7 bästa WordPress Accordion-plugins (2019)

Letar du efter de bästa dragspel-pluginsna? En dragspel är en snygg webbdesignteknik som gör att du kan visa innehåll i hopfällbara flikar. I den här artikeln har vi handplockat de 7 bästa WordPress-dragspelsplugin som du kan använda på din webbplats.


Bästa WordPress dragspel plugins

Varför behöver du lägga till dragspel i WordPress?

Med dragspel kan du visa mer innehåll på dina inlägg och sidor utan att lägga till långa rullningar. Om du vill krympa längden på en sida bör du överväga att lägga till ditt innehåll i ett dragspelelement.

Du kan lägga till vertikala eller horisontella dragspel med texten i varje flik. När användare klickar eller musövergår på fliken expanderar den för att avslöja innehållet.

Exempel på dragspel som används på en webbplats

Dragspel används oftast för att lägga till ett avsnitt med vanliga frågor (FAQ) genom att visa frågor som flikar. Du kan dock använda dem för att lägga till alla typer av innehåll där du vill spara användare från att rulla.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress dragspelsplugin som du kan använda på din WordPress-webbplats.

1. Dragspel

Accordion-plugin

Accordion är en praktisk WordPress-plugin som låter dig lägga till vackra dragspel på dina sidor, inlägg, mallfiler och var som helst på din webbplats med kortkoder. Den har en lyhörd design och visar ditt innehåll vackert på alla enheter. Accordion har Font Awesome icon fontstöd som låter dig använda vackra ikoner till dina dragspelflikar.

Du kan lägga till obegränsade dragspel på din webbplats med detta plugin. Det låter dig ändra stilar för den öppnade och stängda dragspel, dölja dragspel utan att radera, textjustering för innehåll och mer.

2. Vanliga frågor om dragspel

Vanliga frågor om dragspel

Accordion FAQ är ett annat dragspelplugin för WordPress-webbplatser. Den har en drag and drop-byggare som hjälper dig att enkelt lägga till dragspel var som helst på din WordPress-blogg. Du kan sortera dragspel och hantera deras placering genom att dra dem upp eller ner i backend.

Den har flera mallar, obegränsade färgalternativ, Font Awesome ikoner stöd, bootstrap ram för responsiv design och mer. Vanliga frågor om dragspel laddas snabbare vilket är bra för din sökmotors ranking.

3. Flik – Dragspel, vanliga frågor

Vanliga frågor om flikspel

Tab, Accordion och FAQ är ett WordPress-plugin som låter dig lägga till vackra animerade flikar och dragspel i WordPress. Du kan enkelt lägga till responsiva horisontella, vertikala, animerade och andra dragspel i WordPress-inlägg, sidor och sidofältwidgetområden.

Det har flera övergångseffekter, olika layouter, dra och släpp-funktionalitet för sortering av flikar och mer.

4. Arconix kortkoder

Acronix kortkod

Arconix Shortcodes är ett mångsidig WordPress-plugin baserat på olika stilkodkoder för att lägga till flikar och dragspel på din webbplats. Det visar ditt innehåll i dragspel och visas snyggt på alla mobila enheter.

Du kan skapa obegränsade dragspel och lägga till dem var som helst med hjälp av kortkoder. Plugin kommer också med ett kompatibilitetsläge som gör att du kan förhindra kortkodskonflikter.

5. Enkel dragspel

Lätt dragspel

Easy Accordion är ett annat WordPress-dragspelplugin som låter dig ställa in obegränsade dragspel och lägga till dem på dina sidor, inlägg, widgetområden och mallfiler..

Om du köper deras premiumversion kommer den med ytterligare funktioner som avancerat kortkodssystem, dragspel från WordPress-kategorier och anpassade taxonomier, teman, support för obegränsade färger och mer.

6. Kortkoder Ultimate

Kortkoder ultimata

Shortcodes Ultimate är ett omfattande WordPress-plugin som kommer med en uppsättning kortkoder för att lägga till flera funktioner. Du kan använda detta plugin för att lägga till dragspel på din webbplats med dess 1-klickkodskodinsättning och live-förhandsvisning.

Den har en anpassad widget som du kan använda för att lägga till dragspel i valfritt widgetområde på din WordPress-webbplats. Shortcodes Ultimate är lätt att använda och fungerar smidigt med moderna WordPress-teman.

7. Smidig dragspel

Smidig dragspel

Smooth Accordion är ett enkelt WordPress-dragspelstillägg. Liksom andra dragspelplugins kan du lägga till dragspel på dina sidor och inlägg. Smooth Accordion lägger till en ikon i din WordPress-postredigerare som hjälper till att lägga till dragspel i dina inlägg och sidor direkt.

Du kan anpassa bakgrundsfärgen, lägga till anpassade stilar i dragspel och enkelt anpassa innehållet i insticksinställningar.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress dragspelsplugin. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress hastighets- och prestationsguide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map