Slik bygger du en e-postliste i WordPress – E-postmarkedsføring 101

Å bygge en e-postliste er et hett tema blant bloggere og eiere av små bedrifter. Omtrent hver ekspert vil fortelle deg å lage en e-postliste, men de fleste glemmer å dekke vanlige spørsmål som hva som er en e-postliste? hvorfor lage en e-postliste? hvordan lage en e-postliste i WordPress? osv. I denne 101 markedsføringsguiden for e-post, vil vi dekke alle aspekter av e-post nyhetsbrev og WordPress. Dette inkluderer de grunnleggende om avanserte triks, anbefalte tjenester & plugins, hemmelige tips for å øke opt-in rate, og mye mer.


E-postmarkedsføring 101

Fordi dette er en lang artikkel, anbefaler vi at du følger innholdsfortegnelsen nedenfor for å navigere gjennom artikkelen.

E-postmarkedsføring 101

  Hva er en e-postliste?

  En e-postliste består av e-postadresser til brukere som frivillig har meldt seg på nettstedet ditt for å motta e-postoppdateringer i et nyhetsbrev eller spesiell kunngjøringsformat. Det lar deg holde kontakten med dine eksisterende og potensielle kunder regelmessig (daglig, ukentlig, månedlig osv.). Du kan sende e-post om eksklusive nyheter, produktrelaterte kunngjøringer, eller gi spesielle tilbud til abonnentene på nyhetsbrevet ditt.

  Hvorfor lage en e-postliste?

  På våre nettsteder har vi lagt merke til at e-post utkonkurrerer sosiale nettverk i antall klikk. Vi har testet dette gjentatte ganger, og fikk alltid samme resultat. E-postmeldinger fikk oss 10 ganger flere klikk enn alle sosiale medier til sammen.

  Hvorfor e-post presterte så bra? Svaret er enkelt: e-post er privat og personlig. Hvis dette ikke er en god nok grunn til å begynne å bygge e-postlisten din, så har vi masse mer.

  • Garantert rekkevidde – Når du bruker Twitter eller Facebook, blir statusene dine savnet på grunn av selve twitter / fb-oppdateringene. Imidlertid har folk en tendens til å sjekke e-postene deres mye mer nøye enn tidslinjene sine på sosiale nettverk.
  • Tilgang og eierskap – Du eier ingen data på Twitter eller Facebook. Når som helst kan du få kontoen din suspendert og miste alle følgere. Eller hva hvis Twitter og FB går bort, og ikke sier at de vil når som helst snart, men e-postliste er noe du kan holde på. For det andre er du ikke begrenset til 140 tegn. Du setter dine grenser selv. Du kan integrere nyhetsbrev på e-post i WordPress-bloggen din mye bedre enn Facebook eller Twitter (vi vil vise deg hvordan senere i denne guiden).
  • Bedre målretting – Det beste med nyhetsbrev på e-post er at du kan målrette det lokalt (for folk i bestemte land, byer, stater). Hvis du lanserer et produkt på utvalgte steder, er e-post den beste måten å nå abonnentene dine på det stedet.
  • Øk inntektene – Hovedpoenget er når du har garantert rekkevidde, bedre målretting og oppmerksomhet fra brukerne dine, da kommer du definitivt til å øke inntektene.

  Men hva med sosiale medier? Er ikke død e-post og sosiale medier er der alle er på?

  Hvis e-postmeldingen virkelig var død, hvorfor krever det at alle sosiale medier at du har en e-postadresse før du registrerer deg?

  E-post har vært den mest pålitelige formen for elektronisk kommunikasjon de siste to tiårene, og den har ikke avtatt.

  Det er mye enklere å bygge en e-postliste enn å bygge en på Facebook, Twitter eller Google+.

  Facebook begrenser rekkevidden til sidene dine til en liten prosentandel av dine følgere. På samme måte vises tweets bare i en begrenset tid på en brukers tidslinje. På den annen side når du sender en e-post når den til alle abonnentene dine og blir værende i innboksen til de tar en handling.

  Vi sier ikke at du bør forlate sosiale nettverk. Nettsteder for sosiale nettverk er ypperlige for å bygge brukerengasjement, men e-post gir deg flere besøkende, konverteringer og salg.

  Til slutt kan et nettsted med sosiale medier forsvinne eller bli mindre populært (husker Myspace?). Når de forsvinner, vil de ta dine følgere med seg. På den annen side er det e-post siden internettets begynnelse, og det er fremdeles den mest populære måten folk kommuniserer på internett.

  Slik kommer du i gang med e-postlistebyggingen?

  Det første du trenger er en pålitelig leverandør av e-posttjenester. Disse selskapene spesialiserer seg på levering av e-post, og du trenger dem for å sikre at e-posten din når innboksen til alle abonnentene dine (i stedet for å ha e-posten din merket som spam).

