7 bästa WordPress-anslagstavlor och teman

Letar du efter det bästa WordPress-jobbkortet plugin? Det finns flera WordPress-jobbkort-plugins som du kan använda för att enkelt skapa ett jobbkort och debitera andra företag att skicka jobb. Det är ett av sätten att tjäna pengar på din blogg, och du kan till och med använda den för att publicera dina egna jobböppningar. I den här artikeln har vi valt de bästa WordPress-jobbkortet plugins och teman som du kan använda.


WordPress-jobbkortet plugin och teman

Att bygga en Job Board Board-webbplats med WordPress

WordPress är för närvarande en av de mest populära webbplatsbyggarna på marknaden och driver mer än 30% av alla webbplatser på internet. Det kan användas för att bygga nästan alla typer av webbplatser inklusive en webbplats för jobbkort.

Det finns två typer av WordPress-webbplatser som ofta förvirrar nya användare. Först finns det WordPress.com som är en värdlösning. För det andra har du WordPress.org som också kallas självhostad WordPress. Se vår artikel på WordPress.com vs WordPress.org för en jämförelse sida vid sida.

Vi rekommenderar att du använder WordPress.org som är värd själv eftersom det ger dig direkt tillgång till alla WordPress-funktioner utan några begränsningar.

För att komma igång behöver du ett domännamn och ett WordPress-värdkonto.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost eftersom de är en officiellt rekommenderad WordPress-värdleverantör och ett av världens största webbhotellföretag.

De erbjuder också våra användare en gratis domän, gratis SSL och 60% rabatt på deras webbhotellpaket. Se skillnaden mellan domännamn och webbhotell.

När du har köpt hosting följer du vår steg-för-steg-guide för hur du skapar en webbplats.

När du har skapat din WordPress-webbplats kan du installera ett jobbkort-plugin.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-jobbkort-plugins och teman som du kan använda för att bygga en webbplats om jobbkort.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

WP Job Manager är ett extremt lättanvänt WordPress-jobbkort-plugin. Skapa helt enkelt nya sidor, lägg till kortkoder, så kan du ha ett live jobbkort på några minuter. Det gör att användare kan registrera sig på din webbplats och publicera sina jobblistor. Användare kan också hantera sina listor från en enkel instrumentpanel.

Du kan också använda dem för att tjäna pengar online med betalda listor genom tillägg. Den har också tillägg för att integrera med ZipRecruiter, faktiskt Facebook, WooCommerce-butiker och mer.

För detaljerade instruktioner, se vår artikel om hur du skapar ett jobbkort i WordPress.

2. WPJobBoard

WPJobBoard

WPJobBoard är ett betalt plugin för WordPress-jobbkort som låter dig lägga till en kraftfull jobbsökmotor på din webbplats. Den innehåller en frontpaneladministratörspanel för användare att skicka in jobb och återuppta. Den innehåller också en återupptagsdatabas och en arbetsgivarportal som gör det möjligt för användare att söka efter rätt kandidat.

Plugin integreras med alla WordPress-teman och kommer med sitt eget gratis tema också. Det låter dig också acceptera betalningar, erbjuda kuponger, rabatter och till och med medlemspaket till arbetsgivarna.

3. Job Board Board Manager

Job Board Board Manager

Job Board Manager är ett annat bra plugin för att lägga till ett jobbkort på din WordPress-webbplats. Det kommer med en lättanvänd kortkod som du kan lägga till på olika sidor för att visa jobblistor, lägga till ny jobblista, visa användarpanelen och mer.

Det är SEO-vänligt och använder Schema.org-rika kodutdrag för jobblistor.

Det levereras med gratis tillägg för att lägga till företagsprofiler, platser, widgetar och brödsmulor. Du kan också använda betalda tillägg för WooCommerce-betalda listor, jobbvarningar, applikationshanterare och mer.

4. Simple Job Board

Simple Job Board

Simple Job Board är en annan lättanvänd WordPress-jobbkort-plugin. Det tillåter inte arbetsgivare att skapa ett konto på din webbplats eller lägga till sina egna jobblistor. I princip kan du använda den för att manuellt ange jobblistor med kategorier och jobbtyper. Det finns inga inbyggda intjäningsalternativ i plugin-inställningarna, men du kan utöka det genom att lägga till ett enkelt beställningsformulär i WordPress.

Det låter dig lägga till så många detaljer för varje lista efter behov och du kan visa anpassade jobbansökningsformulär för jobblistor.

5. Ansök online

Ansök online

Apply Online är ett plugin för hantering av annonser som gör det möjligt för användare att snabbt svara på listor. Det gör att du enkelt kan lägga till ett jobbkort på din webbplats och börja acceptera applikationer.

Den har kraftfulla funktioner som annonskategorier, filter, ansökningsformulärfält, e-postmeddelanden och mer. En nackdel med plugin är att du inte kan använda den för att skapa en webbplats för betalda jobblistor, och du måste lägga till medlemskapsplugin för att skapa abonnemangsplaner eller använda ett kontaktformulär-plugin för att acceptera beställningar.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller är ett kraftfullt WordPress-jobbbrädetema. Det kommer med utmärkta alternativ för intäktsgenerering så att du kan få betalt för jobblistor. Den innehåller separata avsnitt för att skapa en bloggsida eller lägga till målsidor på din webbplats för jobbkort.

Det stöder både arbetsgivare och arbetssökande konton, inkluderar ett CV eller CV-bank och kommer med Ajax-drivna sök / filterfunktioner. Den har flera visningsalternativ och kraftfulla temalternativ som hjälper dig att snabbt ställa in allt.

7. JobEngine

JobEngine

JobEngine är ett WordPress-apptema som är utformat för att skapa en kraftfull webbplats för jobbtavla. Det gör att dina användare enkelt kan skapa ett konto och lägga till listor. Du kan ta betalt för jobblistorna per jobb eller skapa premiumplaner. Du kan också sälja presenterade listor separat. Det stöder PayPal, Stripe, 2Checkout och Authorize.net betalningsportaler.

Som tema har det flera färgval och designalternativ för att kontrollera utseendet på ditt jobbkort. Det har flera sidfält, alternativ för målsidor, översättningsklar och stöd för flerspråkiga webbplatser.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-jobbkortet plugins och teman för din webbplats. Du kanske också vill se vår lista över bästa drag & släpp WordPress-sidbyggare-plugins för att ytterligare anpassa din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map