Beaver Builder’s Coming Soon mall ett perfekt val. Det har en anpassningsbar design med ett prenumerationsformulär för nyhetsbrev för att få fler prenumeranter. Du kan använda Beaver Builder-sidbyggaren för att enkelt ändra bakgrund och färger.

21. Astra Fitness Trainer

Astra Fitness Trainer

Astra’s Fitness Trainer är en målsidamall för tränare, tränare, hälsoinstruktörer och gym. Det ser ut som en hemsida, men fokuserar på att marknadsföra personliga tränare med scheman, träningsgrader, vittnesmål, klienter, etc..

22. Astra Psychiatrist

Astra Psychiatrist

Astras psykiater är en WordPress-målsidamall för medicin, läkare, psykiatriker och sjukhus. Den har en bakgrundsbild i full bredd med introduktion, text och CTA. Du kan lägga till andra detaljer under huvudbanan.

23. Astra-produkt

Astra produkt

Astras produkt är en perfekt målsidamall för produkter. Det visas som en komplett webbplats med ljusa färger, navigationsmeny, presenterade bilder och text. Du kan också lägga till suddigheter och CTA i avsnitten nedan. Denna mall är WooCommerce-vänlig och kan redigeras med alla toppsidebyggare.

24. Astra Custom Printing

Astra Custom Printing

Astras målsida för anpassad utskrift ger ett tydligt meddelande till kunderna att anpassa sina t-shirts och muggar. Det har en enkel och snygg design med vit bakgrund. Du kan anpassa färger, teckensnitt och bakgrund för mallen för att göra den mer attraktiv.

25. Astra Spa

Astra Spa

Astras Spa-målsidamall erbjuder en attraktiv topp-bakgrund i full bredd med anpassad text och telefonnummer för att låta användarna ansluta direkt till ditt spa-företag. Den har en bokningsknapp vid sidan av navigationsmenyn. Du kan använda sidbyggarna för att anpassa mallen som du vill.

26. Astra Dental Clinic

Astra Dental Clinic

Astras målsidamall för tandläkarklinik är ett perfekt val för tandvård och medicin. Det låter dig lägga till ett nummer i rubriken, en CTA-knapp med ett textmeddelande och en bild i full bredd. Du kan lägga till tidsbokningsformuläret på CTA-knappen för att öka din försäljning.

27. Astra byrån

Astra byrån

Astras byråns målsidamall för WordPress-webbplatser är byggd för webbbyråer, designers och utvecklare. Det har flera layouter med vackra färger och typografi. Du kan visa upp din portfölj och presenterade verk som bilder för att skapa ett kraftfullt första intryck på användare.

28. Astra Smycken

Astra Jewellry

Astras smyckes målsida är vackert utformad för att få användarnas uppmärksamhet. Den har en mörkfärgad layout som hjälper dig att visa upp smyckenfoton och text på ett framträdande sätt. Det är kompatibelt med WooCommerce att lägga till vagnalternativ på din målsida.

29. Astra advokat

Astra advokat

Astra’s Lawyer målsidamall är för advokater och advokatbyråer att få nya kunder online. Den visar din adress och telefonnummer på ett professionellt sätt så att dina kunder enkelt kan kontakta dig. Det har plats för en tagline att imponera besökarna.

30. Astra Hotel

Astra Hotel

Astras landingssidesmall för hotell är ett utmärkt val för hotellwebbplatser, BnBs och hotellrelaterade företag. Den har en CTA-knapp för att lägga till rumsbokningsalternativ för att öka din försäljning. Du kan lägga till en bakgrundsbild på full skärm av ditt hotell med en imponerande tagline för att få användarnas uppmärksamhet på sidan.

31. Astra Författare

Astra Författare

Astras författares målsidamall är en vacker och attraktiv layout för författare, författare, bibliotek och bokhandlare. Det låter dig visa upp den presenterade boken på framsidan med en bild av bokomslaget och en kort text. Du kan också lägga till författarens namn och andra detaljer.

32. Astra Winery

Astra Winery

Astra’s Winery landingssidesmall är byggd för vinbutikerna, vingårdar och säljare av vin. Den har en berättande layout som gör det lättare för dig att skapa användarengagemang. Det låter dig lägga till en bild av ditt bästa vin med detaljer och CTA-knapp.

33. Astra Photography Portfolio

Astra Photography

Astras målsida för fotograferingsportfölj är perfekt för fotografer att visa upp sina portföljer professionellt. Du kan använda drag-and-drop-sidbyggarna för att enkelt lägga till text med foton. Den har en vit bakgrund som tillför skärpa till ditt innehåll.

34. Astra Freelancer

Astra frilansare

Astras freelancer-målsida är designad för personer som vill få fler onlinejobb. Den har en enkel och snygg layout med vackra färger för att skapa ett professionellt första intryck. Frilansarna kan använda den här mallen för sin introduktion till besökare.

