7 bästa webbhotellwebbplatser för bloggare, marknadsförare och företag

Letar du efter de bästa webbhotellwebbplatserna för bloggare, marknadsförare och affärswebbplatser?


Att ladda upp videor direkt till din webbplats kräver mycket serverresurser. Det är därför smarta företagare använder webbhotell för att ladda upp videor och sedan enkelt bädda in dessa videor i WordPress utan att påverka prestanda.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa webbhotellwebbplatserna för bloggare, marknadsförare och företagare.

Bästa webbhotellwebbplatser för bloggare

Varför använda webbhotell för webbhotell?

Videor är den mest intressanta formen av innehåll, och de är mycket effektiva för konverteringar. Men de tar också mycket utrymme och bandbredd.

Med WordPress kan du ladda upp videor till din webbplats. Men det är inte riktigt optimerat för att betjäna videor. Detta påverkar videouppspelning och skapar en dålig användarupplevelse.

Bortsett från det konsumerar videor fler WordPress-värdresurser, vilket bromsar din webbplats. Om du använder delad värd kan din webbhotell till och med avsluta ditt konto för att hindra det från att påverka andra webbplatser.

På grund av dessa problem rekommenderar vi att du använder en webbhotell för att lägga till videor i WordPress. De har fler serverresurser för att servera videofiler, och du behöver inte oroa dig för WordPress-prestanda.

Ännu viktigare är att de automatiskt justerar videokvaliteten för att ge en bättre tittarupplevelse baserat på dina besökares internethastighet.

För mer information, se vår guide om varför du aldrig ska ladda upp videor till WordPress.

WordPress gör det superlätt att bädda in videor på din webbplats. Se vår guide om hur du enkelt kan bädda in videor i WordPress för detaljerade instruktioner.

Med det sagt, låt oss titta på några av de bästa webbhotellwebbplatserna du kan använda.

1. YouTube

Youtube

YouTube är den mest populära webbhotellwebbplatsen på internet. Det låter dig ladda upp videor, skapa kanaler och bygga ett följande.

Som marknadsförare och företagare vill du utnyttja YouTubes enorma potential. Det är också världens näst populäraste sökmotor och den näst största webbplatsen för sociala medier med 1,9 miljarder aktiva användare.

Du kan bygga en YouTube-följning med din kanal, hitta en ny publik, bli med i videosökningsresultat och växa ditt företag.

YouTube har ett partnerprogram som du kan gå med för att tjäna pengar online från dina videor. Detta program erbjuder också fler fördelar som analys, längre videor och videoredigeringsverktyg.

På WPBeginner använder vi YouTube för att ladda upp våra WordPress-videotutorials. Kolla in WPBeginner-kanalen på YouTube för att se hur vi använder YouTube för att få fler prenumeranter och besökare på vår webbplats.

2. Vimeo

Vimeo

Vimeo är en utmärkt webbplats för webbhotell och streaming för bloggare, marknadsförare och företag. Det ger dig ett begränsat värdutrymme för att ladda upp videor gratis. Emellertid är den obegränsade bandbredden och den annonsfria skärmen nyckelförmånerna för alla videor.

För att ladda upp stora videor måste du köpa en premiumplan som är mycket prisvärd ($ 84 per år). De betalade planerna inkluderar också sekretessalternativ, videoredigeringsverktyg, kundsupport, lösenordsskydd, relaterade videor och Google Analytics.

Premiummedlemmarna kan också sälja eller hyra videor för att tjäna pengar online från din Vimeo-video.

Vi använder Vimeo för att vara värd för privata videor för våra exklusiva medlemmar. Om du har en medlemssida eller vill skapa och sälja onlinekurser är Vimeo ett utmärkt alternativ.

3. Jetpack Video

Jetpack-video

Jetpack är en populär plugin-svit som också innehåller en videohostningsfunktion. Jetpack-video är en premiumvärdtjänsttjänst och kräver en betald Jetpack-abonnemangsplan.

Det är helt annonsfritt och visar inte relaterade videor från andra webbplatser på dina videor.

Den använder samma innehållsleveransnätverk som används av Jetpack-foton för snabbare leverans- och streamingupplevelse. Det innehåller också sekretessinställningar, analyser, flera videoformat och mer.

4. Wistia

Wistia

Wistia är en professionell webbhotell för webbhotell för marknadsförare och företag. Det gratis kontot har en gräns på tre videor med funktioner som anpassad miniatyrbild, Wistia-märkesvideospelare, lösenordsskydd, sekretessinställningar och mer.

Du behöver deras premiumplan för att ladda upp fler videor. Den betalade versionen låter dig ta bort Wistias varumärke från videospelaren. Det kommer också med tittarhistorik, trendgrafer, uppmaningsknappar, relaterade videor och kommentarer.

Det har kraftfulla integrationer med e-postmarknadsföringstjänster och CRM-programvara som Constant Contact, Drip, AWeber, Hubspot, Google Analytics och andra.

5. Vidyard

Vidyard

Vidyard är en avancerad webbhotell för stora företag och yrkesverksamma. Det innehåller premiuminstrument för marknadsföring av innehåll för att marknadsföra dina videor.

Det levereras med flera videospelarstilar och anpassade redigeringsalternativ. Du kan ladda upp videor med uppmaningsknappar och utföra A / B-test mot videominiaturer för att se vilken som fungerar bäst.

Vidyard erbjuder kraftfull och detaljerad analys, inklusive tittarhistorik, engagemang och mer för att förbättra dina videor.

6. Dailymotion

Dailymotion

Dailymotion är en annan populär webbhotellwebbplats som du kan använda för att ladda upp dina marknadsförings- och affärsvideor. Det har ett gratis partnerkonto med funktioner som obegränsad bandbredd och lagring, visade videor, sekretessinställningar, videospelare och mer.

Det låter dig ladda upp flera videor på en dag och du kan också använda drag-and-drop-funktionen för att ladda upp kompletta spellistor. Du kan optimera dina videor för SEO genom att lägga till titel, beskrivning och taggar.

DailyMotion erbjuder också ett intäktsprogram där du kan tjäna pengar och få fler funktioner som partner.

7. SproutVideo

SproutVideo

SproutVideo är en betald webbhotell för bloggare, marknadsförare och företag. Det har ett gratis provkonto där du kan testa videospelaren och dess funktioner. Även om gratisversionen har begränsade alternativ och du måste uppgradera för att komma åt alla inställningar.

Några av de anmärkningsvärda funktionerna inkluderar videoteman, layouter, videoanalys, sociala delningsknappar, placering av uppmaning och visning av engagemang.

Du måste hämta inbäddningskoden för varje video och använda det anpassade HTML-blocket för att lägga till videokod.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa webbhotellwebbplatserna för din blogg eller företagswebbplats. Du kanske också vill se vår steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare, och vår expertval av de bästa WordPress-plugins för företagswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map