30+ Tema Perniagaan WordPress Terbaik (2019)

Adakah anda mencari tema WordPress terbaik untuk perniagaan anda? Walaupun terdapat banyak tema WordPress yang tersedia, tidak semuanya sesuai untuk laman web perniagaan. Dalam artikel ini, kami akan berkongsi tema perniagaan WordPress terbaik pada tahun 2019.


Tema WordPress Terbaik untuk Perniagaan

Membina Laman Web Perniagaan dengan WordPress

WordPress adalah platform paling kuat untuk membina laman web perniagaan anda. Inilah sebabnya mengapa begitu banyak jenama nama besar menggunakan WordPress.

Untuk membina laman web perniagaan anda dengan WordPress, anda perlu mendaftar untuk akaun hosting WordPress kerana semua laman web di internet memerlukan hosting. Di sinilah semua fail laman web anda disimpan.

Anda juga memerlukan nama domain. Ini akan menjadi alamat laman web anda di internet, dan inilah pengguna yang akan menaip penyemak imbas mereka untuk menjangkau laman web anda (contoh: wpbeginner.com).

Sekiranya anda baru bermula, maka kami cadangkan menggunakan Bluehost atau SiteGround. Mereka adalah salah satu syarikat hosting terbesar di dunia dan rakan hosting WordPress rasmi.

Setelah mendaftar untuk hosting, anda boleh terus dan memasang WordPress. Kami mempunyai panduan langkah demi langkah mengenai cara memulakan blog WordPress yang membantu anda menyiapkan dan berjalan dalam masa yang singkat.

Selepas memasang WordPress, anda boleh memilih tema dari pilihan ahli perniagaan WordPress terbaik kami.

Perlukan bantuan memasang tema? Ikuti arahan dalam panduan langkah demi langkah kami mengenai cara memasang tema WordPress.

Setelah itu, mari kita lihat tema perniagaan WordPress terbaik. Senarai ini mengandungi tema WordPress percuma dan berbayar dan semuanya responsif mudah alih sepenuhnya.

1. Tertinggi

Tertinggi

Highend adalah tema WordPress premium untuk laman web perniagaan. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri seperti templat demo siap pakai, pembangun halaman seret dan lepas, slaid, fon ikon, dll..

Ia dilengkapi dengan beberapa templat halaman, widget tersuai, beberapa bar sisi dan menu navigasi. Ia mempunyai bahagian untuk menambah item portfolio anda, ahli pasukan, galeri foto. WooCommerce sudah siap sehingga anda bahkan boleh menambahkan kedai dalam talian ke laman web anda.

2. Koehn

Koehn

Koehn adalah tema WordPress yang indah untuk organisasi perniagaan. Ia dilengkapi dengan halaman utama drag and drop yang indah dengan widget kandungan terbina dalam. Halaman utama juga dilengkapi dengan gelangsar skrin penuh yang hebat.

Koehn hadir dengan bahagian untuk menambah projek dan ahli pasukan anda. Ia juga dilengkapi dengan widget khusus untuk penemuan kandungan dan media sosial seperti Instagram, Flickr, Twitter, dll.

3. Suasana Pro

Suasana Pro

Atmosphere adalah tema perniagaan WordPress yang dibina di atas kerangka tema Genesis. Ia dilengkapi dengan gambar tajuk penuh skrin penuh dengan ajakan bertindak.

Reka bentuk Tema menggunakan banyak ruang terbuka untuk membuat susun atur yang luas yang kelihatan menyegarkan. Ia menggunakan gambar besar dan tipografi yang tajam. WooCommerce siap dan dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi.

4. Nektar

Nektar

Nectar adalah tema perniagaan WordPress yang bergaya dengan warna yang indah dan susun atur yang luas. Ia menampilkan slaid paralaks yang indah di laman utama yang diikuti dengan ajakan bertindak.

Ia dilengkapi dengan bahagian untuk menambah item portfolio dan testimoni. Sangat mudah untuk disiapkan dan dilengkapi dengan panel pilihan tema khusus yang membolehkan anda hanya mencentang kotak dan menambahkan teks ke tema persediaan.

5. Narkos

Narkos

Narcos adalah tema perniagaan WordPress yang cantik dengan banyak pilihan. Ia memaparkan gambar header besar yang indah, scroll parallax, dan drag and drop home page.

Ia dilengkapi dengan bahagian terbina dalam untuk membuat portfolio, memaparkan testimoni, dan menambahkan profil kakitangan. Ia mempunyai 6 susun atur halaman utama, masing-masing dengan pilihan penyesuaian yang fleksibel.

