7 bästa postchimpalternativ 2020 (med bättre funktioner + rimliga priser)

Letar du efter ett Mailchimp-alternativ? Mailchimp är en populär e-postmarknadsföringstjänst och det brukade vara en favorit inom branschen.


På grund av de senaste förändringarna i Mailchimp-prissättning och kontinuerlig minskning av servicekvaliteten är det dock många användare som vill byta från Mailchimp.

Den goda nyheten är att det finns många bra e-postmarknadsföringstjänster som erbjuder bättre funktioner, service och mer affärsvänliga priser.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa Mailchimp-alternativen för dina e-postmarknadsföringsbehov.

Jämför de bästa Mailchimp-alternativen för e-postmarknadsföring

Varför växlar människor bort från Mailchimp?

Mailchimp var en av marknadens bästa e-postmarknadsföringstjänster. De växte i popularitet på grund av deras berömda “för alltid fria” plan.

De senaste åren har de dock inte lyckats hålla jämna steg med innovation, särskilt när det gäller marknadsföringsautomation.

För att göra saken värst är deras senaste prisändringar inte användarvänliga eftersom de nu debiterar företag för abonnenter som inte är prenumererade på sitt konto. Du ska INTE behöva betala för prenumeranter som inte längre tar emot meddelanden från dig.

Deras stöd har blivit alltmer användbart och nästan varje begäran får ett standardmeddelande som: vi skickar detta till vårt teknik- eller ledarskapsteam.

Medan de använder fancy marknadsföringslingo som “allt i en marknadsföringsplattform”, har du inte tillgängligheten för att göra grundläggande saker som att ta bort mer än 100 kontakter åt gången.

Lyckligtvis finns det flera Mailchimp-alternativ med mycket bättre funktioner, prissättning och servicekvalitet.

Bästa Mailchimpalternativ (vårt expertval)

Eftersom det finns hundratals e-postmarknadsföringstjänster som du kan välja mellan, har vi valt ut de bästa Mailchimp-alternativen för specifika användningsfall såsom småföretag, ideella företag, onlinebutiker (e-handelsföretag), etc..

Här är de bästa Mailchimp-alternativen som du kan använda.

1. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är den bästa e-postmarknadsföringstjänsten för småföretag och ideella företag.

De låter dig skapa professionella nyhetsbrev via e-post med en lättanvänd redigerare på bara några minuter.

Du får alla väsentliga funktioner som möjligheten att hantera e-postlistor, spåra e-postleverans och öppna priser. Deras vackra rapporter visar hur dina e-postmarknadsföringskampanjer presterar.

Constant Contact har grundläggande e-automatiseringsfunktioner som låter dig skicka välkomstmeddelanden till nya prenumeranter, utlösa e-postmeddelanden baserat på användarens beteende och skicka e-postmeddelanden automatiskt till icke-öppnare.

Den har också inbyggda verktyg för e-handelslösningar som hjälper dig att nå befintliga kunder. Constant Contact gör det enkelt för dig att skapa enkäter och enkäter, donationssidor för ideella organisationer, dynamiska registreringsformulär och mer.

Det bästa med Constant Contact är deras oöverträffade support med livechatt, telefonsamtal, e-post, community support och ett stort bibliotek med användbara resurser.

Constant Contact är ett perfekt Mailchimp-alternativ för WordPress eftersom det fungerar med alla populära WordPress-plugins som OptinMonster, WPForms och mer.

Prissättning: $ 20 – $ 45 per månad.

Bonus: WPBeginner-användare kan använda vår Constant Contact-kupongkod och få 20% rabatt. Kom igång med Constant Contact idag.

2. Sendinblå

Sendinblue

Sendinblue är en kraftfull e-postmarknadsföring och SMS-marknadsföringstjänst för företag.

Det är fullt av kraftfulla verktyg för att skapa nyhetsbrev via e-post, automatisering av e-postmarknadsföring, SMS-kampanjer, målsidor, Facebook-annonser, livechatt och mer.

Deras anpassade marknadsföringsautomatiseringslösning låter dig skicka e-post till en målgrupp baserad på användarbeteende.

Det kommer med en lättanvänd mallbyggare och stor e-postleverans för att öka dina marknadsföringskampanjer.

SendinBlue är ett utmärkt alternativ till Mailchimp med ytterligare funktioner som SMS-marknadsföring och livechattprogramvara. De erbjuder också mer rättvisa prisplaner för företagare, inklusive en evigt gratis plan.

Prissättning: Gratis – 66 $ per månad.

3. ConvertKit

ConvertKit

ConvertKit är en populär e-postmarknadsföringsprogramvara för bloggare, författare och skapare.

De lanserade berömt sitt varumärke med parolen: Infusionsoft kraften med Mailchimp.

