Hur man väljer den bästa webbplatsbyggaren 2020 (jämfört)

Webbplatsbyggare är en perfekt lösning för individer och små företag att starta en webbplats utan att anställa en utvecklare. Att hitta den bästa webbplatsbyggaren kan dock vara svårt för nybörjare.


Det finns så många webbplatsbyggare på marknaden, hur vet du vilken som är rätt lösning för dig?

I den här artikeln hjälper vi dig att välja den bästa webbplatsbyggaren genom att gå över för- och nackdelarna med de mest populära alternativen.

Hur man väljer den bästa webbplatsbyggaren

Vi kommer att jämföra följande webbplatsbyggare i den här artikeln. Om du är intresserad av en viss webbplatsbyggare klickar du bara på namnet för att hoppa framåt.

  Att välja den bästa webbplatsbyggaren – vad man ska leta efter?

  Innan du jämför de bästa webbplatsbyggarna rekommenderar vi att du skriver ner vad du vill göra med din webbplats? Vilka är dina mål och vilka funktioner vill du se på din webbplats.

  Till exempel kan du skriva ner saker som: ha ett bloggsnitt, fotogalleri, onlinebutik, bokningssystem, kontaktformulär, skjutreglage, etc..

  Om du är osäker på vad du vill, kolla in dina konkurrenter eller andra webbplatser för inspiration.

  De flesta webbplatsbyggare erbjuder ett dra och släpp användargränssnitt för att bygga din webbplats. Du kan dra nytta av testkontona för att testa enheten innan du fattar ditt slutliga beslut.

  Därefter måste du överväga dina tillväxtalternativ. Kommer du att lägga till regelbundna uppdateringar på din webbplats? Behöver du ett bloggsnitt? Skulle du sälja fler produkter på din webbplats i framtiden?

  Du måste se till att webbplatsbyggaren du väljer kan hantera dina behov när ditt företag växer.

  Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa plattformarna för webbplatsbyggare för att skapa din webbplats utan att anställa en utvecklare.

  1. WordPress

  Wordpress

  WordPress.org (även känd som självhostad WordPress) är världens mest populära plattform för webbplatsbyggnad. Över 35% av alla webbplatser på internet drivs av WordPress.

  Obs! Det finns två versioner av WordPress tillgängliga. Det finns självhotell WordPress.org och WordPress.com. Vi kommer att prata om WordPress.com senare i den här artikeln. Du kan också läsa vår WordPress.org vs WordPress.com jämförelse för mer information.

  WordPress som är värd själv, toppar vår lista över bästa webbplatsbyggare på grund av dess popularitet, kraftfulla funktioner, skalbarhet och användarvänlighet.

  WordPress är en kostnadsfri och öppen källkod webbplats byggare. Detta innebär att du har maximal kontroll över din webbplats jämfört med någon annan webbsajtbyggare i listan.

  Till skillnad från andra webbplatsbyggare behöver du ett WordPress-värdkonto och vara värd för din egen webbplats (det här är mycket lättare än det låter).

  Fördelar:

  WordPress ger dig full kontroll över alla aspekter av din webbplats. Den kan användas för att bygga alla typer av webbplatser. Till exempel en e-handelsaffär, communityforum, ett socialt nätverk, en medlemswebbplats, personlig webbplats och mer.

  Det finns tusentals färdiga WordPress-teman som du kan använda för din webbplats design. Det har också fantastiska drag & drop-sidbyggare som Beaver Builder och Divi som gör att du enkelt kan skapa dina egna sidlayouter.

  Skapa en sida med Beaver Builder bästa plugin för sidbyggare

  Du får också tillgång till mer än 55 000 gratis WordPress-plugins. Dessa är som appar för WordPress som lägger till ytterligare funktioner och funktionalitet på din webbplats, till exempel kontaktformulär, google analytics, fotogalleri, sociala medieverktyg, livechatt, etc..

  WordPress är helt översatt till dussintals språk och kan enkelt användas för att skapa flerspråkiga webbplatser.

