26 Tema WordPress Halaman Jualan Terbaik untuk Pemasar (2019)

Adakah anda mencari tema WordPress halaman jualan terbaik untuk kempen pemasaran anda? Halaman penjualan atau halaman arahan Tema WordPress membantu pemasar mengubah pengunjung menjadi pelanggan yang membayar. Dalam artikel ini, kami telah memilih beberapa tema WordPress halaman jualan terbaik untuk pemasar.


Tema WordPress halaman jualan terbaik

Membuat Laman Web Halaman Jualan dengan WordPress

Kajian yang dilakukan oleh MarketingSherpa menunjukkan bahawa 48% pemasar membuat halaman arahan baru untuk setiap kempen dan 68% perniagaan dalam talian menggunakan beberapa halaman pendaratan untuk menghasilkan petunjuk.

Sekiranya anda merupakan perniagaan yang berusaha menjual produk dan perkhidmatan dalam talian, maka anda memerlukan halaman arahan yang direka untuk menjana penjualan dan petunjuk.

Halaman arahan yang baik mempunyai ajakan bertindak yang jelas, diikuti dengan perincian ciri dan titik penjualan unik produk atau perkhidmatan anda.

Untuk membuat laman web halaman penjualan dengan WordPress, anda memerlukan domain dan akaun hosting WordPress.

Kami mengesyorkan menggunakan Bluehost kerana mereka adalah salah satu syarikat hosting terbesar di dunia dan rakan hosting WordPress rasmi. Mereka menawarkan diskaun 60% + domain percuma kepada pengguna kami.

Untuk maklumat lebih lanjut, lihat panduan langkah demi langkah lengkap kami mengenai cara membuat laman web WordPress dan anda akan mula beroperasi dalam masa yang singkat.

Setelah laman web anda siap, anda akan siap memasang tema anda. Mari kita lihat beberapa tema WordPress halaman jualan terbaik untuk pemasar. Senarai ini adalah gabungan kedua-dua tema berbayar dan percuma dan semuanya responsif mudah alih.

1. Tertinggi

Tertinggi

Highend adalah tema pelbagai guna WordPress premium. Direka untuk membuat halaman penjualan dengan mudah, Highend dilengkapi dengan ciri-ciri seperti templat demo siap pakai, termasuk demo satu halaman yang indah. Ini juga merangkumi pembangun halaman seret dan lepas, slaid, fon ikon, dll.

Di dalamnya anda juga akan menemui beberapa templat halaman, widget tersuai, beberapa pilihan bar sisi dan menu navigasi. WooCommerce sudah siap sehingga anda bahkan boleh menambahkan kedai dalam talian ke laman web anda.

2. Montblanc

Montblanc

Montblanc adalah tema WordPress halaman jualan yang indah yang boleh digunakan dengan mudah di laman berbilang halaman juga. Ia direka untuk perniagaan, aplikasi, produk, atau laman web fotografi. Ia dilengkapi slaid skrin penuh yang besar di laman utama dengan menu navigasi telus dan logo di bahagian atas.

Ia dilengkapi dengan 5 susun atur halaman utama, 4 gaya tajuk kreatif, susun atur pelbagai portfolio, dan sokongan penuh WooCommerce.

3. Mendorong

Mendorong

Propel adalah tema WordPress halaman jualan yang direka dengan indah. Ia mempunyai pemasangan kandungan demo satu klik yang membolehkan anda membuat halaman penjualan dengan cepat. Direka terutamanya untuk menjadi tema satu halaman tetapi ia juga merangkumi susun atur yang berasingan untuk blog dan halaman tambahan yang mungkin anda mahu tambahkan.

Ia mempunyai portfolio yang boleh ditapis dengan menggunakan Ajax dan animasi yang indah. Tampilan dan nuansa keseluruhan tema sangat moden dengan latar belakang paralaks, tajuk penuh skrin, dan tipografi tajam.

4. Ultra

Ultra

Ultra adalah tema WordPress yang kuat dan sangat fleksibel dengan pembangun halaman seret dan lepas visual yang disatukan dengan erat dan mudah untuk menambahkan modul kandungan. Ini juga merangkumi beberapa templat yang siap digunakan untuk industri yang berbeza seperti agensi, spa, aplikasi, perniagaan, dll.

Dengan kemudahan penggunaan dan pembina halaman yang hebat, Ultra dapat digunakan untuk membuat halaman penjualan yang indah dalam beberapa minit. Ia juga dilengkapi dengan portfolio, sokongan WooCommerce, slider, galeri, widget tersuai, dan banyak lagi.

