22 Tema WordPress Perubatan dan Kesihatan Terbaik

Adakah anda mencari tema WordPress perubatan dan kesihatan untuk laman web anda? Laman web perkhidmatan perubatan dan kesihatan berbeza dengan laman web perniagaan lain, dan anda mahu reka bentuk anda menonjol. Dalam artikel ini, kami telah memilih tema WordPress perubatan dan kesihatan terbaik yang boleh anda cuba.


Tema WordPress perubatan terbaik

Membuat Laman Web Perubatan dan Kesihatan dengan WordPress

WordPress adalah pembangun laman web yang paling popular di dunia, dan digunakan oleh ribuan profesional perubatan, doktor, perunding, dan penyedia penjagaan kesihatan di seluruh dunia.

Terdapat dua jenis WordPress yang boleh membingungkan pemula. Pertama, anda mempunyai WordPress.com yang merupakan penyelesaian yang dihoskan untuk blogger, dan kemudian anda mempunyai WordPress.org yang juga dikenali sebagai WordPress yang dihoskan sendiri. Lihat perbandingan kami antara WordPress.com vs WordPress.org untuk maklumat lebih lanjut.

Kami mengesyorkan menggunakan WordPress.org kerana ia memberi anda akses ke semua ciri WordPress di luar kotak.

Anda memerlukan nama domain dan akaun hosting web untuk memulakan laman web WordPress.org yang dihoskan sendiri.

Kami mengesyorkan menggunakan Bluehost. Mereka adalah penyedia hosting WordPress yang disyorkan secara rasmi dan salah satu syarikat hosting terbesar di dunia.

Setelah membeli hosting, ikuti panduan kami mengenai cara membuat laman web untuk arahan langkah demi langkah.

Oleh itu, mari kita lihat beberapa tema WordPress perubatan dan kesihatan terbaik yang boleh anda gunakan di laman web baru anda.

1. Medi

Medi

Medi adalah tema WordPress premium untuk perubatan, penjagaan kesihatan, klinik, dan doktor. Ia dilengkapi dengan tiga jenis kandungan untuk menambahkan kakitangan, perkhidmatan, dan slider dengan mudah. Ini juga termasuk widget khusus untuk menambahkan penemuan kandungan dan fitur media sosial.

Untuk penyesuaian yang lebih mudah, anda boleh menggunakan pembangun beranda seret dan lepas dengan pelbagai susun atur untuk dipilih. Ia mesra pemula dan menyokong semua plugin WordPress pembangun halaman yang popular.

2. Ultra

Ultra

Ultra adalah tema mega WordPress yang direka untuk membuat laman web apa pun. Ia dilengkapi dengan pembangun seret dan lepas yang membolehkan anda membuat susun atur halaman anda sendiri.

Ini merangkumi 10 laman web siap pakai yang boleh anda pasang dengan 1 klik dan kemudian tambahkan kandungan anda sendiri. Terdapat gabungan pelbagai susun atur dan gaya yang berbeza dengan beberapa widget tersuai. Ia juga dapat digunakan untuk membuat kedai dalam talian menggunakan WooCommerce.

3. Buat

Buat

Buat adalah tema WordPress yang bergaya dan profesional yang sesuai untuk semua jenis laman web yang berkaitan dengan perubatan dan penjagaan kesihatan. Homepage-nya mempunyai susun atur yang sangat menarik dengan slaid cantik di bahagian atas diikuti dengan kandungan lain.

Ia mempunyai beberapa gaya header yang indah, navigasi menu mega terbina dalam, borang hubungan, fon ikon, dan banyak lagi. Anda juga akan mendapat pemalam slaid percuma, latar belakang video, dan pemasang demo 1 klik cepat untuk penyediaan yang lebih mudah.

4. Terapung

Terapung

Sekiranya anda mencari reka bentuk moden dan serba boleh, lihat Float. Ini adalah tema WordPress pelbagai guna yang boleh digunakan dengan mudah untuk membuat laman web perubatan atau penjagaan kesihatan.

Ia dilengkapi dengan beberapa pilihan reka bentuk dan juga mempunyai pembangun halaman yang kuat untuk membuat susun atur anda sendiri jika diperlukan. Ia mempunyai perkongsian media sosial terbina dalam, sokongan eCommerce, panel pilihan tema tersuai, dan pemasang 1 klik.

5. Indigo

Indigo

Indigo adalah tema WordPress pelbagai guna yang direka dengan indah. Ia menggunakan modul drag and drop yang membolehkan anda membuat kombinasi susun atur yang berbeza tanpa melanggar laman web anda atau menulis kod apa pun.

Ia boleh disesuaikan dengan mudah untuk mana-mana laman web perniagaan termasuk perubatan, doktor, doktor gigi dan banyak lagi. Ia dilengkapi dengan borang hubungan, sokongan WooCommerce, peta Google, fon ikon, dan perkongsian media sosial.

