6 motive importante pentru care ar trebui să utilizați WordPress pentru site-ul dvs. web

Una dintre întrebările pe care ni le punem deseori este: De ce ar trebui să folosesc WordPress? Nu este vechiul meu site destul de bun? De ce trebuie să trec la WordPress de pe altă platformă? Dacă puneți aceste întrebări, atunci sunteți la locul potrivit. În acest articol, vom împărtăși 6 motive importante pentru care ar trebui să utilizați WordPress. Vom acoperi, de asemenea, toate diferitele tipuri de site-uri web pe care le puteți crea cu WordPress, precum și vom prezenta site-urile populare care folosesc WordPress.


De ce ar trebui să folosiți WordPress

Notă: În tot acest articol, când spunem WordPress, vorbim despre WordPress.org, cunoscut și sub numele de WordPress auto-găzduit. Vă rugăm să nu confundați acest lucru cu WordPress.com, care este un serviciu de găzduire. Pentru detalii, consultați comparația noastră dintre WordPress.org și WordPress.com.

Una dintre cele mai frecvente concepții greșite despre WordPress este că este doar o platformă de blogging.

Nu este.

În timp ce WordPress a început ca un instrument de blogging, el a evoluat de-a lungul anilor într-un puternic constructor de site-uri și un sistem robust de gestionare a conținutului (CMS).

Partea cea mai bună despre WordPress este că este destul de ușor de utilizat și suficient de flexibil pentru a crea diferite tipuri de site-uri web. Acesta este principalul motiv pentru care WordPress a crescut atât de mult în popularitate. Conform unui sondaj recent, WordPress deține 32,3% din toate site-urile de pe internet.

Datorită funcțiilor robuste, multe dintre cele mai importante mărci utilizează WordPress pentru a-și alimenta site-urile, inclusiv Time Magazine, Facebook, New Yorker, Sony, Disney, Target, New York Times și multe altele.

Să aruncăm o privire la motivul pentru care ar trebui să utilizați WordPress pentru a vă face site-ul.

1. WordPress este gratuit ca în Libertate

WordPress este gratuit și open source

WordPress este un software gratuit. Înseamnă că sunteți liber să o descărcați, să o instalați, să o utilizați și să o modificați pentru a se potrivi cu nevoile dvs. Puteți să-l utilizați pentru a crea orice fel de site web. Pentru a afla mai multe, consultați articolul nostru despre motivul pentru care WordPress este gratuit?.

În timp ce software-ul WordPress în sine este gratuit, aveți nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web pentru a-l instala.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet. Aceasta este ceea ce utilizatorii dvs. introduc în bara de adrese a browserului pentru a vă accesa site-ul (de exemplu, wpbeginner.com).

Gazduirea web este casa site-ului dvs. web în care sunt stocate toate fișierele site-ului dvs. web.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai mari companii de hosting din lume și un furnizor de hosting de WordPress recomandat oficial.

De asemenea, oferă utilizatorilor WPBeginner o reducere de 60% la găzduire și un nume de domeniu gratuit. Practic, puteți începe cu 2,75 USD pe lună.

Aveți nevoie de mai multe recomandări de găzduire? Consultați selecția noastră dintre cei mai buni furnizori de hosting WordPress.

Dacă doriți ca cineva cu experiență să vă configureze site-ul WordPress, atunci membrii personalului nostru talentați sunt bucuroși să vă ajute să începeți. Partea cea mai bună este că oferim un serviciu gratuit de configurare a blogului WordPress.

Puteți face și voi, urmând ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați WordPress.

Dacă aveți probleme cu WordPress, introduceți pur și simplu întrebarea în Google și adăugați wpbeginner la sfârșitul întrebării. Vei găsi probabil răspunsul pe site-ul nostru.

2. WordPress este ușor de personalizat cu teme și pluginuri

Teme WordPress

O mare parte din persoanele care folosesc WordPress nu sunt nici designeri web, nici programatori. De fapt, majoritatea oamenilor încep să folosească WordPress fără cunoștințe prealabile despre proiectarea site-urilor web.

Pentru persoanele cu experiență non-tehnologică, WordPress este soluția perfectă, deoarece există mii de șabloane gratuite de teme (teme) din care puteți alege. Există o temă WordPress perfectă pentru aproape orice fel de site web (indiferent că este un blog, un site de afaceri sau un magazin online).

