Hvordan velge den beste nettstedbyggeren i 2020 (sammenlignet)

Nettstedsbyggere er en perfekt løsning for enkeltpersoner og små bedrifter å starte et nettsted uten å ansette en utvikler. Å finne den beste nettstedbyggeren kan imidlertid være vanskelig for nybegynnere.


Det er så mange nettstedbyggere på markedet, hvordan vet du hvilken som er den rette løsningen for deg?

I denne artikkelen hjelper vi deg med å velge den beste nettstedbyggeren ved å gå over fordeler og ulemper med de mest populære alternativene.

Hvordan velge den beste nettstedbyggeren

Vi vil sammenligne følgende nettstedbyggere i denne artikkelen. Hvis du er interessert i en bestemt nettstedbygger, klikker du bare på navnet for å hoppe fremover.

  Velge den beste nettstedbyggeren – hva du skal se etter?

  Før du sammenligner de beste nettstedbyggerne, anbefaler vi at du skriver ned hva du vil gjøre med nettstedet ditt? Hva er dine mål og hvilke funksjoner vil du se på nettstedet ditt.

  For eksempel kan du skrive ned ting som: ha en bloggseksjon, fotogalleri, nettbutikk, reservasjonssystem, kontaktskjema, glidebryter, osv..

  Hvis du er usikker på hva du vil, så sjekk ut konkurrentene eller andre nettsteder for inspirasjon.

  De fleste nettstedbyggere tilbyr et dra og slipp brukergrensesnitt for å bygge nettstedet ditt. Du kan dra nytte av prøvekontoer for å prøvekjøre før du tar den endelige avgjørelsen.

  Deretter må du vurdere vekstalternativene dine. Vil du legge til regelmessige oppdateringer på nettstedet ditt? Trenger du en bloggseksjon? Vil du selge flere produkter på nettstedet ditt i fremtiden?

  Du må sørge for at nettstedbyggeren du velger er i stand til å håndtere dine behov etter hvert som bedriften vokser.

  Når det er sagt, la oss ta en titt på de beste plattformene for byggherre for å lage nettstedet ditt uten å ansette en utvikler.

  1. WordPress

  WordPress

  WordPress.org (også kjent som selvbetjent WordPress) er verdens mest populære plattform for bygging av nettsteder. Over 35% av alle nettsteder på internett drives av WordPress.

  Merk: Det er to versjoner av WordPress tilgjengelig. Det er selvhusholdende WordPress.org og WordPress.com. Vi vil snakke om WordPress.com senere i denne artikkelen. Du kan også lese vår WordPress.org vs WordPress.com sammenligning for mer informasjon.

  WordPress som selv er vert, topper listen over beste nettstedbyggere på grunn av dens popularitet, kraftige funksjoner, skalerbarhet og brukervennlighet.

  WordPress er en gratis og åpen kildekode byggherre. Dette betyr at du har maksimal kontroll over nettstedet ditt sammenlignet med andre nettbutikkbyggere på denne listen.

  I motsetning til andre nettstedbyggere, trenger du en WordPress-hostingkonto og være vert for ditt eget nettsted (dette er mye enklere enn det høres ut).

  Pros:

  WordPress gir deg full kontroll over alle aspekter av nettstedet ditt. Den kan brukes til å bygge en hvilken som helst nettside. For eksempel en e-handelsbutikk, samfunnsfora, et sosialt nettverk, et nettsted for medlemskap, personlig nettsted og mer.

  Det er tusenvis av ferdiglagde WordPress-temaer som du kan bruke til design av nettstedet ditt. Den har også fantastiske drag and drop-sidebyggere som Beaver Builder og Divi som lar deg enkelt lage dine egne sideoppsett.

  Opprette en side med Beaver Builder beste sidebygger plugin

  Du vil også få tilgang til mer enn 55 000 gratis WordPress-plugins. Dette er som apper for WordPress som legger til flere funksjoner og funksjonalitet på nettstedet ditt, for eksempel kontaktskjemaer, google analytics, fotogalleri, sosiale medier verktøy, live chat osv..

  WordPress er fullstendig oversatt til dusinvis av språk og kan enkelt brukes til å lage flerspråklige nettsteder.

