49 Tema WordPress WooCommerce Terbaik

Adakah anda mencari tema WooCommerce terbaik untuk kedai dalam talian anda? Tidak semua tema WordPress menawarkan sokongan dan templat pra-gaya WooCommerce yang lengkap. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda tema WordPress WooCommerce terbaik yang boleh anda gunakan untuk membina laman web eCommerce anda.


Tema WooCommerce WordPress terbaik

Bagaimana Membangun Laman Web WordPress WooCommerce

WooCommerce adalah platform eCommerce yang paling popular di dunia, yang menggerakkan laman web e-dagang kecil dan besar di seluruh dunia (lihat: Shopify vs WooCommerce).

Ia berjalan di atas WordPress, yang merupakan salah satu pembangun laman web yang paling berkuasa di dunia. Terdapat dua jenis laman web WordPress, WordPress.com dan WordPress.org (Lihat perbandingan WordPress.com vs WordPress.org kami).

Kami mengesyorkan menggunakan WordPress.org, ini memberi anda akses ke semua ciri WooCommerce di luar kotak dan akan membantu anda membawa kedai anda ke arah mana sahaja yang anda mahukan.

Untuk memulakan, anda memerlukan nama domain, sijil SSL, dan akaun hosting WooCommerce.

Kami mengesyorkan menggunakan Bluehost. Mereka adalah salah satu penyedia hosting WooCommerce dan WordPress yang terbesar dan disyorkan secara rasmi.

Mereka telah bersetuju untuk menawarkan pengguna WPBeginner domain percuma, SSL percuma, dan potongan harga untuk hosting. Pada asasnya, anda boleh memulakan dengan $ 6.95 / bulan.

→ Klik di sini untuk Mengklaim tawaran Bluehost Eksklusif ini ←

Setelah anda mendaftar untuk hosting WooCommerce, anda boleh mengikuti arahan langkah demi langkah kami dalam panduan kami mengenai cara memulakan kedai dalam talian.

Oleh itu, mari kita lihat tema WordPress WooCommerce terbaik yang boleh anda pasangkan di laman web anda.

1. Astra

Astra

Astra adalah tema WordPress yang bersih dan percuma dengan sokongan WooCommerce penuh dan pilihan penyesuaian yang fleksibel. Ini merangkumi susun atur beranda moden dengan beberapa kawasan siap widget untuk hanya menyeret dan melepaskan widget kandungan.

Ia menyokong semua plugin pembangun halaman yang popular untuk membuat susun atur halaman WordPress tersuai. Penyediaan tema agak mudah dan mesra pemula.

Bahagian terbaik mengenai Astra adalah bahawa ia dilengkapi dengan puluhan templat pra-buatan yang boleh anda mulakan.

2. Tambahan dengan Tema Elegan

Tema WooCommerce Tambahan

Extra adalah tema baru oleh Tema Elegant yang memberi anda fleksibiliti untuk membuat pelbagai kategori, beranda, dan kandungan berdasarkan cerita. Dikuasakan oleh Pembangun Divi yang popular, anda boleh menggunakan Ekstra untuk membuat susun atur kedai yang indah.

Ia berfungsi dengan lancar dengan WooCommerce. Divi adalah salah satu pembangun laman WordPress yang paling popular di pasaran. Ini membolehkan anda membuat susun atur tersuai dengan seretan visual & drop interface, sehingga anda dapat membuat reka bentuk laman web tersuai tanpa menulis kod apa pun.

3. Kedai

Kedai

Shoppe adalah tema WordPress WooCommerce yang sangat disesuaikan untuk laman web kedai dalam talian, e-dagang, fesyen dan gaya hidup. Ia mempunyai carian produk cepat yang kuat, keranjang belanja ajax, senarai keinginan, kotak cahaya pandangan cepat, zoom gambar produk, dan banyak lagi.

