Trinn for trinn-guide til oppsett FeedBurner for WordPress

Oppdatering: Vi anbefaler ikke lenger å bruke FeedBurner fordi det er et døende produkt fullt av feil. Les denne artikkelen for å se hvorfor du ikke bør bruke FeedBurner og finne ut om alternativene.


Hver større blogg bruker FeedBurner for å brenne RSS-feedene sine fordi det er et gratis funksjonsrikt system som du ikke kan avslå. FeedBurner gir statistikk, fôroptimaliseringsalternativ, fôrpubliseringsalternativ og mye mer. Å integrere FeedBurner og Google Analytics er et must for hver WordPress-blogg. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan sette opp WordPress-bloggfeedene dine med FeedBurner og bruke den til å ta bloggen din til neste nivå.

Hvorfor FeedBurner er viktig for bloggere?

FeedBurner er en gratis tjeneste som er lastet med alternativer som du ikke får med standard WordPress-feed. Noen av funksjonene inkluderer:

 • Statistikk om RSS-abonnentene dine slik at du kan analysere og optimalisere blogginnleggene dine.
 • Gi brukerne flere alternativer for å abonnere, for eksempel e-post, og andre feed-lesere (Netvibes, Google osv.).
 • Sosialt bevis (antall abonnenter)
 • Mulighet for å tilpasse feedene dine, for eksempel endre postoverskrifter, merkevarebygging og mer.
 • Alternativ til å pinge forskjellige feed-lesingstjenester når du har publisert innleggene dine.
 • Integrer Google Adsense for å tjene penger på RSS-feedene dine.
 • Og mer…

Bare med den korte listen over funksjoner, kan du se at det er et must for alle blogger. Nå kan vi gå videre til å sette opp FeedBurner-kontoen.

Sette opp FeedBurner for WordPress-feeds

Først må du ha en Google-konto (en hvilken som helst gmail-konto vil fungere). Besøk feedburner-tjenestesiden for å starte denne prosessen.

I det første trinnet skriver du inn lenken til WordPress Blog Feed. Hvis du har SEO-vennlig WordPress URL-struktur, bør strømmen din være som yourdomain.com/feed/

Trinn 1 - Gjør krav på fôr på Feedburner

I trinn 2 velger du tittelen på strømmen din og adressen til strømmen. Det anbefales å holde tittelen på strømmen din den samme som bloggen din. Det er best å holde innmatingsadressen din kort og minneverdig.

Trinn 2 - Velg tittel og feed-adresse

Teknisk er feedene dine opprettet, slik at du ikke trenger å følge trinnene lenger. Klikk på Hopp direkte til Feed Management.

Trinn 3 - Gå til Feed Management

Du vil se en side med lenke til mange bloggplattformer. Ignorer alt dette, siden vi vil se dem senere i denne artikkelen. Bare trykk på optimaliseringsfanen du ser på bildet nedenfor.

Trinn 4 - Klikk på Optimaliser

I trinn 5 vil vi jobbe med å optimalisere WordPress Blog Feed. Du må sørge for at alternativet Browser Friendly er aktivert, Smart Feed aktivert og FeedFlare er aktivert. Du kan aktivere andre tjenester hvis du vil, men disse tre tjenestene er et must. BrowserFriendly gjør abonnement mye enklere. SmartFeed sikrer maksimal kompatibilitet med alle feed-leser-applikasjoner. FeedFlare bygger interaktivitet inn i innlegg ved å legge til e-post dette og andre delingsalternativer.

Trinn 5 - Optimaliser feedene dine

I trinn 6 vil vi se på alle publiseringsalternativene for fôret. Du må tillate e-postabonnement på nettstedet ditt fordi det er brukere som foretrekker å få e-postoppdateringer i stedet for å bruke Google-leser. Pingshot må være aktivert fordi det varsler tjenester når du legger ut. Feedcount-widget lar deg vise frem abonnentantallene dine. Det er en av de beste sosiale bevismetodene. Awareness API er praktisk hvis du prøver å liste deg selv på nettsteder som BuySellAds fordi de enkelt kan hente ut antall abonnenter. Det er andre morsomme alternativer som Headline Animator, BuzzBoost som du kan aktivere hvis du vil.

Trinn 6 - Publiser strømmen din

Inntektsgenerering av strømmen din er en annen god funksjon i FeedBurner, bortsett fra at det bare lar deg bruke Google Adsense. Så registrer deg med Google Adsense og følg deres retning.

Trinn 7 - Tjene penger på strømmen

Når du har gjort alle trinnene ovenfor, kan du klikke på Analyser-fanen. Mest sannsynlig vil du se en skjerm som nedenfor, fordi statistikken ikke er registrert. Gi det opptil 24 timer, så begynner du å se tall der. Bruk antall abonnenter, klikk og andre nyttige data for å forbedre bloggen din. Se hva brukerne dine liker og ikke liker med denne stas, og fokuser deretter på typen innlegg som brukerne dine liker og liker.

Trinn 8 - Analyser strømmen og forbedring

Integrer FeedBurner i WordPress

Selv om du har konfigurert feeden din med FeedBurner i trinnene ovenfor, men du ikke har integrert den med WordPress ennå. Det første du vil gjøre er å slutte å fortynne fôret og gjøre det til det. Du må opprette en viderekobling, så når brukere prøver å besøke yourdomain.com/feed/ blir de omdirigert til feedburners feed-siden. På denne måten kan du følge med på abonnentene på bloggen din.

Det er en plugin som heter FD FeedBurner som lar deg lage denne viderekoblingen enkelt. Du kan også omdirigere feedene dine ved å bruke .htaccess-filen, men vi vil ikke dele den metoden fordi den ikke er noe vi anbefaler for nybegynnere.

De fleste WordPress-temaer kommer nå med FeedBurner-integrasjon som Headway Theme, Standard Theme og andre. Hvis temaet ditt ikke er kompatibelt, kan du bruke pluginen ovenfor.

Legg til abonnementsboksen for e-post på nettstedet ditt

Besøk først Publiciser »E-postabonnement, kopier og lim deretter inn koden de gir deg i malfilen du liker (for det meste sidebar.php). Husk å tilpasse utseendet til e-postskjemaet ditt, du må ha forkunnskaper om HTML og CSS.

Hvis bloggen din ikke har FeedBurner-feeds, så få den akkurat nå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map