  Når du vurderer alle de ovennevnte fordelene, er WordPress den klart billigste nettstedbyggeren i markedet.

  Det kommer også med kraftige SEO-plugins som søkemotorer elsker, og dette sikrer at nettstedet ditt alltid vil få de høyeste rangeringene i søkemotorene.

  Av alle årsakene ovenfor, er WordPress det største alternativet for nettstedutvikler for både webutviklere og bedriftseiere.

  Ulemper:

  Du må administrere ditt eget nettsted, noe som betyr at du må bli kjent med et nytt system. Denne lette læringskurven overvinnes lett av de fleste brukere, men den føles litt vanskelig i begynnelsen.

  Du må også følge med på WordPress-oppdateringer, plugin-oppdateringer og lage sikkerhetskopier.

  Priser:

  Mens WordPress er en gratis nettstedbygger, trenger du et domenenavn og webhotell for å få nettstedet ditt live, som vanligvis koster henholdsvis $ 14,99 / år og $ 7,99 per måned.

  Heldigvis har vi jobbet frem en spesiell avtale for WPBeginner-brukere. Du kan starte et nettsted for bare $ 2,75 per måned med Bluehost, en offisiell WordPress-anbefalt hostingleverandør. De tilbyr våre brukere 60% avslag på webhotell som leveres med gratis SSL-sertifikat og et gratis domenenavn.

  Med denne spesielle prisingen er WordPress den billigste nettstedbyggeren på denne listen for små bedrifter.

  For mer informasjon, se vår guide for hvordan du lager et nettsted med trinnvise instruksjoner.

  2. Konstant kontakt nettsted byggherre

  Konstant kontakt nettsted byggherre

  Constant Contact nettstedbygger er en intelligent A.I. drevet nettstedbygger som hjelper deg med å bygge et tilpasset nettsted i løpet av få minutter. Dette er en drøm som går i oppfyllelse for ikke-tekniske småbedriftseiere.

  Pros

  Constant Contact er kjent for å være verdens ledende e-postmarkedsføringstjeneste. Etter å ha hørt på bekymringer for små bedrifter, har de bestemt seg for å opprette verdens første bygging av kunstig intelligens som hjelper deg med å lage et nettsted på få minutter (uten å skrive noen HTML-kode).

  Du kan bruke den guidede AI-veiviseren til å lage et helt tilpasset webdesign med personaliserte bilder og forslag til innhold.

  Konstant kontakt til byggherrer for tilpasset nettsted

  Draget deres & drop website builder gjør det enkelt å tilpasse nettstedlayouten. Du kan velge fra biblioteket deres med over 550 000 gratis bilder av profesjonell kvalitet for å få nettstedet ditt til å se visuelt fantastisk ut.

  Alle maler er mobilvennlige ut av boksen, så nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter.

  Siden det er en hostet nettstedsløsning, er det en helt problemfri nettstedbygger. De tilbyr også døgnåpen chat, e-post og telefonstøtte, noe som er utmerket for små bedrifter.

  Andre funksjoner på plattformen inkluderer logoprodusent, lead capture-skjemaer, nettstedanalyse, e-handel og mer.

  Det beste med Constant Contact er at det er en gratis nettstedbygger. Dette betyr at du kan opprette en webside, blogg og til og med en nettbutikk gratis.

  Deres gratis plan er ganske sjenerøs sammenlignet med andre nettstedbyggere på listen fordi de lar deg opprette en nettbutikk og selge produkter. De fleste andre nettstedbyggere begrenser e-handelsplanen bare til betalte brukere.

  Constant Kontakts betalte plan er også veldig rimelig fra $ 10 per måned som gir deg tilgang til et gratis domene og alle de kraftige funksjonene deres.

  Med tanke på funksjonene er Constant Contact definitivt en av de beste profesjonelle nettstedbyggere i denne listen.

  Ulemper

  Utviklerens økosystem er foreløpig lite, så det er ingen tredjepartsutvidelser som du kan installere på nettstedet ditt for å legge til nye funksjoner som ikke tilbys av Constant Contact.

