9 bästa verktyg och plugins för Heatmap för din WordPress-webbplats

Önskar du att du hade bättre insikter i hur dina användare interagerar med din webbplats? Heatmap-verktyg och plugins kan hjälpa dig att visualisera var användare klickar, hur långt de bläddrar och hur de verkligen använder din webbplats. I den här artikeln kommer vi att visa 9 bästa verktyg och plugins för värmekartor för din WordPress-webbplats.


Heatmap-verktyg och plugins

Vad är Heatmap?

Med en Heatmap kan du visualisera hur besökare använder din webbplats. Heatmap-verktyg ger ett överlägg ovanpå dina sidor som visar områden med mer aktivitet som hetare än områden med låg användaraktivitet.

Heatmap-verktyg erbjuder visuell analys om vilka områden dina användare klickar på, ser och bläddrar. Denna information hjälper dig att förstå användbarhetsproblem på din webbplats och optimera den för bättre konverteringar och användarupplevelse.

Dessa verktyg skiljer sig från andra analysverktyg som Google Analytics. Traditionella analysverktyg ger dig information som hur användare kom till din webbplats, vilka sidor de ser och hur de går från en sida till en annan.

Heatmaps analysverktyg berättar hur användare faktiskt använder och interagerar med din webbplatsdesign.

Med det sagt, här är de bästa värmeskartverktygen och plugins för din WordPress-webbplats.

1. Crazy Egg

CrazyEgg

Crazy Egg är förmodligen det mest populära värmemappverktyget som finns på marknaden idag. Det erbjuder klickvärmekartor, musmarkörens värmekartor och rullvärmekartor. Det erbjuder en annan användbar funktion som kallas konfetti värmekarta.

Confetti värmekarta från Crazy Egg låter dig dela upp värmeskartdata i trafikkällor. Detta betyder att du kan se hur användare från sociala nätverk, sökning eller andra källor interagerar med din webbplats.

Crazy Egg är extremt lätt att lägga till på en WordPress-webbplats. De har till och med ett plugin som gör installationen till en bris.

Prissättningen för Crazy Egg börjar från $ 9 / månad för 10.000 besökare och 10 aktiva sidor. Deras mest populära plan heter Plus, som erbjuder 100 000 besök, 50 aktiva sidor och timrapporter för $ 49 / månad. Alla planer har en provperiod på en månad.

Till skillnad från andra verktyg för värmekarta begränsar inte Crazy Egg din användning till per webbplats, det betyder att du kan använda samma konto på flera webbplatser.

2. Mouseflow

Mouseflow

Mouseflow är ett annat lättanvänt värmemappverktyg för WordPress-användare. Mouseflow erbjuder klickvärmekartor, rullvärmekartor, rörelsevärmkartor och uppmärksamhetsvärmekarta.

Det erbjuder också inspelning av webbplatsens besökaraktivitet. Detta betyder att du kan titta på en användare som interagerar med din webbplats. En annan användbar funktion som erbjuds av Mouseflow är formuläranalys, som låter dig se varför användare lämnar dina formulär.

Mouseflow låter dig också spåra trattar. Du kan också ställa in anpassade kanaler så att du kan se hur användare från olika trafikkällor beter sig på din webbplats.

Prissättning för Mouseflow börjar på $ 19 / månad för 1 000 inspelade sessioner begränsade till en webbplats. Priserna ökar med fler inspelade sessioner och webbplatser du lägger till i din plan. Mouseflow erbjuder också en gratis plan begränsad till 100 inspelade sessioner för en enda webbplats.

3. Lucky Orange

Lucky Orange

Lucky Orange är ett annat populärt val inom värmekartanalys. De erbjuder spårning av värmekartor för klick, rörelse och rullningsdjup. Förutom detta erbjuder de också sessioninspelning och trafiksegmentering.

Det kommer också med formuläranalys, konverteringstrakter, besökareundersökningar och en livechattprogramvara som du kan lägga till på din webbplats. Listan över funktioner täcker nästan allt du vill ha från ett värmeskartningsverktyg.

Priset för Lucky Orange startar från $ 10 / månad för 25 000 sidvisningar på en enda webbplats.

4. Inspektlet

Inspectlet

Inspectlet är en mycket kraftfull sessioninspelning och värmekartjänst. Det täcker alla tre typer av värmeskartspårning: klick, markörens rörelse och rullning.

