Nybegynnerguide: Hvordan finne din WordPress-påloggings-URL

“Hvordan logger jeg på WordPress?” er et av de vanligste WordPress-spørsmålene vi får spørsmål.


Nybegynnere har ofte vanskelig for å finne sin URL-adresse for WordPress-påloggingssiden, og dette forhindrer dem fra å jobbe på nettstedet deres.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du finner din innloggingsadresse for WordPress. Vi vil også vise deg forskjellige måter å logge inn på ditt WordPress admin-område.

Slik finner du URL for innloggingsside for WordPress

Hvorfor trenger du innloggingsadressen?

Påloggingssiden er døren mellom nettstedet ditt og administrasjonspanelet for nettstedet ditt, også kjent som admin-området. Når du er logget inn, kan du opprette nye innlegg, legge til nye sider, endre design, legge til plugins osv.

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du foretrekker tekstinstruksjoner, kan du fortsette å lese.

Slik finner du WordPress-innloggingslenken?

På en typisk WordPress-installasjon med en god WordPress-leverandør, trenger du bare å legge til / logge inn / eller / admin / til slutten av nettadressen til nettstedet.

For eksempel:

www.example.com/admin/
www.example.com/login/

Ikke glem å erstatte eksempel.com med ditt eget domenenavn.

Begge disse nettadressene vil omdirigere deg til WordPress-påloggingssiden.

WordPress påloggingsside

Hvis innloggingsadressen din for WordPress av en eller annen grunn ikke fungerer som den skal, kan du enkelt få tilgang til påloggingssiden til WordPress ved å gå til denne URLen:

www.example.com/wp-login.php

Hvis du nå installerte WordPress i en underkatalog som / wordpress /, må du få tilgang til WordPress-bloggpåloggingssiden din slik:

www.example.com/wordpress/login/
www.example.com/wordpress/wp-login.php

Hvis du installerte WordPress på et underdomener, kan du få tilgang til WordPress admin-påloggingssiden slik:

subdomain.example.com/login/
subdomain.example.com/wp-login.php

Når du er logget inn, vil du bli omdirigert til WordPress adminområdet på nettstedet ditt som ligger i wp-admin-mappen.

Du får direkte tilgang til adminområdet ditt ved å skrive inn nettadressen slik:

www.example.com/admin/
www.example.com/wp-admin/

Denne URL-en sjekker om du tidligere var logget inn, og om økten fortsatt er aktiv.

Hvis begge deler stemmer, vil du bli omdirigert til WordPress-oversikten. Hvis økten din er utløpt, vil du bli omdirigert tilbake til WordPress-påloggingssiden.

Hvordan huske påloggingssiden for WordPress i WordPress

Hvis du synes det er vanskelig å huske påloggingslenken for WordPress, anbefaler vi deg å legge til et bokmerke i nettleserens bokmerkefelt.

Alternativt kan du legge til WordPress-påloggingslenken din på bunnteksten, sidefeltet eller i menyen. Det er to veldig enkle måter å gjøre dette på.

Det første alternativet er å legge til din WordPress påloggingslink til menyene. Bare logg inn på ditt WordPress admin-område og gå til Utseende »Menyer.

Neste klikk på koblingsfanen for å utvide den og legge til WordPress påloggingslenke og tekst. Når du er ferdig, klikker du på knappen Legg til i menyen for å legge til denne koblingen til menyen. Ikke glem å klikke på Lagre menyknappen.

Legg til lenke til påloggingssiden i navigasjonsmenyen

Det andre alternativet er å bruke standardwidgeten kalt Meta. Denne widgeten legger til en kobling til påloggingssiden, koblinger til nettstedets RSS-strømmer og en lenke til WordPress.org.

Begynn med å gå til Utseende »Widgets og dra meta-widgeten til nettstedets sidefelt eller widget-klare område. Hvis du ikke vil bruke Meta-widgeten, kan du også bruke menyen-widgeten her.

Du kan legge til WordPress-påloggingslenken i bunnteksten, sidefeltet eller i utgangspunktet et hvilket som helst annet widget-klart område i temaet ditt..

Legger til meta-widget til WordPress-sidefeltet

Bruk Husk meg for å omgå innloggingsside i WordPress

På innloggingssiden din for WordPress er det en avmerkingsboks merket Husk meg. Når du merker av for dette før du logger inn, vil det gi deg direkte tilgang til adminområdet uten innlogging på dine påfølgende besøk i 14 dager eller nettleserens cookie-innstillinger.