  När du överväger alla ovanstående fördelar är WordPress den överlägset billigaste webbplatsbyggaren på marknaden.

  Det kommer också med kraftfulla SEO-plugins som sökmotorer älskar, och detta säkerställer att din webbplats alltid kommer att få de högsta rankningarna i sökmotorerna.

  Av alla skälen ovan är WordPress det bästa valet för webbplatsbyggare för både webbutvecklare och företagare.

  Nackdelar:

  Du måste hantera din egen webbplats, vilket innebär att du måste bekanta dig med ett nytt system. Denna lilla inlärningskurva kan lätt övervinnas av de flesta användare, men den känns lite svår i början.

  Du måste också hålla jämna steg med WordPress-uppdateringar, plugin-uppdateringar och skapa säkerhetskopior.

  Prissättning:

  Medan WordPress är en gratis webbplatsbyggare behöver du ett domännamn och webbhotell för att få din webbplats live, vilket vanligtvis kostar $ 14,99 / år respektive $ 7,99 per månad.

  Lyckligtvis har vi utarbetat en specialavtal för WPBeginner-användare. Du kan starta en webbplats för endast $ 2,75 per månad med Bluehost, en officiell webbhotell som rekommenderas av WordPress. De erbjuder våra användare 60% rabatt på webbhotell som levereras med gratis SSL-certifikat och ett gratis domännamn.

  Med denna speciella prissättning är WordPress den billigaste webbplatsbyggaren i denna lista för småföretag.

  Mer information finns i vår guide om hur du skapar en webbplats med steg för steg-instruktioner.

  2. Konstant kontaktwebbplatsbyggare

  Konstant kontaktwebbplatsbyggare

  Constant Contact webbplatsbyggare är en intelligent A.I. driven webbplatsbyggare som hjälper dig att bygga en anpassad webbplats inom några minuter. Detta är en dröm som går i uppfyllelse för icke-tekniska småföretagare.

  Fördelar

  Constant Contact är känd för att vara världens ledande e-postmarknadsföringstjänst. Efter att ha lyssnat till småföretagens oro har de beslutat att skapa världens första artificiella intelligensdrivna webbplatsbyggare som hjälper dig att skapa en webbplats på några minuter (utan att skriva någon HTML-kod).

  Du kan använda den guidade AI-guiden för att skapa en helt anpassad webbdesign med anpassade förslag på bilder och innehåll.

  Konstant kontaktwebbplatsanpassare

  Deras drag & drop website builder gör det enkelt att anpassa din webbplatslayout. Du kan välja från deras bibliotek med över 550 000 gratis bilder av professionell kvalitet så att din webbplats ser visuellt fantastisk ut.

  Alla mallar är mobilvänliga ur rutan, så din webbplats kommer att se bra ut på alla enheter.

  Eftersom det är en webbhotellösning är det en helt problemfri webbplatsbyggare. De erbjuder också chatt-, e-post- och telefonstöd dygnet runt, vilket är bra för småföretag.

  Andra funktioner på plattformen inkluderar logotyptillverkare, lead capture-former, webbplatsanalys, e-handel och mer.

  Det bästa med Constant Contact är att det är en gratis webbplatsbyggare. Detta innebär att du kan skapa en webbplats, blogg och till och med en onlinebutik gratis.

  Deras gratis plan är ganska generös jämfört med andra webbplatsbyggare i listan eftersom de låter dig skapa en onlinebutik och sälja produkter. De flesta andra webbplatsbyggare begränsar e-handelsplanen endast till betalda användare.

  Constant Kontakts betalda plan är också mycket prisvärd från $ 10 per månad vilket ger dig tillgång till en gratis domän och alla deras kraftfulla funktioner.

  Med tanke på funktionerna är Constant Contact definitivt en av de bästa professionella webbplatsbyggarna i denna lista.

  Nackdelar

  Utvecklarens ekosystem är för närvarande litet, så det finns inga tredje parts tillägg som du kan installera på din webbplats för att lägga till nya funktioner som inte erbjuds av Constant Contact.

