Hvorfor du alltid bør bruke den nyeste versjonen av WordPress

Hver gang en ny WordPress-oppdatering kommer ut, får vi flere e-postmeldinger fra brukere som spør om det er trygt å oppdatere deres WordPress-nettsted. Lurer du på om du bør oppdatere WordPress til den nyeste versjonen? Vil du vite fordeler og ulemper ved å oppdatere WordPress? I denne artikkelen vil vi forklare hvorfor det er avgjørende at du alltid bruker den nyeste versjonen av WordPress, samt viser deg hvordan du oppdaterer WordPress ordentlig..


Oppdater WordPress

WordPress er gratis, og det er utviklet av et fellesskap av utviklere. Med hver nye utgivelse fikser de feil, legger til nye funksjoner, forbedrer ytelsen og forbedrer eksisterende funksjoner for å holde seg oppdatert med nye bransjestandarder.

Så med andre ord, når du ikke oppdaterer WordPress-nettstedet ditt, risikerer du nettstedets sikkerhet og går glipp av nye funksjoner / forbedringer.

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

La oss se på fordeler og ulemper ved å oppdatere WordPress.

1. Sikkerhet

Sikkerhet er uten tvil den viktigste grunnen til at du bør holde WordPress-nettstedet ditt oppdatert.

WordPress driver for øyeblikket 23% av alle nettsteder i verden. På grunn av den enorme populariteten, er WordPress et populært mål for hackere, ondsinnede kodedistributører, datatyver og ønsker å være hackere..

CMS Marketshare

Siden WordPress er åpen kildekode, kan hvem som helst studere kildekoden for å lære og forbedre den. Imidlertid betyr det også at hackere kan studere det også og finne måter å bryte seg inn på nettsteder.

Nå er den gode delen at ikke alle hackere er dårlige. Det er mye mer bra hackere enn dårlige, noe som betyr at sikkerhetseksperter over hele verden kan studere koden og rapportere sikkerhetsfeil / feil. Hver gang det rapporteres om et sikkerhetssårbarhet, jobber det kjerne WordPress-teamet intenst for å gi ut en oppdatering som løser problemet.

Dette betyr at hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av WordPress, bruker du programvare med kjente sikkerhetsproblemer. Hackere kan søke etter nettsteder som kjører den eldre versjonen, og du kan bli et offer for et sofistikert angrep.

Ikke bare WordPress selv, plugins kan også utnyttes av hackere. Du må sørge for at alle dine WordPress-plugins, temaer og selve kjernen alltid er oppdatert.

2. Kule nye funksjoner

Hver større WordPress-utgivelse kommer med nye funksjoner og endringer i programvaren. For eksempel kom WordPress 4.0 med forbedret installasjonsopplevelse for plugin, 4.1 introduserte bilderedigering og 4.2 kom med raskere plugin-oppdateringer.

WordPress 4.2 introduserte raskere plugin-oppdateringer

Hvis du nå brukte en eldre versjon av WordPress, ville WordPress-opplevelsen din være mye annerledes enn noen som bruker den nyeste versjonen.

Du vil ha problemer med å finne WordPress-hjelp på nettet fordi du bruker en eldre versjon. Brukere på WordPress supportfora vil anta at du bruker den nyeste versjonen av WordPress.

3. Hastighet

Hver nye WordPress-versjon forbedrer ytelsen

WordPress-utviklere prøver alltid å gjøre ting raskere. Hver nye utgivelse kommer med flere ytelsesforbedringer som gjør at WordPress løper raskere og mer effektivt.

For eksempel forbedret WordPress 4.2 JS-ytelsen for navigasjonsmenyer, og WordPress 4.1 forbedret komplekse spørsmål som hjalp til med ytelsen til nettsteder som bruker disse spørsmålene..

Siden hastighet er en enorm faktor i SEO, bør du absolutt holde WordPress oppdatert for å sikre maksimale ytelsesfordeler.

4. Feilrettinger

Eldre WordPress-versjoner kan ha feil

Til tross for den strenge testen av viktige WordPress-utgivelser, kan det hende at insekter noen ganger glir gjennom sprekkene. Derfor er det rettidig mindre WordPress-utgivelser (de med X.X.X) for å gjøre rede for det. For eksempel fikset den siste WordPress 4.2.3-oppdateringen 20 feil fra 4.2-utgivelsen.

Hvis du nå går til WordPress supportfora som ber om hjelp, er det første rådet du vil oppdatere WordPress fordi det kan løse problemet. Hvis du insisterer på ikke å oppdatere WordPress, vil du ikke kunne motta hjelp.

5. Kompatibilitet (eller IKKE)

Ofte koordinerer plugin- og temautviklere sine oppdateringer med store WordPress-utgivelser for å sikre at de drar nytte av nylig tilgjengelige funksjoner og forbedringer.

I noen tilfeller kan imidlertid en oppdatering ødelegge eksisterende WordPress-plugins hvis de ikke fulgte de beste fremgangsmåtene og kodingsstandardene.