6. Perubatan

Perubatan

Perubatan adalah tema WordPress yang direka khas untuk perubatan, pejabat doktor, doktor gigi, ahli terapi, dan penyedia penjagaan kesihatan yang lain. Ia mempunyai reka bentuk moden dan profesional dan dilengkapi dengan pelbagai pilihan susun atur untuk penyesuaian yang lebih mudah.

Ia dihantar dengan pembina halaman dan pemalam slaid yang membantu anda membuat halaman arahan anda sendiri jika diperlukan. Ini termasuk widget khusus, Font Google, sokongan WooCommerce, dan dapat digunakan untuk membuat laman web berbilang bahasa dengan WPML.

7. Ubat

Ubat

Medicus adalah satu lagi tema WordPress yang sangat baik yang dibuat khusus untuk perkhidmatan perubatan dan penjagaan kesihatan. Ia dilengkapi dengan susun atur beranda widget di mana anda boleh menyeret dan melepaskan widget untuk membina laman utama anda.

Ia mempunyai panel pilihan tema yang lebih sederhana dan sokongan untuk penyesuai visual di mana anda boleh menukar warna tema dan tetapan lain. Ia juga merangkumi pemasang demo 1 klik, sokongan WooCommerce penuh, terjemahan dan sokongan pelbagai bahasa.

8. Kecergasan Meridian

Kecergasan Meridian

Meridian fitness adalah tema WordPress bergaya yang sesuai untuk laman web kesihatan dan kecergasan. Ia dilengkapi dengan jenis kandungan untuk menambah pelatih peribadi dan kelas dengan jadual kelas yang dirancang dengan indah.

Untuk penyediaan lebih cepat, ia merangkumi pemasang demo 1 klik dan semua pilihan tema dapat disesuaikan dengan mudah menggunakan penyesuai langsung.

9. Klinik Pergigian

Klinik gigi

Seperti namanya, Klinik Pergigian adalah tema WordPress untuk doktor gigi, klinik, dan penyedia perkhidmatan perubatan lain. Ia dilengkapi dengan pilihan penyesuaian yang kuat, plugin slaid percuma, kesan latar paralaks, sokongan latar video dan banyak lagi.

Ia mempunyai pilihan warna tanpa had, widget khusus, bar sisi, dan sokongan borang hubungan. Ia mesra pemula dan dilengkapi dengan tetapan tema yang mudah digunakan.

10. Modena

Modena

Modena adalah tema WordPress yang dirancang dengan indah untuk spa, kesihatan dan kecergasan, dan penyedia perkhidmatan perubatan. Ia menampilkan susun atur laman web widget dengan tayangan slaid lebar penuh di bahagian atas.

Ia mempunyai pilihan tema yang lebih mudah untuk memilih warna, bar sisi, perkongsian sosial dan banyak lagi. Anda boleh menambahkan perkhidmatan, testimoni, dan menggunakan widget dengan mudah untuk memaparkannya di mana sahaja di laman web anda. Ia mempunyai sokongan WooCommerce sepenuhnya dan dapat digunakan untuk membina laman web berbilang bahasa.

11. Berhormat

Berhati-hati

Beaute adalah tema WordPress untuk spa, kesihatan dan kesihatan, dan laman web kecergasan. Ia mempunyai susun atur halaman utama yang bergaya dengan slaid lebar penuh yang boleh disesuaikan di bahagian atas.

Ia dilengkapi dengan jenis kandungan yang mudah digunakan untuk menambah perkhidmatan, profil kakitangan, dan galeri foto. Ia tersedia dalam pelbagai skema warna dan membolehkan anda memilih warna untuk setiap halaman. Semua pilihan tema boleh disediakan dengan mudah dengan penyesuai langsung.

12. iMedikal

iPerubatan

iMedical adalah tema WordPress yang direka khas untuk laman web berkaitan perubatan dan kesihatan. Ia merangkumi jenis kandungan untuk menambah doktor, jabatan, perkhidmatan dan banyak lagi dengan mudah.

Ia mempunyai reka bentuk laman utama moden dengan slaid kandungan unggulan dan menu navigasi di bahagian atas. Ini menyokong coretan kaya schema.org dan widget khusus untuk menambahkan penemuan kandungan dan perkongsian media sosial.

13. Kehadiran

Kehadiran

Presence adalah tema WordPress pelbagai guna yang direka untuk mana-mana laman web perniagaan termasuk perkhidmatan perubatan dan kesihatan. Ia mempunyai 10 templat laman web pra-binaan yang boleh dipasang dengan pemasang demo 1 klik.

Ini tersedia dalam 6 skema warna, pelbagai gaya slaid, templat halaman, dan widget khusus. Ia menyokong semua plugin WordPress yang penting dan dilengkapi dengan sokongan penuh untuk WooCommerce.

14. Pengubatan

Mengubati

Medicaring adalah tema WordPress yang dibuat khusus untuk profesional perubatan dan penyedia perkhidmatan penjagaan kesihatan. Ia merangkumi reka bentuk pra-binaan untuk pelbagai profesion perubatan termasuk pakar bedah, yoga, pergigian, dan banyak lagi.

