6 beste dra og slipp WordPress-sidebyggere sammenlignet (2020)

Ser du etter en enkel måte å bygge og tilpasse WordPress-nettstedet ditt? Det er der du kan dra og slippe plugins for WordPress-sidebygger.

WordPress sidebyggere lar deg opprette, redigere og tilpasse nettstedoppsettet uten å skrive noen kode. I denne artikkelen vil vi sammenligne de 6 beste dra- og slipp-sidebyggerne for WordPress.

Beste dra og slipp WordPress-sidebygger

Hvorfor bruke en dra og slipp sidebygger for WordPress?

Når du starter en blogg, har mange nybegynnere det vanskelig å tilpasse WordPress-sidelayoutene sine.

Mens mange premium WordPress-temaer har forskjellige sideoppsett, er de fleste ekstremt vanskelig å tilpasse for alle som ikke kjenner kode (HTML / CSS).

Dette er grunnen til at brukere ofte stiller oss spørsmål som: “hvordan kan vi få WordPress til å dra og slippe?” eller “er det en enkel dra og slipp sidebygger for WordPress?”

Når vi snakker med folk som bytter fra Weebly til WordPress eller fra Wix til WordPress, er deres vanligste respons: “Jeg skulle ønske at WordPress hadde en dra og slipp nettstedbygger”.

Vel, det er flere flotte plugins for dra og slipp-siden som er tilgjengelige for WordPress. De lar deg lage helt tilpassede nettsteddesign i WordPress uten å skrive en eneste kodelinje.

Siden det er så mange forskjellige WordPress-sidebygger-plugins i markedet, bestemte vi oss for å sammenligne og rangere de beste WordPress-sidebyggerne, slik at du kan velge riktig løsning for ditt behov.

Våre kriterier for å sammenligne disse WordPress-sidebyggerne er: brukervennlighet, fleksibilitet, og designutgangen.

Når det er sagt, la oss se på de beste sidebyggerne for WordPress i markedet.

1. Beaver Builder

Beaver Builder beste WordPress sidebygger plugin

Beaver Builder er en førsteklasses dra-og-slipp-side-plugin for WordPress. Etter vår mening er det den klart beste WordPress-sidebyggeren i markedet.

Den er ekstremt rask og har en innebygd onboarding-tur for å hjelpe deg raskt å bli kjent med grensesnittet.

Beaver Builder kommer med et live dra og slipp-grensesnitt. Du får se alle endringene når du legger til dem ved å dra elementer fra høyre sidefelt og slippe dem på siden din. Du kan klikke på hvilket som helst element på en side for å redigere egenskaper.

Det er moduler som lar deg legge til nesten alt du måtte ønske deg, inkludert glidebrytere, karusell, bakgrunn, innholdsblokker, knapper og mer.

Det kommer også med over 30 fint utformede maler for destinasjonssider som gjør det superenkelt og supersnurt å lage fantastiske nettstedoppsett.

Vi synes Beaver Builder er veldig nybegynnervennlig. Ta en titt på veiledningen vår om hvordan du oppretter tilpassede WordPress-oppsett med Beaver Builder.

Lurer du på om den er kompatibel med den nye WordPress-versjonen? Ja, det er det.

Beaver Builder har blitt godt oppdatert langs Gutenberg-prosjektet. Så det fungerer fint med din nye Gutenberg-redaktør.

Priser: Fra $ 99 for ubegrensede nettsteder.

Karakteren vår: EN+

Anmeldelse: Beaver Builder er det enkleste alternativet for sidebygger i markedet. Den kommer med ferdiglagde maler som hjelper deg i gang. Muligheten til å tilpasse hver minste detalj gjør den til den perfekte løsningen for WordPress-brukere.

2. Divi

Divi Builder Dra og slipp WordPress Page Builder-plugin

Divi er et dra-og-slipp-tema og plugin for WordPress-sidebygger. Det er ekstremt enkelt å bruke og kommer med 20+ oppsett / maler for forskjellige typer nettsteder.

Akkurat som Beaver Builder, er Divi Builder en visuell dra- og slipp-sidebygger, en ekte WYSIWYG-redigerer (det du ser er hva du får).

Du kan klikke direkte på siden din og begynne å redigere med forhåndsvisning av sanntid av alle endringer. Du trenger ikke lagre og klikke forhåndsvisning for å se det nye designet ditt.

Divi kommer med 46 innholdsmoduler som du kan dra og slippe hvor som helst i oppsettet. Du kan ordne dem i 3 seksjonstyper, 20 radtyper og tilpasse hvert element ved hjelp av avanserte designinnstillinger.

Med Divi kan du lage noen type tilpasset sidelayout du ønsker innen få minutter. Du kan deretter lagre disse Divi-layoutene for fremtidig bruk på nettstedet ditt. Du kan også eksportere en layout fra en Divi-installasjon til en annen.

