9 bästa Quiz-plugins för WordPress (2020)

Letar du efter de bästa quiz-plugins för din WordPress-webbplats? Många populära webbplatser som BuzzFeed använder frågesporter för att skapa viralt innehåll och öka användarnas engagemang på sina webbplatser. I den här artikeln har vi valt ut de bästa quiz-plugins för WordPress som hjälper dig att engagera dina användare och öka tiden du spenderar på din webbplats.


Bästa quiz-plugins för WordPress

1. LearnDash

LearnDash

LearnDash är det bästa WordPress LMS-plugin på marknaden. Det kommer med en kraftfull Quiz-funktion som låter dig skapa alla typer av frågesport som du behöver. Den har flera frågestyper inklusive: enda val, flerval, fri text, sortering, matchning, uppsats, utfyllning och undersökning.

Några av de andra funktionerna inkluderar: tidsinställda frågesporter, slumpmässiga frågor, frågeformulär, flersidiga frågesporter, begränsningsförsök och mer. Alternativ för inläggsfrågor inkluderar omdirigeringar, meddelanden, visningar av resultatfrågor i flera stilar, topplista, certifikat och nivåer.

Oavsett om du säljer onlinekurser eller skapar viralt innehåll, är LearnDash den mest flexibla WordPress-frågeplugin för alla typer av frågesporter.

2. TryInteract

TryInteract

TryInteract är en kraftfull webbaserad app för att generera virala frågesporter och använda dem för att generera leads, bygga sociala medier efter, generera trafik och förbättra konverteringar. Det låter dig skapa mycket interaktiva frågesporter med en snygg drag-och-släpp-frågespelare.

Du kan välja olika stilar, färger, mönster och mer än 100 klara mallar för användning. Den stöder quizgrenering som gör att du kan visa frågor baserade på användarens svar på tidigare frågor. Du kan använda deras poängsystem för att enkelt visa resultat i slutet.

Det kan enkelt läggas till din WordPress-webbplats med en enkel kortkod och integreras vackert med din e-postmarknadsföring och CRM-programvara.

3. WP-frågesport

WP-frågesport

WP Quiz är ett flexibelt och lättanvänt quiz-plugin för WordPress. Det levereras med tre frågesporter: trivia, personlighet och vippkort. Du kan lägga till bilder till dina frågor och svar, låta användare starta om frågesporten, visa resultat i slutet och mer.

WP Quiz har två stylingsalternativ: flersidiga eller enkelsidiga frågesport. Du har möjlighet att automatiskt bläddra och lägga till sociala delningsknappar. Pro-versionen av plugin kan du tvinga användare att utföra en åtgärd för att se resultat, slumpmässiga frågor och svar, nedräkningstimer och visningsannonser.

4. Quiz And Survey Master

Quiz och enkätmästare

Quiz and Survey Master är ett flexibelt quiz-plugin och WordPress-undersökningsplugin. Denna kraftfulla två-i-ett-plugin kan se lite grov ut runt kanterna, men det kompenserar med utmärkta funktioner och omfattande dokumentation.

Det stöder flera typer av frågor inklusive flerval, sant och falskt, fyll tomma ämnen och mer. Det låter dig också skapa flera resultatsidor, så att du kan anpassa dem baserat på användarnas poäng. Det kommer med e-poststöd, certifikat, topplistor, tips, kommentarrutor och ännu fler funktioner tillgängliga med betalda tillägg.

5. mTouch-frågesport

mTouch-frågesport

mTouch Quiz är ett mobilvänligt WordPress-frågesport plugin skrivet med mobilitet och lärande i åtanke. Det stöder tips, flera korrekta svar, markera rätt svar under eller efter frågesporten, begränsa svarsförsök och mer.

Du kan skapa anpassade start- och slutskärmar samt slumpmässiga frågor. Det kommer också med poängvärden för varje fråga för att visa ett poängkort i slutet.

6. Quiz Cat

Quiz Cat

Quiz Cat är ett gratis WordPress-frågesportplugin med ett lättanvänt gränssnitt och fantastiska alternativ för att skapa virala frågesporter för din webbplats. Det låter dig lägga till bilder till varje fråga och svar. Du kan också skapa en start- och slutskärm för din frågesport.

Vid aktivering kommer plugin att be dig ansluta till deras webbplats API. Men det skulle fungera bra utan att ansluta till API. Det är lätt att använda med enkla alternativ som fungerar riktigt bra.

7. HD-frågesport

HD-frågesport

HD Quiz är ett annat fantastiskt gratis quiz-plugin för WordPress-webbplatser. Den har en lyhörd design och låter dig skapa obegränsade frågesporter med så många frågor och svar du behöver. Du kan också använda GIF-bilder med dina frågor och svar för att göra dem mer interaktiva och roliga.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar frågatimer, frågeformat för tips, social delning, använd bilder som svar, poäng och mer.

8. ARI Stream Quiz

ARI Stream Quiz

Med ARI Stream Quiz kan du använda frågesporter för blygenerering genom att samla in användarens e-postadress och namn. Det stöder integration med MailChimp och andra tjänsteleverantörer för e-postmarknadsföring. Bortsett från blygenerering har den faktiska frågesporten ett användarvänligt gränssnitt för att bygga dina frågesporter.

Den använder ajax för snabbare prestanda, har flera teman, integration i sociala medier, Open Graph-stöd och mer.

9. Kedjad frågesport

Kedjad frågesport

Chained Quiz är ett WordPress-quiz-plugin med funktionen för villkorad logik där nästa fråga i frågesporten beror på användarens svar på föregående fråga. Detta gör att du kan skapa mycket interaktiva personliga frågesporter som förändras dynamiskt.

Det stöder flervals-, enkelval- och essaysvar. Du kan tilldela poäng till varje rätt svar och bestämma vad han ska göra när användaren väljer ett svar.

Vilket är det bästa WordPress Quiz Plugin?

Efter att ha granskat vart och ett av dessa plugins tror vi att LearnDash och TryInteract är de mest omfattande lösningarna för frågebyggning på marknaden.

Om du bygger en LMS-webbplats rekommenderar vi starkt att du går med LearnDash.

Om du letar efter en fristående lösning för att snabbt bygga virala frågesporter, slår ingenting TryInteract.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa quiz-plugin för WordPress. Du kanske också vill se vår artikel om hur du spårar användarengagemang i WordPress med Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me