5. Creativo

Kreativo

Creativo adalah tema satu halaman WordPress yang sesuai untuk laman web penjualan, produk, perniagaan, dan portfolio. Tema pelbagai guna yang menakjubkan ini dilengkapi dengan beberapa demo satu klik termasuk laman web satu halaman yang berorientasikan penjualan. Anda hanya perlu mengganti kandungan dengan kandungan anda sendiri dan anda akan berjaya.

Ia hadir dengan jenis kandungan portfolio terbina dalam, sokongan WooCommerce penuh, 7 kulit, 3 susun atur reka bentuk, susun atur pelbagai tajuk, dan pilihan warna tanpa had. Ini juga termasuk percuma seperti pembina halaman, slider, dan plugin sembang langsung.

6. Indigo

Indigo

Indigo adalah tema WordPress yang sangat disesuaikan untuk membuat susun atur halaman penjualan yang indah. Ia dilengkapi dengan modul drag and drop yang membolehkan anda membuat susun atur yang unik untuk memenuhi keperluan anda.

Untuk menjadikannya lebih mudah, Indigo menyertakan kandungan demo dan laman web siap pakai yang boleh anda gunakan sebagai titik permulaan untuk projek anda sendiri. Ia juga menawarkan pelbagai templat, galeri, slaid, gaya header, dan bar sisi tidak terhad.

7. OneEngine

Satu Halaman

OneEngine adalah tema WordPress satu halaman dengan reka bentuk yang berani dan kreatif. Ia mempunyai tajuk penuh skrin penuh di bahagian atas, diikuti oleh menu navigasi dan kemudian bahagian kandungan.

Ini merangkumi perkhidmatan, ahli pasukan, portfolio, dan bahagian mengenai. Penyediaan tema cukup mudah untuk disesuaikan ke halaman penjualan untuk semua jenis produk atau perkhidmatan.

8. Koehn

Koehn

Koehn adalah tema WordPress pelbagai guna yang direka dengan indah. Ia menggunakan pendekatan minimalis untuk reka bentuk yang memberikan banyak ruang untuk membuat susun atur halaman penjualan yang sangat menarik.

Ia menawarkan penyediaan halaman yang mudah dengan widget kandungan drag and drop. Ini membolehkan anda menggunakan warna sendiri dengan mudah dan termasuk widget khusus untuk media sosial, penemuan kandungan, dan pelbagai pilihan susun atur.

9. Siang

Siang hari

Daylight adalah tema halaman pendaratan WordPress yang sangat baik dengan pilihan yang fleksibel untuk membuat halaman penjualan anda menggunakan drag and drop.

Ia merangkumi pengguliran paralaks, gambar pahlawan, slaid, dan bahagian portfolio terbina dalam. Sangat mudah untuk disiapkan dan disesuaikan dengan 2 susun atur halaman utama dan 10 templat halaman.

10. Parallax Pro

Parallax Pro

Prallax Pro dibina di atas kerangka tema Genesis dan dirancang untuk menjadi tema satu halaman. Seperti namanya, ia mempunyai kesan tatal paralaks yang indah yang menampilkan gambar header skrin penuh yang besar di bahagian atas.

Susun atur halaman utama sepenuhnya widget yang membolehkan anda hanya menyeret dan melepaskan blok kandungan untuk menyiapkan halaman penjualan anda. Ciri-ciri lain termasuk sokongan WooCommerce penuh, widget tersuai, templat halaman, dan tipografi yang jelas.

11. Struktur

Struktur

Struct dirancang untuk menjadi tema halaman penjualan untuk perisian, aplikasi, dan produk SaaS. Ia menampilkan susun atur yang bersih dan moden dengan latar header yang besar dan ajakan bertindak yang menonjol.

Ia mempunyai susun atur halaman utama yang lengkap dengan beberapa widget khusus untuk menambahkan kandungan dan ciri media sosial. Ia juga merangkumi perkhidmatan, projek, pasukan, pertanyaan, panduan, pelanggan, testimoni dan tayangan slaid di luar kotak.

12. Kedatangan

Advent adalah tema halaman penjualan WordPress kreatif untuk aplikasi, perisian, produk, perniagaan, dan lain-lain. Ia merangkumi beberapa ciri penglibatan pengguna seperti blok ajakan bertindak, langganan, borang hubungan dan jadual harga.