ConvertKit erbjuder enkla automatiseringsfunktioner med en drag-and-drop-sekvensbyggare, så att du kan skicka automatiserade e-postmeddelanden baserat på användarens beteende. Du kan också ytterligare segmentera dina kontakter med taggar baserat på hur de interagerar med dina e-postmeddelanden.

De erbjuder vackra målsidjemallar och anpassningsbara optinformulär för att växa din e-postlista.

ConvertKit integreras med många populära CRM-programvaror från tredje part, leadgenerationsverktyg som OptinMonster, eCommerce-plattformar som WooCommerce och Shopify och mer.

ConvertKit är ett bra alternativ till Mailchimp med en kraftfull plattform för marknadsföringsautomation för dina bloggare, utgivare och författare.

Prissättning: $ 29 – $ 79 per månad.

4. AWeber

AWeber

AWeber är en annan bra e-postmarknadsföringslösning för att få kontakt med dina användare och påskynda företagstillväxt.

Det kommer med en imponerande uppsättning funktioner som automatisk hämta artiklar för att skapa automatiserade bloggar för nyhetsbrev, vackra e-postmallar, e-postanalys, listasegmentering och automatiseringsverktyg.

Det innehåller också andra standardfunktioner som A / B-delningstest, autosvar, listhantering osv.

AWeber är ett direkt alternativ till Mailchimp med flexibla prisplaner baserat på antalet prenumeranter. Det inkluderar också en kostnadsfri prövning i 30 dagar.

Prissättning: $ 19 – $ 149

5. Droppa

Droppa

Drip är en populär e-postmarknadsföringsautomationstjänst för e-handel butiker. Den har flerkanaliga beröringspunkter för att nå kunder genom att skicka e-post och skapa engagemang på sociala mediekonton.

Det hjälper till att hantera användare baserat på deras interaktion på din webbplats. Du kan samla in användardata och lagra dem i taggar, händelser och anpassade fält. Dessutom automatiserar det processen att nå ut till kunderna vid den mest påverkande tiden baserat på deras beteende under köpsresan.

Med avancerad personalisering kan du använda klientens data för att skapa anpassade rabattkoder, produktrekommendationer, prissänkningsmeddelanden och mer.

Om du vill integrera din e-postmarknadsföringstjänst med en eCommerce-lösning som WooCommerce, BigCommerce eller Shopify, är Drip det bästa Mailchimp-alternativet med flera integrationer som hjälper dig att öka försäljningen.

Prissättning: $ 49 – $ 122

6. GetResponse

GetResponse

GetResponse är en e-postmarknadsföringsprogramvara för små företag. I likhet med andra populära e-postmarknadsföringstjänster erbjuder det flera lösningar som e-postmarknadsföring, automatisering, målsidor och mer.

Du kan ställa in dina e-postmarknadsföringskampanjer med deras mallar och designa vackra e-postmeddelanden med några få klick. Du kan också använda deras målsidor för att fånga fler leads.

Det kommer med kraftfulla integrationer som gör att du kan ansluta dina favoritappar som WordPress, Magento, Slack, etc..

Prissättning: 15 $ – 1199 $ per månad.

7. MailerLite

MailerLite

MailerLite är en annan robust e-postmarknadsföringstjänst och ett bra Mailchimp-alternativ. Det levereras med en nybörjarvänlig e-postredigerare och förberedda e-postmallar för olika kampanjer.

Du kan använda målsidor, popup-filer eller inbäddade registreringsformulär för att fånga leads. Det kommer med kraftfulla e-automatiserings-, segmenterings- och personaliseringsfunktioner som gör att du kan rikta in dig på rätt användare vid rätt tidpunkt.

Du kan analysera din strategi med inbyggda rapporteringsverktyg eller köra A / B-delningstester för att förbättra dina kampanjer.

Prissättning: Gratis – $ 50 per månad.

Slutsats: Vilket är det bästa Mailchimp-alternativet?

Om du letar efter ett Mailchimp-alternativ för WordPress är Constant Contact det perfekta valet. Det har en lättanvänd platofrm, kraftfulla integrationer, högkvalitativ support och rättvis prissättning för små företag och ideella organisationer.

Om du letar efter ett Mailchimp-alternativ som har en evigt fri plan bör du titta på SendinBlue.

Om du letar efter ett Mailchimp-alternativ för bloggare med bättre automatiseringsfunktioner rekommenderar vi att du använder ConvertKit eller SendinBlue.

Om du letar efter ett Mailchimp-alternativ för Shopify, WooCommerce eller andra eCommerce-plattformar, rekommenderar vi att du använder Drip.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Mailchimp-alternativen för att växa ditt företag. Du kanske också vill kolla in vår guide för att välja den bästa affärsleverantören för VoIP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me