Ini merangkumi banyak susun atur dan pilihan gaya yang semuanya sangat mudah digunakan. Ia juga dilengkapi dengan pembangun halaman seret dan lepas yang membolehkan anda membuat susun atur anda sendiri.

4. Løge

Loge

Løge adalah tema WordPress WooCommerce yang elegan dengan reka bentuk moden dan ciri e-dagang yang hebat. Ia menawarkan susun atur depan kedai yang berbeza, lajur produk yang boleh disesuaikan dan penapis produk.

Tipografi dan skema warnanya yang indah menjadikan produk anda muncul. Anda juga boleh membuat skema warna anda sendiri dengan menukar warna tema. Semua pilihan agak mudah dikendalikan di bawah penyesuai tema langsung.

5. Ultra

ECommerce Ultra

Ultra adalah tema WordPress serba guna dengan pilihan super fleksibel dan reka bentuk cantik. Ia merangkumi beberapa laman web yang boleh dibaca yang boleh dipasang dengan 1 klik termasuk laman web e-dagang.

Anda hanya perlu mengganti kandungan dengan kandungan anda sendiri. Ia juga mempunyai pembangun halaman seret dan lepas untuk membuat susun atur anda sendiri dengan mudah jika diperlukan. Ia merangkumi ciri seperti jadual harga, gaya header berganda, borang hubungan, galeri foto, dan banyak lagi.

6. Neto

Neto

Neto adalah tema WordPress moden untuk kedai WooCommerce. Ia mempunyai susun atur laman utama yang elegan dan etalase dengan slaid produk unggulan di bahagian atas. Ini merangkumi beberapa kod pendek dan widget tersuai dan menawarkan pelbagai cara untuk membuat susun atur yang berbeza untuk kedai anda.

Ia mempunyai sokongan untuk memuat naik logo khusus, warna tanpa had, widget khusus untuk media sosial, dan banyak lagi. Semua pilihan tema disusun dengan rapi di bawah penyesuai langsung.

7. Pro Digital

Pro Digital

Digital Pro adalah satu lagi tema WordPress yang bagus untuk kedai WooCommerce. Dibina di atas kerangka tema Genesis, ia sangat dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi WordPress.

Ini termasuk templat pra-gaya untuk kedai WooCommerce, 3 kawasan widget, tajuk yang dapat disesuaikan, dan templat halaman. Untuk penyediaan tema, ia memiliki halaman pilihan tema khusus dan sokongan penyesuai langsung.

8. Pembeli barang

Pembeli barang

Shoptimizer adalah tema WooCommerce premium yang sangat dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi. Ini mempunyai banyak ciri untuk mengoptimumkan penukaran anda termasuk perincian produk yang melekit, pembayaran lebih cepat, meminta panggilan balik, pemasa FOMO di halaman produk, dan banyak lagi.

Ia juga dilengkapi dengan templat halaman yang indah, menu mega, dan ciri carian produk yang lebih pantas. Mudah digunakan dan semua tetapan tema dapat diakses dengan mudah melalui penyesuai tema.

9. Hugo

Hugo

Hugo adalah tema WordPress WooCommerce yang direka dengan indah untuk kedai dalam talian dalam bentuk apa pun. Tema yang sangat disesuaikan ini mempunyai susun atur halaman utama yang indah dengan slaid yang ditampilkan di bahagian atas diikuti oleh bahagian produk anda.

Ini termasuk widget khusus untuk media sosial, maklumat hubungan, dan fitur penemuan kandungan. Ia tersedia dalam pelbagai skema warna dan semua pilihan tema dapat disesuaikan dengan mudah menggunakan penyesuai tema langsung.

10. Hotel

Hotel

Hotel adalah satu lagi tema WooCommerce WordPress yang indah untuk hotel, tempat tidur & sarapan pagi, dan penyedia perkhidmatan hospitaliti. Reka bentuk laman web modennya menampilkan gambar tajuk besar dengan mesej selamat datang dan butang ajakan bertindak.