  Akkurat som alle andre nettstedbyggere, hvis du vil koble til et tilpasset domenenavn, må du oppgradere til den betalte planen. Den gode delen er at de gir deg et gratis domenenavn når du oppgraderer.

  Priser:

  Constant Contact tilbyr en kraftig gratis nettstedbygger som lar deg opprette en webside, blogg og til og med en nettbutikk.

  Hvis du vil bruke ditt eget tilpassede domene, få tilgang til de kraftige funksjonene deres og telefonstøtte, må du oppgradere til startplanen deres som koster $ 10 per måned.

  Deres plussplan koster $ 20 per måned, og den har avanserte funksjoner for e-handelsnettsteder.

  Hvis du er en liten bedrift som ikke vil bruke WordPress, er Constant Contact definitivt et godt valg.

  3. Gator av HostGator

  Gator Website Builder av HostGator

  Gator er en populær nettstedsbygger opprettet av HostGator, en av de største leverandørene av webhotell i verden. Gator-byggherren er en alt-i-ett-nettstedsbygning & hosting løsning som gjør det til en perfekt nettstedbygger for små bedrifter.

  Pros

  Gator er en plattform som er fullt vertskap, så du trenger ikke å bekymre deg for programvaren, oppdateringene eller sikkerhetskopiene.

  Du får en enkel nettstedbygger som lar deg velge mellom 200+ profesjonelle maler for webdesign. Hver design har enkle tilpasningsalternativer som du kan konfigurere fra selve byggherren.

  Du kan redigere ethvert element på en side med et enkelt pek- og klikkgrensesnitt. Du kan også dra og slippe ofte brukte elementer som bilder, videoer, fotogalleri, tekst, kolonner, kart og kontaktskjemaer.

  Gator gir deg også tilgang til et innebygd fotobibliotek, slik at du kan finne og legge til vakre bilder på nettstedet ditt.

  Alle betalte planer inkluderer et gratis tilpasset domenenavn for nettstedet ditt. ECommerce-planen har også muligheten til å sette opp en nettbutikk og selge produktene dine på nettet.

  Siden Gator er et betalt produkt, selger de ikke dataene dine eller viser annonser på nettstedet ditt.

  Ulemper

  I motsetning til noen av de andre alternativene på listen, har ikke Gator en gratis plan. De tilbyr heller ikke en gratis prøveperiode.

  I likhet med andre egenutviklede nettstedsbyggere på listen, kan du ikke ansette en utvikler for å hjelpe deg med å endre webdesignet ditt betydelig eller legge til nye funksjoner på nettstedet ditt.

  Priser

  Gator-betalte planer starter fra $ 3,84 per måned, $ 5,99 per måned for premie, og $ 9,22 for e-handelsplan. Det er definitivt en av de billigste nettstedbyggere på listen.

  Gator kan brukes til å bygge et nettsted for små bedrifter, en butikk med begrensede varer eller et fotogalleri. Det er imidlertid ikke noe samsvar med kraften til den mest populære nettstedbyggeren, WordPress.

  4. Domain.com Nettstedbygger

  Domain.com Nettstedsbygger

  Domain.com tilbyr enkel nettstedsbygger som lar deg opprette et lite forretningsnettsted, blogg og til og med et e-handelsnettsted med bare noen få klikk.

  Pros

  Domain.com tilbyr en enkel dra og slipp nettstedsbygger for å opprette nettstedet ditt. Du kan starte med en av hundrevis av profesjonelt designede maler og tilpasse den med et enkelt dra og slipp-grensesnitt for å matche merkevaren din.

  Alle maler for nettstedsbygger for nettsteder er optimalisert for mobile, nettbrett og stasjonære datamaskiner. Dette betyr at nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter.

  Det kommer med alle de kraftige funksjonene du forventer av en kjent nettstedbygger, inkludert: nettstedanalyse, e-handelsfunksjonalitet, muligheten til å legge til en blogg på et hvilket som helst nettsted, og et gratis SSL-sertifikat med alle planer.

  Med e-handelsplanen deres får du også lagerstyring, skattehåndtering, kuponger & diskontering, og mange andre kraftige funksjoner.

  De tilbyr også live chat og telefon kundestøtte for teknisk assistanse, slik at du enkelt kan komme i gang.

