15 tips for å utvide virksomheten din online (uten mye penger)

Ønsker du å utvide virksomheten din på nettet uten mye penger? Hvis du nettopp starter en bedrift, har du ikke råd til å kaste bort penger. I denne artikkelen vil vi dele praktiske tips for hvordan du kan utvide virksomheten din på et lite budsjett. Målet vårt er å hjelpe deg med å konkurrere med de store gutta uten å bruke en formue.


Hvordan du kan utvide virksomheten din på et budsjett med en sky

1. Velg riktig plattform for nettstedet ditt

Den største feilen du kan gjøre som en liten bedrift, er å velge feil plattform for å bygge nettstedet ditt. En feil plattform vil ikke bare koste deg mer penger, men det vil også begrense virksomhetens vekstpotensial.

Vi anbefaler å bruke WordPress. Det er den mest populære nettstedbyggeren i markedet, og den gir over 31% av alle nettsteder (inkludert både små og store bedrifter).

Når vi sier WordPress, snakker vi om WordPress.org og ikke WordPress.com. De er to forskjellige plattformer, se artikkelen vår om forskjellen mellom WordPress.com vs WordPress.org for mer informasjon.

For å starte et WordPress-nettsted som er hostet selv, trenger du et domenenavn OG en webhotellkonto. Ja, de er forskjellige. Vil du lære mer? Se vår forklaring: hva er forskjellen mellom domenenavn og webhotell.

Ulike vertsfirmaer tilbyr forskjellige planer som passer for små til store nettsteder. Dette påvirker til slutt kostnadene for nettstedet ditt.

Hvis du bare er i gang, anbefaler vi at du bruker Bluehost. De er et av de største vertsbedriftene i verden og en offisielt anbefalt WordPress-leverandør.

Heldigvis tilbyr de WPBeginner-brukere gratis domenenavn og rabatt på hosting. I utgangspunktet kan du komme i gang for $ 2,75 per måned.

→ Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost ←

Når bedriften vokser, vil du sannsynligvis trenge flere vertsressurser. Forhåpentligvis vil du innen den tid tjene nok penger til å rettferdiggjøre en oppgradering.

Når du har litt mer penger å bruke, kan du velge en administrert WordPress-leverandør som WP Engine eller SiteGround.

2. Velg et funksjonelt nettsted med enkel design

Nettsidedesign

Mange nybegynnere tror at kundene ikke vil ta virksomheten på alvor hvis de ikke har nettstedet sitt profesjonelt designet.

Det er dyrt å få en profesjonell til å tilpasse nettstedet ditt, og det er ikke nødvendig når du bare begynner.

Du kan enkelt starte med et ferdiglaget gratis eller premium WordPress-tema for en brøkdel av en pris.

Se ekspertens utvalg av de beste WordPress-temaene for inspirasjon.

 • Beste WordPress forretningstema
 • Beste WooCommerce WordPress-temaer
 • Beste gratis WordPress-temaer

Hvis ingen av temaene ovenfor passer ditt behov, kan du også bruke disse dra & slipp WordPress-sidebyggere for å lage helt tilpassede design uten å skrive noen kode.

3. Gjør det enklere for brukere å kontakte deg

Gjør det lettere å kontakte

Hvis du vil at nettstedet ditt skal gi deg flere kunder, må du legge til en enkel måte for besøkende å kontakte deg på.

Den enkleste måten å gjøre det på er ved å bruke et kontaktskjema på nettstedet ditt.

Som standard kommer ikke WordPress med et kontaktskjema. Heldigvis finnes det WordPress-kontaktskjema-plugins som kan hjelpe deg med å enkelt legge til et kontaktskjema på nettstedet ditt.

Vi anbefaler å bruke WPForms Lite. Det er gratisversjonen av den populære WPForms-plugin som er klarert av over 1 million nettsteder.

Når virksomheten din har vokst, kan du oppgradere til WPForms Pro for å lage mer avanserte skjemaer som undersøkelser, avstemninger, betalingsformer osv..