Ia termasuk ciri kaca pembesar untuk gambar produk, fon ikon, integrasi media sosial, dan beberapa kod pendek yang berguna. Ia dihantar dengan plugin pembangun halaman yang berasingan yang membolehkan anda membuat susun atur halaman penjualan anda sendiri.

13. Halaman Tunggal

Halaman Tunggal

SinglePage adalah tema halaman penjualan WordPress percuma. Ia menyokong latar belakang video YouTube skrin penuh dengan kesan paralaks. Halaman utama dibahagikan kepada bahagian yang berbeza dengan menu navigasi menegak yang melekit. Ia cukup mudah untuk disiapkan dan dapat digunakan untuk memulai dengan cepat dengan halaman penjualan yang indah.

14. Sifar

Sifar

Zero adalah tema halaman penjualan WordPress moden untuk agensi, perisian, aplikasi, dan lain-lain. Ia mempunyai halaman utama yang dirancang dengan indah dengan susun atur berlapis.

Ia dilengkapi dengan bahagian yang dibina untuk menambah portfolio, pelanggan, perkhidmatan, bahagian. Ia menyokong sepenuhnya WooCommerce sehingga anda juga dapat menambahkan kedai dalam talian ke laman web anda.

15. misai

Misai

Misai adalah tema WordPress halaman penjualan untuk pereka, jurugambar, agensi, dll. Ia cukup fleksibel untuk digunakan di laman web berbilang halaman juga.

Ia dilengkapi dengan bahagian untuk menambahkan portfolio, pelanggan, perkhidmatan, dan ahli pasukan dengan mudah. Misai mempunyai susun atur moden yang kreatif dengan sokongan logo tersuai, penyediaan mudah, Peta Google terbina dalam dan sokongan borang hubungan.

16. Pelancar

Pelancar

Peluncur adalah tema pendaratan percuma untuk pelancaran produk yang akan datang. Ini juga dapat digunakan sebagai halaman arahan biasa untuk produk atau perkhidmatan anda.

Ia dilengkapi dengan pilihan penyesuaian yang mudah, penempatan ajakan bertindak, menu lekat, bahagian pelanggan dan jadual harga. Ia responsif sepenuhnya, mesra SEO, dan serasi dengan WooCommerce.

17. Mendarat

mendarat

Landing adalah tema halaman penjualan WordPress yang kuat yang dilengkapi dengan 25+ susun atur yang telah dirancang sebelumnya. Ia juga dilengkapi dengan pembangun halaman seret dan lepas yang membolehkan anda mengedit susun atur yang ada dan membuat yang baru dari awal.

Anda mendapat pelbagai jenis tajuk, jadi anda boleh membuat halaman arahan yang tidak terhitung jumlahnya dengan gaya dan susun atur yang berbeza. Ciri lain termasuk portfolio, testimoni, acara, integrasi media sosial, dan sokongan eCommerce.

18. Segera

Segera

Prompt adalah tema WordPress halaman arahan dan penjualan percuma. Ia menampilkan susun atur lebar sempit minimalis dengan bahagian unggulan dengan ajakan bertindak yang menonjol. Ia merangkumi tiga kawasan siap widget, menu navigasi tunggal, profil sosial, dan sokongan Font Awesome.

19. Suasana Pro

Suasana Pro

Atmosphere Pro adalah tema perniagaan WordPress yang dibina untuk kerangka tema Genesis. Ia dilengkapi dengan gambar tajuk penuh skrin penuh dengan ajakan bertindak.

Reka bentuk Tema menggunakan banyak ruang terbuka untuk membuat susun atur yang luas yang kelihatan menyegarkan. Ia menggunakan gambar besar dan tipografi yang tajam. WooCommerce siap dan dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi.

20. Screenr

Skrinr

Screenr adalah tema perniagaan WordPress satu halaman percuma. Susun atur halaman utama menggunakan gambar tajuk penuh skrin, yang diikuti oleh kawasan beranda widget. Ini termasuk widget khusus, templat halaman khusus, kesan latar belakang paralaks, dan penyediaan tema yang mudah menggunakan penyesuai langsung.

21. Pro Digital

Pro Digital

Digital Pro adalah tema WordPress moden untuk aplikasi, media digital, dan laman web produk. Halaman utama tema mempunyai banyak kawasan widget, gambar tajuk besar dengan ajakan bertindak, dan widget khusus untuk membina halaman penjualan anda dalam beberapa minit.