Divi Builder-plugin er ryggraden i Divi-temaet, men det fungerer likevel godt med alle andre WordPress-temaer.

Det beste av alt er at Divi har de beste prisene av alle alternativene i dette. For en enkelt pris får du Divi-temaet, plugin-programmet til Divi-siden og alle andre elegante tema-produkter.

Dette betyr at du kan bruke Divi-temaet eller installere Divi Builder-plugin på et hvilket som helst annet tema.

Priser: Fra $ 89 per år (livstidsplan også tilgjengelig)

Karakteren vår: EN

Anmeldelse: Divi er et flott Beaver Builder-alternativ. Den har en kraftig sidebygger med ubegrensede designmuligheter. Deres store antall innholdsmoduler lar deg opprette bokstavelig talt alle typer nettsteder du virkelig ønsker. Levetidsplanen deres gjør det også til en av de beste tilbudene i markedet.

3. Elementor

Elementor WordPress-dra og slipp Page Builder-plugin

Elementor er en annen kraftig dra-og-slipp-plugin for WordPress-sidebygger.

Det er en plugin-versjon av direkteside som betyr at du får se endringene dine live når du redigerer dem med Elementor. Bare start med å opprette seksjoner og velg antall kolonner for hver seksjon.

Du kan deretter dra og slippe widgets fra venstre panel til seksjonen. Elementor kommer med mange widgets inkludert de mest brukte nettstedselementene.

Fra grunnleggende bilde- og tekstwidgets til avanserte trekkspill, glidebrytere, attester, ikoner, sosiale medier, faner osv. Hver widget har sine egne innstillinger.

Elementor lar deg også legge til widgeter opprettet av andre WordPress-plugins.

Ønsker ikke å bygge din egen layout?

Elementor kommer med mange ferdige maler som du enkelt kan sette inn på sidene dine. Du kan ganske enkelt peke og klikke for å redigere et hvilket som helst element på siden, erstatte innholdet, og du er ferdig.

Priser: Fra $ 49 for en enkelt lisens.

Karakteren vår: EN

Anmeldelse: Elementor er et populært plugin for sidebygger for WordPress. Den er rask, enkel å bruke, og kommer med mange moduler / maler som du kan bruke til å lage et tilpasset nettsted.

4. Visual Composer Website Builder

Visual Composer Website Builder-plugin

Visual Composer Website Builder er en brukervennlig WordPress-nettstedredigerer som hjelper deg med å lage tilpassede nettstedoppsett, raskt.

Det leveres med en enkel dra og slipp-byggherre, innholdselementer fra profesjonelle sider, profesjonelle maler og en rekke kraftige funksjoner for å lage et nettsted.

I likhet med Beaver Builder og Divi, gir det også ekte frontend-redigeringsopplevelse for utforming av et nettsted. Men det er mye mer du kan gjøre med denne pluginen. I motsetning til andre plugins i listen, lar Visual Composer Website Builder deg redigere din logo, menyer, topptekst, bunntekst, sidefelt osv..

Det er derfor teamet bestemmer seg for å kalle det en nettstedbygger, i stedet for bare en sidebygger.

Plugin-enheten har kraftige designalternativer for å tilpasse utseendet til ethvert element på siden din. Du har enkle alternativer for å legge til stilige bakgrunner, inkludert parallaks, gradient, lysbildefremvisning, karusell, zoome inn / ut, video osv. Det kommer også med fleksible rader og kolonner for å lage rutenettoppsett på nettstedet ditt.

Visual Composer fungerer godt med alle WordPress-temaer. Dette lar deg bytte temaer uten å miste tilpassede oppsett som du opprettet med Visual Composer.

Det inkluderer også støtte for den nye Gutenberg-redaktøren, Google Fonts og Yoast SEO.

Visual Composer er designet for profesjonelle, og det fremgår av deres oppmerksomhet på detaljer som å huske fargevalgene dine, noe som gjør at du enkelt kan bruke den samme fargepaletten for å oppnå konsistens gjennom designen din..

Priser: 59 dollar for lisens for ett sted

Karakteren vår: EN-

Anmeldelse: Visual Composer er et flott plugin for nybegynnere å starte et nettsted. Det gir kraftige funksjoner for å lage nettsteder på en enkel måte. Nettstedsredigering er gjort superenkelt med den virkelige frontend dra-og-slipp-redigereren.

5. Themify Builder

Themify Page Builder Plugin for WordPress

Themify er en populær WordPress-temabutikk som tilbyr en innebygd Themify-byggmester med alle WordPress-temaene sine. For andre ikke-Themify WordPress-temaer, kan du få Themify Page Builder-plugin.

Denne enkle og svært intuitive sidebyggeren har flere klare til bruk moduler som du kan legge til på sidene eller innleggene dine. Mange av disse modulene krever vanligvis at du installerer separate WordPress-plugins.