  Precis som alla andra webbplatsbyggare, om du vill ansluta ett anpassat domännamn, måste du uppgradera till den betalda planen. Den goda delen är att de ger dig ett gratis domännamn när du uppgraderar.

  Prissättning:

  Constant Contact erbjuder en kraftfull gratis webbplatsbyggare som låter dig skapa en webbplats, blogg och till och med en onlinebutik.

  Om du vill använda din egen anpassade domän, få tillgång till deras kraftfulla funktioner och telefonsupport, måste du uppgradera till deras startplan som kostar $ 10 per månad.

  Deras affär plus plan kostar $ 20 per månad, och det kommer med avancerade funktioner för e-handelswebbplatser.

  Om du är ett litet företag som inte vill använda WordPress är Constant Contact definitivt ett bra val.

  3. Gator av HostGator

  Gator Webbplatsbyggare av HostGator

  Gator är en populär webbsajtbyggare skapad av HostGator, en av världens största webbhotellleverantörer. Gator-byggaren är en allt-i-ett-webbplatsbyggnad & värdlösning som gör det till en perfekt webbplatsbyggare för små företag.

  Fördelar

  Gator är en helt värdplattform, så du behöver inte oroa dig för programvaran, uppdateringarna eller säkerhetskopiorna.

  Du får en enkel webbplatsbyggare som låter dig välja mellan 200+ professionella mallar för webbdesign. Varje design har enkla anpassningsalternativ som du kan konfigurera från själva byggaren.

  Du kan redigera valfritt objekt på en sida med ett enkelt pek- och klickgränssnitt. Du kan också dra och släppa vanliga objekt som bilder, videor, fotogalleri, text, kolumner, kartor och kontaktformulär.

  Gator ger dig också tillgång till ett inbyggt fotobibliotek, så att du kan hitta och lägga till vackra foton på din webbplats.

  Alla betalade planer innehåller ett gratis anpassat domännamn för din webbplats. ECommerce-planen har också möjlighet att skapa en onlinebutik och sälja dina produkter online.

  Eftersom Gator är en betald produkt säljer de inte dina data eller visar inga annonser på din webbplats.

  Nackdelar

  Till skillnad från några av de andra alternativen i listan har Gator ingen gratis plan. De erbjuder inte heller en gratis provperiod.

  Liksom andra egenutvecklade webbplatsbyggare i listan kan du inte anställa en utvecklare som hjälper dig att ändra din webbplatsdesign väsentligt eller lägga till nya funktioner på din webbplats.

  Prissättning

  Gator betalade planer börjar från $ 3,84 per månad, $ 5,99 per månad för premium och $ 9,22 för e-handelsplan. Det är definitivt en av de billigaste webbplatsbyggarna i listan.

  Gator kan användas för att bygga en webbplats för små företag, en butik med begränsade föremål eller ett fotogalleri. Det är dock ingen match med kraften hos den mest populära webbplatsbyggaren, WordPress.

  4. Domain.com Webbplatsbyggare

  Domain.com Webbplatsbyggare

  Domain.com erbjuder enkel webbplatsbyggare som låter dig skapa en webbplats för små företag, blogg och till och med en e-handelswebbplats med bara några klick.

  Fördelar

  Domain.com erbjuder en enkel dra och släpp webbplatsbyggare för att skapa din webbplats. Du kan börja med ett av deras hundratals professionellt utformade mallar och anpassa det med ett enkelt dra och släpp-gränssnitt för att matcha ditt varumärke.

  Alla Domain.com-webbplatsbyggmallsmallar är optimerade för mobila, surfplattor och stationära datorer. Detta betyder att din webbplats kommer att se bra ut på alla enheter.

  Det kommer med alla de kraftfulla funktionerna som du förväntar dig av en välkänd webbplatsbyggare inklusive: webbplatsanalys, e-handelsfunktionalitet, förmåga att lägga till en blogg till vilken webbplats som helst och ett gratis SSL-certifikat med alla planer.

  Med deras e-handelsplan får du också lagerhantering, skattehantering, kuponger & rabatt och många andra kraftfulla funktioner.

