Avdekket: Hvilke er de mest populære typene blogger?

Når du starter en blogg, er et av de vanligste spørsmålene du kanskje tenker på, hvilke er de mest populære typene blogger? Det er mange forskjellige typer blogger som dekker et bredt spekter av emner, interesser og målgrupper. For en vellykket blogg, må du planlegge fremover og velge den nisjen som fungerer for deg. I denne artikkelen vil vi dele de mest populære typene blogger som du kan starte med en gang.


De mest populære bloggtypene

Hva bør du blogge om?

For å bestemme nisjen til bloggen din, må du vite om lidenskapen din. Hver nisje har sitt eget publikum som søker etter innhold relatert til deres interesser. Å skrive om lidenskapen din hjelper deg kontinuerlig å komme med gode ideer etter hvert som bloggen din vokser.

Du trenger ikke bare å planlegge for innhold. Du må også velge et WordPress-tema, optimalisere for SEO og forbedre ytelsen til nettstedet ditt. Dette er oppgavene som ikke er direkte relatert til skriving, men som er like viktige for suksessen til bloggen din.

La oss se på de mest populære typene blogger som finnes:

1. Mote Blogger

Moteblogger er en av de mest populære typene blogger på internett. Det er en stor bransje med et stort globalt publikum. Motebloggere blir invitert til store begivenheter, får spesielle fordeler, varer og til og med forretningsavtaler av topp motemerker.

Moteblogger

Denne typen blogger er bra for kreative mennesker med et blikk for stil og mote. Du kan starte en moteblogg og begynne å tjene penger online ved å følge guiden vår.

2. Matblogger

Matblogger er en annen populær bloggtype. Det tiltrekker mange lesere som er interessert i oppskrifter, ingredienser, sunn mat, god mat og andre matrelaterte historier.

Matblogger

Mange matbloggere begynner bare med noe så enkelt som de lokale restaurantanmeldelsene. Når bloggen deres vokser, øker imidlertid interessene og målgruppen. De begynner å dekke andre matrelaterte temaer også. Ta en titt på guiden vår om hvordan du starter en matblogg.

3. Reiseblogger

Reiseblogger blir mer populære hver dag. På grunn av billige flyreiser reiser folk mer enn noen gang, og de leter alltid etter reisetips, råd og destinasjonsguider.

Reiseblogger

Disse bloggene gjør det enkelt for andre reisende å lære om et reisemål de aldri har vært. Hvis du er en reisende, anbefaler vi deg å opprette reisebloggen din.

4. Musikkblogger

Musikkblogger har et bredt publikum som søker etter kritikk på den beste og mest populære musikken. Musikkelskere liker sanger fra forskjellige språk, kulturer og normer.

Musikkblogger

Musikkbransjen har stort potensiale for bloggere til å skrive om forskjellige typer musikk som jazz, pop, heavy metal, kjente sangere og mer.

5. Livsstilsblogger

Livsstilsblogger er den mest populære typen blogger du kan finne på nettet. De har en rekke lesere, interessert i temaer som spenner fra kultur, kunst, lokale nyheter og politikk. Dette gir bloggeren et bredt spekter av temaer å dekke, noe som gjør det lettere å planlegge innholdsstrategien deres.

Livsstilsblogger

Livsstilsbloggere får muligheter til å være påvirker, skrive for andre publikasjoner, bli foredragsholder og samarbeide med virksomheter som jobber for å gjøre en forskjell i samfunnet.

6. Fitnessblogger

Treningsblogger har vært en het trend siden de dekker viktige temaer som helse og generell kondisjon. Folk over hele verden er avhengige av internett for å søke råd om hvordan de kan holde seg i form. Det er en fin mulighet for treningsinstruktører å starte en treningsblogg og få kunder online.

Fitnessblogger

Denne typen bloggere / instruktører skriver om dietter, kostholdsplaner, treningsøkter, kosttilskudd og mer. Fitnessbloggere kan også lage videoinnhold for å forklare forskjellige øvelser for publikum. De kan tjene penger på nettstedet og videoene deres ved å bruke Google AdSense og tilknyttet markedsføring.

7. DIY-blogger

DIY-blogger er veldig interessante og har et enormt publikum. Den har flere undertyper som kunst og håndverk, konstruksjon, treverk, metallarbeid og mer.

DIY-blogger

Disse interessante DIY-aktivitetene vil oppmuntre besøkende til å prøve nye ting og dele det med trener / blogger. DIY-blogger kan innebære mye kommunikasjon som er flott for blogging.

8. Sportsblogger

Sportsblogger er en annen interessant type blogger på nettet. Hvert land i verden har forskjellige idretter, og hver idrett har sine egne stjerner. Sportsblogging kan også omfatte bloggere som skriver betalt innhold for lag, idrettsutøvere og andre organisasjoner.

Sportsblogger

Det andre formatet i sportsblogging er å skrive om siste hendelser over hele verden. Videre deler bloggere live status for flere idretter på sine Twitter-kontoer som er koblet automatisk til bloggene.

9. Finansblogger

Mange av oss trenger hjelp og råd for å styre økonomien vår effektivt. Dette gir finansblogger et bredt publikum, alt fra seriøse investorer til familier som prøver å spare for en bedre fremtid.