  Ulemper

  I motsetning til andre populære nettstedbyggere, har Domain.com nettstedsbygger ikke et gratis alternativ for nettstedbygger. De tilbyr heller ikke en gratis prøveperiode. Imidlertid tilbyr de en pengene tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med produktet.

  Ekosystemet til utvidelsen deres er lite, og du vil ikke kunne ansette en utvikler for å bygge avanserte funksjoner som WordPress fordi det ikke er åpen kildekode.

  Siden det er en egenutviklet plattform, vil det være vanskelig å migrere nettstedet ditt fra Domain.com-nettstedbyggeren.

  Til slutt, deres startplan begrenser deg til bare 6 sider nettsted. For ubegrensede sider trenger du minst forretningsplanen deres.

  Priser

  Domain.com Website Builder planer starter fra $ 1,99 per måned for Starter, $ 6,99 per måned for Business og $ 12,99 per måned for eCommerce plan.

  Alle planer har gratis SSL-sertifikat, ubegrenset lagring, bloggfunksjoner og telefonstøtte.

  Hvis du leter etter en profesjonell nettstedbygger, er Domain.com nettstedbygger et utmerket alternativ. Imidlertid, hvis du vil ha avanserte funksjoner og mer kontroll over innholdet ditt, vil ingenting slå WordPress-verten (nr. 1 i listen vår).

  5. BigCommerce

  BigCommerce

  BigCommerce er markedets beste eCommerce-byggherre. Hvis du ønsker å opprette en nettbutikk som skalerer, er BigCommerce plattformen for deg. Den kommer med alle viktige funksjoner innebygd, slik at du kan holde overhead lav og marginene høye.

  Pros

  BigCommerce er en fullkommet e-handelsløsning, så du trenger ikke å bekymre deg for nettstedets hastighet, sikkerhet eller oppdateringer. De håndterer serveren og den tekniske siden for deg, slik at du kan fokusere på å utvide virksomheten din.

  I motsetning til andre hostede e-handelsløsninger, har BigCommerce en integrert integrasjon med WordPress som lar deg utnytte fleksibiliteten til WordPress mens du utnytter den hodeløse e-handelskraften til BigCommerce. Enkelt sagt vil nettstedet ditt være raskt og sikkert uansett hvor mye trafikk du får.

  BigCommerce integreres med alle populære betalingsportaler inkludert Stripe, PayPal, Apple Pay, Square, Amazon Pay, Visa Checkout, Chase Pay, Ayden og mer. I motsetning til Shopify, krever ikke BigCommerce et transaksjonsgebyr for deg å bruke disse betalingsportene.

  Du kan starte med en av de mange ferdiglagde nettstedmaler og tilpasse den slik at den samsvarer med dine behov ved å bruke det enkle dra & slipp nettsted byggherre.

  BigCommerce Design Builder

  BigCommerce leveres med mange funksjoner innebygd for å håndtere konverteringsfrekvensoptimalisering som for eksempel fravikelse av vogn, forbedret produktsøk, produktanmeldelser, kuponger og mer. For ytterligere funksjoner kan du koble til tredjepartsapplikasjoner fra app-butikken deres.

  Det beste er dashbordet deres som lar deg se beregningene som hjelper deg med å utvide virksomheten din med selvtillit.

  Ulemper

  Hvis du bare begynner, vil du finne BigCommerce-priser litt høyere enn andre nettstedbyggere på listen.

  Siden det er en egen plattform, vil det være vanskelig å migrere bort fra BigCommerce.

  Priser

  BigCommerce kommer med en 15-dagers gratis prøveperiode for alle planer. Deres grunnleggende planer til $ 29,95 per måned som kommer med alle de viktige funksjonene du trenger. Du kan oppgradere til plussplanen som koster $ 79,95 per måned for ekstra konverteringsoptimaliseringsfunksjoner. Proplanen deres koster $ 249,95 per måned, som har alle avanserte funksjoner du måtte trenge.

  Det beste med BigCommerce sammenlignet med Shopify og andre tredjeparts eCommerce-plattformer, er at de har en sømløs integrasjon med WordPress, som kan være et stort pluss hvis du vil kombinere fleksibiliteten til WordPress og kraften fra BigCommerce..