  De erbjuder också livechatt och telefonisk kundsupport för teknisk hjälp, så att du enkelt kan komma igång.

  Nackdelar

  Till skillnad från andra populära webbplatsbyggare har Domain.com webbplatsbyggare inte ett gratis alternativ för webbplatsbyggare. De erbjuder inte heller en gratis provperiod. Men de erbjuder en pengarna tillbaka-garanti om du inte är nöjd med produkten.

  Deras ekosystem för förlängning är litet, och du kommer inte att kunna anställa en utvecklare för att bygga avancerade funktioner som WordPress eftersom det inte är open source.

  Eftersom det är en egen plattform kommer det att vara svårt att migrera din webbplats från Domain.com-webbplatsbyggare.

  Slutligen begränsar deras startplan bara 6 webbplatser. För obegränsade sidor behöver du åtminstone deras affärsplan.

  Prissättning

  Domain.com Website Builder planer börjar från $ 1,99 per månad för Starter, $ 6,99 per månad för Business och $ 12,99 per månad för eCommerce-plan.

  Alla planer har ett gratis SSL-certifikat, obegränsad lagring, bloggfunktioner och telefonstöd.

  Om du letar efter en professionell webbplatsbyggare är Domain.com webbplatsbyggare ett utmärkt alternativ. Men om du vill ha avancerade funktioner och mer kontroll över ditt innehåll, kommer ingenting att slå WordPress (värd nr 1 i vår lista).

  5. BigCommerce

  BigCommerce

  BigCommerce är marknadens bästa eCommerce-webbplatsbyggare. Om du vill skapa en onlinebutik som skalar, är BigCommerce plattformen för dig. Det levereras med alla väsentliga funktioner inbyggda, så att du kan hålla din overhead låg och marginalerna höga.

  Fördelar

  BigCommerce är en helt värd e-handelslösning, så du behöver inte oroa dig för webbplatsens hastighet, säkerhet eller uppdateringar. De hanterar servern och den tekniska sidan för dig så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

  Till skillnad från andra värdbaserade e-handelslösningar har BigCommerce en inbyggd integration med WordPress som gör att du kan utnyttja flexibiliteten i WordPress samtidigt som du drar nytta av den huvudlösa eCommerce-kraften i BigCommerce. Enkelt uttryckt kommer din webbplats att vara snabb och säker oavsett hur mycket trafik du får.

  BigCommerce integreras med alla populära betalningsportar inklusive Stripe, PayPal, Apple Pay, Square, Amazon Pay, Visa Checkout, Chase Pay, Ayden och mer. Till skillnad från Shopify debiterar BigCommerce inte en transaktionsavgift för att använda dessa betalningsportar.

  Du kan börja med en av deras många förberedda webbplatsmallar och anpassa den till dina behov med hjälp av deras enkla dra & släpp webbplats byggmästare.

  BigCommerce Design Builder

  BigCommerce levereras med många funktioner inbyggda för att hantera omvandlingsfrekvensoptimering, som kundvagnsuppsägning, förbättrad produktsökning, produktrecensioner, kuponger och mer. För ytterligare funktioner kan du ansluta till tredjepartsapplikationer från deras app store.

  Det bästa är deras instrumentbräda som låter dig se statistiken som hjälper dig att växa ditt företag med förtroende.

  Nackdelar

  Om du precis börjar kommer du att hitta BigCommerce-priser lite högre än andra webbplatsbyggare i listan.

  Eftersom det är en egenutvecklad plattform kommer det att vara svårt att migrera bort från BigCommerce.

  Prissättning

  BigCommerce levereras med en 15-dagars gratis testversion för alla planer. Deras grundläggande planer till $ 29,95 per månad som kommer med alla viktiga funktioner som du behöver. Du kan uppgradera till plusplanen som kostar 79,95 USD per månad för ytterligare funktioner för omvandlingsoptimering. Deras proplan kostar $ 249,95 per månad som har alla avancerade funktioner du kan behöva.

