27 “Beviste og enkle å starte” Online forretningsidéer som tjener penger

Leter du etter forretningsidéer for å tjene ekstra på siden? Internett gir mange muligheter til å starte en bedrift eller finne oppfylle karrierer. I denne artikkelen vil vi vise noen av de velprøvde og enkle å starte online forretningsidéer som faktisk tjener penger.


Påviste og enkle å starte forretningsidéer

Hvorfor starte en online virksomhet?

Teknologi blir ofte beskyldt for å ha drept tradisjonelle virksomheter og jobber. Men samtidig skaper disse nye teknologiene mange nye arbeidsplasser og forretningsmuligheter som er klare til å bli tatt av noen.

Å starte en online virksomhet er enklere enn noen gang. Du kan gjøre det hjemmefra med bare en datamaskin og en internettforbindelse. Det er ikke nødvendig å investere enorme mengder penger for å komme i gang.

Forsiktighet: Hvis noen forteller deg at du kan investere MYE penger og ta en snarvei / bli rask, er det sannsynligvis en svindel. Hold deg unna det.

Ideene vi deler i denne artikkelen handler om å bygge legitime online virksomheter, og du må fortsatt jobbe hardt for å lykkes.

Når det er sagt, la oss se på noen av de velprøvde og enkle å starte online forretningsidéer som faktisk tjener penger.

1. Start en blogg og tjen penger på den

Starter en blogg

Blogger er en av de mest vellykkede måtene å starte en online virksomhet. Bloggere som Darren Rowse, John Lee Dumas og Pat Flynn tjener sekssifrede inntekter, og de er ikke alene. Gründeren vår, Syed Balkhi, har bygget en åttesifret online virksomhet som startet med en blogg. Det er også tusenvis av bloggere som kjører svært vellykkede blogger som deres online virksomhet på heltid.

Det er veldig enkelt å starte en blogg, og det er mange måter å tjene penger på den. En av de mest populære måtene å tjene penger på bloggen din er ved å vise annonser ved hjelp av Google AdSense.

Selv om du kan starte en blogg på mindre enn 30 minutter, må du jobbe med den for å gjøre den til en suksess. Du må tilby nyttig, underholdende og engasjerende innhold til publikummet ditt regelmessig (se vår trinnvise guide for hvordan du starter en blogg).

Heldigvis finnes det mange blogginnlegg-ideer du kan bruke til å lage innhold jevnlig. Når bloggen din vokser, vil du kunne tjene penger på den ved hjelp av andre strategier.

Du vil også kunne og bruke den som en plattform for å starte andre online virksomheter.

2. Bli en tilknyttet markedsfører

Tilknyttet markedsfører

Tilknyttede markedsførere foretar salgsprovisjoner ved å anbefale andre menneskers produkter eller tjenester.

De fleste tilknyttede markedsførere anbefaler disse produktene og tjenestene ved å kjøre egne blogger, nettsteder og e-postlister. De trenger å lære forskjellige online markedsføringsstrategier som SEO og content marketing for å bygge et publikum.

Følg instruksjonene for nybegynnere for å komme i gang.

3. Lag og selg nettkurs

Selg nettkurs

Hvis du er spesielt god på noe, så hvorfor ikke lære andre og gjøre en karriere ut av det? Å selge nettkurs er en annen populær måte å starte en online virksomhet på.

Mange brukere foretrekker raskt å tilegne seg ferdigheter og kunnskaper ved å delta på nettkurs. Å lage et online-kurs har blitt mye enklere ved hjelp av LMS-programvare. Disse plattformene lar deg lage interaktive kurs med enkle å administrere verktøy for klasser, studenter, kursmateriale og mer.

Det beste er at du ikke trenger å skrive en eneste kodelinje for å bygge et kursnettsted.

For å komme i gang, se vår guide for hvordan du oppretter et online kurs med WordPress.

4. Bygg en nettbutikk

Start en e-handelsbutikk

Å selge ting på nettet hadde aldri vært enklere. Hvem som helst kan enkelt opprette en nettbutikk på få minutter og begynne å selge produkter.

Disse produktene kan være fysiske varer (ting som trenger frakt) eller digitale nedlastinger som e-bøker, musikk, programvare og mer.

