Slik spør du riktig om WordPress-støtte og få det

Vi hjelper dusinvis av brukere på daglig basis med å gi dem gratis WordPress-støttehjelp enten via vårt twitter eller vårt kontaktskjema. Som en frivillig som tilbyr gratis støtte, er det vanskelig å ikke bli frustrert over nye brukere som stiller spørsmål på en anklagende tone uten å ta seg tid og hensyn til å lese eller søke gjennom tidligere informasjon. Samtidig forstår vi også følelsen av å bli helt overveldet av så mye informasjon fordi vi også var nybegynnere på et tidspunkt. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du riktig kan be om WordPress-støtte og få den.


Slik spør du riktig om WordPress-støtte og få det

Før du spør, forstå dette:

Før du ber om WordPress-støtte eller hjelp angående et spesifikt plugin eller tema, må du forstå at WordPress er et open source samfunnsprosjekt. Alle er velkomne til å lage et plugin, tema, bidra med patcher til core, foreslå / fikse feil osv. WordPress er gratis, og det samme er de fleste temaene og pluginsene du bruker med det.

Individuelle plugin-utviklere eller temaforfattere er IKKE alltid en del av det offisielle WordPress kjerneteamet. Ofte plugins de slipper for GRATIS er noe de opprettet til eget bruk i fritiden, eller noe de opprettet for en klient. Så med mindre de selger plugin eller tema, bør du anta at de ikke tjener penger på det.

De fleste av disse utviklerne tjener inntektene sine fra å gjøre freelance klientprosjekter. Selv om de fleste utviklere har det bra med å hjelpe med noen få små ting, vil hver og en ha et annet punkt der de vil bli betalt for den ekstra støtten. Jo mer respektfull og takknemlig at du er, desto mer tilbøyelig er de til å hjelpe deg for lite eller gratis.

Bare vær fin

Husk at du betaler INGENTING for å bruke plugin, så det minste du kan betale utvikleren er noe respekt :)

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du foretrekker skriftlige instruksjoner, fortsett å lese.

Hvordan stille riktig spørsmål?

Det beste stedet å be om støtte for gratis plugins er i supportforumene. Du kan finne supportforumet ved å gå til den spesifikke plugin-siden på depotet og klikke på supportfanen (dette sikrer at supportspørsmålet ditt er merket for plugin-forfatteren)

WordPress Plugin Support Menu

Før du oppretter supporttråden, må du forsikre deg om at du har gått gjennom FAQ-siden. Det er også best å google problemet for å se om noen andre allerede har svart på det.

I støttetråden din ønsker du å være respektfull, tydelig og konsis. Et feil eksempel ville være:

Hei fyr, det er et problem med @ # $ 1-pluginen. Ikke opprett *&% ^ hvis det ikke fungerer. Jeg kastet bort X timer på denne dumme tingen. Omsorg for å hjelpe?

Hvis du skriver på en anklagende tone som den, kommer du til å være en A $$. Sjansen er stor for at du heller aldri vil få noen hjelp.

Du må være oppmerksom på at du ber en ekspert om å ta sin verdifulle tid og svare på spørsmålet ditt gratis. En av de beste måtene å vise respekt på er å liste over alt du har gjort opp til det punktet for å løse problemet. Dette viser at du ikke er noen troll som bare vil at andre skal gjøre arbeidet sitt gratis. Den rette måten å stille spørsmålet på ville være:

Takk for at du oppretter din fantastiske XYZ-plugin. Av en eller annen grunn kan jeg ikke få det til å fungere riktig, og jeg vil virkelig sette pris på om du kan hjelpe meg med det.