Husk meg avkrysningsruten

Hvis du fortsetter å glemme å sjekke alternativet “Husk meg” under pålogging, kan du installere alltid husk meg-plugin-modulen. Den vil automatisk merke av for husk meg-avkrysningsruten hver gang du logger deg på WordPress.

Hvordan legge til et tilpasset WordPress-påloggingsskjema i WordPress

Innloggingsskjema for sidefelt

Hvis du har flere brukere på WordPress-nettstedet ditt, er det fornuftig å legge til WordPress-påloggingsskjemaet i sidefeltet eller lage en tilpasset påloggingsside som samsvarer med nettstedets design og tema..

Det er flere måter å gjøre det på, men vi anbefaler å bruke Theme My Login-plugin.

Den lar deg lage tilpassede påloggingssider, og kommer også med en sidelinjes påloggingswidget. Du kan bare legge til widgeten på sidefeltet til nettstedet ditt, og det vil vise et påloggingsskjema.

Du kan også bruke WPForms til å lage dine egne tilpassede påloggingsformer. Det er den beste WordPress-kontaktskjema-plugin og lar deg enkelt opprette påloggingsskjemaer og legge dem til hvor som helst på nettstedet ditt.

For detaljerte instruksjoner, se vår artikkel om hvordan du legger til påloggingsside og widgets i frontPress i WordPress.

Logg på WordPress fra Dashboard for webhotell

Mange WordPress-vertsfirmaer gir enkle snarveier for å få direkte tilgang til ditt WordPress admin-område og hoppe over WordPress-påloggingssiden helt.

Slik logger du deg på WordPress via populære hosting-dashboards.

1. WordPress Login snarvei i Bluehost

Bluehost er et av de største vertsselskapene i verden. De tilbyr et nybegynnervennlig dashbord med raske snarveier for å administrere ditt WordPress-nettsted.

Bare logg inn på Bluehost-dashbordet og bytt til fanen ‘Mine nettsteder’. Herfra ser du alle WordPress-nettstedene du har installert på hostingkontoen din.

Logg deg på WordPress

Ta musen over til nettstedet du vil logge på, og klikk deretter på “Logg inn WordPress” -knappen.

2. WordPress-innloggingssnarvei i SiteGround

SiteGround har også en rask snarvei for å logge på ditt WordPress-nettsted.

Bare logg inn på SiteGround-vertsdashbordet og klikk deretter på fanen ‘Nettsteder’ øverst. Herfra ser du en liste over nettsteder du har installert under hostingkontoen din.

Klikk på ‘WordPress Kit’ -knappen ved siden av nettstedet du vil logge på.

SiteGround-dashbord

Dette vil få frem en popup, der du ser en knapp for å logge deg på WordPress admin-området.

SiteGround WordPress påloggingsknapp

3. WordPress Login snarvei i WP Engine

WP Engine er de best administrerte WordPress-vertsfirmaene. De har også en WordPress-påloggingssnarvei som sender deg til innloggingsadressen for WordPress, men ikke automatisk logger deg på.

Besøk WP Engine-instrumentbordet og velg deretter nettstedet ditt. På oversiktssiden for nettstedet ser du snarveien for påloggingsside for WordPress i venstre kolonne.

WP Engine WordPress påloggingssnarvei

Ytterligere tilpassinger og ressurser for innlogging i WordPress

Vi har skrevet en god del artikler om WordPress påloggingstilpasning og fikser vanlige feil.

Hvis du ønsker å lage en tilpasset innloggingsside for WordPress med merkevarebyggingen din, kan du sjekke guiden vår om hvordan du tilpasser innloggingssiden for WordPress (ingen HTML / CSS kreves).

WordPress påloggingsformer kan misbrukes av brute force-angrep. Hvis du står overfor slike angrep på nettstedet ditt, kan du legge til en CAPTCHA i WordPress påloggings- og registreringsskjema for å beskytte nettstedet ditt.

Feilsøking av innloggingsfeil i WordPress

Noen ganger kan du støte på rare feil relatert til innloggingssiden for WordPress. Vi har dekket flere av dem i detaljer sammen med tips om feilsøking:

  • Hvordan fikse WordPress-påloggingssiden forfriskende og omdirigere problemet
  • Slik løser du WordPress Holder utloggingsproblem
  • Slik løser du feil for mange omdirigeringer i WordPress

Vi håper denne artikkelen hjalp deg å lære å finne din WordPress påloggingslink. Det kan også være lurt å se vår trinnvise WordPress-sikkerhetsguide og vår ultimate guide for hvordan du kan øke hastigheten på WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me