Vad är WordPress VIP? Vad är fördelarna? (Och 3 alternativ)

Nyligen frågade en av våra läsare oss om WordPress VIP och dess fördelar? WordPress VIP är en hanterad WordPress-värdstjänst för företag och stora webbplatser. I den här artikeln kommer vi att förklara vad som är WordPress VIP, vilka är fördelarna och vad är några bra alternativ för det.


WordPress.com VIP - Fördelar och alternativ

Vad är WordPress VIP?

WordPress VIP är en avancerad förvaltad WordPress-värdplattform för företag och stora webbplatser.

Det sägs vara den snabbaste, säkraste och helt problemfri WordPress-värd som du kan köpa. Förutom de höga kostnaderna har WordPress VIP mycket strikta kodningsstandarder och processer vilket innebär att det inte är lämpligt för de flesta företag.

Vem ska använda WordPress.com VIP?

WordPress.com VIP är en kraftfull värdplan utformad specifikt för att hantera hög trafikvolym med oöverträffad prestanda och säkerhet.

Det är lämpligt för stora företag och webbplatser med hög trafik med tiotals miljoner sidvisningar.

WordPress.com VIP-prissättning är ett mysterium eftersom webbplatsen inte har en offentlig prissida. Forskning visar dock att planerna sträcker sig från $ 5,000 till $ 25,000 per månad för upp till 5 webbplatser med ett minimum $ 5.000 USD installationsavgift per webbplats.

För det priset får du obegränsad lagring, bandbredd, CDN och dedicerat support.

Här är några av de bästa märkena som redan använder WordPress VIP.

1. Facebook

Facebook Newsroom

2. Spotify

Spotify

3. VentureBeat

Venture

4. kvarts

Kvarts

5. USA Today

USA Today

6. TechCrunch

Techcrunch

Fördelarna med WordPress VIP

WordPress.com VIP är i sin egen klass eftersom det tar bort smärtan i samband med hantering av en uppdragskritisk webbplats med hög trafikinnehåll. Här är några av de viktigaste fördelarna med att använda WordPress.com VIP:

1. Fullt hanterad WordPress-plattform

WordPress.com VIP är mer än en hanterad WordPress-värdplattform. Det innehåller följande hanterade tjänster:

 • Automatiska säkerhetskopior per timme
 • Proaktiv säkerhet och skanning
 • Automatiska uppdateringar för kärnprogram
 • Granska processen för tredjeparts plugins och anpassad kod
 • Upptid och prestandaövervakning
 • Automatisk skalning för att hantera massiva trafikspikar utan blink

Det är som att ha ditt eget utvecklingsteam att ta hand om allt för dig utan någon stillestånd till din webbplats.

2. Planering & Träning

Varje WordPress.com VIP-plan börjar med en detaljerad planering och strategiutvärdering av din webbplats. Under denna tid kommer WordPress.coms VIP-team att samarbeta med ditt team för att granska dina behov och vad du vill göra.

Teamet hjälper dig också att välja tema (webbdesign) och WordPress-plugins för ditt projekt. Om du redan har utvecklat ett tema kommer de att granska alla kodrader. Detsamma gäller för tredjeparts plugins och all anpassad kod för att se till att den är kompatibel med plattformens kodnings- och säkerhetsstandarder.

De kommer att utbilda ditt utvecklingsteam om plattformen, säkerhet och prestanda. Denna utbildning sträcker sig också till din webbplats redaktörer, författare och administratörer, så att de kan få ut mesta möjliga av WordPress VIP: s robusta innehållshanterings- och publiceringsfunktioner.

3. Bästa prestanda & Flammande snabb hastighet

Hela värdplattformen för WordPress.com VIP är optimerad för att erbjuda bästa WordPress-prestanda. Du behöver inte oroa dig för cache, kodoptimering, CDN-tjänst eller plugins.

WordPress VIP-plattformen serveras av ett leveransnätverk med 20 datacentra över hela världen. Detta ger dig det bästa time-to-first-byte-resultatet, latens, SSL-säkerhet och skydd mot DDOS-attacker.

4. Den bästa WordPress-säkerheten

Alla WordPress.com VIP-webbplatser skyddas av en anpassad inbyggd infrastruktur och WordPress-säkerhetsprinciper för att proaktivt blockera brute force och andra typer av attacker. All din webbplatstrafik kommer att vara helt krypterad från kant till ursprung.

Varje anpassad kod granskas manuellt, vilket lägger till ytterligare ett säkerhetslager för att skydda din webbplats från att köra potentiellt sårbar kod.

Alternativ till WordPress.com VIP

Trots det är fördelarna är WordPress.com VIP inte för alla främst på grund av kostnaden. Många företag gillar dock inte de ytterligare begränsningarna och processerna som de måste genomgå för att driva förändringar på sin webbplats.

Tack och lov tack vare tillväxten av WordPress finns det andra WordPress-värdleverantörer som har ökat för att erbjuda liknande nivåer av värdplaner som WordPress.com VIP.

Här är vårt val av de bästa alternativen till WordPress.com VIP som erbjuder företagstjänsttjänster för e-handel och högskaliga webbplatser.

1. WP-motor

WP-motor

WP Engine är den mest populära WordPress-värdstjänsten på marknaden. Deras företagserbjudande är också det bästa WordPress.com VIP-alternativet för webbplatser med hög trafik och företagskunder.

WP Motors företagsplan är en hög redundans, skalbar och helt hanterad värdlösning. Deras plattform är byggd ovanpå Amazon webbtjänster och Google Cloud Platform med anpassade optimeringar. Dessutom använder de sin egen egna cachelösning för att förbättra sidhastigheten.

Det inkluderar också globalt CDN, hanterad onboarding, dedicerad support svar, och 24/7 prestanda och säkerhetsövervakning.

WP Engine är värd för toppwebbplatser inklusive Under Armour, AMD, SoundCloud, JobVite, Thomson Reuters och mer.

2. Liquid Web

Liquid Web

Liquid Web är en annan pålitlig förvaltad WordPress-webbhotell som erbjuder flera nivåer av värdplaner, inklusive anpassade planer för företagskunder. De serverar många stora namnmärken inklusive Motorola, Red Bull, ESPN och United Way.

De äger sina egna datacenter och erbjuder 24/7 amerikansk baserad support via telefon, livechatt och e-post. Alla deras hanterade värdplaner har inga överskottsavgifter, uppdaterade hanterade pluginprogram och inga gränser för vilka plugins du använder på din WordPress-webbplats.

3. SiteGround

Siteground

SiteGround är en officiellt rekommenderad WordPress-webbhotell som nyligen har gått in i Enterprise-värdutrymmet. De är specialiserade på att erbjuda helt anpassad infrastruktur designad specifikt för dina behov. Deras tjänst är 100% hanterad, och du får dedikerat supportteam som arbetar tillsammans med dig dygnet runt hela året.

Förra året bytte vi alla våra e-handelswebbplatser inklusive WPForms, MonsterInsights och OptinMonster till SiteGround Enterprise-struktur, och vi kan inte vara lyckligare med beslutet. Deras support är helt toppklassigt tillgängligt via Slack, e-post och direkta personliga telefoner.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig mer om WordPress VIP, dess fördelar och alternativ. Du kanske också vill se vår lista med måste-ha WordPress-plugins för företagswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map