Finansblogger

Blogger med personlig økonomi deler råd til bedrifter, investorer, startups, enkeltpersoner og familier. Det er en god blogg-nisje for folk som er interessert i den komplekse verdenen med å forvalte penger og generere rikdom.

10. Politiske blogger

Politiske blogger har kanskje det mest lidenskapelige publikum av alle. De dekker nyheter om politikk, analyse av politiske nyheter, og kan raskt bygge et veldig stort engasjerende publikum.

Politiske blogger

Det har blitt vanlig at de store politiske datterselskapene ansetter sitt eget bloggteam. Disse bloggerne deler dagsordenen til det politiske partiet og skriver om deres politikk / planer for å tiltrekke flere mennesker mot representantene.

11. Foreldreblogger

Foreldreblogger har et stort, lidenskapelig og høyt engasjert publikum. Nye foreldre bekymrer seg mye og er alltid villige til å forbedre foreldrene sine.

Foreldreblogger

Mamma blogger og pappa blogger har forskjellige skrivestiler. Disse bloggene kan omfatte aktiviteter med barna, veiledning om mat, teknikker for tidlig hjemmeopplæring og mer.

12. Forretningsblogger

Bedriftsblogger er de profesjonelle bloggene relatert til bedriftsbyråer, bransjer og andre. De tilbyr en uformell måte å kommunisere med kunder og utdanne dem om et virksomhets produkt eller tjeneste.

Forretningsblogger

OptinMonsters konverteringsfrekvensoptimaliseringsblogg er et flott eksempel på en forretningsblogg. Den lærer brukere om å konvertere besøkende til kunder ved å bruke den beste konverteringsoptimaliseringsprogramvaren i verden.

13. Personlige blogger

Personlige blogger tilhører individuelle forfattere som deler sine opplevelser, opplevelser og dagligliv med publikum. Hensikten med personlig blogging kan være alt som å gjøre en forskjell gjennom positive historier eller påvirke leserne med egne synspunkter.

Personlige blogger

Personlige bloggere inkluderer også fotografer som deler bilder på nettet for å få mer arbeid, vloggere som lager videoer på hverdagen, kokk / kokk som deler oppskrifter på bloggen og mer..

14. Filmblogger

Filmblogger deler nyheter og anmeldelser av nye filmer og filmbransjen generelt. De har et stort publikum på internett. Bloggere blir invitert til å se på premium-show før offentliggjøring av filmer, slik at de kan skrive anmeldelser og generere buzz om en kommende film.

Filmblogger

15. Bilblogger

Bilblogger handler vanligvis om luksus- og sportsbiler. De dekker et bredt spekter av emner, inkludert de nyeste bilmodellene, deres funksjoner, prosjektering og mer. De kan til og med samarbeide med lokale bilforhandlere for forretningsmuligheter. Disse bloggene har all informasjon om moderne biler, veteranbiler, sikkerhetstips for sjåfører og mer.

Bilblogger

Mange blir tiltrukket av gode biler og bruker mye tid på å lese om funksjonene til favorittbilene sine på nettet. Det er en flott nisje å adoptere som bloggtype for bilelskere.

Noen bloggere skriver også om tips om bilfinansiering, finansieringsregner, bedrifts- og banktilbud og finansplaner. Det hjelper leseren med å finne biler i budsjettet uten å besøke showrooms.

16. Nyhetsblogger

Nyhetsblogger dekker lokale nyheter og er en fin måte for studentene i journalistikk å bygge opp CVen og skjerpe ferdighetene sine. De kan dekke et bredt spekter av emner eller begrense seg til en bestemt nyhetsseksjon. Nyhetsblogger handler ikke bare om å dele nyheter. De inkluderer også meninger om å dele bloggerens eget perspektiv på nyhetene.

Nyhetsblogger

Nyhetsbloggene oppdateres oftere for å dekke de siste hendelsene. Nyheter kan handle om alt som klimaendringer, vitenskapelige innovasjoner, teknologi, politikk, religion og mer. Store medier har flere bloggere å jobbe med hver av disse undertypene i nyhetsblogging.

17. Kjæledyrblogger

Kjæledyrblogger har et stort lesertall på nettet som inkluderer kjæledyrseiere, dyrevenner, dyrehjem og folk som leter etter kjæledyr. Kjæledyrbloggere deler tips om hvordan du holder kjæledyr sunt, pleier av kjæledyr, kjæledyrmat og trening.

Kjæledyrblogger

Fosterhjem for dyr skriver også om sin innsats for å beskytte og redde dyr. Kjæledyrbloggere kan samarbeide med virksomheter som selger kjæledyrpleieprodukter for å generere inntekter.

18. Spillblogger

Spillblogger tilfredsstiller et stort fellesskap av spillere som leter etter artikler om siste spill, spillmaskinvare, begivenheter, spillfusk og mer. Dette samfunnet har vokst betydelig de siste årene.

Spillblogger

De fleste spillblogger tilhører spillere, anmeldere og offisielle samfunn for byråer for storspillutvikling. De har internasjonale arrangementer for spillere og belønner planer for vinnerne. Det er en populær bloggtype og vokser hver dag.

Når du har valgt bloggens nisje, er neste trinn å finne ideer til blogginnlegg som du kan bruke på bloggen din. Du kan sjekke ut denne massive listen over ideer til blogginnlegg som du kan bruke med en gang.

Det er alt. Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de mest populære bloggtypene. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du sporer brukerengasjement og øke bloggtrafikken din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me