Før du kommer i gang, må du gjøre research. Her er noen tips for å hjelpe deg med idédugnad:

  • Finn en nisje med høy etterspørsel og lav konkurranse
  • Tenk på måter du vil gjøre eCommerce-butikken fremtredende ved å gjøre ting som andre e-handelsbutikker ikke gjør.
  • Tenk på kostnadene som er forbundet med å skaffe produkter fra produsent til kunder. Velg en prismodell, slik at produktene dine kan konkurrere og gi stor verdi for kundene dine. Til slutt, men ikke minst, må fortjenestemarginene være rimelige nok til å sikre at virksomheten din kan opprettholde og vokse i det lange løp.

Du må også velge en plattform for eCommerce-butikken din. Den enkleste måten å komme i gang er ved å bruke Shopify eller WooCommerce. De er begge gode plattformer. Vi har laget en sammenligning med fordeler og ulemper (se Shopify vs WooCommerce for å lære mer).

For å komme i gang, kan du se vår trinnvise guide om hvordan du oppretter en nettbutikk på mindre enn 30 minutter.

5. Bygg et nettsted for medlemskap

lag et medlemskap nettsted

Medlemskapsnettsteder tjener penger ved å selge abonnement med tilgang til premiuminnhold og felleskapsfunksjoner. I stedet for å stole på annonseinntekter, kan du la brukerne dine direkte støtte nettstedet ditt med betalte medlemskap.

Det er mange typer medlemsnettsteder. Noen medlemsnettsteder gir for eksempel brukere tilgang til eksklusivt innhold bare for medlemmer. Andre gir brukere tilgang til felleskapsfunksjoner som et forum, Facebook-gruppe eller Slack-gruppe.

Du må finne en passende nisje for ditt nettsted for medlemskap. Det må være verdifullt nok for at brukerne skal betale for det.

Det er mange medlemskapsprogrammer som kan hjelpe deg med å enkelt bygge opp alle slags online fellesskap. Du kan velge forskjellige abonnementsmodeller, administrere brukere, motta online betalinger og mer.

For å lære mer, se vår ultimate guide for å bygge et nettsted for medlemskap med trinnvise instruksjoner for nybegynnere.

6. Lag en nettside for fraktforsendelse

Drop shipping kombinerer tilknyttet markedsføring og e-handel. I utgangspunktet oppretter du en nettbutikk for å selge andre menneskers produkt for en provisjon. Du vil drive en nettbutikk uten å administrere varelageret eller frakt.

Den største fordelen med å drive en drop shiping-virksomhet er den lave hindringen for innreise, minimumsinvesteringer og lite til ingen problemer. En ulempe er imidlertid at du vil jobbe hardt for å selge andres produkter med en mindre fortjenestemargin.

De fleste drop shipings-virksomheter begynner etter hvert å selge sine egne produkter for å diversifisere virksomheten og øke fortjenesten.

7. Lag et online jobbstyre

Jobbrett

En annen måte å tjene penger på nettet er ved å bygge et nettsted for jobbjakt. Et nettsted for et styreutvalg hjelper deg med å koble jobbsøkere med arbeidsgivere for en liten avgift.

Det er mange online jobbsøkemotorer, noe som betyr at du må finne en bestemt nisje for å gjøre jobbrettet ditt skiller seg ut. For eksempel kan du opprette et jobbtavle spesielt for webutviklere eller dyrepassere.

Du kan kreve et lite gebyr for hver stillingsoppføring som er lagt ut av arbeidsgivere, tilby selskaper pakker for å legge ut flere oppføringer eller belaste arbeidssøkere for å laste opp CVene deres.

Det er nok av plugin-plater for WordPress, slik at du enkelt kan drive din egen jobbrettvirksomhet.

8. Lag et mikrojobb-nettsted

En mikrojobbnettsted lar deg tjene penger ved å koble arbeidsgivere til frilansere og entreprenører. Dette lar deg tjene penger basert på den totale prisen for den oppgitte jobben. Populære nettsteder for utgivelse av mikrojobber som Fiverr, PeoplePerHour, UpWork og andre gir millioner av dollar i inntekter hvert år.

I utgangspunktet vil du opptre som en mellommann mellom arbeidsgivere og frilansere. Du får betalt av arbeidsgivere for hver jobb, og etter å ha tatt din provisjon, vil du betale resten til frilanserne når du er ferdig med jobben.

For å komme i gang, se vår nybegynnerguide om hvordan du starter et mikrojobb-nettsted som Fiverr med WordPress.

