7 bästa e-postmarknadsföringstjänster för småföretag (2020)

Är e-postmarknadsföring en prioritering för ditt företag 2020? Letar du efter den bästa e-postmarknadsföringsprogramvaran?


Att välja rätt e-postmarknadsföringstjänst kan ha en betydande inverkan på framgången för din marknadsföringskampanj. I den här artikeln kommer vi att granska de 7 bästa e-postmarknadsföringstjänsterna för småföretag.

Bästa jämförelsetjänster via e-post jämfört

Varför att välja den bästa e-postmarknadsföringstjänsten är viktigt?

E-postmarknadsföring är ett av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsverktygen för små företag. Enligt Direct Marketing Association ser e-postmarknadsföring i genomsnitt 4300 procent avkastning på investeringar (ROI) för företag i USA.

Detta beror på att e-postmarknadsföring är lätt att hantera, ger dig full kontroll och gör att du kan skapa en direktkontakt med dina kunder.

Inte övertygad om e-postmarknadsföring? Se dessa 6 skäl till att bygga en e-postlista är så viktigt idag.

Det är viktigt att förstå att mycket av din framgång med e-postmarknadsföring helt beror på den e-postmarknadsföringsprogramvara du väljer eftersom de är ansvariga för att se till att dina e-postmeddelanden faktiskt blir levererade.

Om du inte är försiktig kommer du i slutändan att betala mycket mer pengar för färre funktioner och fruktansvärda e-postleveranser (vilket gör att du förlorar ännu mer pengar).

Vad man ska leta efter i ett bra e-postmarknadsföringsverktyg?

En bra e-postmarknadsföringstjänst bör göra det möjligt för dig att skapa mycket engagerande e-nyhetsbrev med ett enkelt användargränssnitt (helst dra & släppa).

Du borde enkelt kunna skicka massmeddelanden som faktiskt är anpassade och riktade utan mycket arbete. Detta kallas också marknadsföringsautomation.

Bortsett från det måste din e-postmarknadsföringstjänst göra det enkelt att hantera dina kontakter, segmentera användare i grupper och spåra resultatet för dina e-postmarknadsföringskampanjer.

Viktigast av allt är att en bra e-postmarknadsföringstjänst säkerställer att dina e-postmeddelanden inte hamnar i skräppostmappen.

Med detta sagt, låt oss ta en titt på några av de mest populära leverantörerna av e-postmarknadsföringstjänster och hur de staplar mot varandra.

1. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är en av världens största och snabbast växande e-postmarknadsföringstjänster. Det är också den mest enkla att använda och nybörjarvänlig e-postmarknadsföringstjänst.

Du kan enkelt hantera dina e-postlistor, kontakter, e-postmallar, marknadsföringskalender och mer.

Varje konto ger dig tillgång till enkel spårning och rapportering, inbyggda verktyg för delning av sociala medier, gratis bildbibliotek, listasegmentering, Facebook-annonsintegration och en kraftfull e-handelsintegration för Shopify-butiker.

Deras e-post Plus-konton har också kraftfulla funktioner som e-automatisering, undersökningar & enkäter, kuponger, donationer online och A / B-test på ämnesraden som hjälper dig att skicka riktade e-postmeddelanden för att maximera din öppna ränta.

Constant Contact erbjuder oöverträffad support med livechatt, telefonsamtal, e-post, community support och ett stort bibliotek med användbara resurser.

Förutom online-utbildning erbjuder de också live-seminarier över hela USA. Detta gör att små företag snabbt kan lära sig grunderna i e-postmarknadsföring och börja använda det för att växa sina affärer som en proffs.

Av alla anledningar ovan bedömer vi Constant Kontakta den bästa e-postmarknadsföringstjänsten för småföretag.

Constant Contact har en 60-dagars kostnadsfri provperiod (inget kreditkort krävs). Efter det börjar deras prissättning så lågt som $ 20 / månad.

WPBeginner-användare kan använda vår Constant Contact-kupongkod för att få ytterligare 20% rabatt.

2. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue är en komplett SMS- och e-postmarknadsföringsprogramvara för företag. De är en av de snabbast växande e-postmarknadsföringsplattformarna i Europa.

Det är en extremt lättanvänd plattform med utmärkta verktyg för att skapa vackra och mycket engagerande e-postmeddelanden. Deras enkla drag and drop-verktyg är perfekta för nybörjare utan erfarenhet av e-postmarknadsföring.

SendinBlue innehåller nybörjarvänliga automatiseringsverktyg som låter dig skicka transaktionella e-postmeddelanden, skapa arbetsflöden och segmentera användare. Det kan också välja den bästa tiden att skicka massmeddelanden med sina AI-algoritmer för att säkerställa maximal e-postleverans.

