Yoast SEO vs All in One SEO Pack – Care este cel mai bun plugin SEO SEO?

Căutați cel mai bun plugin WordPress WordPress? Dacă sunteți așa, probabil că ați redus alegerea la cele mai populare două plugin-uri WordPress WordPress: Yoast SEO și All in One SEO Pack. La WPBeginner, am fost deseori întrebați care este mai bine? În acest articol, vom compara Yoast SEO cu All in One SEO Pack pentru a afla care este cel mai bun plugin SEO WordPress.


Yoast SEO vs All in One SEO - Care este cel mai bun plugin WordPress SEO

Despre concurenții noștri

Atât pachetul SEO All in One, cât și plugin-urile SEO Yoast au un user devotat și sunt printre cele mai populare și mai utilizate pluginuri WordPress din toate timpurile.

Pachetul All in One SEO a fost creat în 2007 de Michael Torbert și Steve Mortiboy. De atunci a câștigat o masivă bază de utilizatori și a devenit unul dintre cele mai descărcate plugin-uri WordPress din toate timpurile.

Yoast SEO, a început ca WordPress SEO de către Yoast în 2010. A fost creat de Joost de Valk. Cu îmbunătățiri persistente și continue ale pluginului, acesta a devenit în scurt timp rivalul major al All in One SEO. .

Ambele sunt plugin-uri excelente și oferă toate caracteristicile trebuie să ai de ce ai nevoie pentru a obține beneficii SEO maxime pe site-ul tău WordPress.

Acestea fiind spuse, să comparăm Yoast SEO și All in One SEO pentru a afla care dintre ele este cel mai bun plugin SEO WordPress.

Instalare și configurare

Este nevoie de multă pregătire și practică pentru a înțelege și a implementa cu succes conceptele de SEO pe site-uri web. Un plugin WordPress SEO ar trebui să faciliteze începătorilor configurarea celor mai bune practici SEO fără abilități speciale.

Să vedem cum se acumulează aceste două pluginuri când vine vorba de instalarea și configurarea setărilor SEO de bază pe site-urile WordPress.

Yoast SEO

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul SEO Yoast. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, utilizatorii pot accesa SEO »Tablou de bord pagina și lansați asistentul de configurare sub fila General.

Lansarea expertului de configurare SEO Yoast

Acest lucru va crea un asistent pas cu pas care vă va parcurge procesul de configurare. Acest lucru permite începătorilor să înceapă rapid fără să se simtă copleșiți de jargonul și opțiunile complexe.

vrăjitor de onfigurare în Yoast SEO

Yoast SEO este un plugin puternic și are o mulțime de opțiuni pe care trebuie să le parcurgi una câte una. V-am făcut acest lucru ușor pentru dvs., aruncați o privire la ghidul nostru despre cum să instalați și configurați pluginul SEO Yoast în WordPress.

Secțiunea de setări a Yoast SEO este împărțită perfect în pagini unde fiecare pagină are file diferite pentru setările respective.

Acest lucru face ușor pentru utilizatori să localizeze o opțiune în setări.

Setări în Yoast SEO

Ajutor pe ecran este disponibil pe toate paginile din setările SEO Yoast. Doar faceți clic pe butonul violet de ajutor din partea de sus și se va extinde pentru a afișa videoclipuri sau text despre opțiunile din pagină.

Ajutor pe ecranul Yoast SEO

Setările organizate perfect, asistența de configurare pentru începători și opțiunile de ajutor pe ecran fac mai ușor pentru începători să configureze Yoast SEO pe site-ul lor WordPress.

All in On SEO Pack

În primul rând, trebuie să instalați și să activați pluginul All in One SEO Pack. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, veți găsi elementul meniu SEO All in One chiar sub Tabloul de bord. Dacă faceți clic pe aceasta, vă veți duce la pagina de setări a pluginului.

All in One SEO Pack, are toate setările pe o singură pagină. Acest lucru face să pară un pic copleșitor, dar unii utilizatori pot găsi această abordare mai ușoară și mai rapidă decât setările cu mai multe pagini ale Yoast SEO.

Pagina de setări este împărțită în diferite secțiuni. Fiecare secțiune tratează setările unei anumite zone sau caracteristici, de exemplu: setările paginii de pornire, setările titlului, setările afișajului etc..

Există o pictogramă de ajutor lângă fiecare opțiune. Făcând clic pe pictogramă apare o scurtă descriere și uneori o legătură către documentație suplimentară. Acest lucru face ușor pentru începători să înțeleagă ce fac.

Iată ghidul utilizatorului nostru pentru Pachetul SEO în All, One, care vă va ajuta să configurați corect pluginul.

După ce ați trecut cu atenție prin setări generale, sunteți gata să folosiți totul în SEO pe site-ul dvs. WordPress.