4. Begynn å lage en e-postliste fra dag 1

Ledende generasjon

De fleste som forlater nettstedet ditt, kommer aldri tilbake igjen. Dette betyr at hvis du ikke får e-postadressen deres, så har du ingen måte å kommunisere med dem i fremtiden.

Den mest kostnadseffektive måten å gjøre dette på er ved å lage en e-postliste.

E-postmarkedsføring er den mest pålitelige måten å kommunisere med besøkende på nettstedet.

Du kan komme i gang med Constant Contact, de er den topprangerte leverandøren av e-postmarkedsføringstjenester i listen vår.

WPBeginner-brukere får en gratis prøveperiode for de som nettopp begynner og 20% ​​avslag, hvis du oppgraderer til deres betalte plan.

For flere tips, se vår nybegynnerveiledning for hvordan du kan lede generasjon i WordPress som en proff.

5. Få mer organisk trafikk fra søkemotorer

SEO

Søkemotorer som Google er den viktigste trafikkilden for de fleste nettsteder. Det er mange ting du kan gjøre for å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer ved å lære grunnleggende SEO.

SEO eller søkemotoroptimalisering er et sett med retningslinjer og teknikker som gjør nettstedet ditt mer søkemotorvennlig. Det er ikke for teknisk, og du vil kunne gjøre det på egen hånd.

Vi har publisert en komplett trinnvis WordPress SEO-guide for nybegynnere. Vi vil lede deg gjennom hele prosessen med å gjøre nettstedet ditt så SEO-vennlig som mulig.

For å få trafikk fra søkemotorer trenger du innhold, som bringer oss til neste trinn i denne guiden.

6. Planlegg en strategi for innholdsmarkedsføring

Innholdsstrategi

Innholdsmarkedsføring er en strategi for å lage nyttig og relevant innhold for å tiltrekke og bygge et publikum. Dette lar deg få mer målrettet trafikk fra søkemotorer uten å bruke en formue.

Den enkleste måten å legge til nyttig innhold på nettstedet ditt er ved å legge til en blogg. WordPress lar deg legge til en egen bloggside på nettstedet ditt og sortere innholdet ditt i kategorier og koder.

Du må planlegge innholdsstrategien din ved å finne ut nøkkelordene som brukerne dine kanskje leter etter. Se vår guide for hvordan du gjør søkeordundersøkelser for bloggen din.

Trenger du ideer om hvordan du bruker disse søkeordene i innholdsstrategien din? Her er en massiv liste over ideer til blogginnlegg som du kan bruke på bloggen din.

Innholdsmarkedsføring er en svært effektiv og velprøvd strategi for å markedsføre virksomheten din på et lite budsjett. Hvis du vil lære mer om det, kan du se denne guiden for hvordan du lager en effektiv innholdsmarkedsføringsstrategi for bedriften din.

7. Ta databaserte beslutninger med Google Analytics

Analytics

Mange nybegynnere bruker de beste gjetningene sine for å planlegge vekststrategien. Du trenger ikke gjøre det når du kan bruke faktiske data for å ta disse beslutningene.

Det er her Google Analytics kommer inn. Den lar deg se hvor mange besøkende som kommer til nettstedet ditt, hvor de kommer fra, og hva de gjør mens de er der.

Se vår guide for hvordan du installerer Google Analytics i WordPress for trinnvise instruksjoner.

Google Analytics kommer med mye informasjon. Selv om det er pent organisert og vakkert presentert, kan det fortsatt være litt overveldende for nye brukere.

For å få mest mulig ut av det, installer og aktiverer du MonsterInsights-pluginen. Det er den beste Google Analytics-plugin-en for WordPress, og lar deg enkelt se de viktigste trafikkrapportene dine i WordPress-instrumentbordet. Hvis du driver en nettbutikk, kan MonsterInsights også hjelpe deg med å spore WooCommerce-kunder ved hjelp av Google Analytics.