  6. Shopify

  Shopify

  Shopify er en annen populær eCommerce nettstedsbygger designet spesielt for nettbutikker og netthandel nettsteder. Det gir mer enn en halv million virksomheter med 1 million aktive brukere. Over 40 milliarder dollar produkter er solgt på Shopifis plattform.

  Pros

  Shopify er en alt-i-en løsning som er fullt hostet, dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å administrere programvare, installere oppdateringer eller beholde sikkerhetskopier. Shopify gjør alt det for deg.

  Den tilbyr integrert betalingsløsning kalt Shopify Payments. Du kan også legge til tredjeparts betalingsportaler for å godta betalinger.

  Som en e-handelsbygger, kommer Shopify med full lagerstyring, ubegrensede produkter, kraftig statistikk, enkle markedsføringsløsninger, alt sammen pent innpakket under ett tak. De har mange modeller å velge mellom, og du vil aldri trenge å legge til kode.

  Shopify

  Med det intuitive dra-og-slipp-grensesnittet gjør Shopify det superenkelt å lage en fullverdig e-butikk. De tilbyr også POS i butikken, som lar deg selge produkter på ditt sted, samtidig som du godtar alle kredittkort og drar nytte av Shopifys verktøy for lager, frakt, markedsføring og statistikk.

  Du kan til og med integrere Shopify i WordPress, slik at du kan bruke begge gode løsningene samtidig.

  Ulemper

  Hvis du bare begynner, kan det hende du finner Shopifis priser litt høyere enn noen andre nettstedbyggere i denne listen.

  Hvis du noen gang vil flytte nettstedet ditt fra Shopify, vil du synes det er ganske vanskelig å gjøre det.

  Priser

  Shopifys grunnleggende plan vil koste deg $ 29 per måned. Du kan oppgradere den til Shopify for $ 79 per måned eller Advanced Shopify for $ 299 per måned. Shopify tilbyr også en Shopify Lite-plan for $ 9 per måned, som i utgangspunktet lar deg legge til en kjøpsknapp på et hvilket som helst nettsted.

  Hvis du vil ha en problemfri byggherre for netthandel, kan Shopify være det perfekte alternativet for deg.

  7. WordPress.com

  WordPress.com

  WordPress.com er en blogg- og nettstedtjenestetjeneste som drives av Automattic. Den er opprettet av Matt Mullenweg, medgründer av WordPress open source programvare, derav navnet WordPress.com. For å lære mer, se artikkelen vår om hvordan WordPress.com og WordPress.org er relatert.

  WordPress.com er imidlertid ikke det samme som WordPress.org som er selv vert. Vennligst se vår sammenligning av WordPress.com vs WordPress.org for mer informasjon.

  Pros

  WordPress.com er en webhotellvertjeneste. Bygget på toppen av den samme WordPress-programvaren, men med en helt tilpasset brukeropplevelse. Du trenger ikke å bekymre deg for programvaren og sikkerhetskopiene, da WordPress.com tar seg av den.

  Deres gratis og betalte planer har forskjellige sett med funksjoner. Alle planer lar brukerne velge mellom hundrevis av gratis og betalte WordPress-temaer. Du kan deretter bruke den innebygde tilpasningen til å legge til nettstedets tittel, bruke widgeter, legge til navigasjonsmenyer og så videre.

  WordPress.com

  Den tilbyr ikke den samme dra-og-slipp-funksjonaliteten til andre nettstedbyggere. Imidlertid kan du enkelt tilpasse design til en viss grad.

  Ulemper

  Du kan ikke installere tilpassede plugins eller temaer med mindre du oppgraderer til forretningsplanen.

  Premium og lavere planer har ikke e-handelsfunksjoner eller tredjeparts annonsenettverksstøtte. Med forretningsplanen kan du bruke WooCommerce og tredjeparts annonsenettverk. Du må imidlertid fortsatt følge WordPress.coms vilkår og betingelser.