  Det bästa med BigCommerce jämfört med Shopify och andra e-handelsplattformar från tredje part är att de har en sömlös integration med WordPress, vilket kan vara ett stort plus om du vill kombinera WordPress flexibilitet med kraften i BigCommerce..

  6. Shopify

  Shopify

  Shopify är en annan populär eCommerce webbplatsbyggare designad specifikt för onlinebutiker och e-handelswebbplatser. Det driver mer än en halv miljon företag med 1 miljon aktiva användare. Över 40 miljarder dollar produkter har sålts på Shopifis plattform.

  Fördelar

  Shopify är en allt-i-ett helt värdlösning, det betyder att du inte behöver oroa dig för att hantera programvara, installera uppdateringar eller behålla säkerhetskopior. Shopify gör allt detta för dig.

  Det erbjuder integrerad betalningslösning som kallas Shopify Payments. Du kan också lägga till betalningsportaler från tredje part för att acceptera betalningar.

  Som en e-handelsbyggare kommer Shopify med full lagerstyrning, obegränsade produkter, kraftfull statistik, enkla marknadsföringslösningar, allt snyggt lindat under ett tak. De har många modeller att välja mellan, och du kommer aldrig att behöva lägga till kod.

  Shopify

  Med sitt intuitiva drag & drop-gränssnitt gör Shopify det superlätt att skapa en fullfjädrad e-handel butik. De erbjuder också butiker POS, som gör att du kan sälja produkter på din plats, samtidigt som du accepterar alla kreditkort och utnyttjar Shopifys verktyg för lager, frakt, marknadsföring och statistikhantering.

  Du kan till och med integrera Shopify i WordPress, så att du kan använda båda fantastiska lösningar samtidigt.

  Nackdelar

  Om du precis börjar kan du hitta Shopifis priser lite högre än vissa andra webbplatsbyggare i den här listan.

  Om du någonsin vill flytta din webbplats från Shopify kommer du att ha det svårt att göra det.

  Prissättning

  Shopifys grundläggande plan kostar 29 USD per månad. Du kan uppgradera den till Shopify för $ 79 per månad eller Advanced Shopify för $ 299 per månad. Shopify erbjuder också en Shopify Lite-plan för $ 9 per månad, vilket i princip tillåter dig att lägga till en köpknapp på valfri webbplats.

  Om du vill ha en problemfri webbplats för byggare av e-handel, kan Shopify vara det perfekta alternativet för dig.

  7. WordPress.com

  WordPress.com

  WordPress.com är en blogg- och webbhotelltjänst som drivs av Automattic. Det är skapat av Matt Mullenweg, grundare av WordPress open source-programvara, därav namnet WordPress.com. För mer information, se vår artikel om hur WordPress.com och WordPress.org är relaterade.

  WordPress.com är dock inte detsamma som WordPress.org med självhost. Se vår jämförelse av WordPress.com vs WordPress.org för mer information.

  Fördelar

  WordPress.com är en webbhotelltjänst. Byggt ovanpå samma WordPress-programvara men med en helt anpassad användarupplevelse. Du behöver inte oroa dig för programvaran och säkerhetskopiorna eftersom WordPress.com tar hand om det.

  Deras gratis och betalda planer har olika uppsättningar av funktioner. Alla planer gör det möjligt för användare att välja mellan hundratals gratis och betalda WordPress-teman. Du kan sedan använda den inbyggda anpassaren för att lägga till din sidtitel, använda widgetar, lägga till navigationsmenyer och så vidare.

  WordPress.com

  Det erbjuder inte samma dra-och-släpp-funktionalitet som andra webbplatsbyggare. Men du kan enkelt anpassa mönster i en viss utsträckning.

  Nackdelar

  Du kan inte installera anpassade plugins eller teman om du inte uppgraderar till deras affärsplan.

  Premium- och lägre planer har inte e-handelsfunktioner eller tredjepartsannonsnätverksstöd. Med affärsplanen kan du använda WooCommerce och annonsnätverk från tredje part. Du måste dock fortfarande följa WordPress.coms villkor.