Anda memerlukan WooBookings Bundle, yang membolehkan anda menambahkan produk yang boleh ditempah seperti bilik, perkhidmatan dan banyak lagi. Ciri terkenal lain termasuk bar sisi tersuai, beberapa kawasan siap widget, tajuk khas, latar belakang, dan banyak lagi. Ia mudah disediakan dan mudah disesuaikan.

11. Lenscap

Lenscap

Lenscap adalah tema WordPress gaya majalah dengan sokongan WooCommerce penuh. Sesuai untuk laman web kaya kandungan yang ingin menambah kedai dalam talian ke laman web mereka.

Ia mempunyai susun atur halaman utama yang indah dengan tajuk yang dapat disesuaikan yang menampilkan kandungan dan kategori anda yang paling terkenal. Ia mempunyai templat untuk halaman produk dengan galeri gambar yang indah. Ia berfungsi di luar kotak dan hanya merangkumi pilihan yang sebenarnya akan anda gunakan.

12. Kehadiran

Kehadiran

Kehadiran adalah tema perniagaan WordPress serba guna yang kuat. Ini merangkumi beberapa laman web siap pakai termasuk kedai e-dagang yang boleh anda pasang dan sesuaikan dengan keperluan anda.

Ia hadir dalam 6 skema warna, pelbagai susun atur halaman blog, 2 gaya slaid, susun atur lebar dan kotak penuh, dan banyak lagi. Menyesuaikannya lebih mudah dengan halaman penyesuai tema langsung dan halaman tetapan tema tersuai.

13. Tertinggi

Tertinggi

Highend adalah tema WordPress yang sangat fleksibel untuk kedai WooCommerce. Ia mempunyai reka bentuk moden dengan pelbagai susun atur dan gaya untuk dipilih atau anda boleh membuat sendiri dengan plugin pembina halaman yang percuma dengan tema.

Ia merangkumi warna tanpa had, fon Google, beberapa bar sisi, widget tersuai, ikon media sosial, dan banyak lagi. Untuk penyediaan tema, ia mempunyai pengimport demo 1 klik untuk membimbing anda. Ia siap terjemahan dan juga dapat digunakan untuk membuat laman web berbilang bahasa.

14. Kedai Mainan

Kedai mainan

Toyshop adalah tema WordPress WooCommerce yang dibuat khusus untuk kedai kanak-kanak, kedai mainan, kedai bunga, dan laman web lain yang memerlukan laman web yang menyeronokkan dan cerah. Ia berwarna, menyeronokkan, dan bahkan ada pilihan untuk menukar grafik footer agar sesuai dengan musim.

Ia mewarisi semua ciri tema induknya dan menambahkan beberapa ciri tersendiri. Ini menampilkan latar belakang tersuai, gambar header, kawalan warna, dan tata letak multi-kolom untuk halaman kedai. Ia sangat mudah untuk disiapkan dan dapat diperluas dengan mudah dengan sambungan teman.

15. Indigo

Indigo

Indigo adalah tema WordPress WooCommerce moden dan bergaya yang dibina dengan pendekatan modular. Ini membolehkan anda menyeret dan melepaskan modul dengan mudah untuk membuat susun atur halaman yang anda perlukan.

Ia dilengkapi dengan reka bentuk laman web turnkey yang boleh anda pasang dengan 1 klik. Setiap reka bentuk dapat disesuaikan sepenuhnya dan merangkumi templat kedai yang indah. Ciri-ciri terkenal termasuk halaman borang hubungan, widget khusus, jadual harga, integrasi media sosial, dan banyak lagi.

16. Arked

Arked

Arcade adalah tema WooCommerce untuk kedai permainan dalam talian, elektronik, dan kedai aksesori permainan. Diinspirasikan oleh laman web permainan terkemuka, Arcade dirancang untuk mempamerkan pelbagai jenis produk di halaman depan dengan cara yang senang dilayari.

