Sucuri Review – Cum Sucuri ne-a ajutat să blocăm 450.000 de atacuri WordPress în 3 luni

Ori de câte ori suntem întrebați despre sfaturi de securitate WordPress, primele 2 recomandări ale noastre sunt să obținem o soluție bună de backup pentru WordPress și să începem să folosim firewall-ul site-ului Sucuri. În acest articol, vom împărtăși recenzia noastră despre firewallul site-ului Sucuri și de ce merită fiecare ban!


Dezvăluirea completă: Nu, nu am primit plată pentru a scrie această recenzie Sucuri. Suntem doar clienți fericiți ai Sucuri. Au un program de trimitere disponibil pentru toți clienții lor, așa că dacă decideți să folosiți Sucuri făcând clic pe linkul nostru de trimitere din acest articol, atunci vom primi un mic comision. Cu toate acestea, recomandăm doar servicii pe care le folosim personal și credem că vor adăuga valoare cititorilor noștri.

WPBeginner Love Sucuri

Un fundal mic

WPBeginner este unul dintre cele mai mari site-uri gratuite de resurse WordPress de pe planetă. Din această cauză, de multe ori trebuie să ne ocupăm de atacurile site-ului web. Aceasta include atacuri de forță brută, atacuri de alimentare, DDoS și o mulțime de spam.

Acesta este motivul pentru care am fost întotdeauna extrem de precauți. Avem o soluție de backup WordPress în timp real.

În plus, avem protejat de parolă directorul nostru wp-admin, dezactivat execuția PHP, a schimbat prefixul implicit al bazei de date WordPress și practic a urmat toate celelalte trucuri de „întărire” de securitate..

În timp ce puteți urma toate cele mai bune practici de „prevenire” la nivel de software „WordPress”, realitatea este că securitatea trebuie abordată la nivelul serverului de găzduire și, mai important, la nivelul DNS..

În timpul atacurilor, site-ul nostru web ar încetini semnificativ din cauza încărcării ridicate a serverului. Uneori, chiar ar provoca repornirea serverului cauzând timp de oprire.

Atunci am început să căutăm o soluție de firewall la nivel DNS.

Avem deja instalat pluginul Sucuri WordPress pe site, așa că am decis să încercăm firewall-ul aplicației lor web (WAF).

Unii dintre voi sunt probabil confuzați de tech-lingo și vă întrebați ce face Sucuri și ce este un WAF?

Prezentare generală a Sucuri

Sucuri este o companie de securitate a site-urilor web specializată în securitatea WordPress. Îți protejează site-ul tău de hackeri, malware, DDoS și liste negre.

Când activați Sucuri, tot traficul site-ului dvs. trece prin firewall-ul cloudproxy înainte de a veni pe serverul dvs. de găzduire. Acest lucru le permite să blocheze toate atacurile și să vă trimită doar vizitatori legitimi.

Vezi ilustrația de mai jos:

Firewall pentru aplicații web Sucuri

Cel mai mare beneficiu al Sucuri este că vă asigură securizarea site-ului. În plus, firewallul face site-ul dvs. mai rapid și economisiți bani în factura de găzduire, deoarece încărcarea serverului scade semnificativ.

Imediat ce am activat firewall-ul Sucuri, am început să vedem diferența de performanță. Prezentarea atacului din tabloul de bord Sucuri era doar deschiderea ochilor.

Rezultatele firewall-ului Sucuri de la WPBeginner

În primele trei luni, Sucuri ne-a ajutat să blocăm peste 450.000 de atacuri WordPress.

Diagrama blocului de atac Sucuri

O defalcare a unora dintre cererile obișnuite blocate:

 • Exploatare blocată prin corecție virtuală (115.946 încercări blocate)
 • Adresa IP listată neagră (72.495 încercări blocate)
 • Acces necorespunzător la bot (45.299 încercări blocate)
 • Locația din spate refuzată (29.690 de încercări blocate)
 • Încercare DDOS blocat (29.676 încercări blocate)
 • Acces fals bot (24.571 încercări blocate)
 • Încercare de evaziune refuzată (21.887 încercări blocate)
 • Cerere de spam blocată (14.313 încercări blocate)
 • Instrumentul de scanare blocat (13.842 încercări blocate)

Acum, majoritatea dintre voi credeți probabil că WPBeginner este un site uriaș, de aceea suntem o țintă mai mare.

Nu este în întregime adevărat. Adesea, site-urile mai mici reprezintă o țintă mai ușoară pentru hackeri, deoarece nu iau măsuri de securitate. În acest moment, probabil că site-ul dvs. web primește atacuri și nu știți despre el.

Din păcate, când majoritatea oamenilor află că este cam târziu, pentru că au fost hacked. Acesta este motivul pentru care articole precum cum să găsești un backdoor pe un site WordPress hackat și cum să remediezi eroarea „Acest site conține programe dăunătoare” sunt printre cele mai populare pe WPBeginner.

Dacă executați un site web de afaceri, Sucuri este o soluție TREBUIE SĂ HAVE, deoarece oferă securitate WordPress completă la sfârșit.

5 motive pentru care iubim Sucuri

Suntem absolut îndrăgostiți de Sucuri. În afară de utilizarea lui pe WPBeginner, îl folosim și pe alte site-uri, precum List25 și SyedBalkhi.com.

Mai jos sunt cele 5 motive pentru care iubim Sucuri.