SendinBlue erbjuder en helt gratis e-postmarknadsföringsplan som låter dig skicka upp till 300 e-postmeddelanden per dag, men alla dina e-postmeddelanden kommer att ha deras varumärke. Betalda planer börjar från $ 25 per månad. Du kan också inkludera SMS till ditt konto, men prissättningen kommer att variera baserat på dina sändningskrav.

De har förbättrat sin premiumplan för att nyligen inkludera mer avancerade funktioner som målsidebyggare, livechatt, CRM och Facebook-annonsintegration. Detta innebär att användare nu får mer värde för samma pris.

SendinBlue erbjuder också en separat SMTP-e-postmarknadsföringstjänst som du kan använda för att driva automatiserade eller transaktionella e-postmeddelanden från din WordPress-webbplats. Du behöver inte detta för e-postmarknadsföringskampanjer, men det är en trevlig funktion om du har en stor webbplats och du vill ha automatiskt innehållsbaserat e-postmeddelande.

3. Droppa

Droppa

Drip är en kraftfull e-postmarknadsföringsplattform för e-handel, bloggare och digitala marknadsförare. De erbjuder ett brett utbud av verktyg för att göra marknadsföringsautomation, försäljningstratt och anpassning enkelt.

De erbjuder sömlös integration för alla populära webbplatsbyggare inklusive WordPress och WooCommerce. Detta gör att du enkelt kan lägga till registreringsformulär på din webbplats och fånga fler leads.

Det som skiljer Drip från tävlingen som Campaign Monitor är deras intelligenta marknadsföringsautomatiseringsverktyg, smartare e-postsegmentering, listgrupper och en visuell arbetsflödesbyggare. Med dessa funktioner kan du nå riktade kunder i din e-postlista för att få mer försäljning.

Supportalternativ på Drip inkluderar livechatsupport, webbseminarier, automatiseringsträning, detaljerade kurser, gratis guider och utmärkt dokumentation.

Vi använder Drip för flera av våra företag eftersom det tillåter oss att skicka bulk e-postmeddelanden medan vi ansluter och engagerar med varje kund på en personlig nivå med hjälp av deras smarta e-handelsmarknadsföringsautomation.

Trots att det är lite dyrt, tror vi att Drip är den bästa e-marknadsföringsprogramvaran för e-handelswebbplatser och företagare som vill ha mer avancerade funktioner.

Drip erbjuder en gratis provperiod, och deras planer börjar från $ 49 / månad som inkluderar alla deras funktioner.

4. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit är en robust e-postmarknadsföringsplattform för professionella bloggare, författare och marknadsförare. Det är extremt lätt att använda och otroligt kraftfullt.

ConvertKits unika funktion är att du enkelt kan erbjuda innehållsuppgraderingar och incitament med registreringsformulär via e-post. Det kommer också med enkla att hantera auto-responders så att du kan skicka droppmeddelanden från deras e-posttjänst.

Med ConvertKit kan du enkelt segmentera prenumeranter i de som är intresserade och de som redan har köpt. Detta hjälper dig att öka konverteringarna med automatiserade e-postmeddelanden som känns mer personliga. I marknadsföringsvillkor kallas detta riktad e-postmarknadsföring.

ConvertKit erbjuder e-postbaserat support och har omfattande kunskapsbas med bra läromedel.

Många ConvertKit-funktioner är speciellt utformade för skapare och professionella bloggare, varför vi bedömer dem som den bästa e-postmarknadsföringstjänsten för professionella bloggare..

ConvertKit erbjuder en 14-dagars kostnadsfri provperiod och deras prissättning börjar från $ 29 / månad. De erbjuder också en 30-dagars återbetalningspolicy.

5. AWeber

AWeber

AWeber är en av de äldsta och mest populära leverantörerna av e-postmarknadsföringstjänster i världen. De erbjuder ett brett utbud av verktyg för små och medelstora företag för att hantera sin e-postmarknadsföring.

Att komma igång med AWeber är enkelt. Den ansluts sömlöst till de flesta plattformar inklusive WordPress. För detaljerade instruktioner, se vår ultimata guide om hur du ansluter AWeber till WordPress.

Du får tillgång till redo att använda e-postmallar, listhantering, autosvar och spårning via e-post med detaljerad insikt.

Supportalternativ inkluderar livechatt, telefonsupport, e-poststöd, live webbseminarier och ett stort bibliotek med instruktioner och tutorials.

AWeber erbjuder en 30-dagars gratis provperiod. Efter det börjar deras prissättning från $ 19 / månad. Du kan också registrera dig för kvartals- eller årsplaner för att spara ännu mer.

6. GetResponse

GetResponse

GetResponse är en annan mycket populär e-postmarknadsföringslösning. Det är extremt lätt att använda och förenklar e-postmarknadsföring för små företag.

