De ce nu ar trebui să folosești niciodată WordPress pentru a trimite mesaje de e-mail

WordPress vine cu funcția de e-mail încorporată care folosește funcția de mail a PHP pentru a trimite mesaje de e-mail. Există mai multe plugin-uri de newsletter WordPress care vă permit să rulați un newsletter complet funcțional folosind această caracteristică. Recent, unul dintre utilizatorii noștri ne-a întrebat: „dacă este posibil să trimitem buletine de e-mail folosind pluginuri WordPress, atunci de ce vă recomandăm să folosiți un furnizor de servicii de e-mail precum Constant Contact sau Aweber?” În acest articol, vă vom explica de ce nu ar trebui să utilizați niciodată WordPress pentru a trimite e-mailuri la newsletter.


De ce ar trebui să vă luați serios lista de e-mail?

Importanța email marketingului

Lista dvs. de e-mail este unul dintre cele mai fiabile instrumente de comunicare. Vă ajută să readuceți utilizatorii pe site-ul dvs. web. Te ajută să crești vânzările, să promovezi produsele și să creezi încredere în jurul mărcii tale.

Dacă nu o faceți deja, atunci ar trebui să începeți imediat să vă construiți lista de e-mailuri.

Vei observa că aproape fiecare marketer, blogger și expert serios îți vor recomanda să folosești un serviciu de e-mail marketing, cum ar fi Aweber sau Constant Contact, mai degrabă decât să folosești WordPress pentru buletinele de e-mail. Să aruncăm o privire de ce.

Fiabilitate

Adresa de e-mail ar trebui să intre în căsuța de e-mail a utilizatorului

Atunci când trimiteți e-mailuri folosind un plugin de newsletter care se bazează pe funcțiile de e-mail PHP și WordPress, există șanse mari ca e-mailurile să aterizeze în folderul SPAM al utilizatorului..

Furnizorii de e-mail (gmail, yahoo, etc.) au instrumente de spam care ar marca e-mailul dvs. ca spam pentru mai multe motive.

De exemplu, serverul de e-mail care primește e-mailul dvs. va căuta o înregistrare SPF pentru a stabili dacă serverul care trimite e-mail este permis sau nu. Acesta va căuta un comportament suspect, cuvinte și expresii pentru a exclude spamul.

Instrumentele de captură de spam vor verifica, de asemenea, bazele lor de date pentru adresa dvs. IP. La găzduirea WordPress partajată, site-ul dvs. web partajează aceeași adresă IP a serverului cu alte câteva site-uri web.

Orice semn de abuz de către o persoană pe acel server poate declanșa baze de date de captură de spam, ceea ce va face trimiterea e-mailului îndoielnică. Există nenumărați alți factori care sunt verificați prin algoritmi de captură de spam și este foarte dificil să le satisfaceți pe toate.

Pe de altă parte, furnizorii profesioniști de servicii de e-mail lucrează zi și noapte pentru a se asigura că e-mailurile lor sunt livrate în căsuța de e-mail a utilizatorului. Aceștia respectă un set strict de reguli și îl aplică la toate e-mailurile lor de ieșire pentru a se asigura că ajunge la destinație și nu va ajunge în e-mail..

Au ingineri, dezvoltatori și personal de asistență puternic instruiți care lucrează continuu pentru a face acest lucru posibil. Sunt de asemenea aprobați și cunoscuți furnizori de servicii de poștă în vrac, cu majoritatea ISP-urilor și serviciilor de e-mail majore. Când serverul de e-mail al unui utilizator primește e-mail de la un server listat în alb, ei știu că este de încredere și nu este spam.

Această fiabilitate este singurul factor important care ar trebui să fie suficient pentru a vă convinge să utilizați un serviciu de newsletter profesional.

Limite și întârzieri prin e-mail

Majoritatea furnizorilor de găzduire au limite în ceea ce privește numărul de e-mailuri pe care le puteți trimite simultan. Este posibil ca plugin-ul sau scriptul dvs. de newsletter să încerce să pună la dispoziție e-mailuri de ieșire, dar va exista întotdeauna șansa ca ceva să nu funcționeze, iar coada de e-mail de ieșire poate să nu fie procesată. Pentru liste de e-mailuri mari, gazda dvs. web poate considera acest lucru drept un abuz al serviciilor lor.