Mudah diperluas dengan bantuan Storefront Extensions Bundle yang akan membolehkan anda menambahkan sekumpulan ciri yang luas ke tema anda, termasuk menu mega, susun atur pelbagai lajur, kereta lengket, ulasan, dan banyak lagi.

17. Creativo

Kreativo

Sekiranya anda mencari tema WooCommerce yang serba boleh dan pelbagai guna, maka anda harus melihat Creativo. Tema WordPress yang sangat fleksibel ini dilengkapi dengan banyak laman web turnkey dengan pengimport 1 klik.

Ini termasuk templat kedai yang indah, pelbagai gaya dan susun atur, dan dihantar dengan pembina halaman premium dan pemalam slaid untuk membuat susun atur anda sendiri jika diperlukan. Ia mempunyai kawasan tetapan tema khusus yang kuat untuk penyediaan panduan lengkap.

18. eStore

eStore

eStore adalah satu lagi tema WooCommerce percuma untuk WordPress. Ia membungkus beberapa ciri premium dan widget khusus untuk membuat kedai dalam talian yang sangat profesional dan moden.

Ia diuji keserasian dengan sambungan WooCommerce teratas. Semua pilihan tema disusun dengan rapi dan membolehkan anda membina kedai dalam talian dengan mudah dengan usaha minimum.

19. Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis adalah tema WordPress yang direka secara unik untuk kedai WooCommerce. Susun atur laman web modennya menampilkan gambar latar skrin penuh diikuti oleh kategori produk anda, produk popular, dan bahagian lain di laman web anda.

Halaman utama widget sepenuhnya yang membolehkan anda menyeret dan melepaskan widget kandungan untuk menyiapkannya. Ia mempunyai pengimport demo 1 klik, sokongan penyesuai langsung, dan banyak pilihan untuk menjadikannya unik.

20. Idilis

Cantik

Idyllic adalah tema WooCommerce percuma yang direka dengan indah untuk WordPress. Ini merangkumi beberapa kawasan yang siap untuk widget dan susun atur halaman utama yang mudah untuk disiapkan. Ini termasuk templat halaman lebar penuh, korporat, hubungi kami, dan templat halaman lain untuk membuat halaman arahan anda sendiri.

Mudah disesuaikan dengan semua komponen tema yang diletakkan dengan rapi di bawah penyesuai. Ia sudah siap terjemahan dan juga boleh digunakan untuk membuat laman web berbilang bahasa menggunakan Polylang.

21. Multishop

Multishop

Multishop adalah tema WordPress yang kuat untuk kedai WooCommerce dan kedai dalam talian. Ia mempunyai reka bentuk moden dengan banyak pilihan fleksibel untuk penyesuaian.

Ia termasuk penapis produk bertenaga ajax, ciri pelengkapan automatik carian automatik, warna tanpa had, beberapa bar sisi, templat halaman dan banyak lagi. Ia dihantar dengan pembina halaman premium dan pemalam slaid juga.

22. Kek cawan

Kek cawan

Cupcake adalah tema WordPress WooCommerce untuk kedai roti dan kafe. Halaman utama mempunyai slaid diikuti oleh produk anda dan kawasan kandungan lain. Kawasan tajuk mengandungi logo, nombor telefon, dan butang laman web anda untuk carian, senarai keinginan, dan keranjang belanja.

Ia merangkumi elemen WooCommerce untuk memaparkan produk unggulan, terkini dan popular dengan mudah. Untuk gambar produk, ia juga termasuk pop timbul lightbox. Semua pilihan tema mudah disesuaikan dengan halaman pilihan tema tersuai.

23. Hestia

Hestia

Hestia adalah tema WordPress percuma yang popular yang sesuai untuk kedai WooCommerce dan kedai dalam talian. Ini membungkus banyak ciri yang anda akan dapati dalam tema WordPress premium termasuk banyak pilihan penyesuaian.