Det kommer med några fantastiska marknadsföringsautomatiseringsverktyg som låter dig skapa smarta automatiserade kampanjer.

Med deras drag and drop-byggare kan du skapa kampanjer, segmentera kontakter och skicka innehåll designat för specifika grupper. Dessa verktyg hjälper dig att skapa effektiva kampanjer för att öka dina vinster.

GetResponse kommer med vackra responsiva formulär, målsidor, A / B-test, spårning och autosvar. Den integreras också med tredjeparts Lead Generation-programvara som OptinMonster, SalesForce, Google Docs, ZenDesk, etc..

Support ges via telefon, livechatt och e-post. Deras hjälpavsnitt är fullt av gratis läromedel inklusive videor, webbseminarier, instruktioner, guider osv.

GetResponse erbjuder en 30-dagars gratis provperiod. Deras prissättning börjar på $ 15 / månad.

7. Mailchimp

MailChimp

Mailchimp är en av de mest populära leverantörerna av e-postmarknadsföringstjänster i världen främst för att de erbjuder en evigt gratis e-postmarknadsföringstjänstplan.

Mailchimp kommer med en enkel e-postbyggare, autosvar, segmentering av kontakter i grupper och enkel spårning för analys. Det låter dig också ställa in leveranstider baserat på användarens tidzoner och du kan ställa in segmentering baserat på geolokalisering.

Du kan enkelt integrera MailChimp med WordPress, Magento, Shopify och många andra plattformar. Om du använder WordPress, se vår ultimata guide för att använda Mailchimp och WordPress för detaljerade instruktioner.

När det gäller marknadsföringsautomationsfunktioner är Mailchimp-plattformen ganska begränsad jämfört med andra leverantörer i vår lista, som Drip eller ConvertKit.

Under de senaste åren har Mailchimp försökt lägga till många av de “avancerade” funktionerna, men efter att ha testat många av dessa är de inte riktigt avancerade.

Mailchimp-support erbjuds via e-post, livechatt och en stor kunskapsbaserad tutorials. Men deras support är ofta långsamt och matchar inte kvaliteten på den service du får från Constant Contact.

Mailchimp erbjuder en evigt gratis plan som låter dig skicka 12 000 e-postmeddelanden för upp till 2 000 prenumeranter. Den här planen är ganska begränsad eftersom du inte får funktioner som optimering av sändningstid, avancerad segmentering, testning med flera varianter osv. Du måste också visa deras varumärke i din e-post. Sist men inte minst är supporten begränsad till e-post bara vilket är bra om du är en hobby, men som ett seriöst företag behöver du tillförlitligt stöd som du kan räkna med.

Deras betalade planer börjar från $ 10 / månad för upp till 500 prenumeranter, och prissättningen ökar i ökningen av 500 prenumeranter.

Slutliga tankar: den bästa e-postmarknadsföringstjänsten

Det finns dussintals e-postmarknadsföringstjänster där ute, och vi vill se till att du väljer rätt för dina affärsbehov. Nedan är vårt expertval:

Om du är ett litet företag, ideell eller en ny bloggare rekommenderar vi att du använder Constant Contact. Deras prissättning är bra och supportteamet är helt topp. Deras onboarding-team hjälper dig att hitta framgång med e-postmarknadsföring direkt.

Om du driver en webbutik / e-handelswebbplats rekommenderar vi att du använder Drip eftersom det är det bästa e-handelsprogrammet för e-handel. Deras anpassnings- och automatiseringsfunktioner är extremt kraftfulla. Många av våra egna företagswebbplatser använder Drip.

Om du är en professionell bloggare eller innehållsskapare rekommenderar vi att du använder ConvertKit. De erbjuder en lättanvänd plattform med avancerad segmentering och tratt som hjälper dig att ta ditt bloggföretag till nästa nivå.

Om du är en företagare som vill ha ett kraftfullt marknadsföringsautomatiseringsverktyg som kombinerar e-postmarknadsföring, SMTP-massmeddelanden och SMS, rekommenderar vi att du använder SendinBlue. Deras plattform är enkel att använda och de låter dig hantera både e-post och SMS från ett enda gränssnitt. De erbjuder också en ganska generös evigt gratis plan som gör dem till den bästa programvaran för e-postmarknadsföring.

Pro-tips: Få fler e-postprenumeranter, snabbare!

När du har valt en e-postmarknadsföringstjänst för ditt företag kommer du sannolikt att börja få fler e-postprenumeranter.

Vi använder och rekommenderar OptinMonster. Det är ett kraftfullt verktygssätt för konverteringsoptimering som hjälper dig att överge webbplatsbesökare till e-postprenumeranter och kunder.

OptinMonster

OptinMonster integreras sömlöst med alla de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna som vi nämnde ovan och dussintals till.