35. Astra välgörenhet

Astra välgörenhet

Astras välgörenhetsmallssida är byggd med ett motiv för att lägga till fler givare till din sak. Den är perfekt för ideella organisationer, välgörenhetsorganisationer online och icke-statliga organisationer. Den har djärva och ljusa färger med utmärkt läsbarhet. Mallen låter dig lägga till en donationsknapp så att besökarna enkelt kan få kontakt med dig.

36. Astra fastigheter

Astra fastigheter

Astras målsidamall för fastigheter är en modern och snygg mall för fastighetsmäklare. Det hjälper till att utvidga din fastighetsaffär med dess funktioner och alternativ. Den visar en snabb formmall på framsidan för användare att snabbt ansluta. Mallen har utrymme för att lägga till ditt telefonnummer och CTA-knappen.

37. Astra Artist

Astra Artist

Astras målsida för konstnärer marknadsför konstnären, byråerna och målarna. Det är uppdelat i avsnitt för att lägga till dina presenterade målningar och andra konstverk vackert. Du kan lägga till detaljerna i ditt konstverk och lägga till en CTA-knapp för att omdirigera användare på vagnssidan. Det stöder WooCommerce att sälja ditt arbete online.

38. Astra Nature

Astra Nature

Astras landingssidesmall för natur är utformad för byråer som arbetar med naturliga livsmiljöer. Det är också ett perfekt val för naturfotografer, naturälskare och resenärer. Det kommer med en iögonfallande bakgrundsbild och CTA-knapp.

39. Astra finansiella rådgivare

Astra finansiella rådgivare

Astras målsida för finansiella rådgivare är perfekt för stora företag som vill visa sina finansiella rapporter online. Det är en professionell mall med en elegant och modern design. Mallen är sidbyggmästervänlig och kompatibel med WPML.

40. Astra-konferensevenemang

Astra konferensevenemang

Astras målsidamall för konferensevenemang hjälper till att marknadsföra dina konferenser och evenemang. Det låter dig lägga till detaljer om ditt evenemang, inklusive datum, bild och titel. Du kan också sälja biljetter online genom att lägga till en CTA-knapp överst på sidan.

41. Astra Marketer

Astra Marketer

Astras marknadsföringssidesmall är för webbplatser för marknadsförare för innehåll och tillväxt. Det har djärva och ljusa färger i bakgrunden med skarp typografi. Mallen är perfekt för enskilda marknadsförare att få kunder och ge konsultverksamhet online.

42. Astra Industry

Astra Industry

Astras branschens målsidamall är byggd för branscher. Den har en anpassad bakgrundsbild, CTA-knapp och om avsnitt. Denna sidmall är helt anpassningsbar med hjälp av drag-and-drop-byggare och WordPress live-anpassare.

43. StudioPress Aspire

StudioPress Aspire

StudioPress Aspire är ett elegant WordPress-tema med djärva och ljusa färger. Den här mallen är byggd ovanpå tematramen för Genesis. Den har en bakgrundsbild på full bredd och en prenumerationsruta i rubriken för att öka dina prenumeranter. Detta tema är perfekt för att skapa en målsida för alla webbplatser.

44. StudioPress Monochrome

StudioPress Monochrome

StudioPress Monochrome är ett minimalistiskt WordPress-tema med en enkel och snygg design. Den använder svartvit färg för bakgrunden på mallen. Teckensnittet är omvänt till bakgrunden och mycket läsbart för alla skärmstorlekar. Du kan använda detta tema som en målsidamall för att marknadsföra ditt onlineföretag.

45. StudioPress Infinity Pro

StudioPress Infinity Pro

StudioPress Infinity Pro är ett elegant WordPress-tema för digitala byråer. Den har en elegant design och är klar att användas som målsidamall. Det låter dig lägga till en CTA-knapp och omdirigera dina användare till produktsidan, vilket hjälper till att öka din försäljning. Infinity Pro är helt kompatibelt med WooCommerce för att skapa en onlinebutik.

46. ​​StudioPress Parallax Pro

StudioPress Parallax Pro

StudioPress Parallax Pro är ett vackert berättelsetema för WordPress. Liksom namnet har temat en parallaxdesign som gör ditt innehåll läsbart på alla enheter. Detta tema är perfekt för att skapa din målsidamall med en CTA-knapp och presenterat innehåll.

47. StudioPress Showcase

StudioPress Showcase

StudioPress Showcase är ett iögonfallande WordPress-tema som kan användas för att skapa en målsidamall. Den är byggd ovanpå tematramen för Genesis. Temat är helt anpassningsbart med en CTA-knapp för att omdirigera användare till relevanta sidor.

48. StudioPress Agent Fokuserad

StudioPress Agent Focused Pro

StudioPress Agent Focused är ett WordPress fastighetstema. Det har en flexibel och sidbyggmästervänlig layout. Det låter dig lägga till en anpassad rubrik med bakgrund i full bredd. Du kan använda den här sidmallen för att marknadsföra dina fastighets- och IDX-listor.

49. StudioPress utbildning

StudioPress utbildning

StudioPress Education-målsidan är fokuserad på att leverera mer innehåll på mindre utrymme. Den är byggd speciellt för studenter, universitet och andra utbildningsinstitutioner för att dela kunskap. Den här mallen är widgetad och enkel att installera.