Pe de altă parte, atunci când utilizați un serviciu profesional de marketing prin e-mail, nu trebuie să vă faceți griji pentru aceste limitări. Au servere răspândite în toată lumea care trimit sute și mii de e-mailuri în fiecare zi. Au planuri flexibile care vă permit să faceți upgrade cu ușurință pe măsură ce lista de e-mailuri crește.

Ușurință în utilizare

Furnizorii de servicii de e-mail precum Constant Contact și Aweber vă permit să creați și să trimiteți e-mailuri cu ușurință abonaților. Acestea au instrumente extrem de ușor de utilizat pentru a vă crea și proiecta e-mailurile.

De asemenea, au integrare API, ceea ce vă permite să vă conectați lista de e-mailuri cu alte plugin-uri utile WordPress, cum ar fi OptinMonster, Gravity Forms, etc..

Un formular de înscriere frumos integrat

Prin rularea propriului buletin informativ, vă lipsește toate aceste instrumente care fac lucrurile mai ușoare. În loc să vă concentrați pe site-ul dvs. web, veți petrece timp luptându-vă să faceți lucruri care pot fi făcute cu ușurință în câteva minute, folosind un serviciu de email marketing adecvat..

Statistici și analiză

Furnizorii de servicii de e-mail profesionale vă oferă statistici și analize integrate despre campaniile dvs. Puteți vedea numărul de e-mailuri introduse în căsuța de e-mail a utilizatorului, câte dintre acestea au fost deschise și numărul de clicuri pe care le-ați primit. Acest lucru vă permite să îmbunătățiți și să vă ajustați campaniile în consecință.

Statistici și rapoarte de analiză în Constant Contact

Când trimiteți propriul buletin de știri, deși un plugin pentru newsletter, nu aveți de unde să știți câte e-mailuri au ajuns la căsuța de e-mail a utilizatorului, au deschis sau au dat clic. Va trebui să petreci mult timp încercând să integrezi Google Analytics în campaniile și paginile de destinație și, totuși, datele pe care le-ai colecta vor fi limitate.

Un alt motiv pentru a utiliza un furnizor de servicii de e-mail este că unii dintre ei vă oferă instrumente de diagnostic și analiză. Puteți utiliza aceste instrumente pentru a vedea cum se desfășoară campaniile dvs. Dacă e-mailurile dvs. sunt marcate ca spam, atunci puteți afla ce anume declanșează instrumentele de verificare spam pentru a vă semnaliza e-mailurile..

Probleme de conformitate

Marketingul prin e-mail este uriaș, la fel și spamul. Pentru a face față spamului, ISP-urile și serviciile de marketing prin e-mail au introdus și implementat noi legislații, cerințe și protocoale. Când utilizați un serviciu de e-mail profesionist pentru a vă trimite newsletter-ul, nu trebuie să vă faceți griji pentru toate aceste lucruri. Acești furnizori de servicii de e-mail lucrează foarte mult pentru a vă asigura că e-mailurile lor ajung la destinație.

Pe de altă parte, dacă trimiteți propriul buletin de știri, este mai puțin probabil să știți dacă se întâmplă ceva nou în lumea protecției prin e-mail..

Eficiența costurilor

Unii utilizatori s-ar putea gândi că, dacă își administrează propriul buletin informativ folosind un plugin, ei economisesc bani. În primul rând, trebuie să puneți valoare la timp. Timpul petrecut în configurarea pluginului pentru newsletter este mult mai valoros decât suma pe care o plătiți pentru un serviciu de e-mail bun.

Calcularea costului serviciului de e-mail

De fapt, puteți utiliza unul dintre cele mai bune servicii de e-mail, Constant Contact gratuit timp de două luni. Această încercare gratuită vă oferă suficient timp pentru a configura și a începe să colectați adrese de e-mail. Până la încheierea procesului, lista de e-mailuri va plăti de la sine.

Concluzie

Având în vedere toate aceste fapte, recomandăm cu tărie utilizatorilor noștri să utilizeze servicii profesionale de e-mail marketing.

Dacă trebuie să utilizați un plugin de newsletter WordPress, atunci utilizați doar MailPoet. Nu uitați, livrabilitatea este încă o problemă și chiar MailPoet înțelege că este motivul pentru care vă permit să utilizați servicii SMTP de la terți precum SendGrid (care costă bani).

Ce serviciu de email marketing folosești? Spuneți-ne lăsând un comentariu mai jos.

De asemenea, nu uitați să ne urmați pe Twitter și Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me