Hur man enkelt hanterar flera WordPress-webbplatser från en instrumentpanel (7 verktyg)

Letar du efter ett enkelt sätt att hantera flera WordPress-webbplatser? Att övervaka flera webbplatser och hålla dem uppdaterade kan vara mycket tidskrävande.


Lyckligtvis finns det flera WordPress-hanteringsverktyg som gör det superlätt att hantera flera WordPress-webbplatser från en enda instrumentbräda. Detta hjälper dig att spara mycket tid och samtidigt hålla alla dina WordPress-installationer och plugins uppdaterade.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa verktygen som hjälper dig att enkelt hantera flera WordPress-webbplatser från en instrumentpanel som en proffs.

Bästa verktyg för att enkelt hantera flera WordPress-webbplatser

Varför använda ett WordPress-hanteringsverktyg för att underhålla flera WordPress-webbplatser?

WordPress-hanteringsverktyg gör det enkelt att hantera flera WordPress-webbplatser från en enda instrumentbräda.

Du kommer att kunna:

 • Uppdatera WordPress-programvaran snabbt på alla dina webbplatser
 • Övervaka tema- och pluginuppdateringar på dina webbplatser och installera dem enkelt
 • Säkerhetskopiera dina WordPress-webbplatser automatiskt och lagra dem på en plats
 • Hantera användare, kommentarer och andra WordPress-alternativ

Att hantera dina webbplatser med hjälp av ett verktyg för hantering av flera webbplatser hjälper dig att hålla ett öga på alla dina webbplatser utan att logga in på varje webbplats separat.

Oavsett om du är en enskild användare, frilansare eller ett byrå kan du använda ett av dessa verktyg hjälpa dig att spara tid samtidigt som du ser till att alla dina webbplatser fungerar korrekt.

Att tillhandahålla webbplatsunderhållstjänster till företag är också en populär affärsidé online. Du kan använda dessa WordPress-webbplatshanteringsverktyg för att hjälpa till att växa ditt frilansaffär.

Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa verktygen för att enkelt hantera flera WordPress-webbplatser från en enda instrumentbräda.

1. InfiniteWP

infiniteWP

InfiniteWP är ett kraftfullt WordPress-webbplatshanteringsverktyg optimerat för byråer, utvecklare och frilansare.

Du kan hantera obegränsade webbplatser gratis. Den gratis versionen är dock begränsad till att hantera WordPress-plugin-, tema- och kärnuppdateringar. Det låter dig också skapa säkerhetskopior på plats, men du behöver ett betalt tillägg för att lagra dem på en fjärrlagringsplats.

Den verkliga kraften hos InfiniteWP låses upp med deras premiumplan som innehåller alla betalda funktioner som: enkel webbplatsinstallation, iscensättning av webbplats, migrering, malware skanning, övervakning av upptid, klientrapporter, hantering av kommentarer, publicering av inlägg och sidor, 2-faktor autentisering, trasig länk checker och mer.

De låter dig också vitmärka plugin med ditt eget varumärke, så dina kunder ser din logotyp istället för InfiniteWP.

InfiniteWP är inte en SaaS-applikation. Istället kan du installera WordPress-hanteringsverktyget direkt på din egen webbplats. Du kan installera det via ett installationsprogram, via cPanel eller ladda upp det manuellt till din server.

När installationen är klar kan du lägga till webbplatser som du vill hantera och sedan installera InfiniteWP-klienten plugin på dessa webbplatser. Den här klienten plugin ansluter dina webbplatser till InfiniteWPs administratörspanel. Detta ger dig oändlig kontroll över de webbplatser du hanterar.

Prissättning: Gratis + betalda planer från $ 147 / år för 10 webbplatser.

2. iThemes Sync

iThemes Sync

iThemes Sync är ett kraftfullt WordPress-hanteringsverktyg som kommer till dig av folket bakom det populära plug-in för BackupBuddy. Det kommer som en begränsad gratisversion som du kan använda på 10 webbplatser.

Den gratis versionen låter dig hantera WordPress-uppdateringar från en enda instrumentbräda. Du kan också installera teman och plugins från WordPress.org eller genom att ladda upp dem manuellt.

iThemes Sync-instrumentpanelen

Den verkliga kraften kommer med de betalda planerna som ger dig tillgång till drifttidsövervakning, klientrapporter, användarhantering, säkerhet och integration med BackupBuddy molnlagring, Google Search-konsol och mer.

Det kommer med ett lättanvänt intuitivt gränssnitt som gör webbplatshantering till en bris.

Prissättning: Betalda planer börjar från $ 11 per månad (faktureras årligen) för 10 webbplatser.

3. Jetpack

Jetpack är en kraftfull plugin-svit som har flera WordPress-webbplatshanteringsfunktioner. Du behöver ett WordPress.com-konto för att börja använda Jetpack. (Se skillnaden mellan WordPress.com vs WordPress.org).

Den kostnadsfria Jetpack-plugin fungerar som en anslutning mellan din webbplats och WordPress.com-servrar. Du kommer att använda WordPress.com-instrumentpanelen för att hantera alla dina WordPress-webbplatser.

Jetpack-ledning

Med gratisversionen kan du hantera WordPress-plugins och kärnuppdateringar på alla dina webbplatser. Det kommer också med övervakning av driftstopp och grundläggande skydd mot brute Force Attack.

Du måste dock uppgradera till deras betalda planer för att få fler funktioner. Det finns planer med olika funktioner, inklusive automatiserade säkerhetskopior med Jetpack, skanning av skadlig programvara, säkerhetsfixar, loggplatser för webbplatsaktiviteter och mer.