9. Bli en SEO-spesiell

SEO-ekspert

SEO eller søkemotoroptimalisering hjelper nettstedseiere med å få flere besøkende fra søkemotorer. Det er en ferdighet som krever kontinuerlig læring og følge med de siste trendene. SEO-spesialister kan drive egne byråer, jobbe som frilansere eller bli medlem av et selskap som en heltidsansatt.

Du kan bli SEO-spesialist ved å kjøre egne vellykkede nettsteder eller ved å få sertifiseringer på nettet. Du kan finne kunder på frilansingsnettsteder som UpWork og Freelancer.com.

SEO er en veldig konkurransedyktig bransje, og du må få mest mulig ut av de beste SEO-verktøyene som er tilgjengelige på markedet. Du må også lære de grunnleggende WordPress SEO-teknikkene, søkeordforskningsverktøyene og verktøyene for markedsføring av innhold.

10. Lag en mat- eller oppskriftsblogg

Lag en mat- og oppskriftsblogg

Mat- og oppskriftsblogger er en lukrativ blogg-nisje og en flott online forretningsmulighet. Mat- og oppskriftsblogger bruker en rekke teknikker for å generere inntekter som å bruke Google AdSense, tilknyttet markedsføring, selge oppskriftsbøker eller drive en nettbutikk.

Du må være lidenskapelig opptatt av mat og matlaging. Det er en konkurransedyktig nisje, så du må tenke på måtene å gjøre matbloggen unik og interessant.

For å komme i gang, kan du se vår trinnvise guide for å lage en matblogg og tjene penger på oppskriftene dine.

11. Bli WordPress-utvikler

WordPress er verdens mest populære nettstedbygger. Det gir mer enn 30% av alle nettsteder på internett. Dette betyr at det er millioner av virksomheter rundt om i verden som bruker plattformen.

Denne enorme bruken betyr at det er stor etterspørsel etter WordPress-utviklere i markedet. WordPress er en åpen kildekode-programvare, som betyr at hvem som helst kan skrive kode for det, lage temaer og lage WordPress-plugins.

Som WordPress-utvikler kan du bli medlem av topp WordPress-selskaper, store navnemerker ved hjelp av WordPress, eller drive ditt eget WordPress-utviklingsbyrå.

Du må lære PHP, JavaScript, CSS og HTML. Det er mange bøker, WordPress-videotutorials, online-kurs og WordPress-tutorials som hjelper deg å komme i gang.

12. Bygg en online markedsplass

En annen velprøvd og lett å starte forretningsidé er å lage et nettsted på markedsplassen. Disse nettstedene tjener penger ved å la brukerne lage egne mini-butikker og selge produkter.

For å tiltrekke deg selgere, kan du velge en nisj med høy etterspørsel med lavere konkurranse. Gjør plattformen din unik og attraktiv for både selgere og kunder ved å tilby bedre brukeropplevelse og support.

For å komme i gang, kan du se vår trinnvise opplæring om hvordan du lager et nettsted for markedsplasser ved å bruke WordPress.

13. Bli en grafisk designer

Grafiske designere tjener penger ved å lage bilder, firmalogoer, nettsteddesign, salgssider og mer. Dette er en massiv industri med mange forretnings- og karrieremuligheter.

For å bli en grafisk designer må du lære hvordan du bruker profesjonelle designverktøy som Adobe Illustrator, Photoshop, etc. Det er mange yrkesopplæringsskoler, høyskoler og universiteter som tilbyr kurs for å hjelpe deg i gang.

For å fremme din grafiske designkarriere, må du lage en portefølje for å vise frem arbeidet og ferdighetene dine.

14. Start en moteblogg

Start en moteblogg

Har du interesse for de siste motetrendene og nyhetene? Hvorfor ikke bruke den til å lage en moteblogg og tjene penger på den.

Moteblogger tiltrekker seg mange annonsører, toppmerker og promotører. De lar deg ikke bare tjene penger, du kan også bli en influencer og få andre fordeler / fordeler som gratis klær, invitasjoner til eksklusive show og mer.

For å komme i gang, se vår komplette trinnvise guide for hvordan du starter en moteblogg og tjene penger på den.

15. Bli innholdsmarkedsfører

Innholdsmarkedsførere hjelper bedrifter med å markedsføre sine produkter og tjenester ved å generere nyttig og veldig engasjerende innhold. Alle virksomheter trenger innhold for å tiltrekke seg kunder. Det er en økende etterspørsel etter innholdsmarkedsførere som ikke forventes å avta når som helst snart.