Plugin-en inneholder 40+ forhåndsdesignede oppsett for forskjellige bransjer som treningsstudio, restaurant, portefølje, musikk, fotografering samt nettbutikker.

Du kan importere en layout med ett klikk, endre innholdet og bygge en fantastisk destinasjonsside i løpet av få minutter.

Themify Builder lar deg redigere sidene dine fra adminområdet og fra ditt live nettsted. Med live redigering får du se nøyaktig hvordan endringene dine vil vises på nettstedet.

Bortsett fra det, Themify Builder kommer med bruksklare oppsett som du raskt kan bruke på siden din.

Priser: 39 dollar for Builder Addon Bundle (Kjerneplugin er gratis)

Karakteren vår: B

Anmeldelse: Themify Builder er en pålitelig sidebygger-plugin for WordPress. Mens byggherren har lovende funksjoner, er det en læringskurve som kan forlate en ny bruker frustrert.

6. Page Builder av SiteOrigin

Page Builder Plugin av SiteOrigin

Med mer enn en million aktive installasjoner er Site Origin’s Page Builder en populær gratis WordPress-sidebygger på markedet. En av de viktigste grunnene til populariteten er prisen (gratis). Det er tilgjengelig som en fullt funksjonell gratis plugin.

Site Originery Page Builder er litt komplisert å bruke, og nye brukere sliter ofte med å bli kjent med det. Vi måtte imidlertid ta med på listen vår på grunn av populariteten.

For komponenter lar Site Origin Page Builder deg bruke WordPress-widgeter. Den kommer med flere egne widgets, og du kan laste ned og installere hvilken som helst widget.

Se listen vår over de 25 mest nyttige WordPress-widgetene fordi du kan bruke dem alle sammen med denne sidebyggeren.

Det kommer også med et historieverktøy som lar deg bytte frem og tilbake for å angre / gjøre om endringer du har gjort. Dette er en enorm tidsbesparende, og det gir deg en trygghet når du vet at du kan reversere og angre endringer.

SiteOrigin-pluginen og alle dens widgeter er Gutenberg-kompatible. Det er også en ny oppsettblokk for SiteOrigin som du kan bruke som en Gutenberg-blokk.

Priser: Gratis

Karakteren vår: C

Anmeldelse: Side Origin Site Page Builder er en god gratis plugin med et dra-og-slipp-grensesnitt for å lage og tilpasse oppsett. Selv om live-redigering ikke er sammenlignbar med andre løsninger nevnt i denne sammenligningen.

Endelige tanker: Beste WordPress Page Builder Plugin

Da vi sammenlignet forskjellige dra og slipp WordPress-sidebyggere, ble en ting veldig tydelig. Beaver Builder og Divi er helt klart toppvalget.

Visual Composer er et nært tredje alternativ som tilbyr et komplett drag & slipp WordPress-sidebygger.

Hvis du ikke har noe imot å bruke litt penger for å få den beste løsningen i markedet sammen med garantert støtte, så gå til noen av disse tre, og du vil ikke angre.

Trenger jeg fortsatt en sidebygger hvis jeg bruker den nye WordPress Block Editor?

Nylig får vi mange brukere som stiller oss dette spørsmålet.

WordPress-blokkeredaktør også kjent som Gutenberg ble offisielt lansert som den nye standard WordPress-redaktøren. Den nye redaktøren bruker blokker som er innholdselementer for å lage sider og innlegg.

Overfladisk ser blokkredaktøren ut som noen av WordPress-sidebyggerne ovenfor.

Gutenberg blokkerer mest brukt

Derfor pågår det varme diskusjoner i WordPress om Gutenberg og sidebyggere.

Er Gutenberg en sidebygger? Erstatter Gutenberg-blokkereditoren WordPress-sidebyggerne? Og trenger jeg fortsatt en sidebygger hvis jeg bruker den nye WordPress-blokkredigereren?

Vel, svaret på de to første spørsmålene er “Nei, ikke helt ennå.”

Og, Ja, du trenger en sidebygger hvis du vil ha en enkel måte å lage helt tilpassede WordPress-design.

Gutenberg i sin nåværende form stemmer ikke overens med de kraftige funksjonene disse “ekte” WordPress-sidebygger-pluginsene tilbyr.

Når det er sagt, kan du bruke en plugin som CSS Hero med Gutenberg og sannsynligvis slippe unna uten å bruke en ekte sidebygger, men det avhenger helt av dine behov.

Mange av leserne våre elsker å bruke CSS Hero for rask og enkel tilpasning av nettsteder. Les vår komplette CSS Hero-anmeldelse for å se om det er en passende løsning for dine behov.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-dra- og slipp-sidebygger-pluginsene for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår sammenligning for å finne de beste WordPress-kontaktskjema-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me