  Selv om du kan bruke WordPress til å sende e-postmeldinger, anbefaler vi sterkt mot det (se hvorfor du aldri skal bruke WordPress til å sende nyhetsbrev på e-post).

  Disse profesjonelle e-posttjenesteleverandørene bruker mye penger og ressurser på infrastrukturen for e-postlevering for å sikre at e-posten din ikke havner i abonnentens søppelpost. Alle større selskaper som Facebook, Apple, eBay osv. Bruker en tredjeparts markedsføringstjeneste for e-post.

  Hvilken e-postmarkedsføringstjeneste skal du bruke?

  Det er mange gode leverandører av e-postmarkedsføring der ute. Det er en veldig konkurransedyktig bransje som betyr at selskaper alltid prøver å holde kostnadene lave mens de tilbyr mange funksjoner. Nedenfor er bare noen av leverandørene som vi har samarbeid med og anbefaler på det sterkeste.

  Konstant kontakt

  Constant Contact er den beste leverandøren av e-postmarkedsføringstjenester for alle størrelser på bedrifter og nettsteder. Den lar deg sende e-post, administrere abonnenter, spore e-poster, se analyser, sette opp autosvar, lage vakre e-postmaler, målabonnenter og dele testkampanjene dine.

  Det beste er at Constant Contact kommer med en gratis prøveperiode på to måneder. Dette gir deg nok tid til å konfigurere e-postlisten din og begynne å fange e-postadresser. Mot slutten av rettsaken vil listen din betale for seg selv. Registrer deg gratis!

  Merk: Du må betale etter prøveperioden.

  Aweber

  Aweber er en av de mest populære e-posttjenesteleverandørene blant bloggere og internettmarkedsførere. Den lar deg sende e-post, administrere abonnenter og tilby god sporing. Bortsett fra det, kan du også sende sekvens av automatisk levert e-post (autosvar), automatisk opprette e-post fra de nyeste blogginnleggene, og målrette abonnenter basert på deres handling, beliggenhet osv. Med et enkelt klikk.

  Med Aweber kan du enkelt dele e-postmaler for tester, overskrifter, overskriftfarge, tekstfarge, tekst på innsendingsknapp og mye mer. Du kan prøve Aweber for $ 1 for den første måneden.

  Noen andre som vi har jobbet med inkluderer Campaign Monitor, GetResponse, MailChimp, etc. De har alle lignende funksjonalitet. Du må hovedsakelig sammenligne priser og brukergrensesnitt.

  Slik utvider du e-postlisten din i WordPress?

  Når du har meldt deg på en leverandør av e-posttjenester, er neste trinn å integrere e-postabonnementskjemaer gjennom ditt WordPress-nettsted.

  Suksessen til e-postmarkedsføring avhenger av den.

  For å øke e-post abonnentene dine, må du finne det perfekte stedet på nettstedet ditt der abonnementskjemaene gir best ytelse.

  WordPress Popup også kjent som Ligthbox Popup

  Lightbox-popups er de desidert høyeste konverteringsformene du kan plassere på nettstedet ditt.

  E-postskjema for lysboks i aksjon på WPBeginner

  Vi har brukt lightbox-popup på WPBeginner og merket en 600% økning i abonnentene våre uten å påvirke brukeropplevelsen eller redusere sidevisninger.

  Gründeren vår, Syed Balkhi, bygde en populær WordPress ledegenerasjonsplugin kalt OptinMonster som lar deg lage WordPress lightbox popups.

  Det beste med OptinMonster er exit-intention-teknologien. Denne funksjonen sporer brukerens museatferd og viser dem bare popupen i det nøyaktige øyeblikket de skal forlate. Dette har vist seg å være mindre påtrengende og gir den beste konvertering.

  Du kan også bruke OptinMonster til å gjøre A / B-testing av skjemaene, vise forskjellige former på bestemte kategorier eller sider og mye mer.

  Hvis du er noen som er litt nølende med å bruke en popup på nettstedet ditt, så har vi en utfordring for deg. Prøv det i 14 dager, og hvis du ikke øker abonnentene dine med enorme antall, kan du slå det av.

  Folk blir ofte overrasket når de ser resultatene. Dette er grunnen til at OptinMonster nå brukes på QuickBooks nettsted, Michael Hyatt’s blogg, og hos mange andre anerkjente online kilder.

  Få OptinMonster nå og bruk kupongen WPB10 for å få 10% avslag.

  Flytende bunntekst

  Flytende bunntekst er det du ser nederst på hver side på WPBeginner. Det er en stolpe som blar med brukeren når de blar.