  Prissättning

  Grundplanen är gratis, men är extremt begränsad. Deras personliga plan börjar med $ 4 per månad som faktureras årligen och innehåller en anpassad domän. Premiumplan kostar 8,25 USD per månad som faktureras årligen och det ger dig möjligheten att tjäna pengar på din webbplats och avancerad designanpassning. Affärsplan kostar 24,92 USD per månad som faktureras årligen, och det ger dig möjligheten att ha e-handel och anpassade plugins.

  8. Weebly

  Weebly logotyp

  Weebly är en enkel mjukvara för webbplatsbyggare med massor av fantastiska mönster. Den innehåller en vackert utformad sidbyggare som låter dig redigera din webbplats utan att lära dig någon kodningsförmåga.

  Fördelar

  Weebly är en helt värdplattform, så du behöver inte installera och hantera någon programvara. De tar hand om värd för din webbplats och hanterar all mjukvara som körs i backend.

  Det kommer med dussintals webbdesign att använda som utgångspunkt för din webbplats. Dessa underbara mönster kan redigeras med Weeblys redaktör för live-sidor.

  Weebly

  Weebly levereras också med inbyggt stöd för e-handel. Detta gör att du enkelt kan skapa en onlinebutik och börja sälja.

  Varje Weebly-webbplats har inbyggda funktioner för kontaktformulär, fotogallerier, reglage och mer. Detta gör att du enkelt kan lägga till funktioner på din webbplats utan någon komplicerad installationsprocess.

  Med tanke på användarvänligheten och de fantastiska funktionerna rankas Weebly konsekvent bland de bästa byggmästarna för webbsajter för nybörjare.

  Nackdelar

  Weebly erbjuder en helt värdplattform, så du är låst till de funktioner de erbjuder. Du kan inte anställa en utvecklare eller designer för att lägga till en ny funktionalitet på din webbplats.

  Weebly tar ut 3% transaktionsavgifter för varje köp som görs via din e-handel. Du måste uppgradera till deras affärsplan för att undvika dessa extra avgifter.

  Prissättning

  Weebly har en mycket grundläggande gratis plan. Deras betalade planer börjar från $ 8 per månad som faktureras årligen. Pro-planen kostar $ 12 per månad och deras affärsplan kostar $ 25 per månad.

  Om du undrar hur det går ihop mot WordPress, kolla in vår jämförelse av Weebly vs WordPress.

  9. Fyrkant

  Squarespace

  Squarespace är en populär professionell webbplatsbyggare känd för sina fantastiska mönster och användarvänlighet.

  Fördelar

  Squarespace levereras med företagsinfrastruktur för webbhotell. Denna säkra och robusta plattform låter dig fokusera på att växa ditt företag utan att oroa dig för värd.

  Squarespace innehåller massor av webbdesign för att komma igång. Alla dessa mönster är helt klara för alla typer av innehåll. De är helt redigerbara och Squarespace tillåter till och med att du använder flera mallar för samma webbplats samtidigt.

  Squarespace

  Att lägga till innehåll till din webbplats är mycket enkelt på Squarespace. Peka bara var som helst på din webbplats och börja skriva. Du kan enkelt dra och släppa objekt på sidor för att skapa dina egna layouter på några minuter.

  Squarespace har också en e-handelsplan som låter dig lägga till en onlinebutik på din webbplats. Det erbjuder ett trevligt gränssnitt för att hantera dina produkter, lager, order, kupongrabatter och mer.

  Nackdelar

  Squarespace erbjuder begränsade integrationer med tredje parts tjänst som kan vara ett hinder för att växa ditt företag.

  Deras e-handelsplaner tillåter endast Stripe, Apple Pay och PayPal för betalningsbehandling. Du kan inte lägga till ytterligare betalningsportaler.

  Prissättning

  Squarespace-webbplatser börjar från $ 12 per månad och $ 18 per månad. Deras onlinebutiker börjar från $ 26 och $ 40 per månad.

  Squarespace är en vackert designad plattform som erbjuder mycket lättanvända funktioner. Det kan vara perfekt om du bara vill bygga en webbplats.