Concluzie:

Atât SEO, cât și SEO în All One One au o mulțime de opțiuni. Acest lucru face ca configurația să pară un pic intimidantă. Ambele pluginuri încearcă tot posibilul să simplifice lucrurile și să le ușureze utilizatorilor să-și configureze setările SEO. Credem că Yoast SEO face o treabă ceva mai bună decât All in One SEO cu setările lor cu mai multe pagini și cu file.

Câştigător: Yoast SEO

Sarcini SEO de zi cu zi

SEO este un proces continuu și fiecare nouă postare sau pagină pe care o adăugați pe site-ul dvs. are propriul punctaj SEO. Acest lucru înseamnă că veți utiliza pluginul SEO pentru a vă optimiza conținutul pentru motoarele de căutare pe măsură ce îl adăugați. Vedeți ghidul nostru despre cum să vă optimizați postările pe blogul dvs. WordPress pentru SEO.

Să vedem cum se acumulează concurenții noștri atunci când vine vorba de a efectua activități SEO de zi cu zi pe site-ul dvs. WordPress.

Yoast SEO

Yoast SEO vine cu un puternic instrument de analiză a conținutului care vă ajută să optimizați fiecare postare sau pagină de pe site-ul dvs. web.

Chiar sub editorul de post, veți găsi Yoast SEO metabox cu o previzualizare a fragmentului, câmpul de cuvinte cheie focus și analiza conținutului.

Cutie metaast SEO pentru WordPress

Previzualizarea fragmentului arată cum va arăta titlul și descrierea site-ului dvs. în motoarele de căutare. Yoast SEO folosește automat titlul postării dvs. ca titlu și extras ca descriere, dar vă recomandăm să îl modificați făcând clic pe butonul editați fragmentul de editare.

Introducerea cuvântului cheie focus în Yoast SEO va permite pluginului să vă analizeze conținutul pentru acel anumit cuvânt cheie.

Analiza este prezentată în zona de analiză a conținutului, unde Yoast SEO va face sugestii cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți scorul SEO postări.

Caseta meta Yoast SEO are încă două secțiuni. Puteți face clic pe pictograma roată pentru a trece la vizualizarea avansată.

Setări avansate de post în Yoast SEO

Opțiunea avansată este ceva pe care majoritatea începătorilor nu ar trebui să-l folosească niciodată decât dacă știți ce faceți. Vă permite să opriți motoarele de căutare să urmărească sau să indexeze postarea / pagina.

În al doilea rând, este pictograma socială care afișează setările sociale pentru postarea ta.

Setări sociale Yoast SEO pentru postări

Aici puteți seta o imagine de articol pentru Facebook și Twitter. Puteți părăsi descrierea și banca de titluri, deoarece Yoast SEO vă va folosi principalul titlu și descrierea în etichetele meta grafice deschise.

Toate într-un pachet SEO

Totul în One SEO vine cu un metabox similar pentru a edita setările SEO pe post post-post. Pur și simplu editați o postare și sub editorul de posturi veți găsi caseta meta All in One SEO.

Toate în One SEO metabox pentru postări și pagini unice

Spre deosebire de Yoast SEO, această meta box este foarte simplă. Puteți edita titlul și descrierea, dar nu există o analiză a conținutului sau un punctaj SEO.

SEO All in One oferă instrumente avansate pentru fiecare postare care vă permite să controlați indexarea și urmărirea prin motoarele de căutare. Are chiar și o opțiune care dezactivează All in One SEO pentru acea anumită postare sau pagină.

Pentru caracteristici sociale, va trebui să activați suplimentul Meta Meta vizitând All in One SEO »Manager funcții pagină.

Adăugarea de caracteristici sociale la All in One SEO

Activarea acestui addon va adăuga o filă Setări sociale în caseta meta All SEO One sub editorul de post. Acest addon vă permite să setați imagini și descrieri personalizate pentru a fi utilizate de Facebook și Twitter.

Setări sociale în SEO All in One pentru a adăuga date meta grafice deschise

Concluzie

Ambele pluginuri facilitează modificarea setărilor SEO pe post post-post. Pachetul SEO All in One are o abordare slabă și curată, permițând utilizatorilor să adauge câmpuri suplimentare dacă doresc.

Pe de altă parte, Yoast merge cu deciziile asupra abordării opțiunilor și adaugă funcțiile pe care le consideră esențiale pentru toate site-urile.

Cu toate acestea, considerăm că analiza conținutului, concentrarea cuvântului cheie și punctarea SEO oferă avantajului mare Yoast SEO.

