Hvordan finne avgiftsfrie bilder for dine WordPress-blogginnlegg

Et bilde er verdt tusen ord. Dette er grunnen til at alle toppbloggere bruker bilder for å fange oppmerksomhet og effektivt formidle budskapet sitt. Vi blir ofte stilt spørsmålet, hvordan finne gode royaltyfrie bilder? Hva er noen av de beste stedene å finne avgiftsfrie bilder for ditt WordPress-nettsted? I denne artikkelen vil vi dele noen av toppkildene våre for å finne avgiftsfrie bilder for dine WordPress-blogginnlegg, slik at du kan få innholdet til å skille seg ut.


Finne royaltyfrie bilder for WordPress-blogginnlegg

1. lager.xchng

stock-xchng gratis arkivfotograferingsnettsted

Vi liker stock.xchng på grunn av sin store samling av fotografier som er pent kategorisert og tagget. Det er enkelt å finne et bilde på stock.xchng. Du kan enten bla gjennom bilde etter kategorier eller bruke søkefunksjonen.

De fleste bilder her er ganske høy kvalitet, så du kan bruke dem på nettstedet ditt, så vel som presentasjonene dine. Du kan komme over bilder som er mye brukt og lett gjenkjennelige.

Som for eksempel hvis du søker etter virksomhet, vil mange bilder dukke opp som du har sett på andre nettsteder. Men hvis du søker etter et nisjespesifikt søkeord, vil du finne bilder som ikke blir brukt for mye.

2. Pixabay

Pixabay

Pixabay er et populært reisemål for å finne avgiftsfrie CC-0-lisenser. Nettstedet tilbyr en stor samling bilder sortert i kategorier og tagger.

Nettstedet har en avansert søkefunksjon som lar deg begrense søket. Du kan søke etter fremtredende farger i bilder.

3. Unsplash

Unsplash

Et kjent reisemål for høykvalitets royaltyfrie, CC-0-lisensierte bilder og offentlige domene-bilder. Unsplash gir ut 10 bilder hver 10. dag.

Unsplash har en god nok søkefunksjon, som kan brukes til å finne bilder som samsvarer med bestemte temaer som natur, kontor, arbeid osv..

Nettstedet tilbyr også en Google Chrome-utvidelse som viser et tilfeldig bilde i bakgrunnen når du åpner en ny fane. Du kan deretter laste ned dette bildet på datamaskinen din.

4. Photo Pin

Photopin bruker flickr API for å hjelpe bloggere med å finne kreative allmenne lisensierte fotografier

Photo Pin hjelper bloggere å finne bilder å bruke i innleggene og artiklene sine. Den bruker Flickr API for å søke etter lisensierte bilder fra kreative samfunn. Akkurat som Creative Commons-søk, krever de fleste fotografier du finner her at du gir attribusjon.

5. Bilder fra Public Domain

Public Domain Pictures

Public Domain Pictures har en stor samling av royaltyfrie bilder og fotografier. Du kan finne bilder ved å bruke søkefunksjonen, eller bla gjennom kategorier.

6. Nytt gammelt lager

Nytt gammelt lager

Dette vakkert kuraterte nettstedet har vintage fotografier som nå er i det offentlige. Fotografiene er unike interessante fordi de gir deg en titt på fortiden.

7. Pickup-bilde

Hentebilde

Pickup Image tilbyr en stor samling av royaltyfrie fotografier, bilder og utklipp. Nettstedet tilbyr en brukervennlig søkefunksjon. Bilder blir også sortert i kategorier og tagger for enklere surfing.

8. Public Domain Archive

Public Domain Archive

Public Domain Archive tilbyr høykvalitets royaltyfrie arkivbilder. Nettstedet tilbyr en blanding av både moderne og vintage fotografier. Du kan bla gjennom bilder ved å bruke kategorier eller bruke søkefunksjonen.

9. SplitShire

SplitShire

SplitShire er en samling av fotografier av Daniel Nanescu utgitt under CC0 lisens. Du kan bla gjennom nettstedet ved å bruke taggfilter, eller se bilder i mosaikkvisning. Nye bilder lastes opp til nettstedet regelmessig.

10. LibreShot

LibreShot

11. Skitterfoto

Skitterphoto

Skitterphoto tilbyr høyoppløselig avgiftsfrie fotografier. Alle bilder på nettstedet er lisensiert under CC-0 public domain. Nettstedet inneholder verk av deres egne fotografer, slik at du vil finne mindre brukte og unike fotografier.

12. Stocksnap.io

Stocksnap.io

Et vakkert kuratert og brukervennlig nettsted for royaltyfrie fotografier og CC0 lisensierte bilder. Stocksnap.io lar deg bla gjennom bilder i kategorier og koder. Du kan også bruke søkefunksjonen.

13. WikiMedia Commons

Et prosjekt fra Wikimedia Foundation, WikiMedia Commons, er et stort bibliotek med bilder, lyd og videofiler som fritt kan brukes. Biblioteket kan bla gjennom medietype som bilder, fotografier, tegninger, illustrasjoner eller etter filtype som lyd, video, bilde osv. Bilder kan også bla gjennom basert på lisens. Et stort antall bilder på Wikimedia Commons er i public domain, noe som betyr at du står fritt til å bruke dem uten attribusjon. Noen bilder kan ha en Creative Commons-lisens som krever attribusjon. Forsikre deg om at du sjekker lisensinformasjonen under hvert bilde.

14. PDPics

PDPics

PDPics tilbyr en stor samling av tusenvis av bilder fra public domain. Ved første blikk kan nettstedet se veldig grunnleggende ut, men det er bilder som er pent kuraterte i kategorier og koder.

15. Lukkertid

Shutterstock

Shutterstock er ikke gratis, men det er absolutt verdt å nevne her. Deres bibliotek med bilder, vektorer og illustrasjoner er bare fantastisk.

Vi er en betalende kunde hos Shutterstock og kan garantere for kvaliteten på bilder.

Når du har funnet bildet du leter etter, kan du beskjære og redigere bildene ved hjelp av ditt favorittbildedigeringsprogram. Ikke glem å lagre bildene som er optimalisert for nettet, fordi det vil bidra til å øke hastigheten på nettstedet ditt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne avgiftsfrie bilder for din WordPress-blogg. Det kan også være lurt å sjekke artikkelen vår hvordan du kan lage responsive bildegallerier i WordPress med Envira.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map