Innholdsmarkedsførere er flinke til å skrive innhold, men de er ikke bare bloggere. De spesialiserer seg på å finne innholdsidéene som vil bringe flere besøkende og potensielle kunder til et nettsted.

For å lære mer, se denne ultimate guide til innholdsmarkedsføring med trinnvise instruksjoner for nybegynnere å komme i gang.

16. Bli PPC-ekspert

PPC er forkortelse for betaling per klikk-annonsering der annonsører betaler for annonsene sine når brukere klikker på dem. Imidlertid vet ikke alle bedriftseiere hvordan de effektivt kan kjøre disse kampanjene for å få maksimal utbytte.

PPC-eksperter hjelper bedrifter med å kjøre reklamekampanjer med betaling per klikk på plattformer som Google AdWords. De hjelper deg med å finne riktige nøkkelord og attributter for å maksimere avkastningen på annonser.

Du kan lære PPC ved å kjøre dine egne reklamekampanjer og ved å lese materialet som er tilgjengelig på internett. Det er online sertifiseringsprogrammer du kan ta for å vise frem ferdighetene dine.

For å finne PPC-jobber kan du bruke populære frilansingsnettsteder der bedrifter aktivt leter etter PPC-eksperter.

17. Start en Podcast

Start en podcast

En podcast er en episodisk serie lydfiler som brukere kan abonnere på for å laste ned og lytte. Podcast er en flott måte å gjøre en vellykket online virksomhet med mange muligheter for vekst.

Podcasts tjener penger gjennom annonser, sponsing, partnerskap og tilknyttet markedsføring. Du må finne et emne for podcasten din som er interessant og engasjerende, slik at du kan gjøre podcasten unik.

Vi har laget en komplett nybegynnerguide om hvordan du starter en podcast med trinnvise instruksjoner.

18. Lag et vurderingsnettsted

Å lage et anmeldelser nettsted er en annen god online forretningsmulighet. Et av de mest populære anmeldelse nettstedene, TripAdvisor, anses å være verdt mer enn $ 12 milliarder dollar.

Imidlertid er det en meget konkurransedyktig bransje som betyr at du må finne en bestemt nisje med lav konkurranse. Du kan tjene penger gjennom tilknyttet markedsføring, vise annonser eller publisere betalte anmeldelser.

For å komme i gang, kan du se vår nybegynnerguide om hvordan du lager et nettsted for nisjeanmeldelser.

19. Kjøp og selg domenenavn

Domenenavn kreves for å lage et nettsted. Når du registrerer et domenenavn, er du imidlertid autorisert til å bruke det så lenge du vil. Mange gründere registrerer domenenavn i håp om å selge dem til en høyere pris, veldig lik eiendom.

Denne online virksomheten krever investeringer og mye tålmodighet fordi du holder fast på disse domenenavnene mens du venter på et tilbud. Dette er en meget konkurransedyktig virksomhet, og du må lese så mye om det du kan før du kommer inn.

20. Kjøp og selg nisjenettsteder

Det har blitt mye enklere å lage nettsteder og tjene penger på dem. Dette har gjort det mulig for mange gründere fra hele verden å lage vellykkede nettsteder og selge dem som om du vil selge andre virksomheter.

Nettsteder som Flippa er en god kilde til å kjøpe og selge etablerte nettsteder. Forsikre deg om at du gjør forskningen før du investerer. Du vil finne mange ressurser på Flippa som hjelper deg å lære det grunnleggende.

Det er mye mulighet til å kjøpe et underutnyttet nettsted, optimalisere inntektene / veksten og så selge det igjen for flere.

21. Lag et auksjonsnettsted

Lag et auksjonsnettsted

Å opprette en eBay som auksjonsnettsted er en annen enkel å starte online forretningsidé. I utgangspunktet lager du et nettsted som gir brukerne en plattform for å kjøpe og selge produkter via auksjoner på nettet.

Du kan legge til produkter for auksjoner av deg selv eller la andre leverandører kjøre egne auksjoner. Du kan belaste leverandørene en fast avgift eller en prosentandel for hver auksjonsvare.

For å komme i gang, kan du se vår trinnvise veiledning om hvordan du bygger en auksjonsside som eBay ved hjelp av WordPress.