Temele WordPress sunt ușor de personalizat, deoarece multe dintre ele vin cu propriul panou de opțiuni care vă permite să schimbați culorile, să încărcați logo-ul, să schimbați fundalul, să creați glisoare frumoase și să-l personalizați cu adevărat la nevoile dvs. fără să scrieți coduri deloc..

Puteți adăuga, de asemenea, funcționalități personalizate pe site-ul dvs. WordPress utilizând pluginuri. Pluginurile WordPress sunt ca aplicațiile pentru site-ul dvs. web pe care le puteți utiliza pentru a adăuga funcții avansate, precum analize, formulare de contact, zona de membru și multe altele.

La fel ca temele, există mii de pluginuri gratuite și premium disponibile pentru dvs.. Pentru a afla mai multe, consultați articolul nostru despre ce sunt pluginurile WordPress și cum funcționează.

Plugin-uri WordPress

În afară de adăugarea funcționalității suplimentare, unele plugin-uri WordPress vă pot permite să vă transformați site-ul într-o platformă complet nouă. Aruncați o privire la selecția noastră expertă de pluginuri esențiale WordPress pentru fiecare site web.

3. WordPress este prietenos cu SEO

WordPress este scris folosind codul standard de înaltă conformitate și produce marcaje semantice. În termeni non-geek, acest lucru face ca Google și alte motoare de căutare să iubească WordPress.

Acesta este motivul pentru care site-urile WordPress tind să se plaseze mai mult decât altele în motoarele de căutare.

Prin design, WordPress este foarte prietenos SEO din cutie. De asemenea, puteți utiliza plugin-uri WordPress WordPress pentru a vă optimiza în continuare site-ul. Pentru instrucțiuni pas cu pas complete, consultați ghidul nostru SEO SEO final pentru a optimiza corect site-ul dvs. web.

4. WordPress este ușor de gestionat

WordPress vine cu un sistem de gestionare a actualizărilor încorporate. Acest lucru vă permite să actualizați plugin-urile și temele din tabloul de bord admin.

De asemenea, WordPress vă notifică când există o nouă versiune de WordPress disponibilă, astfel încât să vă puteți actualiza site-ul făcând simplu clic pe un buton.

Pentru a vă proteja datele de orice accident sau hacking, puteți utiliza cu ușurință un plugin de backup WordPress pentru a crea automat copii de rezervă și a le stoca în siguranță pe o locație de la distanță.

De asemenea, vă puteți gestiona site-ul WordPress din mers cu aplicații mobile WordPress.

5. WordPress este sigur și securizat

Securitate WordPress

WordPress este dezvoltat cu securitate în minte și este considerat a fi o platformă foarte sigură și sigură pentru a rula un site web. Totuși, la fel ca lumea reală, internetul poate fi un loc incert.

Există intrusi acolo care vor să pună mâna pe cât mai multe site-uri. Pentru a vă proteja site-ul WordPress, există câteva lucruri simple pe care le puteți face pentru ca acesta să fie și mai sigur. Pentru detalii, consultați Ghidul nostru de securitate WordPress pas cu pas pentru începători.

Folosim Sucuri pe site-urile noastre web pentru a ne proteja împotriva amenințărilor comune, cum ar fi atacurile cu forțe brute și malware.

6. WordPress poate gestiona diferite tipuri de media

Tipuri de media WordPress

WordPress nu se limitează doar la scrierea textului. Vine cu un încărcător media încorporat pentru a gestiona imagini, fișiere audio și video.

WordPress acceptă site-uri web activate oEmbed, ceea ce înseamnă că puteți încorpora videoclipuri YouTube, fotografii Instagram, Tweeturi și audio Soundcloud doar lipind URL-ul în editorul de postare WordPress..

Ce modalități de a utiliza WordPress?

WordPress poate fi utilizat în mai multe moduri diferite, de la site-uri web simple la piețele de comerț electronic și orice alt lucru între ele.

Următoarele sunt doar câteva exemple de diferite tipuri de site-uri web pe care le puteți crea cu WordPress.

 • Porniți un blog
 • Creează-ți un site web de afaceri
 • Porniți un magazin online
 • Construiți un site de membru
 • Vând cursuri online

Vedeți lista noastră completă de 19 tipuri diferite de site-uri web pe care le puteți face folosind WordPress.

Sperăm că acest articol a răspuns la întrebarea dvs. despre motivul pentru care ar trebui să folosiți WordPress. Cel mai bun mod de a experimenta cu adevărat puterea WordPress este folosind-o. Încercați-ne și spuneți-ne ce credeți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map