  Om du undrar hur det stöds mot WordPress, ta en titt på vår jämförelse av Squarespace vs WordPress.

  10. Wix

  Wixlogo

  Wix är en annan populär molnbaserad webbplatsbyggnadsprogramvara. Det erbjuder användarvänlighet i kombination med en kraftfull uppsättning funktioner för att enkelt bygga din webbplats.

  Fördelar

  Wix är en helt värdplattform, så du behöver inte betala för webbhotell. Du får tillgång till hundratals mallar att välja för din webbplats design. Varje mall är fullständigt redigerbar med sin intuitiva drag and drop-webbplatsbyggare.

  Wix Builder

  Det kommer också med dussintals gratis och betalda appar som du kan installera på din webbplats. Med dessa appar kan du lägga till nya funktioner och funktioner på din webbplats. Vissa av dem är skapade av Wix, och andra skapas av tredje parts utvecklare.

  Wix erbjuder en gratis plan med begränsad bandbredd och lagring. Du kan dock använda denna plan för att testa deras dra och släpp webbplats byggare. Det inkluderar inte ett domännamn, så om du bestämmer dig för att behålla din webbplats, kanske du vill uppgradera till en premiumplan.

  Du får också en gratis SSL med alla Wix-planer, men du måste aktivera den för din webbplats.

  Nackdelar

  Gratis och Connect Domain-planer kommer att visa Wix-märkta annonser på din webbplats. Du måste uppgradera till deras Combo- eller Obegränsad plan för att ta bort dessa annonser.

  Om du någonsin bestämmer dig för att flytta din webbplats från Wix, kommer du att tycka det är ganska komplicerat att göra det.

  Deras Connect Domain-plan som kostar $ 9,16 per månad låter dig bara ansluta ett anpassat domännamn, så du måste fortfarande köpa ett domännamn separat.

  Prissättning

  Wix erbjuder en begränsad gratis plan med en Wix-underdomän. Du kan ansluta en domän för $ 9,16 per månad. Deras kombinationsplan börjar på $ 14,95 / månad och ger dig ett gratis domännamn. E-handelsplanen kostar $ 26,25 per månad.

  Om du är intresserad av hur det staplar mot WordPress, se vår jämförelse av Wix vs WordPress.

  11. BoldGrid

  BoldGrid

  BoldGrid är en ny typ av webbplatsbyggare som är byggd ovanpå WordPress. Det är tillgängligt som ett fristående WordPress-plugin såväl som en helt värd för webbsajtbyggare.

  Fördelar

  BoldGrid är byggt ovanpå WordPress, så du får full nytta av WordPress med en anpassad användarupplevelse. Med BoldGrids webbplatsbyggare kan du välja en professionell design från deras temagalleri.

  Efter det kan du anpassa dessa mönster med en dra och släpp anpassning. Du kan peka och klicka på valfritt objekt i förhandsgranskningsavsnittet för att redigera dess egenskaper. Du kan enkelt ändra färger, typsnitt, layouter, navigationsmenyer och widgets.

  BoldGrid

  Behöver du en staging-webbplats? BoldGrid skapar en för dig med ett enda klick. Detta gör att du kan testa dina nya mönster, layouter, plugins och teman innan du gör det live för alla att se.

  Det kommer också med en fullständig WYSIWYG-sidredigerare. Inga fler gissningar fungerar när du redigerar dina sidor i WordPress. Du får exakt vad du ser i sidredigeringsfönstret. Du kan också använda GridBlocks för att helt enkelt dra och släppa element till din sida och bygga dina egna layouter från början.

  Alla BoldGrid-teman är redo för WooCommerce. Detta gör att du enkelt kan skapa en butik med BoldGrids drag & drop-byggare (se vår lista över bästa WooCommerce-värdföretag).

  Nackdelar

  BoldGrid körs ovanpå WordPress, så du behöver fortfarande en självhostad WordPress.org-webbplats för att använda den.

  Men den goda delen är att säkerhetskopior ingår genom BoldGrid-säkerhetskopior, så du behöver inte oroa dig för det.