  Priser

  Den grunnleggende planen er gratis, men er ekstremt begrenset. Deres personlige plan starter med $ 4 per måned fakturert årlig og inkluderer et tilpasset domene. Premium-plan koster $ 8,25 per måned fakturert årlig, og det gir deg muligheten til å tjene penger på nettstedet ditt og avansert designtilpasning. Forretningsplan koster 24,92 dollar per måned fakturert årlig, og den gir deg muligheten til å ha e-handel og tilpassede plugins.

  8. Weebly

  Weebly-logo

  Weebly er en enkel nettstedbyggerprogramvare med mange flotte design. Den inkluderer en vakkert utformet sidebygger som lar deg redigere nettstedet ditt uten å lære noen kodingsevner.

  Pros

  Weebly er en plattform for fullt vertskap, så du trenger ikke å installere og administrere programvare. De tar seg av å være vert for nettstedet ditt og administrerer all programvaren som kjører i backend.

  Den kommer med dusinvis av nettsteddesign som kan brukes som utgangspunkt for nettstedet ditt. Disse nydelige designene er fullt redigerbare ved å bruke Weeblys live-editorer.

  Weebly

  Weebly kommer også med innebygd støtte for netthandel. Dette lar deg enkelt opprette en nettbutikk og begynne å selge.

  Hver Weebly-side har innebygde funksjoner for kontaktskjemaer, fotogallerier, skyvekontroller og mer. Dette lar deg enkelt legge til funksjoner på nettstedet ditt uten noen komplisert installasjonsprosess.

  Gitt brukervennligheten og de flotte funksjonene, er Weebly jevnlig rangert blant de beste byggherrene for DIY-nettsteder for nybegynnere.

  Ulemper

  Weebly tilbyr en plattform som er fullt vertskap, så du er låst til funksjonene de tilbyr. Du kan ikke ansette en utvikler eller designer for å legge til ny funksjonalitet av funksjonen på nettstedet ditt.

  Weebly belaster 3% transaksjonsgebyr for hvert kjøp som gjøres via din e-butikk. Du må oppgradere til forretningsplanen deres for å unngå disse tilleggsavgiftene.

  Priser

  Weebly kommer med en veldig grunnleggende gratis plan. Deres betalte planer starter fra $ 8 per måned fakturert årlig. Proplanen koster $ 12 per måned, og forretningsplanen deres koster $ 25 per måned.

  Hvis du lurer på hvordan det stabler seg mot WordPress, så sjekk ut sammenligningen vår av Weebly vs WordPress.

  9. Firkant

  Square

  Squarespace er en populær profesjonell nettstedbygger som er kjent for sin flotte design og brukervennlighet.

  Pros

  Squarespace leveres med enterprise-infrastruktur for hosting av nettstedet ditt. Denne sikre og robuste plattformen lar deg fokusere på å vokse virksomheten din uten å bekymre deg for hosting.

  Squarespace inkluderer mange nettdesign for å komme i gang. Alle disse designene er helt klare for alle typer innhold. De er fullt redigerbare, og Squarespace lar deg til og med bruke flere maler for samme nettsted på en gang.

  Square

  Det er veldig enkelt å legge til innhold på nettstedet ditt på Squarespace. Bare pek hvor som helst på nettstedet ditt og begynn å skrive. Du kan enkelt dra og slippe elementer på sider for å lage dine egne oppsett på få minutter.

  Squarespace har også en netthandelsplan som lar deg legge til en nettbutikk på nettstedet ditt. Det tilbyr et fint grensesnitt for å administrere produktene dine, varelager, bestillinger, kupongrabatter og mer.

  Ulemper

  Squarespace tilbyr begrensede integrasjoner med tredjeparts tjenester som kan være et hinder for å utvide virksomheten din.

  Deres netthandelsplaner tillater bare Stripe, Apple Pay og PayPal for betalingsbehandling. Du kan ikke legge til flere betalingsportaler.

  Priser

  Squarespace nettsteder starter fra $ 12 per måned og $ 18 per måned. Nettbutikkene deres starter fra $ 26 og $ 40 per måned.

  Squarespace er en vakkert designet plattform som tilbyr svært brukervennlige funksjoner. Det kan være perfekt hvis du bare vil bygge et nettsted.