6. Pro Digital

Pro Digital

Digital Pro adalah tema WordPress moden untuk syarikat dan perniagaan media digital. Halaman utama tema mempunyai banyak kawasan widget, gambar tajuk besar dengan ajakan bertindak, dan widget khusus untuk membina laman web anda dalam beberapa minit.

Ia dilengkapi dengan panel pilihan tema dan sokongan penyesuai langsung. Ia mempunyai banyak pilihan tata letak, skema warna, dan kawasan tajuk yang dapat disesuaikan sepenuhnya dengan sokongan logo tersuai.

7. Struktur

Struktur

Struct adalah tema perniagaan WordPress untuk agensi digital, syarikat permulaan, dan perniagaan teknologi. Ia dilengkapi dengan halaman utama widget lengkap yang membolehkan anda menyeret dan melepaskan kandungan dengan mudah untuk membina halaman utama anda.

Ia dilengkapi dengan bahagian untuk menambah perkhidmatan, projek, pasukan, soalan, panduan, pelanggan, dan testimoni. Ia juga menawarkan pilihan warna tanpa had, templat berbilang halaman, dan integrasi media sosial yang mudah.

8. Birch

Birch

Birch adalah tema WordPress bergaya yang sesuai untuk semua jenis perniagaan. Ia dilengkapi dengan slaid paralaks yang indah di laman utama, diikuti dengan panggilan untuk bertindak dan mesej selamat datang.

Ia dilengkapi dengan bahagian portfolio dan testimoni, widget tersuai, pelbagai bar sisi dan templat halaman. Penyediaan tema mudah dilakukan dengan bantuan panel pilihan tema ringkas.

9. Ultra

Ultra

Ultra adalah tema WordPress yang kuat dan fleksibel untuk perniagaan. Muncul dengan puluhan templat siap pakai yang dapat Anda terapkan dengan klik dan pembuat halaman seret dan lepas untuk mengedit templat tersebut dengan mudah.

Selain itu ia dilengkapi dengan beberapa widget khusus, pelbagai jenis kandungan, bar sisi, templat halaman, menu navigasi, dan lain-lain. Ia sangat disesuaikan tanpa menulis apa-apa jenis kod.

10. Montblanc

Montblanc

Montblanc adalah tema pelbagai guna yang indah sesuai untuk laman web perniagaan. Ia juga dapat digunakan sebagai tema WordPress satu halaman. Ia dilengkapi slaid skrin penuh yang besar di laman utama dengan menu navigasi telus dan logo di bahagian atas.

Ia dilengkapi dengan 5 susun atur halaman utama, 4 gaya tajuk kreatif, susun atur beberapa portfolio, dan sokongan penuh WooCommerce. Ia dihantar dengan pembangun halaman seret dan lepas dan modul gelangsar. Penyediaan tema mudah dengan import kandungan demo yang sederhana.

11. Pro Eksekutif

Pro Eksekutif

Executive Pro adalah tema perniagaan WordPress dengan penampilan korporat. Ia dibina di atas kerangka tema Kejadian dan dilengkapi dengan halaman utama widget sepenuhnya. Ia mempunyai gelangsar besar di laman utama di mana anda dapat mempamerkan halaman yang paling penting.

Muncul dengan pelbagai tata letak halaman dan skema warna, spanduk ajakan bertindak yang menonjol, dan widget buletin e-mel khusus.

12. Arkitek

Arkitek

Architekt adalah tema perniagaan WordPress yang kuat dan sangat disesuaikan. Ia dilengkapi dengan pelbagai susun atur beranda, dengan skema warna tanpa had, dan pembangun halaman yang mudah digunakan. Terdapat beberapa susun atur halaman terbina dalam dan pengimport data demo satu klik.

Mudah disesuaikan dan disiapkan dan serasi sepenuhnya dengan WPML untuk membuat laman web berbilang bahasa.

13. Moesia Pro

Moesia Pro

Moesia adalah tema perniagaan WordPress moden. Ia menampilkan gambar skrin penuh yang besar di laman utama dengan butang ajakan bertindak.

Ia dilengkapi dengan pembangun halaman seret dan lepas dengan blok kandungan yang berbeza. Anda boleh menambah dan mengatur blok untuk membina susun atur halaman utama anda dengan mudah. Ia juga mempunyai slider, templat halaman, fon Google, dan semua fitur yang anda harapkan dari tema premium.