Ia dilengkapi dengan warna tanpa had, pelbagai pilihan susun atur, tajuk yang sangat disesuaikan, ikon media sosial, pelbagai menu navigasi, dan banyak lagi. Sangat mudah digunakan dan dapat disesuaikan dengan mudah untuk memberikan tampilan unik kepada kedai anda.

24. Ketinggian Pro

Ketinggian Pro

Altitude Pro adalah tema WordPress yang sangat profesional untuk kedai WooCommerce. Ia dibina di atas dasar kerangka kerangka tema Kejadian dan mempunyai tipografi yang tajam dan susun atur yang luas.

Ini merangkumi 7 kawasan widget beranda untuk menyeret dan melepaskan bahagian ke laman utama anda, tajuk yang dapat disesuaikan, menu navigasi, dan beberapa bar sisi. Untuk penyediaan tema, ia memiliki halaman pilihan tema khusus dan sokongan untuk penyesuai tema langsung.

25. Memikat

Memikat

Mesmerize adalah tema WordPress yang sangat fleksibel namun percuma untuk laman web WooCommerce. Ia mempunyai susun atur beranda moden yang mudah disesuaikan dengan drag and drop yang sederhana.

Ciri-ciri terkenal termasuk halaman utama yang telah dirancang sebelumnya, 5 reka bentuk tajuk dan lebih daripada 30 bahagian kandungan yang boleh digunakan yang boleh anda sesuaikan dengan mudah. Kerana kelenturannya, Mesmerize dapat digunakan untuk membuat laman web apa pun.

26. SolidBox

SolidBox

Solidbox adalah satu lagi pilihan terbaik untuk tema WordPress WooCommerce. Ia direka bentuk untuk fleksibel dan dapat disesuaikan dengan mudah untuk membuat laman web perniagaan apa pun.

Ia merangkumi pelbagai pilihan reka bentuk, susun atur, gaya tajuk, kod pendek dan banyak lagi. Ia dihantar dengan plugin pembina halaman premium dan juga menyokong pemalam berbilang bahasa. Penyediaannya lebih mudah dengan panel pengimport demo 1-klik cepat dan panel pilihan tema tersuai.

27. Spencer

Spencer

Spencer adalah tema WordPress yang direka dengan elegan untuk laman web WooCommerce dan perniagaan. Ini termasuk susun atur beranda yang fleksibel dengan kawasan siap widget di mana anda boleh menyeret dan melepaskan widget.

Ini termasuk borang pendaftaran buletin, warna tanpa had, pelbagai susun atur, sokongan pembangun halaman, dan widget khusus untuk integrasi media sosial. Ia mempunyai panel pilihan tema khusus dan banyak pilihan penyesuaian dalam penyesuai.

28. OceanWP

OceanWP

Sekiranya anda mencari tema WordPress WooCommerce yang hebat tetapi percuma, maka anda akan menyukai OceanWP. Tema WordPress yang direka dengan indah ini dilengkapi dengan ciri-ciri premium seperti plugin pendamping percuma.

Ia mempunyai banyak pilihan penyesuaian dalam penyesuai langsung di mana anda boleh memilih gaya tajuk, latar belakang, warna, menu navigasi, dan banyak lagi. Ia berfungsi dengan semua plugin pembina halaman percuma yang popular dan termasuk templat untuk membuat halaman arahan anda sendiri jika diperlukan.

29. Lada+

Lada +

Pepper + adalah tema WordPress pelbagai guna yang direka dengan indah dan sesuai untuk kedai WooCommerce dan kedai dalam talian. Ia dilengkapi dengan beberapa laman web yang siap digunakan yang boleh anda pasang dengan satu klik. Semua reka bentuk ini dapat diedit sepenuhnya dengan alat titik dan klik yang mudah.

Ia memerlukan pendekatan modular untuk merancang dan merangkumi modul untuk komponen laman web yang biasa. Anda hanya boleh drag and drop untuk menambahkan jadual harga, produk terbaru, slider, borang hubungan, Peta Google dan banyak lagi.

