Slik installerer og installerer WP Super Cache for nybegynnere

Søkemotorer anser nettstedets hastighet som en viktig faktor i søkeresultatene. Dette er grunnen til at vi på WPBeginner prøver vårt beste for å forbedre lastens hastighet til et optimalt nivå. Ved å gjøre det, har vi lagt merke til at hurtigbufring av nettstedet hjalp oss med å forbedre nettstedets hastighet og balansere enorme pigger i trafikken. Vi bruker W3 Total Cache for å forbedre ytelsen til nettstedet vårt. Imidlertid spurte mange av leserne oss om hvordan du installerer og konfigurerer WP Super Cache. Derfor vil vi i denne guiden vise deg hvordan du installerer og installerer WP Super Cache riktig.


Merk: Både W3 Total Cache og WP Super Cache er gode plugins. Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker det ene eller det andre avhengig av dine behov.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere WP Super Cache-plugin (opplæring: hvordan du installerer en WordPress-plugin). Ved aktivering vil WP Super Cache varsle deg om at hurtigbufring ikke er aktivert på nettstedet ditt for øyeblikket.

Sette opp WP Super Cache – den enkle måten

Gå til for å aktivere hurtigbuffer Innstillinger »WP Super Cache. Under kategorien Enkel kan du slå Cache på og trykke på statusoppdateringsknappen.

Slå på cache i WP Super Cache for WordPress

Etter å ha slått på cachen, klikker du på testcache-knappen for å sjekke om den fungerer. WP Super Cache henter WordPress-nettstedet ditt to ganger og vil sammenligne tidsstempene på begge sider. Hvis begge frimerkene stemmer, betyr dette at hurtigbufring fungerer på nettstedet ditt nå.

WP Super Cache Advanced Set up

WP super-cache er en kraftig plugin, og den har mange forhåndsalternativer. Disse alternativene kan forbedre nettstedets ytelse ytterligere. Gå til for å sette opp WP Super Cache med forhåndsalternativer Innstillinger »WP Super Cache og klikk på fanen Avansert.

Advance konfigurert for WP Super Cache

Aktiver hurtigbufring
Sjekk først ruten som sier at hurtigbuffertreff på dette nettstedet for rask tilgang. Under det ser du tre hurtigbufringsalternativer. Som standard bruker WP Super Cache PHP til å servere hurtigbufferfiler. Imidlertid kan bruk av PHP til å tjene hurtigbufferfiler være ressurskrevende, spesielt i delte vertsmiljøer. Så vi vil anbefale deg å prøve å bruke mod_rewrite til å servere hurtigbufferfiler. Etter det bla ned og trykk på oppdateringsstatusknappen for å lagre disse innstillingene.

WP Super Cache vil nå vise deg et varsel om at mod_rewrite regler må oppdateres og muligens en annen varsling om planlegging av søppelinnsamling. Bla nedover på siden, så ser du mod_rewrite regler som må legges til. Klikk på Oppdater Mod_Rewrite Rules-knappen for å oppdatere disse reglene. Når mod_rewrite-reglene er oppdatert, blir denne delen grønn.

Hvis du vil løse varselet om søppelinnsamling, blar du ned på forhåndsinnstillingssiden til utløpstidspunktet & Søppelinnsamlingsdel og sett opp en tid og frekvens for søppelinnsamling av hurtigbufrede filer på serveren din.

Planlegging av søppelinnsamling og innstilling av hurtigbuffer

Aktiver komprimering i WP Super Cache: Komprimering lar WP Super Cache tjene hurtigbufrede filer som komprimerte filer. Disse filene lastes raskt ned av brukerlesere på grunn av deres mindre størrelse. For å aktivere komprimering, bare merk av i boksen som sier Komprimere sider slik at de blir servert raskere til besøkende.

Sette opp CDN med WP Super Cache

De fleste innholdsnettsteder serverer mange statiske filer med hver sideforespørsel. Disse filene er JavaScripts, bilder, stilark, etc. I motsetning til WordPress-innleggene dine som er dynamisk generert av PHP, kan disse filene serveres ved hjelp av et Content Delivery Network (CDN). Hvis du ikke vet hva som er et CDN eller hvorfor du trenger et CDN, bør du sjekke infografien vår “What the Heck is a CDN”.

Hos WPBeginner bruker vi MaxCDN. Du kan lese vår blåkopi om hvorfor vi bruker MaxCDN. Hvis du trenger hjelp til å sette opp MaxCDN, har vi allerede en tutorial for hvordan du installerer og konfigurerer MaxCDN for WordPress. Opplæringen bruker W3 Total cache, men grunnleggende konsept er det samme.

For å konfigurere CDN med WP Super Cache, klikker du på fanen CDN og merker av i ruten ved siden av Aktiver alternativ for CDN-støtte. Skriv inn nettadressen din, som vil være url-en til pullzone-en. For eksempel http://cdn.wpbeginner.com

Sette opp MaxCDN med WP Super Cache

I det ekstra CNAME-feltet angir du andre CNAME-er du har opprettet for pullzone. For eksempel http://cdn1.wpbeginner.com, http://cdn2.wpbeginner.com, http://cdn3.wpbeginner.com

Til slutt, merk av i ruten som sier Hopp over https-nettadresser for å unngå feil med “blandet innhold” og lagre endringer. Nå er nettstedet ditt nå klart til å tjene statisk innhold fra et CDN.

Server et statisk nettsted med WP Super Cache

Forhåndsinnlastingsmodus i WP Super Cache lar deg opprette supercache-statiske filer for alle innlegg og sider og tjene et statisk nettsted. Du kan spørre hvorfor skulle noen ønske å gjøre det?

For å spare serverressurser.
Å tjene et gammelt nettsted som ikke oppdateres lenger.
For å forbedre nettstedets hastighet bare ved å tjene statisk innhold.

Dette var bare noen få grunner, men det kan være mange flere grunner og situasjoner der du kanskje vil deaktivere PHP-prosesser. Ikke bekymre deg for at WordPress vil fungere normalt, og du vil fremdeles kunne administrere innholdet ditt med WordPress.

Last inn WP Super Cache og server statiske filer

Oppdater alternativene for forhåndsinnlasting av hurtigbufferfiler vil som standard være satt til null, minimums nødvendig tid er minst 30 minutter. Det tar litt tid å laste ned hele WordPress-nettstedet ditt og bruker mye ressurser på serveren din. Du kan la den ligge på 0 hvis du ikke vil at de statiske filene skal utløpe noen gang, med mindre du oppdaterer hurtigbufferen manuelt.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å konfigurere WP Super Cache på WordPress-bloggen din. For plugin-spesifikk støtte, vennligst legg inn alle spørsmålene dine i WordPress-støttefora for plugin-forfatteren. Les vår guide for hvordan du riktig kan be om WordPress-støtte og få den.

For andre tilbakemeldinger og spørsmål, vennligst legg igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map