De erbjuder också omvandlingstrattanalys med mycket kraftfull filtreringsfunktion. Det finns ett robust taggfilter som du kan använda för att tagga enskilda användare. På så sätt kan du se hur de samverkar vid återkommande besök. Inspectlet tillhandahåller också formuläranalys för att förstå och optimera din leadgenerering.

Prissättning för Inspectlet börjar från $ 39 per månad med 5000 inspelade sessioner begränsade till en webbplats. De erbjuder också en gratis plan begränsad till 100 inspelade sessioner för en enda webbplats.

5. Heatmap.me

Heatmap.me

Heatmap.me påstår sig vara ett av de enklaste att använda värmmappanalysverktyg på marknaden. Den är enkel att installera och kommer med en mycket liten JavaScript-kod som laddas asynkront utan att bromsa din webbplats.

Till skillnad från vissa verktyg i den här listan erbjuder Heatmap.me värmekartor i realtid. Du kan se hur användare interagerar med din webbplats live. Det respekterar också dina användares integritet genom att inte logga in onödiga data.

Heatmap.me erbjuder en gratis plan begränsad till 5 sidor på en webbplats. Deras betalda planer börjar med $ 100 per månad för obegränsade sidor på en enda webbplats.

6. Ptengine

Ptengine

Ptengine tillhandahåller värmekartor och webbanalysverktyg förpackade i ett. Det erbjuder klick, konverteringsspårning, rullning och värmekartor för uppmärksamhet. De erbjuder också A / B-test mellan två värmekartor, vilket är en användbar funktion för designers som testar olika gränssnitt.

Deras webbanalysfunktioner inkluderar enhetssegmentering, kampanjresultat, ett klickfilter och sidanalys.

Prissättning på Ptengine börjar från $ 7 per månad för 1 webbplats, 5 värmekartor och 25K sidvisningar. De erbjuder också en gratis plan med 1 värmekarta på en enda webbplats begränsad till 1000 sidvisningar.

7. Clicktale

Clicktale

Clicktale är ett annat populärt val för värmekartaanalys. De erbjuder en mycket kraftfull sessioninspelningsteknologi och fantastiska djupvärmeanalysfunktioner. Men den största fördelen är att de erbjuder integrationer med andra analysverktyg som du kanske redan använder, som Google Analytics, Optimizely, Google Tag Manager, etc..

Clicktale har värmekartor, sessioninspelning, konverteringsanalys, avancerad analys osv.

Clicktale har inte prisinformation som listas på deras webbplats. Istället måste du kontakta deras säljteam för att begära en demo och sedan diskutera prissättningen.

8. Se upplösning

SeeVolution

SeeVolution erbjuder ett mycket lättanvänt sätt att inkludera värmekartor på en WordPress-webbplats. De har plugins för alla populära CMS, inklusive WordPress. Förutom enkel installation erbjuder de också en mycket ren och fin instrumentpanel som hjälper användarna att förstå den information de ser.

Värmekartor av SeeVolution inkluderar klick, rullning, musinteraktioner och rörelsevärmkartor. De inkluderar också webbplatsanalys för att ge dig en översikt över din webbplats prestanda.

SeeVolution erbjuder en gratis plan för 1000 besök begränsade till en webbplats. Deras betalade planer börjar från $ 79 per månad för 2 domäner. De erbjuder också 14 dagars gratis testversion för alla sina planer.

9. Hotjar

Hotjar

Hotjar är en kraftfull paket med appar som samlas i ett analys- och konverteringsoptimeringsverktyg. Den kombinerar värmekartor, sessioninspelningar, tratt, formanalys, enkäter & undersökningar och ett rekryteringsverktyg för att få testare.

De erbjuder klick, knackning, bläddring och musrörelsevärmkartor. Med sessionregistrering och konverteringstrattare kan du upptäcka och fixa användbarhetsproblem på din webbplats. Hotars rapporteringspanel är intuitiv och enkel att använda.

Deras prissättningsplaner börjar från $ 29 per månad för 10.000 sidvisningar och ögonblicksstorlek på 2 000 besök för värmekartor, formulär och inspelningar. De erbjuder också en begränsad gratis plan som du kan använda för att prova den.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa värmeskapsverktygen och plugins för din WordPress-webbplats. Du kanske också vill se vår lista med 9 bästa WordPress SEO-plugins och verktyg som du bör använda

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me