30. Tepi kedai

Kedai kedai

Storefront adalah tema WordPress WooCommerce percuma. Direka dan dibangunkan oleh pemaju teras WooCommerce, ia mempunyai integrasi erat dengan WooCommerce dan sambungan WooCommerce yang popular.

Ini merangkumi beberapa susun atur dan pilihan warna untuk menyesuaikan kedai anda. Ia mempunyai pengimport data demo, sokongan penyesuai tema langsung, dan pelbagai kawasan siap widget untuk membantu anda menubuhkan kedai WooCommerce anda dengan mudah. Ia juga berfungsi sebagai tema induk untuk beberapa tema kanak-kanak yang dibuat khusus oleh orang-orang di belakang WooCommerce.

31. The Styler

The Styler

The Styler adalah tema WordPress WooCommerce yang bergaya untuk kedai salun kecantikan, fesyen, dan aksesori. Ia mempunyai susun atur beranda moden yang unik yang sepenuhnya widget dan dapat disiapkan dengan drag and drop sederhana.

Ini juga termasuk jenis pos khusus untuk dengan mudah merangkumi perkhidmatan, galeri, testimoni, senarai harga, dan profil kakitangan anda. Ini mesra pemula dan termasuk halaman tetapan tema untuk penyediaan lebih mudah.

32. MaxStore

MaxStore

MaxStore adalah satu lagi tema WordPress WooCommerce percuma yang hebat. Halaman utamanya mempunyai susun atur yang sangat menarik yang meletakkan produk anda di bahagian depan dan tengah.

Ia merangkumi sokongan senarai keinginan, bar sisi kiri / kanan, kawasan widget footer, latar belakang tersuai, logo tersuai, bar atas maklumat, bar carian, ikon sosial dan banyak lagi.

33. Modul

Kedai Modul

Modul adalah tema WordPress yang indah dengan sokongan WooCommerce penuh. Dibina dengan pendekatan modular untuk reka bentuk, ia merangkumi modul untuk komponen pembinaan laman web biasa yang boleh anda tambahkan dengan mudah di mana sahaja di laman web anda.

Ia dihantar dengan beberapa reka bentuk turnkey yang boleh anda pasang dengan 1 klik. Ia juga merangkumi portfolio, latar belakang video, fon Google, fon ikon, dan banyak lagi. Sangat mudah digunakan dan dapat disiapkan dengan mudah menggunakan halaman tetapan tema.

34. Seneca

Seneca

Sekiranya anda mencari tema WooCommerce sederhana yang bersih, anda mesti melihat Seneca. Ia mempunyai reka bentuk luas yang sederhana dengan banyak ruang putih yang menjadikan produk anda menjadi tumpuan.

Ini merangkumi templat etalase, halaman blog yang terpisah, widget kategori produk, dan banyak lagi. Semua pilihan tema tersedia di halaman tetapan tema dan memerlukan sedikit usaha untuk disiapkan.

35. Penata Gaya

The Stylist

The Stylist adalah tema WordPress yang dirancang dengan indah untuk kedai WooCommerce dan kedai dalam talian. Beranda mempunyai susun atur berkotak dengan gelangsar besar di bahagian atas diikuti dengan bahagian produk dan kandungan anda.

Ia merangkumi bahagian yang mudah diuruskan untuk menambah perkhidmatan, ahli pasukan, testimoni, ikon media sosial, bahagian blog, dan banyak lagi. Ia menawarkan banyak pilihan penyesuaian dalam penyesuai langsung dan membolehkan anda mencampurkan dan memadankan gaya dan warna yang berbeza.

36. Haram

Larang

Outlaw adalah tema WordPress WooCommerce kreatif yang sesuai untuk semua jenis kedai dan kedai dalam talian. Ia mempunyai susun atur yang bersih dan lembut dengan banyak ruang dan tipografi yang indah.