Du kan også laste ned gratisversjonen av MonsterInsights. Det fungerer bra, men du ville ikke ha tilgang til noen av de mest avanserte funksjonene.

8. Utnytt sosiale medier for å øke trafikken

Utnytt sosiale medier for å utvide virksomheten din

Plattformer på sosiale medier har høyt engasjerte målgrupper. Facebook alene har 1,47 milliarder aktive brukere daglig, det vil si rundt 18% av alle mennesker i verden. Twitter, YouTube, LinkedIn og andre sosiale medieplattformer har også svært engasjerte brukere.

Med så mange brukere gir sosiale medier-plattformer store muligheter for virksomheten. Du kan starte med å opprette virksomhetens sosiale medieprofiler og automatisk dele blogginnleggene dine.

Deretter vil du gjøre det lettere for brukerne dine å dele innholdet ditt på sosiale medier. For det trenger du en plugin for sosiale medier for WordPress. Disse plugin-ene legger til sosiale delingsknapper til ditt WordPress-nettsted.

Det er mange andre ting du kan gjøre for å engasjere publikum på sosiale medier. Nøkkelen er å holde profilene aktive, utvide følgene dine og bringe trafikken tilbake til nettstedet ditt.

 • Opprett en Facebook-gruppe for kundene eller bransjen
 • Opprett en LinkedIn-gruppe for din bransje
 • Lær hvordan du målretter om brukere på Facebook med annonser
 • Fokuser på sosiale nettverk som er viktige for din bransje. For eksempel, hvis du driver en moteblogg eller restaurant, kan det hende du synes Instagram er mer nyttig enn LinkedIn.
 • Ikke bare ta med trafikk til nettstedet ditt, bruk sosiale medier til å lage din e-postliste

9. Bli en aktiv deltaker i nettfellesskap

Nettsamfunn og fora

Nettsamfunn inkluderer fora og spørsmål med svar på spørsmål. Dette er stedene folk går for å stille spørsmålene sine, sosialisere seg, finne innhold og utforske. Toppsamfunn på internett inkluderer Reddit, Stack Exchange, Quora, TripAdvisor og mer.

Disse lokalsamfunnene gir deg tilgang til personer som er interessert i emner tilknyttet din bransje. Du kan delta gratis dem og investere tiden din i å bygge autoritet.

Først må du finne ut hvilke lokalsamfunn som er mer relevante for virksomheten din, og hvor potensielle kunder kan komme og lete etter svar eller innhold. Hvis du for eksempel driver et nettsted, kan du synes TripAdvisor er mer nyttig enn andre samfunn.

Ikke spam disse forumene med lenker til nettstedet ditt i hvert innlegg. Bygg autoritet ved å virkelig delta med nyttig innhold, og nevn virksomheten din eller nettstedet ditt når det er passende.

10. Konverter forlatende besøkende til kunder

Konverteringsoptimalisering

Visste du at mer enn 70% av folk som besøker nettstedet ditt, aldri vil finne det igjen? Det er ikke din skyld, det er bare at internett er så stort og det er så mange nettsteder der ute.

Hver besøkende som forlater nettstedet ditt er en potensiell kunde du taper. For å vokse virksomheten din, må du fokusere på å konvertere de besøkende til betalende kunder.

Det er her OptinMonster kommer inn. Det er den beste konverteringsoptimaliseringsprogramvaren i markedet, som lar deg konvertere tilfeldige besøkende til lojale kunder.

Hvordan gjør det det??

Den leveres med en dra og slipp kampanjebygger der du kan opprette forskjellige typer kampanjer for å samle bruker-e-poster, vise spesielle tilbud, vise popup-forhåndsinnstillinger, nedtellingstimere, smarte popup-vinduer, lysbilde-optins og mer.

For mer informasjon, se denne nybegynnerguiden for optimalisering av konverteringsfrekvens.

11. Start et tilknyttet partnerprogram

Tilknyttet markedsføring

Tilknyttet markedsføring er en henvisningsordning der en online forhandler (annonsør) betaler provisjon til en henviser når brukere kjøper et produkt ved å bruke henvisningslinken sin..