1. Blochează toate atacurile

Firewall-ul Sucuri blochează toate atacurile înainte de a atinge chiar și serverul nostru. Întrucât sunt una dintre cele mai importante companii de securitate, Sucuri cercetează și raportează proactiv probleme de securitate echipei de bază a WordPress, precum și plug-urilor terțe părți..

Echipa lor colaborează îndeaproape cu dezvoltatorii respectivi în rezolvarea problemelor de securitate. Odată rezolvat, Sucuri plasează acele vulnerabilități la nivelul firewall-ului în cazul în care nu aveți nicio șansă să vă actualizați plugin-ul suficient de rapid..

De exemplu, vulnerabilitatea recentă a Temelor Elegante care a fost dezvăluită a fost deja plasată pe serverele Sucuri înainte de a actualiza pluginurile și temele. În sensul că site-ul dvs. este întotdeauna sigur.

2. Monitorizarea integrității site-ului

Avem pachetul AntiVirus Sucuri 2-in-1 Website care este livrat cu scanerul Sucuri. Monitorizează site-ul nostru web la fiecare 3 ore pentru a se asigura că este curat de malware, JavaScript rău intenționat, iframuri rău intenționate, redirecții suspecte, injecții de link-uri spammy, etc..

Scanerul se asigură, de asemenea, că site-ul nostru nu este listat în negru de niciunul dintre serviciile populare precum Google, Norton, AVG, Phishtank, Opera și alții.

Acest lucru vă ajută să vă mențineți reputația intactă și vă împiedică utilizatorii să vadă avertismente ca acestea:

Acest site conține o eroare de programe dăunătoare în Google Chrome

3. Jurnalul de audit al site-ului

Pluginul WordPress al Sucuri urmărește orice lucru care se întâmplă pe site-ul dvs..

Aceasta include modificări de fișiere, postări noi, utilizatori noi, ultimele autentificări, încercări de autentificare eșuate și multe altele.

Jurnalul de audit Sucuri

4. Scanare laterală a serverului

Când aveți de-a face cu hackeri inteligenți, trebuie să vă dați socoteala pentru tot. Unii hackeri nu le pasă să-ți infecteze utilizatorii cu malware. Poate vor doar să adauge reclame banner în vechea dvs. postare sau să vă înlocuiască linkurile de afiliere.

Acest tip de hacks sunt foarte greu de prins deoarece nu sunt la fel de evidente și nu veți primi lista neagră pentru acestea.

În acest caz, scanarea laterală a serverului este utilă. Scanerul lateral al serverului Sucuri parcurge fiecare fișier (chiar și fișiere non-WordPress) pentru a vă asigura că nu există nimic suspect în serverul dvs..

De asemenea, audită evenimente precum modificări de fișiere și astfel încât să vă țină la curent.

5. Serviciul de curățare a programelor malware

Chiar dacă toate motivele de mai sus justifică bine costurile, acestea oferă și servicii de curățare a programelor malware, fără limite de pagină, împreună cu eliminarea listei negre. Încă nu a trebuit să folosim această parte a serviciului, dar vă puteți imagina ca experții în securitate vă curăță site-ul.

În medie, experții în securitate percep 250 USD / oră pentru consultanță.

Deoarece acest lucru poate fi destul de scump, Sucuri are un stimulent suplimentar pentru a vă asigura că site-ul dvs. web nu va fi niciodată piratat.

Gândurile noastre finale – Sucuri Review

Zi de zi, auzim povești despre site-urile web ale oamenilor care sunt hacked. Putem spune cu sinceritate că Sucuri este cel mai bun și mai rentabil serviciu de securitate din industria WordPress.

Pentru 199 $ / an, este cea mai bună asigurare pe care o puteți cumpăra pentru afacerea dvs. online.

Dacă site-urile guvernamentale pot fi hackate, atunci la fel poate și al tău – indiferent ce faci. Cu toate acestea, este mult mai bine să aflați că site-ul dvs. web este hackat de la un serviciu de monitorizare, în loc să aflați de la utilizatorii dvs. sau mai bine de la Google atunci când aceștia listează site-ul dvs..

Mai important, merită, cu siguranță, liniștea sufletească știind că, dacă s-ar întâmpla ceva, avem o echipă de experți în securitate care ne vor ajuta să curățăm totul corect.

Sucuri este o companie lider de securitate și au fost menționate în publicații majore precum CNN, USAToday, TechCrunch, TheNextWeb și alte tone. Ne-am întâlnit personal cu co-fondatorul și CEO-ul lor, Tony Perez, și putem spune sincer că sunt o companie de încredere și că suntem în mâinile bune.

De fiecare dată când am interacționat cu echipa de suport a lui Sucuri, acestea au fost rapide, politicoase și de ajutor.

Dacă ar fi să evaluăm serviciul și asistența Sucuri, le-am acorda 5 din 5.

Sperăm că ați găsit utilă recenzia noastră Sucuri. Dacă vă gândiți să vă îmbunătățiți securitatea WordPress, consultați cu siguranță Sucuri și încercați-le.

Dezvăluirea completă: Nu, nu am primit plată pentru a scrie această recenzie Sucuri. Suntem clienți fericiți ai Sucuri. Au un program de trimitere disponibil pentru toți clienții lor, așa că dacă decideți să folosiți Sucuri făcând clic pe linkul nostru de trimitere din acest articol, atunci vom primi un mic comision. Cu toate acestea, recomandăm doar servicii pe care le folosim personal și credem că vor adăuga valoare cititorilor noștri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map