14. Penasihat

Penasihat

The Advisors adalah tema perniagaan WordPress moden yang sesuai untuk perunding dan laman web kewangan. Ia mempunyai slaid halaman rumah yang indah dengan banyak pilihan yang dapat disesuaikan.

Halaman utama menampilkan animasi yang indah, elemen slaid-in, dan dapat dibina dengan menggunakan drag and drop. Ia dilengkapi dengan testimoni, perkhidmatan, mengenai bahagian, misi dan visi, dan borang hubungan.

15. Elbrus

Elbrus

Elbrus adalah tema WordPress pelbagai guna untuk perniagaan. Halaman utama mempunyai slaid cantik dan animasi yang indah ketika pengguna menatal ke bawah. Ia dilengkapi dengan jenis kandungan portfolio dan perkhidmatan.

Tema dihantar dengan pembina halaman dan pemalam slaid. Ia mempunyai banyak pilihan tata letak, templat halaman yang berbeda, bar sisi, widget tersuai, dan menu navigasi melekit di bahagian atas.

16. Plum

Plum

Plum adalah tema WordPress pelbagai guna percuma untuk laman web perniagaan. Ia dilengkapi dengan slaid yang indah, animasi CSS, kawasan kandungan yang dipaparkan, dan widget tersuai.

Ia juga menyokong WooCommerce dan cukup mudah disediakan dengan bantuan penyesuai tema langsung.

17. Usahakan

Usahakan

Venture adalah tema perniagaan WordPress premium. Ia dilengkapi dengan pembangun halaman dinamik widget yang membolehkan anda menyeret dan melepaskan item untuk membuat laman utama anda. Ia juga dilengkapi dengan sokongan WooCommerce penuh sehingga anda dapat menambahkan kedai atau membina laman web eCommerce.

Ia mempunyai slaid kandungan unggulan di laman utama, bahagian portfolio, testimoni, widget sub-halaman, dan banyak lagi. Ia dapat disesuaikan sepenuhnya dengan pratonton langsung dan membolehkan anda menggunakan skema warna anda sendiri.

18. FinVertex

FinVertex

FinVertext adalah tema WordPress yang sangat profesional untuk perniagaan kewangan dan perundingan. Ia mempunyai slaid skrin penuh yang besar di laman utama dan dilengkapi dengan banyak ciri hebat.

Ia mempunyai sokongan luar kotak untuk pemalam WordPress multibahasa WPML. Ia juga dilengkapi dengan sokongan Peta Google dan Google Font, borang hubungan, borang pendaftaran buletin, slaid cantik dan galeri foto.

19. Screenr

Skrinr

Screenr adalah tema WordPress percuma untuk laman web perniagaan. Ia dilengkapi dengan gambar tajuk penuh skrin penuh di laman utama diikuti dengan kawasan halaman utama widget. Ia dilengkapi dengan widget khusus, templat halaman khusus, kesan latar belakang paralaks, dan juga dapat digunakan sebagai tema WordPress satu halaman.

20. Taylor

Taylor

Taylor adalah tema WordPress yang sangat fleksibel untuk perniagaan. Ia dilengkapi dengan pembangun halaman seret dan lepas, modul kandungan, dan pelbagai pilihan susun atur.

Ini juga termasuk dukungan fon Google, widget khusus, templat berbilang halaman, dan dukungan penyesuai tema langsung. Ia dilengkapi dengan borang hubungan, dan borang langganan buletin juga.

21. Kehadiran

Kehadiran

Kehadiran adalah tema WordPress pilihan yang sangat baik untuk perniagaan. Ini dapat digunakan untuk membangun harta tanah, perniagaan, portfolio, muzik, atau laman web hotel. Tema yang sangat disesuaikan ini dilengkapi dengan demo yang siap digunakan untuk semua jenis laman web perniagaan.

Ia mempunyai bahagian terbina dalam untuk portfolio, mengenai, ahli pasukan, dan testimoni pelanggan. Ini juga merangkumi beberapa widget khusus, susun atur halaman tanpa had, dan 6 skema warna.

22. Amaryllis

Amaryllis

Sekiranya anda mencari tema perniagaan WordPress yang bergaya untuk sokongan WooCommerce, maka periksa Amaryllis. Tema siap WooCommerce yang indah ini dilengkapi dengan tipografi yang indah, gambar tajuk besar yang elegan, dan paparan produk anda yang cantik.

Ia mempunyai susun atur beranda widget di mana anda hanya perlu menyeret dan melepaskan widget kandungan untuk bersiap dalam beberapa minit. Penyediaan tema agak mudah dan ia juga membolehkan anda memilih bagaimana anda mahu memaparkan item di kedai dalam talian anda.