Hvis du selger produkter på nettet, kan du bruke tilknyttet markedsføring for å samarbeide med dyktige tilknyttede markedsførere. Du betaler en salgskommisjon til disse markedsførere for å markedsføre produktene dine og gi deg salg.

Du trenger et tilknyttet styringssystem for å spore henvisningsaktivitet og utbetale tilknyttede partnere. Her er vår liste over beste programvareadministrasjons- og sporingsprogramvare som du kan bruke.

Du kan også markedsføre andre menneskers produkter eller tjenester for å tjene ekstra penger på innholdet ditt. Se vår guide for tilknyttet markedsføring for tips og verktøy du trenger for å komme i gang.

12. Bruk betal-per-klikk-annonsering

Pay-per-klikk

I motsetning til hva du tror, ​​kan du kjøre reklamekampanjer med betaling per klikk på et lite budsjett. Med programmer som Google AdWords og Facebook-annonser, kan du angi dine egne priser, søkeord, målgruppe og mer.

Faktisk tilbyr Google AdWords til og med gratis annonseringskreditter til nye annonsører. Bluehost, et pålitelig WordPress-vertsfirma, tilbyr også gratis Google AdWords-kreditter med hostingplanene sine.

Du kan bruke disse studiepoengene til å eksperimentere med PPC-annonsering og få betalt trafikk til nettstedet ditt gratis.

13. Bruk sosialt bevis for å vinne kunder

Sosialt bevis tall

Social Proof er et psykologisk fenomen der mennesker samsvarer med andres handlinger under forutsetning av at disse handlingene reflekterer riktig oppførsel.

Markedsførere bruker dette fenomenet ved å vise sine kunder at andre allerede stoler på et produkt eller en bedrift. Dette gjøres ved å dele deres statistikk, eller antall abonnenter, kundeattester og mer.

Her er en liste over smarte måter å bruke sosiale bevis på nettstedet ditt for å øke konverteringer.

14. Bruk FOMO effektivt for å øke salg og konverteringer

Bruker nedtellingstimer som FOMO-teknikk

FOMO eller ‘frykt for å gå glipp av’ er et psykologisk begrep som brukes for å beskrive angst for å gå glipp av noe spennende og trendy.

Som virksomhet kan du dra nytte av denne menneskelige atferden og bruke den til å øke salget og konverteringen. I utgangspunktet må du bygge angst ved å legge til knapphet i tilbudene dine. Her er et flott eksempel fra Booking.com som bruker knapphet for å bygge angst.

Bruke knapphet for å lage FOMO

For detaljerte instruksjoner, se vår artikkel om hvordan du bruker hvordan du bruker FOMO på ditt WordPress-nettsted.

15. Forbedre nettstedets hastighet og ytelse

Studier viser at fra 2000 til 2016 har det gjennomsnittlige menneskelige oppmerksomhetsspennet sunket fra 12 sekunder til 7 sekunder.

Som nettstedseier betyr dette at du har veldig lite tid til å vise brukerne hva du har å tilby og overbevise dem om å bli på nettstedet ditt.

En annen studie fant ut at en forsinkelse på 1 sekund i lastetiden for sider kan føre til 7% tap av konverteringer, 11% færre sidevisninger og 16% reduksjon i kundetilfredshet..

Strangeloop casestudie

Dette betyr at du må optimalisere nettstedet ditt for å sikre at det er raskt og klarer seg bra selv under høy trafikk.

Følg instruksjonene i vår trinnvise guide for å forbedre WordPress hastighet og ytelse for nybegynnere. Denne guiden inneholder alle tipsene vi bruker på våre nettsteder med veldig høy trafikk for pålitelig hastighet og ytelse.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du kan utvide virksomheten din på et budsjett som går i bløt. Det kan også være lurt å se vårt ekspertvalg av de mest nyttige verktøyene for å administrere og utvide nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map