  Hvis du lurer på hvordan det stabler seg mot WordPress, kan du se på sammenligningen vår av Squarespace vs WordPress.

  10. Wix

  Wixlogo

  Wix er en annen populær skybasert nettstedsbyggerprogramvare. Det gir brukervennlighet kombinert med et kraftig sett med funksjoner for enkelt å bygge nettstedet ditt.

  Pros

  Wix er en plattform som er fullt vertskap, så du slipper å betale for hosting. Du får tilgang til hundrevis av maler du kan velge for nettstedets design. Hver mal er fullstendig redigerbar med sin intuitive dra og slipp nettstedsbygger.

  Wix Builder

  Den kommer også med dusinvis av gratis og betalte apper som du kan installere på nettstedet ditt. Disse appene lar deg legge til nye funksjoner og funksjonalitet på nettstedet ditt. Noen av dem er laget av Wix, og andre er laget av tredjepartsutviklere.

  Wix tilbyr en gratis plan med begrenset båndbredde og lagring. Imidlertid kan du bruke denne planen til å prøvekjør deres dra og slipp nettsted byggherre. Det inkluderer ikke et domenenavn, så hvis du bestemmer deg for å beholde nettstedet ditt, kan det være lurt å oppgradere til en premiumplan.

  Du får også en gratis SSL med alle Wix-planer, men du må slå den på for nettstedet ditt.

  Ulemper

  Gratis og Connect Domain-planer vil vise Wix-merkede annonser på nettstedet ditt. Du må oppgradere til Combo- eller Ubegrenset plan for å fjerne disse annonsene.

  Hvis du noen gang bestemmer deg for å flytte nettstedet ditt fra Wix, vil du synes det er ganske komplisert å gjøre det.

  Connect Domain-planen deres som koster $ 9,16 per måned, lar deg bare koble til et tilpasset domenenavn, så du må fortsatt kjøpe et domenenavn separat.

  Priser

  Wix tilbyr en begrenset gratis plan med et underdomener merket Wix. Du kan koble et domene for $ 9,16 per måned. Kombinasjonsplanen deres starter på $ 14,95 / måned og vil gi deg et gratis domenenavn. Netthandelsplanen koster $ 26,25 per måned.

  Hvis du er interessert i hvordan det stabler seg opp mot WordPress, kan du se vår sammenligning av Wix vs WordPress.

  11. FetGrid

  BoldGrid

  BoldGrid er en ny type nettstedbygger som er bygget på toppen av WordPress. Det er tilgjengelig som et frittstående WordPress-plugin, så vel som en komplett vertshusbyggersuite.

  Pros

  BoldGrid er bygget på toppen av WordPress, slik at du får fullt utbytte av WordPress med en tilpasset brukeropplevelse. BoldGrids nettstedbygger lar deg velge et profesjonelt design fra temagalleriet deres.

  Etter det kan du tilpasse designene med en dra og slipp tilpassing. Du kan peke og klikke på et hvilket som helst element i forhåndsvisningsdelen for å redigere egenskapene. Du kan enkelt endre farger, skrifter, oppsett, navigasjonsmenyer og widgeter.

  BoldGrid

  Trenger du en iscenesettelsesnettsted? BoldGrid oppretter en for deg med et enkelt klikk. Dette lar deg teste ut de nye designene, layoutene, pluginsene og temaene dine før du gjør det live for alle å se.

  Den kommer også med en fullstendig WYSIWYG-sideditor. Ikke mer gjetning når du redigerer sidene dine i WordPress. Du får nøyaktig det du ser i sideredigeringsvinduet. Du kan også bruke GridBlocks til å bare dra og slippe elementer til siden din og lage dine egne oppsett fra bunnen av.

  Alle BoldGrid-temaer er klare for WooCommerce. Dette lar deg enkelt opprette en butikk ved å bruke BoldGrids dra- og slipp-byggherre (se listen over de beste WooCommerce-vertsfirmaene).

  Ulemper

  BoldGrid kjører på toppen av WordPress, så du vil fremdeles trenge et WordPress.org-nettsted som er selvhusholdt for å bruke det.

  Men den gode delen er at sikkerhetskopier er inkludert gjennom BoldGrid-sikkerhetskopieringer, så du trenger ikke å bekymre deg for det.