Ia dilengkapi dengan panel pilihan tema dan sokongan penyesuai langsung. Ia mempunyai banyak pilihan tata letak, skema warna, dan kawasan tajuk yang dapat disesuaikan sepenuhnya dengan sokongan logo tersuai.

22. Terapung

Terapung

Float adalah tema WordPress yang indah yang dioptimumkan untuk penjualan dan penukaran. Ia dihantar dengan pembangun halaman terbina dalam yang membolehkan anda membuat atau mengubah susun atur halaman untuk memenuhi keperluan anda sendiri. Ini merangkumi beberapa templat yang siap digunakan untuk membuat hampir semua jenis halaman penjualan.

Ia mempunyai semua ciri tema premium biasa termasuk penggulungan paralaks, integrasi media sosial, latar belakang tersuai, warna tanpa had, widget tersuai, dan banyak lagi.

23. Elbrus

Elbrus

Elbrus adalah tema WordPress cantik yang direka untuk pemasaran, produk, dan laman web perniagaan. Ia mempunyai susun atur beranda yang sangat fleksibel yang dapat dengan mudah digunakan sebagai halaman penjualan.

Sangat mudah untuk disiapkan dengan bahagian terbina dalam untuk produk, perkhidmatan, pasukan, pelanggan, dan bahagian testimoni. Halaman utama menggunakan animasi yang indah dan kesan tatal paralaks.

24. Lenscap

Lenscap

Lenscap adalah tema WordPress yang indah untuk perniagaan, pemasar, dan halaman penjualan. Ini mempunyai karusel kandungan yang sangat disesuaikan yang dapat digunakan sebagai tajuk laman web. Ini termasuk templat galeri foto dan video yang cantik dengan pop timbul lightbox untuk pengalaman menonton yang mendalam.

Penyediaan tema dirancang agar mudah, ia tidak dapat dilakukan dan membolehkan anda memberi tumpuan untuk menambahkan kandungan. Semua pilihan tema boleh didapati di bawah penyesuai tema langsung. WooCommerce sudah siap dan menawarkan pengalaman membeli-belah yang sangat bersih kepada pengguna anda.

25. Modul

Modul

Modul adalah tema WordPress yang dibuat dengan baik dan sempurna untuk membuat sebarang jenis halaman penjualan. Ia memerlukan pendekatan modular untuk merancang dan dilengkapi dengan beberapa modul siap pakai yang boleh anda seret dan lepas untuk membina susun atur anda.

Ini juga merangkumi beberapa laman web demo yang siap dipasang yang boleh anda gunakan sebagai titik permulaan halaman penjualan anda. Ia mempunyai beberapa widget tersuai, bar sisi tidak terhad, gaya tajuk, sokongan latar video, Google Font, dan sokongan WooCommerce.

26. Lune

Lune

Lune adalah tema serbaguna WordPress yang fleksibel dengan pelbagai susun atur halaman penjualan. Ini termasuk pemasang kandungan demo satu klik yang membantu anda membuat halaman penjualan dengan cepat. Ia juga dihantar dengan pemalam pembangun halaman dengan peluasan khusus tema.

Dibungkus dalam terdapat 350 bahagian, 10 gaya header, 7 gaya footer, dan beberapa widget tersuai. Muncul dengan berbagai pilihan penyesuaian yang dapat digunakan untuk membuat halaman penjualan yang benar-benar unik.

27. Atom

atom

Atomic adalah tema pelbagai guna yang direka dengan elegan untuk pemasar dan perniagaan. Ia merangkumi bahagian terbina dalam untuk memperlihatkan projek, profil kakitangan, testimoni pelanggan, perkhidmatan, dan lain-lain dengan mudah. ​​Ia juga merangkumi sokongan WooCommerce di luar kotak dan anda boleh menggunakannya untuk menambahkan kedai dalam talian ke laman web anda dengan mudah.

Penyediaan tema cukup mudah dan tidak membanjiri pengguna dengan terlalu banyak pilihan. Anda boleh menggunakan penyesuai tema langsung untuk menyiapkan tajuk, menu, warna aksen, dan lain-lain. Ia dilengkapi dengan reka bentuk tajuk yang cantik dengan pilihan awal seperti kelegapan gambar tajuk, warna latar depan, dan teks selamat datang.

Itu sahaja buat masa ini.

Kami berharap artikel ini membantu anda mencari tema WordPress halaman jualan terbaik untuk projek anda. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami mengenai cara membuat penjanaan petunjuk di WordPress seperti profesional.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me