  Vi har skrevet en tutorial om hvordan du kan lage en klebrig flytende bunntekstlinje i WordPress.

  Du kan enkelt legge til e-postpåmeldingsskjemaer i den flytende linjen for å maksimere optinhastigheten.

  For de som ikke vil takle å følge en tutorial og tilpasse HTML / CSS, så har vi den innebygd til OptinMonster.

  OptinMonster Footer Bar

  Bortsett fra å få forhåndsbygde design som du enkelt kan redigere uten å skrive noen kode, får du også full kraft av OptinMonster.

  Hvis en bruker for eksempel lukker linjen, kan du velge å aldri vise dem linjen igjen i 30 dager eller en hvilken som helst periode du ønsker. Du kan vise forskjellige meldinger på forskjellige kategorier, innlegg eller sider.

  Bunntekstlinjer konverterer litt mindre enn popup-vinduer, men de er fremdeles et av de bedre konverteringskjemaene for e-post på nettstedet ditt.

  Hvis du bruker OptinMonster vs en annen plugin, vil du faktisk se konverteringsdataene. Selv om det er ganske enkelt å lage en bunntekstlinje (se veiledning ovenfor), er det vanskelig å samle inn data, kjøre delte tester osv..

  Få OptinMonster nå og bruk kupongen WPB10 for å få 10% avslag.

  Slide-ins eller Slide-ups

  Slide-ins er skjemaer som glir fra nedre høyre hjørne av skjermen med et tilbud om e-post. I motsetning til statiske sidefeltformer, får disse brukerens oppmerksomhet og anses å være mindre irriterende enn popup-vinduer.

  OptinMonster Slideins

  Bedriftseiere føler seg mer komfortable med dette skjemaet sammenlignet med popup-vinduer. Selv om det får anstendig konverteringsfrekvens, er det ikke noe samsvar med en popup.

  Det er mange plugins som lar deg lage et lysbilde-skjema.

  De tre som vi anbefaler er OptinMonster, Qualaroo og Drip.

  Qualaroo og Drip kommer med månedlige abonnementsplaner, mens OptinMonster kommer med en årlig avgift.

  Generiske sidefelt og skjemaer etter innlegg

  Det har blitt en vanlig praksis å legge et e-postpåmeldingsskjema i sidefeltet og etter innlegget.

  Disse skjemaene får vanligvis den laveste konverteringen, men de fleste mennesker skjønner ikke det fordi disse skjemaene er innebygd med temaene.

  På grunn av populær etterspørsel, har vi lagt skjemaene til OptinMonster hovedsakelig for å la brukere dele opp-testen av meldingen sammen med å se de faktiske resultatene, slik at du kan se hvor godt sidefeltformene og etter postformularene konverteres sammenlignet med de andre skjematyper..

  Kontaktformularer

  Mens tittelen leser kontaktskjemaer, snakker vi om et hvilket som helst WordPress-skjema generelt, så det inkluderer: brukerpåmeldingsskjemaer, generelt kontaktskjema, be om et tilbudsskjema, send inn et postskjema osv..

  Du kan kreativt legge til en avkrysningsrute i skjemaet ditt som sier noe som dette “Ja, jeg vil motta oppdateringer fra WPBeginner”. Vi har sett denne teknikken som brukes på mange store merkevarenettsteder der de vil ha to avkrysningsbokser der den ene sier, jeg er enig med vilkårene og den andre sier meg på oppdateringene. Normalt vil koding dette være umulig for nybegynnere. Men det har blitt gjort enkelt med vår favoritt WordPress-skjema-plugin: WPForms.

  Med WPForms-dra-og-slipp-skjermbygger kan du ganske enkelt opprette så mange skjemaer du vil ha, og bruke Aweber-, GetResponse- eller MailChimp-tilleggene dine for å ha opt-in-alternativet i kontaktskjemaet. Merk: Dette tillegget er tilgjengelig for deres Plus & Pro-plan, så Basic Plan-brukere får ikke dette tillegget.

  Vi tror dette er en flott måte å holde kontakten med kundene dine på, hvis du er designer eller konsulent. Den kan brukes i det du måtte ønske deg, så himmel er virkelig grensen.

  Bruk denne WPForms-kupongen for å få 10% avslag på kjøpet.

  Samhandler med abonnentene dine

  Når du har begynt å bygge e-postlisten din, er det viktig at du samarbeider med abonnentene dine.

  Du bør bruke en vane med å sende dem regelmessige oppdateringer, enten det er ukentlig eller månedlig.

  Ikke alle e-postadresser trenger å være markedsførte. Du kan sende e-postmeldinger som ber om tilbakemelding, gi nyttige tips osv.

  Vi håper denne e-postmarkedsføring 101-guiden hjalp deg med å lage en e-postliste i WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me