Dette er grunnen til at det er avgjørende at du holder regelmessige sikkerhetskopier av WordPress.

For å oppsummere dette, er den eneste ulempen at nettstedet i noen sjeldne tilfeller vil gå i stykker. Imidlertid er oppsiden at du har:

 • Forbedret WordPress-sikkerhet
 • Kule nye WordPress-funksjoner
 • Raskere WordPress-opplevelse
 • Et bugfritt WordPress-nettsted
 • Bedre kompatibilitet

Nå som du vet hvorfor det er viktig å holde WordPress-nettstedet ditt oppdatert, la oss se på hvordan du oppdaterer WordPress.

Slik holder du ditt WordPress-nettsted oppdatert

Det er ganske enkelt å oppdatere WordPress-kjerne, plugins og temaer når det er en ny oppdatering for dem. WordPress kommer med et innebygd varslingssystem for oppdateringer. Den fremhever antall tilgjengelige oppdateringer når du logger deg på WordPress-dashbordet.

WordPress oppdateringsskjerm

Alt du trenger å gjøre er å besøke Dashbord »Oppdateringer side og installer disse oppdateringene. Dette er en prosess med ett klikk.

Men siden mange eiere av nettstedet ikke logger seg på WordPress-dashbordet hver dag, er det ikke sikkert de en gang vet at det er en oppdatering tilgjengelig i flere dager. Heldigvis har du noen alternativer.

Hvis du bruker WordPress 3.7 eller nyere, blir automatiske oppdateringer slått på for mindre utgivelser (som er forbeholdt sikkerhet og bugfixes). Du kan slå på automatiske oppdateringer for større utgivelser, plugins samt temaer.

Alternativt kan du få e-postvarsler når det er en ny oppdatering for ditt WordPress-nettsted.

Få e-postvarsler for oppdateringer i WordPress

Når du er opptatt med å drive virksomheten din, er det som regel det siste du tenker på å logge på nettstedet ditt for å se etter oppdateringer. Ville det ikke være enklere hvis du kunne få en e-postvarsling når det er en oppdatering på WordPress-nettstedene dine?

Det er vel mulig.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere WP Updates Notifier plugin. Besøk ved aktivering Innstillinger »Oppdateringsvarsler for å konfigurere plugin-innstillingene.

WordPress-oppdateringsvarsel-plugin-innstillinger

Denne pluginen bruker WordPress cron for å sjekke nettstedet ditt for oppdateringer hver time. Du kan endre det til en eller to ganger daglig. Når det er en ny oppdatering tilgjengelig, vil denne pluginen sende deg en e-postvarsling.

Som standard sjekker det for WordPress-kjerneoppdatering, plugin-oppdateringer og temaoppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å klikke på lagre innstillinger med test-e-post-knappen.

Hvis du ikke mottar test-e-posten fra plugin-modulen, kan du sjekke guiden vår for å fikse WordPress som ikke sender e-postproblemer.

Installer WordPress-oppdateringer automatisk

Du kan automatisere prosessen ytterligere. WordPress lar deg aktivere automatiske oppdateringer for større utgivelser, plugins og temaer.

Dette alternativet er risikabelt hvis du ikke bruker administrert WordPress-hosting. Administrerte WordPress-vertsfirmaer oppdaterer nettstedet automatisk til store WordPress-versjoner og holder øye med om noe går i stykker.

Hvis du slår på automatiske oppdateringer, er det en liten risiko for at nettstedet ditt kan ødelegge, og du vil ikke være online for å fikse det med en gang. Når det er sagt, hvis du vil aktivere automatiske oppdateringer, er det to måter å gjøre det (plugin-metode og kodemetode).

La oss først se på plugin-metoden.

Først må du installere og aktivere Easy Updates Manager-plugin. Ved aktivering må du besøke Dashbord »Oppdateringsalternativer side for å konfigurere plugin-modulen.

Sette opp automatiske oppdateringer av WordPress

Nå må du bla ned til delen for automatiske oppdateringer der du kan aktivere automatiske oppdateringer for kjerne, plugins, temaer og oversettelsesfiler. Når du er ferdig, lagrer du bare innstillingene.

Aktiver automatiske oppdateringer ved hjelp av wp-config File

Du kan aktivere automatiske oppdateringer for WordPress-kjerne ved ganske enkelt å legge denne linjen til wp-config.php-filen.

definere (‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’, sant);

Hvis du også vil oppdatere temaene og pluginene dine automatisk, må du legge dette til i temaets funksjoner.php-filen eller et nettstedspesifikt plugin.

add_filter (‘auto_update_plugin’, ‘__return_true’);
add_filter (‘auto_update_theme’, ‘__return_true’);

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvorfor du alltid bør bruke den nyeste versjonen av WordPress. Det kan også være lurt å sjekke ut vårt ekspertvalg på 20 må ha WordPress-plugins for 2015.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map