WPBeginner-grundare, Syed Balkhi, är också medgrundare av OptinMonster. Han byggde ursprungligen OptinMonster för att hjälpa till att växa vår egen e-postlista. Efter lanseringen 2013 har det enormt ökat i popularitet.

Idag används OptinMonster av några av de största märkena i världen inklusive McAfee, Experian, TripAdvisor, Pinterest, Harvard University, Pateron och mer.

Bonustips: Förbättra din e-postleverans

Alla e-nyhetsbrevverktyg som vi har delat i den här artikeln har bra e-postleveransnivåer.

Det finns dock få saker du kan göra för att se till att dina marknadsföringsmeddelanden alltid levereras.

1. Använd en professionell e-postadress

E-postplattformar som Gmail, Outlook och andra har algoritmer som letar efter skräppost. En av dem är avsändarens e-postadress.

Som företag är det viktigt att du använder en professionell e-postadress för företag (som [email protected]) och inte en generisk hotmail- eller gmail-adress.

Detta hjälper dig att se till att din e-postleveransgrad är högre än branschens genomsnitt.

2. Skicka riktade e-postmeddelanden baserade på intressen

Det är mycket viktigt att du anpassar dina e-postmeddelanden baserat på användarsegment. E-postmarknadsföringsprogramvara som Constant Contact låter dig enkelt gruppera dina prenumeranter i segment som de flesta aktiva, inte aktiva, intresserade av specifika ämnen, anpassade segment osv..

Detta hjälper dina e-postmarknadsföringskampanjer att ha den högsta öppna räntan och klickfrekvensen som är en stor faktor för framtida e-postleverans.

För fler tips, se den ultimata steg-för-steg marknadsföringsguiden för e-post med exempel som hjälper dig att skapa en framgångsrik e-postmarknadsföringskampanj.

Vanliga frågor om e-postmarknadsföringsprogramvara

Efter att ha hjälpt tusentals användare att välja den bästa e-postmarknadsföringsprogramvaran har vi svarat på en hel del frågor. Nedan följer några av svaren på de vanligaste frågorna om e-postmarknadsföringsplattformar.

Kan jag göra massmarknadsföring via e-post från min Gmail eller Outlook?

I teorin, ja. Men detta kommer snabbt att få dina e-postkonton avstängda. G Suite och Outlook är inte skapade för att skicka e-post i bulk. Det är bra lösning för professionella affärsmails.

Vilken är den bästa gratis marknadsföringstjänsten via e-post?

Många e-postmarknadsföringstjänster erbjuder gratis nivåer för begränsad användning. Den bästa kostnadsfria e-postmarknadsföringstjänsten är SendinBlue eftersom deras gratis plan inte har någon gräns för antalet prenumeranter. MailerLite och MailChimp erbjuder också gratis serviceplaner för e-postmarknadsföring.

Hur mycket kostar e-postmarknadsföring?

Din marknadsföringskostnad för e-post beror helt på antalet prenumeranter du har, antalet totala e-postmeddelanden du skickar per månad och vilken e-postplattform du använder. I genomsnitt är marknadsföringskostnader för e-post för små företag cirka 20 – 300 dollar per månad för e-postmarknadsföring eftersom de hanterar sin egen kampanj. Om du använder en e-postmarknadsföringsbyrå kan dina kostnader vara närmare 500 $ per månad eller högre.

Finns det andra e-postmarknadsföringsplattformar som inte listas här?

Ja, det finns bokstavligen hundratals e-postmarknadsföringstjänster där ute, men vi har inte listat dem alla här. Vi tror att att skapa en fullständig e-postplattformslista skulle skapa mer förvirring och orsaka valförlamning för icke-tekniska läsare.

Vi har testat alla de största stora e-postmarknadsföringstjänsterna inklusive många som inte finns i listan över e-postplattformar ovan, till exempel: MailerLite, ActiveCampaign, HubSpot, Ontraport, Mailjet, Campaign Monitor, InfusionSoft (nu Keap), Klaviyo, Marketo, Eloqua, Pardot av Salesforce, Sendloop, iContact, Emma, ​​TotalSend, SharpSpring, MailPoet och mer.

De bästa e-postmarknadsföringstjänsterna som vi har valt att inkludera i vår lista ger de bästa funktionerna för bästa pris.

Vilka är de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna enligt din åsikt?

Våra tre bästa val för de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna är:

  1. Konstant kontakt – bästa e-postmarknadsföringstjänster för småföretag.
  2. SendinBlue – bästa e-post- och SMS-marknadsföringsplattform.
  3. Drip – Bästa e-handelsplattform för e-handel.

Vi hoppas att den här artikeln gav dig en bra översikt över de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna för ditt företag. Du kanske också vill se vår lista med 24 måste ha WordPress-plugins för företagswebbplatser

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me