Jeg bruker WordPress versjon:
Plugin Name-versjon:

Jeg gjorde dette:

Jeg forventet at plugin-en skulle gjøre dette:

I stedet gjorde den dette: (Inkluder feilmeldinger her)

Nettstedet mitt er vert for:

Jeg har prøvd følgende løsninger:

Jeg prøvde problemet i følgende nettlesere:

Takk for at du tok deg tid til å hjelpe. jeg setter stor pris på det :)

I en støttemelding som ovenfor adresserer du alle de tingene en utvikler trenger for å svare på spørsmålet ditt. Noen ganger kan de be om å se nettadressen til nettstedet ditt og / eller listen over plugins du har aktivert.

Etter at du har opprettet supporttråden, kan du alltid kontakte utvikleren på twitter, noe som kan hjelpe sjansene dine for å få en raskere respons. Et eksempel på tweet ville være:

Hei @ twitterhandle, jeg har et problem med plugin-navnet. Vil sette pris på om du kan hjelpe: Link til supporttråd.

Merk: Tillat i minst 24 timer for å få svar. Du vet ikke hvilken tidssone forfatteren er i, og hvordan den nåværende arbeidsplanen deres ser ut.

Uansett hva du gjør, vennligst IKKE ring dem selv om du ser nummeret deres oppført på deres hjemmeside. Du ønsker heller ikke å SPAM alle kommunikasjonskanalene deres. For eksempel er en støttetråd + tweet god nok.

Støttetråd + Tweet + Facebook-melding + e-post + telefonsamtale = IRRITERENDE

Kommersiell plugin + temaer

Når du bruker en kommersiell plugin eller et tema, anbefales det alltid å bruke de aktuelle støttekanalene.

De fleste kommersielle produkter som WPForms, Elegante temaer, MonsterInsights, All in One SEO osv. Har utpekte støtteområder. Å stille spørsmål hvor som helst bortsett fra deres utpekte støtteområder, vil ikke gi deg mye hjelp.

For eksempel: når en bruker kommer til oss og ber om kommersiell temastøtte, ber vi dem bare spørre på de aktuelle kanalene.

Vi gjør dette for ikke å være frekk, men for å gjøre det rette. Når du kjøper en kommersiell plugin eller et tema, kommer det med støtte.

Hvis du lastet ned et kommersielt plugin / tema uten å betale for det via et torrent-nettsted, fortjener du ikke vår støtte.

Til slutt, bare fordi du betalte for produktet, betyr ikke det at du ikke burde være hyggelig. Du bør alltid være hyggelig mot støtten personlig.

De fleste av disse menneskene liker å hjelpe andre, men du kan virkelig ødelegge dagen deres ved å bruke negative ord. Så vær snill.

Feilsøking

Ingen liker å hjelpe dem som ikke vil hjelpe seg selv. Du bør alltid prøve å feilsøke de vanlige WordPress-problemene. Den beste måten å teste plugin-konflikter er ved å deaktivere alle WordPress-plugins og aktivere dem én etter én. Du kan også fikse andre feil som kan oppstå, for eksempel:

 • 50+ vanligste WordPress-feil og hvordan du fikser dem
 • WordPress hvit skjerm for død
 • Intern server feil
 • Feil ved etablering av databaseforbindelse
 • Feil i minnet
 • Tøm WordPress-hurtigbufferen din hvis du bruker en cache-plugin
 • Gjør en hard oppdatering (Ctrl + F5) for å tømme nettleserbufferen

Bonustips: Du kan bruke guiden vår for hvordan du tar skjermbilder og nettstedet Support Ally for å sende plugin-forfatteren / supportteamet den mest nyttige informasjonen, slik at de kan gi deg best mulig støtte.

Konklusjon

Du vil alltid være hyggelig når du ber om WordPress-støtte. Når du har mottatt en tilfredsstillende oppløsning, anbefaler vi at du sprer de hyggelige ordene om den utvikleren. Du kan også kjøpe dem en øl eller kaffe ved å donere noen få dollar. Til slutt, hvis du har noen WordPress-spørsmål, kan du gjerne spørre oss ved hjelp av vårt twitter, eller vårt kontaktskjema.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map