  Prissättning

  BoldGrid basic plugin är tillgängligt som en gratis nedladdning. Du behöver ett WordPress-värdkonto och ett domännamn för att installera och använda det. Vi rekommenderar att du använder InMotion Hosting eftersom de är en officiell BoldGrid-värdleverantör.

  Det betyder att du enkelt kan ställa in BoldGrid med några klick på InMotion Hosting: s plattform.

  InMotion Hosting har kommit överens om att erbjuda WPBeginner-användare 50% rabatt på hosting. .

  Om du vill använda WordPress men med lätthet med att dra och släppa webbplatsbyggare så är BoldGrid perfekt för dig.

  12. GoDaddy Webbplatsbyggare

  GoDaddy Webbplatsbyggare

  GoDaddy är en av de största leverantörerna av domännamn och värdtjänster i världen. De erbjuder en enkel webbsajtbyggare med webbhotell ingår.

  Fördelar

  GoDaddy Website Builder är ett enkelt och enkelt verktyg för att skapa professionella webbplatser. Det levereras förbelastat med flera färdiga att använda block som du kan dra och släppa för att skapa olika layouter.

  GoDaddy Webbplatsbyggare

  Det har också integrerat fotobibliotek med professionella bilder från Getty Photography som du kan använda på din webbplats. Du kan också ladda upp dina egna foton och skapa bildgallerier.

  GoDaddy webbplatsbyggare fungerar också på mindre skärmar. Detta gör att du kan arbeta på din webbplats när du är på farten med din mobiltelefon eller surfplatta.

  Nackdelar

  Det är inte lika funktionsrikt och flexibelt som de flesta andra webbplatsbyggare på denna lista. Det erbjuder begränsade funktioner med färre designalternativ.

  Det är ganska svårt att flytta din webbplats från GoDaddy Website Builder till WordPress.

  Prissättning

  Personlig plan kostar $ 5,99 / månad, affärsplan för $ 9,99 / månad, och affärsplan plus plan för $ 14,99 / månad. Alla planer faktureras årligen.

  GoDaddy Website Builder kan användas för en grundläggande webbplats med några sidor. Men det är inte ett bra val att bygga innehållsrika webbplatser.

  Vårt val för den bästa webbplatsbyggaren

  Efter att vi noggrant utvärderat alla populära webbsajtbyggare tror vi att WordPress slår alla i total prestanda, användarvänlighet, pris och flexibilitet.

  WordPress är ett utmärkt val för såväl nybörjare som företagswebbplatser. Några av världens främsta varumärken använder WordPress på sina webbplatser. Se alla anledningar till att välja WordPress som din webbplatsbyggare.

  Om du vill bygga din webbplats med den bästa webbplatsbyggaren kan du komma igång med WordPress med hjälp av Bluehost. Det är definitivt vårt # 1 val.

  Du kan läsa vår steg-för-steg-guide om hur du skapar en webbplats för detaljerade instruktioner.

  Om du vill bygga en onlinebutik (eCommerce-webbplats), rekommenderar vi BigCommerce som den bästa eCommerce-webbplatsbyggaren eftersom den erbjuder alla funktioner du behöver till bästa pris.

  Om du vill ha ett WordPress-alternativ rekommenderar vi att du använder antingen Constant Contact Builder eller Gator.

  Konstant kontakt Webbplatsbyggare är den bästa gratis webbplatsbyggaren. Det erbjuder en intelligent A.I-driven webbplatsbyggare för små företag som hjälper dig att bygga en anpassad webbplats inom några minuter. Du kan komma igång gratis för att bygga en blogg, ett företag, en webbplats och till och med en onlinebutik.

  Gator är en premiumplattform för webbplatsbyggare som erbjuds av det populära webbhotellföretaget HostGator. Det har många kraftfulla funktioner som du behöver för att komma igång.

  Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att välja den bästa webbplatsbyggaren för ditt projekt. Du kanske också vill se en lista över verktyg som hjälper dig att växa din webbplats.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map