  Priser

  BoldGrid basic plugin er tilgjengelig som en gratis nedlasting. Du trenger en WordPress-hostingkonto og et domenenavn for å installere og bruke den. Vi anbefaler å bruke InMotion Hosting fordi de er en offisiell BoldGrid hosting-leverandør.

  Dette betyr at du enkelt kan konfigurere BoldGrid med noen få klikk på InMotion Hosting plattform.

  InMotion Hosting har sagt ja til å tilby WPBeginner-brukere 50% rabatt på hosting. .

  Hvis du vil bruke WordPress, men med letthet å være hostet og slipp nettstedbyggere, så ville BoldGrid være perfekt for deg.

  12. GoDaddy Nettstedsbygger

  GoDaddy Nettstedsbygger

  GoDaddy er en av de største leverandørene av domenenavn og hostingtjenester i verden. De tilbyr en enkel nettstedsbygger med hosting inkludert.

  Pros

  GoDaddy Website Builder er et enkelt og enkelt verktøy for å lage profesjonelle nettsteder. Det leveres forhåndsinnlastet med flere blokker som er klare til bruk, som du kan dra og slippe for å lage forskjellige oppsett.

  GoDaddy Nettstedsbygger

  Det har også integrert fotobibliotek med profesjonelle bilder fra Getty Photography som du kan bruke på nettstedet ditt. Du kan også laste opp dine egne bilder og lage bildegallerier.

  GoDaddy nettstedbygger fungerer også på mindre skjermer. Dette lar deg jobbe på nettstedet ditt mens du er på farten ved å bruke mobiltelefonen eller nettbrettet.

  Ulemper

  Den er ikke like funksjonsrik og fleksibel som de fleste andre nettstedbyggere på denne listen. Det tilbyr begrenset sett med funksjoner med færre designalternativer.

  Det er ganske vanskelig å flytte nettstedet ditt fra GoDaddy Website Builder til WordPress.

  Priser

  Personlig plan koster $ 5,99 / måned, forretningsplan for $ 9,99 / måned, og virksomhet pluss plan for $ 14,99 / måned. Alle planer faktureres årlig.

  GoDaddy Website Builder kan brukes til et grunnleggende nettsted med noen få sider. Det er imidlertid ikke et godt valg å bygge innholdsrike nettsteder.

  Vårt utvalg for den beste nettstedbyggeren

  Etter å ha evaluert nøye alle de populære nettstedbyggerne på nettet, tror vi at WordPress slår dem alle i generell ytelse, brukervennlighet, pris og fleksibilitet.

  WordPress er et utmerket valg for nybegynnere og bedriftsnettsteder. Noen av verdens beste merkevarer bruker WordPress på sine nettsteder. Se alle grunnene til å velge WordPress som nettstedbygger.

  Hvis du vil bygge nettstedet ditt med den beste nettstedbyggeren, kan du komme i gang med WordPress ved å bruke Bluehost. Det er definitivt vårt # 1 valg.

  Du kan lese vår trinnvise guide for hvordan du lager et nettsted for detaljerte instruksjoner.

  Hvis du ønsker å bygge en nettbutikk (eCommerce-nettsted), anbefaler vi BigCommerce som den beste eCommerce-nettstedbyggeren fordi den tilbyr alle funksjonene du trenger til den beste prisen.

  Hvis du vil ha et WordPress-alternativ, anbefaler vi å bruke enten Constant Contact Builder eller Gator.

  Constant Contact Website Builder er den beste gratis nettstedbyggeren. Den tilbyr en intelligent A.I-drevet nettstedbygger for små bedrifter som hjelper deg med å bygge et tilpasset nettsted i løpet av få minutter. Du kan komme i gang gratis med å bygge en blogg, en bedrift, en webside og til og med en nettbutikk.

  Gator er en førsteklasses byggherreplattform som tilbys av det populære webhotellfirmaet HostGator. Den har mange kraftige funksjoner som du trenger å komme i gang.

  Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge den beste nettstedbyggeren for prosjektet ditt. Det kan også være lurt å se en liste over verktøy som hjelper deg med å utvide nettstedet ditt.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me