50. Themify Ultra Accountant

Themify Ultra Accountant

Themify Ultras målsida för kontoansvariga är utformad för att sälja självdeklarationer och arkiveringstjänster online. Det låter dig lägga till en CTA-knapp för användare att boka ett möte direkt från din webbplats. Du kan också dela dina presenterade tjänster på mallen.

51. Themify Ultra Wedding

Temna Ultra bröllop

Themify Ultras bröllopssidesmall är en elegant mall för att marknadsföra bröllopsplanerare, bröllopsfotografer och enskilda bröllop. Den har en bakgrundsbild på full skärm med vacker typografi. Mallen kan anpassas med hjälp av Themify-sidbyggaren.

52. Themify Ultra-programvaran

Themify Ultra-programvaran

Themify Ultras målsidamall för mjukvara är perfekt för att få onlinejobb för programvaruutveckling. Den har en specialbyggd layout med flera färdiga demonstrationer. Denna mall liknar ultramallmallen med fokus på att sälja tjänster online.

53. Themify Ultra Coffee

Temna Ultra kaffe

Themify Ultra’s Coffee är en målsidamall för webbplatser för kaféer, kaffebönor och andra kafferelaterade produkter. Den har en vacker bakgrundsbild som visar kaffebönor och utsläppta kaffeextrakt. Den visar en CTA-knapp för att omdirigera användare till viktiga sidor.

54. Themify Ultra Music

Themify Ultra Music

Themify Ultras Musik målsidamall fokuserar på marknadsföring av musiker, DJ: er, musikband och instrument. Det låter dig också visa dina kommande evenemang i en professionell stil. Mallen är helt anpassningsbar med hjälp av drag-and-drop-sidbyggare.

55. Themify Ultra-appen

Themify Ultra-appen

Themify Ultras app-målsidamall är byggd för apparna för mobil och alla andra enheter. Du kan använda den här mallen för att marknadsföra apputvecklingstjänster online. Denna målsidamall hjälper dig att öka nedladdningarna av dina presenterade appar med en CTA-knapp.

56. Bento

Bento

Bento är ett gratis WordPress-tema för alla ändamål för att skapa målsidor. Det kommer med obegränsade färgalternativ, vektorsymboler, teckensnitt och anpassad bakgrund. Den integrerar WooCommerce för att marknadsföra dina produktsidor. Bento kan redigeras med WordPress live customizer med förhandsgranskning.

57. OnePress

OnePress

OnePress är en annan gratis WordPress-mall för att skapa målsidor för kreativa och webbbyråer, frilansare, bloggare och tidningar. Den har 2 CTA-knappar för att omdirigera användare till dina tjänster och produktsida. Du kan också lägga till utvalda tjänster i oskärpa nedan.

58. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett populärt WordPress-tema på en sida med bakgrundsbild på full skärm. Det kan användas som en målsidamall för att marknadsföra alla företag. Det är kompatibelt med drag-and-drop-sidbyggare som Elementor, Beaver Builder osv för att anpassa layouten. Hestia stöder WooCommerce för att marknadsföra dina produkter.

59. Orfeo

Orfeo

Orfeo är ett mångsidigt och gratis WordPress-tema. Den har en enda sidlayout med flera avsnitt för att skapa en målsidamall. Det är lätt att anpassa med hjälp av dra och släpp sidbyggare. Detta tema är kompatibelt med WooCommerce och WPML.

60. Zelle

Zelle

Zelle är en premium-en-sidlayout för WordPress-webbplatser. Det är perfekt att enkelt skapa målsidamallar. Det fungerar utmärkt med sidbyggare som Visual Composer, Beaver Builder osv. Det kommer med obegränsade färger, anpassade bakgrunder och optimerad för hastighet.

Slutgiltiga tankar

Det här är bara några av målsidorna för målsidor som vi kunde dela. Nyckeln till att bygga målsidor är att använda en drag-and-drop-byggare som Beaver Builder eller Divi.

Du kan använda dessa två för att skapa oändliga möjligheter till designkombinationer inom bara några minuter.

Om du letar efter en lösning utan målsida för WordPress rekommenderar vi att du använder antingen LeadPages eller Unbounce.

Båda dessa leverantörer erbjuder webbhotellslösningar och kommer med hundratals färdiga design som du kan välja mellan. Många marknadsförare som fokuserar på PPC slutar använda dessa lösningar på grund av deras användarvänlighet.

Här är ett exempel på de målfokuserade mallarna som LeadPages erbjuder:

LeadPages-mallar för målsidor

Vår första preferens är att alltid använda en WordPress-sidbyggare som Beaver Builder eller Divi eftersom du kommer att spara mycket pengar på lång sikt.

För att sätta i perspektiv är den årliga kostnaden för ett WordPress-sidbyggare-plugin 12 gånger billigare än de värdande målsidebyggarna.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa målsidorna för WordPress. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map