Câştigător: Yoast SEO

Instrumente și caracteristici suplimentare

Pe pagina SEO este un proces cuprinzător, motiv pentru care ambele plugin-uri vin cu instrumente și funcții suplimentare, în afară de doar etichete meta.

Aceste caracteristici sunt pentru a elimina nevoia de a instala mai multe alte plugin-uri SEO și pentru a vă oferi o adevărată soluție integrală.

Yoast SEO

Yoast SEO vine cu un set complet de caracteristici care acoperă cele mai multe aspecte ale optimizării la fața locului. Unele dintre aceste instrumente sunt:

 • Sitemaps XML
 • Navigație de paine
 • Deschideți etichetele meta grafice
 • Importarea datelor din instrumentele Google Webmaster
 • Editorul robot integrat.txt și .htaccess
 • Import / Export date SEO

Toate într-un pachet SEO

Totul în One SEO este dotat cu tone de funcții, dar unele dintre ele nu sunt activate în mod implicit. Va trebui să vizitați All in One SEO »Manager funcții pentru a le activa.

 • Sitemap XML
 • robots.txt
 • Editor de fișiere
 • Bad Bot Blocker
 • Deschideți etichetele meta grafice
 • Import și export de date SEO
 • Manager de performanță

Concluzie

Ambele pluginuri oferă aproape același set de instrumente și funcții. Totul în One SEO nu are navigare și import de date din funcțiile Google Search Console. Cu toate acestea, faptul că nu are aceste două caracteristici nu ar avea niciun impact drastic asupra SEO-ului site-ului dvs..

De asemenea, ne place cum SEO All in One vă permite să activați funcționalitatea doar atunci când este nevoie.

Câştigător: Cravată

Asistență și suplimente

Chiar dacă ambele pluginuri sunt destul de ușor de utilizat și vin cu o documentație gratuită extinsă, opțiunile dvs. de asistență gratuită sunt foarte limitate.

Să vedem cum ambele pluginuri gestionează asistența profesională și suplimentele.

Yoast SEO

Pluginul de bază gratuit Yoast SEO nu oferă asistență și îl folosești pe propriul risc. Deși puteți pune întrebări pe forumurile de asistență WordPress.org și să găsiți ajutor de la alți utilizatori, nu vi se oferă un răspuns oficial din partea echipei Yoast.

Pentru asistență profesională, va trebui să cumpărați Yoast SEO premium. Prețul pentru o licență de un singur site este de 69 USD și crește pe măsură ce adăugați mai multe site-uri.

Licența premium vine, de asemenea, cu câteva funcții suplimentare, cum ar fi cuvinte cheie cu focus multiple și un manager de redirecționare.

Yoast SEO oferă, de asemenea, unele plugin-uri plătite de addon disponibile pentru site-uri de nișă cu nevoi specifice SEO. Aceste plugin-uri suplimentare sunt:

 • Video SEO
 • SEO local
 • Știri SEO

Toate într-un pachet SEO

Versiunea gratuită de All in One SEO nu oferă suport. Versiunea Pro SEO All in One Pack vine cu un an de asistență profesională.

Licența pentru versiunea pro costă 97 USD pe an pentru un site. Utilizatorii WPBeginner pot primi 20 $ de reducere folosind cuponul nostru All in One SEO Pro.

Versiunea pro All of One SEO este de obicei o versiune majoră înaintea pluginului gratuit. De asemenea, este dotat cu funcții suplimentare, precum suport pentru produsele WooCommerce, opțiuni de categorie SEO, sitemap XML video, etc.

Concluzie

Licența SEO Yoast este mai ieftină dacă ai nevoie de un singur site. Cu toate acestea, prețurile cresc pe măsură ce adăugați mai multe site-uri. Pe de altă parte, o singură licență SEO All in One poate fi utilizată pe site-uri nelimitate.

Câştigător: Toate într-un pachet SEO

Verdictul nostru

Toate în One SEO și Yoast SEO sunt ambele plugin-uri, astfel încât orice comparație între cele două pluginuri trebuie să fie foarte strânsă.

Personal folosim Yoast SEO pe toate site-urile noastre web și considerăm că este cel mai bun plugin WordPress SEO. Are mai multe caracteristici de oferit, cum ar fi importul de date de la instrumente webmaster, navigare breadcrumb, secțiunea dvs. de informații, funcții sociale etc..

Dar cea mai bună caracteristică este analiza conținutului, care credem că îi ajută pe mulți începători să înțeleagă cum ar trebui să scrie titluri, descrieri și să utilizeze cuvinte cheie în conținutul lor.

Sperăm că această comparație între Yoast SEO și All in One SEO Pack a ajutat la găsirea celui mai bun plugin WordPress SEO pentru site-ul dvs. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune 9 plugin-uri și instrumente SEO WordPress pe care ar trebui să le utilizați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me