8 bästa platserna att få en anpassad logotyp för din WordPress-webbplats

Vill du få en anpassad logotyp för din WordPress-webbplats? En anpassad logotyp hjälper dig att etablera ditt varumärke och gör att din webbplats sticker ut. I den här artikeln visar vi dig några av de bästa platserna att få en anpassad logotyp för din webbplats inom en liten budget.


Bästa platserna att få en anpassad WordPress-logotyp

Varför du borde få en anpassad logotyp?

Logotyper är representativa bilder som används av företag och organisationer. De visar en visuell representation av en organisations verksamhet, värderingar och uppdrag.

De spelar också en viktig roll i hur kunderna ser ett varumärke. Titta på de främsta varumärkena med stora namn, chansen är stor att du känner igen de flesta av deras logotyper ganska enkelt. Varumärkesigenkänning hjälper dig att vinna kundförtroende och lojalitet övertid.

De flesta WordPress-teman har möjlighet att ladda upp anpassad logotyp. Denna logotyp kan också användas som webbplatsikon eller favicon.

Nu är problemet att inte alla av oss är grafiska formgivare. Du kan försöka skapa en anpassad logotyp genom att använda ett bildredigeringsprogram, men det ser kanske inte professionellt ut.

Om du vill ha en professionell bild för ditt varumärke hjälper det att anställa någon för att skapa din anpassade logotyp för din webbplats.

Som sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa platserna att få en anpassad WordPress-logotyp inom budget.

1. 99 design

99designs

99designs är en marknadsplats för designtävlingar med ett stort community av designers. Det fungerar som en mellanhand mellan dig och designers.

När du gör en beställning lägger 99signaler ut den till designers som sedan skickar in sina mönster. Du kan välja den design du gillar mest och bara den designern får betalt. Detta ger dig fördelen med att få olika anpassade logotypidéer från designers med olika bakgrunder och skicklighetsnivåer.

2. Logojoy

Logojoy

Vill du skapa din egen anpassade logotyp? Logojoy är en lättanvänd, DIY, logotyptillverkare för icke-designers. Till skillnad från andra webbaserade verktyg för grafisk design använder Logojoy konstgjord intelligens och avancerade inlärningsalgoritmer för att skapa logotyper precis som en designer skulle göra.

Logogows enkla guide hjälper dig att välja dina egna färger, bilder och ord för att beskriva ditt företag. Efter det genererar det mönster som ser väl utformade och professionella ut.

Deras prissättningsplaner börjar så lågt som $ 20 för en logotyp med låg upplösning. Högre prissättningsplaner ger dig högupplösta filer, telefonsupport, färgpalett, varumärkesriktlinjer och mer.

3. Dribbla

Dribbla

Dribble är en online-community av designers och artister. Tänk på det som Pinterest för professionella grafiska formgivare, konstnärer och illustratörer där de delar sina verk och andra användare kan gilla, favorit och dela om det.

Dribble är inte bara en inspirationskälla. Det fungerar också som en plattform för att anställa designers för frilansarbete. Du kan bläddra bland designers, kolla in deras portföljer och kontakta dem direkt för att anställa dem.

Kostnaden för ett jobb beror faktiskt på frilansaren du närmar dig, deras expertis och kompetensnivå. Dribble kanske inte är platsen att hitta den billigaste anpassade logotypen för din webbplats, men det kan hjälpa dig att få mycket bättre kvalitet.

4. Fiverr

Fiverr

Fiverr är en av de största online-communityn av frilansare från hela världen. På grund av konkurrens mellan frilansare kan du anställa en designer för att skapa en logotypdesign för mycket mindre pengar än andra platser.

Fiverrs community är organiserat baserat på kundens feedback. Frilansare med högre positiv feedback tenderar att debitera mer än nya frilansare som ännu inte har tillräckligt med recensioner.

Även om logotypen bara kostar några få dollar, är det viktigt att veta att dessa frilansare ofta använder logotypmallar med mindre tweaks.

5. Upparbetning

Odesk

I likhet med Fiverr är Upwork ett online-community med frilansare, entreprenörer och designers. Det låter dig posta ett jobb och acceptera erbjudanden från frilansare. Du kan sedan granska de frilansare, intervjua dem och anställa den du vill arbeta med.

Upwork har en robust community med screeningverktyg för både frilansare och klienter. Frilansare kan delta i onlinetest för att bevisa sina kunskaper och färdigheter. Upwork erbjuder också olika betalningsmetoder, fakturor och gör det möjligt för kunder att endast betala för det arbete de godkänner.

6. DesignCrowd

DesignCrowd

DesignCrowd är en marknadsplats för designtävlingar och en online community av designers. Du kan starta ett projekt genom att fylla i projektbeskrivningen, välja din logotypdesigntyp och ge en detaljerad beskrivning för designers att följa.

Därefter betalar du tävlingsavgiften och sätter in din budget hos DesignCrowd. De erbjuder en pengarna tillbaka-garanti, som gör att du kan begära återbetalning inom 30 dagar efter att du publicerat ditt projekt. När du gillar en anpassad logotypdesign kan du göra en budget.

7. Frilansare

Frilansare

Freelancer är en stor global gemenskap av frilansare. Du kan hitta webbdesigners, utvecklare, grafisk design, ljud / video, online marknadsföringsexperter från alla hörn av planeten med olika kompetensnivåer.

Liksom många andra frilansande webbplatser tillåter Freelancer du att publicera ditt anpassade logoprojekt som ett jobb och börja acceptera erbjudanden från frilansare. Du kan granska frilansarprofiler, tidigare jobb, feedback och betyg.

När du hittat rätt frilansare kan du anställa dem. När projektet är klart kan du granska och acceptera arbetet och frigöra betalningen.

8. PeoplePerHour

PeoplePerHour

PeoplePerHour är en kuraterad gemenskap av frilansare och yrkesverksamma. Du kan bläddra i timmar (fastprisjobb), posta ett jobb eller köra en tävling. Du kan också bläddra i frilansare efter kategorier, visa deras profiler och portföljer.

När du publicerar ett jobb får du tillgång till din Workstream-instrumentpanel. Det är här du kommer att hantera och granska arbetet, kommunicera med frilansare och få support från PeoplePerHour-personal. När du är nöjd med logotypen kan du frigöra betalningen till frilansaren.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa platserna att få en anpassad logotyp för din webbplats. Du kanske också vill se vår artikel om bästa exempel på designformulär för kontaktformulär.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me