Ia merangkumi animasi CSS yang indah, penapis produk canggih, pelbagai gaya dan susun atur, siap terjemahan dan banyak lagi. Ia dihantar dengan pemasang 1 klik, pemalam slaid premium dan pembina halaman.

37. Kedai Isle

Beli-belah Isle

Shop Isle adalah tema WordPress percuma yang sangat baik untuk kedai WooCommerce. Ia memaparkan gambar produk yang besar di laman utama yang membolehkan anda menarik perhatian pelanggan semasa ketibaan.

Ciri terkenal lain termasuk gambar skrin penuh, kesan paralaks, sokongan penyesuai langsung, bahagian blog, dan banyak lagi. Ia berfungsi di luar kotak dan semua pilihan tema cukup mudah dan ringkas.

38. Flevr

Flevr

Flevr adalah tema WooCommerce moden dan bergaya untuk kedai dan kedai dalam talian. Ia mempunyai susun atur beranda yang sepenuhnya widget dengan slaid skrin penuh di atas diikuti oleh produk unggulan anda.

Ia dilengkapi dengan bahagian terbina dalam untuk menambahkan testimoni, perkhidmatan, galeri, portfolio dan banyak lagi. Ini termasuk widget khusus untuk media sosial dan penemuan kandungan. Ia cukup mudah digunakan dan anda juga boleh menggunakan pemalam pembangun halaman kegemaran anda dengannya.

39. Flora

Flora

Flora adalah tema WordPress WooCommerce yang direka khas dengan mempertimbangkan kedai bunga. Reka bentuk dan skema warnanya yang cantik mengambil inspirasi dari bunga dan menggunakan kombinasi warna berani dan lembut di seluruh.

Ia termasuk troli membeli-belah pintar, menu mega, navigasi pintar, gaya pelbagai tajuk, tajuk melekat, dan banyak lagi. Ini terjemahan siap dan serasi dengan pemalam pelbagai bahasa.

40. Kilat

Kilat

Perlukan tema WordPress yang profesional tetapi percuma untuk kedai WooCommerce anda? Lihat Flash. Tema WordPress pelbagai guna yang indah ini sudah siap WooCommerce dan dilengkapi dengan reka bentuk yang cantik.

Ia dilengkapi dengan plugin pendamping yang membolehkan anda mengimport kandungan demo ke laman web anda dengan mudah. Ini juga merangkumi pelbagai susun atur blog, templat pembangun halaman, gaya tajuk banyak, pilihan warna yang banyak, dan banyak lagi.

41. Loteng

Loteng

Loft adalah tema WooCommerce yang bersih dan sederhana untuk WordPress dengan sekumpulan ciri yang kuat dan pilihan penyesuaian yang luas. Halaman utama mempunyai slaid pilihan di bahagian atas, diikuti dengan produk atau kandungan anda.

Ia merangkumi dua menu navigasi dan menu navigasi terapung melekit di atas. Sangat mudah digunakan dan termasuk halaman tetapan tema khusus serta sokongan penyesuaian tema langsung.

42. Bento

Bento

Bento adalah tema WordPress WooCommerce yang sangat baik dan percuma yang menawarkan fungsi dan ciri-ciri tema premium yang menawan. Tema WordPress yang sangat fleksibel ini menampilkan laman utama moden yang dapat disesuaikan sepenuhnya menggunakan sebarang pemalam pembina halaman.

Ia merangkumi pelbagai susun atur, warna tanpa had, susun atur untuk setiap pos dan halaman, tajuk khusus, gaya tajuk lanjutan untuk siaran dan halaman, dan banyak lagi. Ia mudah digunakan dan semua pilihan tema dikendalikan di bawah penyesuai dengan pratonton langsung.

43. Sudut

Sudut

Corner adalah tema WordPress yang unik dan bergaya dengan sokongan WooCommerce penuh. Ia mempunyai bar sisi kiri yang sempit dan kawasan kandungan yang lebih luas dengan pendekatan reka bentuk minimalis.