Prissättning: Gratis + betalda planer från $ 39 / år.

4. CMS-befälhavare

CMS-befälhavare

CMS Commander är ett betalt WordPress-verktyg för webbplatshantering. Du hanterar dina webbplatser från CMS Commander-instrumentpanelen. För att kunna ansluta alla dina webbplatser måste du installera en klient-plugin på varje webbplats.

Den innehåller alla vanliga funktioner som uppdateringar med 1 klick, hantering av säkerhetskopieringar, autentisering med två faktorer, grundläggande skannrar för skadlig programvara, anpassat varumärke och mer.

Det som gör CMS Commander lite annorlunda än andra verktyg på listan är dess innehållshanteringsfunktioner. Det låter dig använda tredjepartskällor som YouTube, Flickr, Yelp och mer för att lägga till innehåll.

Den ansluter också till artikelspinningstjänster för att skriva om innehåll och publicera det på dina flera webbplatser. För affiliate-marknadsförare erbjuder det integrationer med populära affiliate-nätverk som Amazon, ShareaSale, Commission Junction och mer.

Prissättning: Planer börjar från $ 8 per månad för enskilda webbplatsägare. Affärsplaner för byråer och stora webbplatsnätverk börjar från $ 30 / månad.

5. MainWP

MainWP

MainWP är ett gratis WordPress-webbplatshanteringsverktyg som stöds av betalda tillägg. Det kommer som ett admin-plugin som du installerar på en separat WordPress-webbplats.

Efter det måste du installera MainWP-barnplugin på alla webbplatser som du vill hantera.

MainWP kommer med enkel uppdateringshantering, drifttidsövervakning, säkerhetsskanner från Sucuri, sårbar plugin- och temaskanner, användar- och innehållshantering och mer.

Det kommer också med tillägg för flera populära WordPress-backup-plugins inklusive UpdraftPlus, så att du kan hantera dina säkerhetskopior som du vill. Du kan också hitta tillägg för artiklar med massuppladdning, klientrapporter, åtkomstkontroll och mer.

Prissättning: Core plugin är gratis med betalda tillägg för olika funktioner.

6. Hantera WP

ManageWP

ManageWP är ett gratis WordPress-webbplatshanteringsverktyg som låter dig hantera alla dina WordPress-webbplatser från en enda instrumentbräda.

Instrumentpanelen är värd på ManageWP: s webbplats och du ansluter alla dina webbplatser genom att installera Worker-plugin på varje webbplats. Denna plugin fungerar som en bro mellan dina webbplatser och ManageWP-instrumentpanelen.

Med hjälp av en enda instrumentbräda kan du installera uppdateringar med ett klick för alla dina WordPress-plugins, teman och kärna WordPress-filer. Det låter dig också moderera kommentarer på alla dina webbplatser från ManageWP-instrumentpanelen.

Den centrala ManageWP-funktionen är gratis för obegränsade webbplatser. De erbjuder emellertid också betalda tillägg på månadsabonnemang. Det inkluderar automatiserade månatliga säkerhetskopior och säkerhetsskanningar gratis men du kommer att behöva de betalda tillägg för säkerhetskopior i realtid och automatiserade schemalagda säkerhetsskanningar.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar prestandanalys, drifttidsövervakning, SEO-ranking och historiska loggar för alla aktiviteter som utförs av ManageWP på dina webbplatser.

Om du är en byrå, kommer du att gilla deras kundrapporter, som du kan skicka till dina kunder för att hålla dem i slingan. ManageWP erbjuder också vit etikettjänst som helt döljer ManageWP-varumärket och gör att du kan erbjuda dina kunder en användarupplevelse med ditt eget märke.

Prissättning: Gratis för obegränsade webbplatser med betalda tillägg tillgängliga på månadsabonnemang.

7. WP Remote

WP Remote

WP Remote erbjuder ett enkelt sätt att hantera uppdateringar på alla dina WordPress-webbplatser. Det är ett grundläggande WordPress-hanteringsverktyg med en begränsad uppsättning funktioner än vissa andra verktyg på listan.

WP Remote-instrumentpanelen

Det låter dig enkelt installera WordPress-uppdateringar för core, plugins och teman. Du kan också använda den för att skapa säkerhetskopior och ladda ner dem till din dator eller lagra dem på AWS eller SFTP.

Prissättning: Gratis för frilansare och enskilda webbplatsägare. Byrån planerar att börja från $ 20 / månad och låter dig lägga till fler användare.

Vilken är det bästa sättet att hantera flera WordPress-webbplatser?

Att välja det bästa WordPress-webbplatshanteringsverktyget beror helt på dina behov. En enskild användare med färre WordPress-webbplatser kanske vill ha en lösning som är enklare och billigare.

Å andra sidan, om du är frilansare eller byrå som arbetar för klienter, vill du använda något mer kraftfullt och avancerat.

När det gäller funktioner, användarvänlighet och flexibilitet fann vi InfiniteWP vara det bästa WordPress-hanteringsverktyget. Det passar perfekt för frilansare, byråer och utvecklare.

Om du bara vill hantera några webbplatser och inte behöver alla avancerade funktioner som InfiniteWP erbjuder, rekommenderar vi iThemes Sync eller Jetpack för grundläggande webbplatshantering.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa verktygen för att enkelt hantera flera WordPress-webbplatser. Du kanske också vill se vår ultimata säkerhetsguide för WordPress för att se till att alla dina webbplatser är ordentligt säkra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map