Ia dilengkapi dengan pelbagai pilihan susun atur yang boleh anda gabungkan dan padankan. Ini juga termasuk pembina halaman dan pemalam slaid yang boleh anda gunakan untuk membuat susun atur halaman tersuai.

15. Blok Atom

Blok Atom

Atomic Blocks adalah tema WordPress yang hebat dengan pilihan susun atur yang lebih sederhana dan moden. Ia terdiri dari blok, yang dapat anda seret dan lepas ketika menulis catatan dan halaman.

Ia mempunyai reka bentuk minimalis dan dapat disesuaikan dengan mudah untuk laman web yang berkaitan dengan perubatan atau penjagaan kesihatan. Ini hanya merangkumi pilihan yang sebenarnya akan anda gunakan yang menjadikannya sangat senang digunakan.

16. Bulatan Perubatan

Bulatan Perubatan

Medical Circle adalah tema WordPress percuma untuk perubatan, doktor, doktor gigi, dan profesional penjagaan kesihatan yang lain. Ia dilengkapi dengan pemasang demo 1 klik yang membolehkan anda mengimport kandungan demo. Anda kemudian boleh terus dan menggantinya dengan kandungan anda sendiri.

Ia dilengkapi dengan tetapan tema yang lebih mudah dan menggunakan penyesuai tema langsung untuk semua pilihan. Ia merangkumi beberapa templat halaman termasuk templat halaman blog yang terpisah.

17. Kesihatan Maxi

Kesihatan Maxi

Maxi Health adalah tema WordPress perubatan dan kesihatan yang lain dengan reka bentuk moden dan profesional. Ini termasuk pengimport kandungan demo yang membantu anda menyiapkan laman web anda seperti demo.

Semua pilihan tema tersedia di bawah penyesuai langsung yang membolehkan anda melihat pratonton laman web anda semasa anda mengeditnya. Ini menawarkan banyak pilihan penyesuaian dengan warna, bar sisi, gaya halaman, dan pembangun halaman visual tanpa had.

18. Kedai Makanan Tambahan

Kedai Makanan Tambahan

Seperti namanya, tema ini adalah pilihan sedia eCommerce percuma untuk kedai perubatan, farmasi, dan perniagaan serupa. Ia berfungsi dengan semua plugin WooCommerce teratas dan juga boleh digunakan di kedai eCommerce pelbagai bahasa.

Halaman utama tema mempunyai gelangsar besar di bahagian atas, diikuti oleh bidang kandungan seperti siaran, produk, dan banyak lagi. Ia merangkumi dua menu navigasi di atas termasuk satu untuk memaparkan ikon media sosial.

19. Terkini

Terkini

Sekiranya anda mencari tema WordPress untuk kedai perubatan dan kesihatan, maka lihat Terkini. Ini adalah tema WordPress yang direka dengan indah dengan sokongan WooCommerce penuh.

Ini adalah tema WordPress minimalis yang membolehkannya digunakan dengan mudah untuk semua jenis perniagaan. Ini hanya merangkumi pilihan yang akan anda gunakan dan dilengkapi dengan papan pemuka permulaan untuk memandu anda melalui penyediaan tema.

20. Profident

Prof

Profident adalah tema WordPress yang indah untuk doktor gigi, klinik, dan perkhidmatan perubatan. Ini tersedia dalam 15 bahasa dan dilengkapi dengan panel pentadbir khusus yang membantu anda menambah waktu buka, memuat naik logo tersuai, menambah nombor telefon, borang tempahan janji temu, dan banyak lagi.

Ini membolehkan anda membuat laman web tanpa berjuang dengan pilihan tema dan berkompromi pada ciri dan fleksibiliti.

21. loteng

Loteng

Loft adalah tema WordPress pelbagai guna dengan tipografi yang indah dan reka bentuk elegan yang akan membantu laman web perubatan dan penjagaan kesihatan anda menonjol. Ini termasuk beberapa widget khusus untuk memaparkan iklan, profil sosial, testimoni, dan banyak lagi.

Anda boleh menggunakan jenis kandungan terbina dalam untuk menambah perkhidmatan, portfolio, dan profil kakitangan. Ia mesra pemula dan membolehkan anda membuat laman web anda dengan mudah dengan pemasangan dan kandungan demo yang pantas.

22. MedZone

MedZone

MedZone adalah tema WordPress yang direka dengan elegan untuk kemudahan perubatan dan kesihatan. Ia dilengkapi dengan susun atur beranda yang indah yang mudah disiapkan dan cepat dimulakan.

Ini termasuk slaid khusus untuk memaparkan kemudahan dan ciri, bahagian testimoni, dan profil ahli atau kakitangan pasukan. Ia serasi dengan semua plugin WordPress teratas dan sangat dioptimumkan untuk prestasi.

Kami berharap artikel ini dapat membantu anda mencari tema WordPress perubatan dan kesihatan yang terbaik. Anda mungkin juga ingin melihat panduan SEO WordPress langkah demi langkah utama kami untuk pemula.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map