Ia menawarkan kawalan warna penuh, widget khusus untuk Twitter, Flickr, dan widget penemuan kandungan. Ia berfungsi di luar kotak dan anda akan mudah menyiapkannya dengan sedikit usaha.

44. Puncak

Puncak

Peak adalah tema WordPress WooCommerce moden yang menampilkan gambar berjubin yang indah di bahagian atas. Ubin dihasilkan secara automatik oleh tema yang anda juga dapat menyesuaikan jubin jika anda memerlukan. Di bawah ini menunjukkan produk teratas dan kandungan unggulan anda.

Ia merangkumi jenis pos portfolio, susun atur khusus, menu mega, widget slaid-in, dan banyak lagi. Untuk penyediaan yang lebih mudah, ia merangkumi pengimport data demo 1 klik, panel tetapan tema khusus, dan pembuat seret dan lepas.

45. Kedai Kedai

Kedai Kedai

Shopstar adalah tema WooCommerce yang elegan dan percuma yang sesuai untuk gaya hidup, pakaian, dan kedai fesyen. Ia mempunyai susun atur reka bentuk minimalis yang menjadikan produk anda muncul dan visual anda lebih berkesan.

Ia dilengkapi dengan dua menu navigasi, halaman produk yang indah, halaman blog yang terpisah, bar sisi kanan pada catatan blog, dan banyak lagi. Ia berfungsi dengan semua plugin pembina halaman dan borang hubungan yang popular. Semua pilihan tema boleh diakses dengan mudah melalui penyesuai tema langsung.

46. ​​Imbangan

Seimbang

Balance adalah tema WooCommerce yang sangat baik yang direka untuk meletakkan jenama anda di tengah. Sempurna untuk mana-mana laman web eCommerce, Balance dilengkapi dengan susun atur halaman utama yang moden dan bergaya yang membolehkan anda menampilkan produk anda dengan elegan.

Ia merangkumi enam templat indah untuk halaman kedai dan produk. Ciri-ciri lain termasuk pelbagai gaya blog, 6 skema warna dengan penyesuaian tanpa had, widget Instagram, fon dan logo tersuai.

47. Homestore

Homestore

Homestore adalah tema WooCommerce untuk hiasan rumah, barang-barang rumah tangga dan laman web gedung membeli-belah. Ia mempunyai reka bentuk luas yang bersih yang menjadikan produk anda menonjol.

Ia sangat fleksibel dan dirancang untuk bekerja dengan mudah dengan usaha minimum. Ia boleh diperluaskan lagi dengan pek Ekstensi Storefront yang menambah ciri hebat seperti troli pintar, ulasan produk, susun atur pelbagai tiang, fon, gaya tersuai, dan banyak lagi.

48. Bellini

Bellini

Bellini adalah tema WordPress WooCommerce percuma yang hebat. Ia dilengkapi dengan slaid produk unggulan di bahagian atas dan 4 bahagian halaman depan yang boleh anda konfigurasikan dari tetapan.

Dibina dengan rangka Bootstrap, responsif sepenuhnya dan dioptimumkan untuk prestasi. Ini mempunyai 3 kawasan siap widget, templat halaman kedai dan produk yang indah, dan menyokong semua plugin WooCommerce teratas.

49. ProShop

ProShop

ProShop adalah tema kanak-kanak dari tema WooCommerce Storefront. Ia mempunyai reka bentuk bandar yang bergaya yang menjadikannya sesuai untuk aksesori, pakaian, dan kedai sukan.

Ia mewarisi semua ciri tema induknya dan beberapa yang tersendiri juga. Semua pilihan tema boleh diakses melalui penyesuai langsung dan cukup mudah disediakan.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari tema WordPress WooCommerce terbaik untuk kedai dalam talian anda. Anda mungkin juga ingin melihat senarai plugin WordPress mesti ada untuk mengembangkan perniagaan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me