22. Bli en YouTuber

Hvis du liker å lage videoer, er det å bli YouTuber en utmerket forretningsmulighet. YouTube er verdens største plattform for videostyring, den nest mest populære søkemotoren og et massivt globalt fellesskap av innholdsskapere.

Den lar hvem som helst laste opp videoene sine, lage kanaler og tjene penger på annonser, sponsing og avtaler. Noen YouTubers tjener millioner av dollar hvert år, og det er tusenvis av YouTubere som tjener en sekssifret inntekt.

Du kan lage videoer om hvilket som helst emne. Du kan laste opp personlige vlogger, undervisningskanaler som List25 eller, videoomtaler, matlagingskanal eller nesten hva som helst du kan tenke på.

23. Bli en Instagram-stjerne

Hvis du liker å ta bilder og lage videoer, bør du vurdere Instagram for å starte en lukrativ online virksomhet. Instagram-brukere tjener en betydelig sum penger gjennom sponsing, produktplasseringer, påtegninger og mer.

Du trenger et kamera, noen grunnleggende fotoredigeringsevner og kreativitet for å komme i gang. Etter det trenger du en konsistent strategi for å regelmessig legge ut nytt innhold. Du bør mestre kunsten å bruke hashtags for å markedsføre Instagram-innleggene dine og dele dem på nettstedet ditt for å nå publikum utover Instagram.

Du vil også trenge et nettsted med en kontaktskjema-side, slik at annonsører kan nå ut for å kjøpe plasseringer.

24. Bli videoredigerer

Video redigerer

Hvis du liker å lage videoer og redigere dem, men ikke ønsker å starte en YouTube-kanal, kan du fremdeles bruke ferdighetene dine til å hjelpe andre virksomheter. På grunn av den enorme populariteten til YouTube- og Facebook-videoer, trenger bedrifter rundt om i verden fagfolk som kan redigere videoene sine.

Du kan starte med å se etter konserter på frilansende nettsteder. Til å begynne med vil du jobbe med tilfeldige klienter, men kort tid etter vil du ha noen få faste kunder som tilbyr deg nok arbeid til å dekke tiden din. Du kan deretter utvide virksomheten din til å starte et byrå eller ansette andre frilansere for å hjelpe deg.

Vet du ikke hvordan du lager eller redigerer videoer? Ikke bekymre deg for at det er mange online ressurser som tilbyr gratis og betalte opplæringsprogrammer og kurs. Du kan investere litt tid på å lære deg de grunnleggende ferdighetene og begynne å jobbe med en gang.

25. Bli forteller

Fortellere gir taletalent til videografer, filmskapere og andre produsenter av digitalt innhold. Mange YouTube-kanaler leter aktivt etter folk som kan fortelle videoer. Noe grunnleggende stemmetrening kan hjelpe deg med å starte en lønnsom karriere.

Du trenger en mikrofon av god kvalitet (vi anbefaler Samson Mic eller Rhode Podcaster) og lydopptaksprogramvare for å spille inn voice-overs. Du kan deretter sende lydfilene til klienten, slik at de kan bruke dem i videoen.

Du kan finne jobber på frilansende nettsteder, og veldig raskt bygge en jevn strøm av kunder.

26. Tilby teknisk support

Liker du å hjelpe folk på teknisk forum? Hvis du gjør det, kan du utforske muligheter for å få betalt for det. Mange online virksomheter leter aktivt etter teknisk supportleverandører for å hjelpe kundene sine.

I utgangspunktet trenger du bare å bli kjent med produktet og begynne å svare på spørsmål. Mange selskaper bruker live chat eller et supportbillettsystem for å svare på kundespørsmål. Ofte er disse jobbene avsidesliggende, noe som betyr at du kan jobbe fra ditt eget hjem.

27. Bli en ledende generasjonsekspert

Leadgenerasjonseksperter hjelper virksomheter med å finne potensielle nye kunder eller potensielle kunder. De gjør dette ved å bruke profesjonelle verktøy som OptinMonster for å fange leads eller øke konverteringsfrekvensene.

Hvis du vil lære mer, kan du se vår nybegynnerguide om hvordan du kan gjøre ledende generasjon i WordPress som en proff.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste og enkle å starte online forretningsidéer som faktisk tjener penger. Det kan også være lurt å se vår trinnvise guide til hvordan du lager et nettsted for små bedrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me