23. Syarikat Plus

Syarikat Plus

Corporate Plus adalah tema WordPress percuma untuk laman web perniagaan. Ia juga dapat digunakan sebagai tema halaman tunggal. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri hebat seperti slider, mengenai bahagian, perkhidmatan, sokongan latar belakang paralaks, bahagian blog, dan halaman hubungan. Ia sepenuhnya widget yang menjadikannya mudah untuk disiapkan.

24. Roxima

Roxima

Roxima adalah tema perniagaan WordPress yang indah dengan penampilan korporat profesional. Muncul dengan pelbagai pilihan tata letak, templat, dan widget khusus.

Ia mempunyai bahagian, perkhidmatan, portfolio, pelanggan, dan pasukan yang dapat ditambahkan dengan mudah ke laman utama menggunakan drag and drop. Ia sangat dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi dan cukup mudah untuk disiapkan dengan penyesuai tema langsung.

25. HotelEngine Berkelas

Hotelengine Berkelas

HotelEngine Classy adalah tema WordPress yang hebat dan boleh disesuaikan untuk hotel, resort, dan perniagaan perhotelan. Halaman depan mempunyai slaid skrin penuh yang indah dengan borang tempahan di bahagian bawah skrin.

Ia dilengkapi dengan templat bilik, perkhidmatan, lokasi, dan templat galeri. Ia juga mempunyai testimoni, logo khusus, pelbagai skema warna, dan panel pilihan tema yang mudah digunakan.

26. Kelihatan

Pandangan

Vantage adalah tema perniagaan WordPress percuma yang fleksibel yang dapat dengan mudah digunakan untuk membina hampir semua jenis laman web. Sangat mudah untuk disiapkan dan dapat digunakan dengan plugin pembina halaman percuma Laman Asal, yang membolehkan anda membuat susun atur halaman anda sendiri menggunakan drag and drop.

27. Sudut

Sudut

Angle adalah tema perniagaan WordPress dengan penampilan profesional yang bersih. Ia dilengkapi dengan drag and drop builder, bahagian portfolio, slider, penyesuai tema visual, dan pelbagai pilihan susun atur.

Angle dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi dan kemudahan penggunaan. Susun aturnya menjadikannya pilihan yang tepat untuk laman web perniagaan apa pun.

28. Prestige

Prestige

Prestige adalah tema WordPress yang dirancang dengan elegan untuk hotel, motel, hospitaliti dan perniagaan yang berkaitan dengan perjalanan. Ini membolehkan anda membina susun atur laman web anda dengan mudah menggunakan widget tersuai dalam penyesuai langsung.

Prestige dilengkapi dengan integrasi media sosial, widget khusus, slider, dan latar belakang tersuai. Ini juga mempunyai beberapa templat halaman untuk bahagian yang berbeza dari laman web anda.

29. Kedatangan

Kedatangan

Advent adalah tema perniagaan WordPress moden yang direka untuk digunakan sebagai tema halaman arahan untuk aplikasi. Ia dilengkapi dengan pembina laman web widget di mana anda boleh menambah bahagian, gambaran keseluruhan, mengenai dan ulasan.

Ia memaparkan gambar header halaman utama yang indah, animasi on-scroll, latar belakang paralaks, dan banyak ciri hebat yang akan menjadikan halaman arahan anda menonjol.

30. Infinity Pro

Infinity Pro

Infinity Pro adalah tema WordPress yang direka dengan indah untuk laman web perniagaan. Ia dibina berdasarkan kerangka tema Kejadian. Ia dilengkapi dengan sokongan WooCommerce penuh dan cukup mudah untuk disiapkan.

Ciri-ciri lain termasuk 13 kawasan siap widget, beranda widget, tajuk khusus, logo khusus, dan templat berbilang halaman.

31. Creativo

Kreativo

Sekiranya anda mencari tema WordPress kreatif untuk perniagaan anda, lihatlah Creativo. Ia dilengkapi dengan 3 susun atur reka bentuk, 7 kulit, dan susun atur pelbagai tajuk dengan pilihan warna tanpa had.

Ia dilengkapi dengan jenis kandungan portfolio terbina dalam dan sokongan WooCommerce penuh. Ia dihantar dengan pembina halaman, slaid, dan plugin sembang langsung juga.

Itu sahaja buat masa ini.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari tema WordPress yang indah untuk perniagaan anda. Anda mungkin juga ingin melihat senarai 24 kami mesti mempunyai plugin WordPress untuk laman web perniagaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me