6 Perkhidmatan Telefon Perniagaan Terbaik untuk Perniagaan Kecil (2020)

Adakah anda mencari perkhidmatan telefon perniagaan terbaik untuk laman web WordPress anda? Menambah perkhidmatan telefon dapat membantu anda menguruskan panggilan dengan pelanggan dengan cekap. Dalam artikel ini, kami telah memilih beberapa perkhidmatan telefon perniagaan terbaik yang boleh anda gunakan bersama dengan laman WordPress anda.


Perkhidmatan telefon perniagaan terbaik untuk laman WordPress anda

Mengapa dan Bilakah Anda Memerlukan Perkhidmatan Telefon Perniagaan?

Biasanya, anda hanya boleh menambahkan nombor darat atau nombor telefon bimbit anda ke laman WordPress anda dan menggunakannya untuk menerima panggilan daripada pelanggan. Walau bagaimanapun, nombor telefon anda tidak kelihatan profesional dan anda tidak dapat berkomunikasi dengan berkesan.

Menambah perkhidmatan telefon perniagaan yang betul membolehkan anda melakukan perkara berikut:

  • Anda boleh mengesan jangka masa panggilan, masa penangguhan, waktu tunggu, dan penggunaan keseluruhan dengan mudah.
  • Sebilangan besar perkhidmatan telefon perniagaan dilengkapi dengan pemajuan panggilan, ID pemanggil, menunggu panggilan, penghalaan panggilan masuk, rakaman panggilan, dan banyak lagi.
  • Kongsi satu nombor telefon perniagaan di antara beberapa pengguna secara serentak (ciri penjawat automatik membolehkan anda membuat panggilan ke wakil pertama yang tersedia)
  • Anda dapat menggunakan sistem telepon meja, telefon bimbit, atau komputer untuk menerima dan membuat panggilan
  • Tambahkan pekerja baru dengan mudah tanpa memanggil juruteknik.
  • Sistem telefon perniagaan menghantar suara melalui internet (sistem VoIP), yang bermaksud anda boleh mengambil nombor tempatan atau bebas tol di mana sahaja yang anda mahukan. Yang anda perlukan hanyalah sambungan internet berkelajuan tinggi.

Sekiranya anda menjalankan kedai dalam talian atau laman web perniagaan kecil, menambahkan perkhidmatan telefon perniagaan profesional dapat membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda dapat menggunakannya untuk membina hubungan pelanggan yang lebih baik dengan penjualan profesional dan sokongan yang diberikan melalui telefon.

Oleh itu, mari kita lihat perkhidmatan telefon perniagaan teratas yang boleh anda gunakan dengan laman WordPress anda.

1. Nextiva

Nextiva

Nextiva adalah perkhidmatan telefon perniagaan terbaik dari segi ciri dan kemudahan penggunaan. Mereka menawarkan sebilangan besar ciri, dengan persediaan cepat dan harga yang berpatutan. Ia dilengkapi dengan panel pentadbir sederhana berasaskan web yang memudahkan pemilik perniagaan kecil untuk menguruskan platform komunikasi bersatu seperti pro.

Perkhidmatan telefon VOIP Nextiva untuk perniagaan kecil merangkumi penghalaan panggilan lanjutan, panggilan domestik percuma tanpa had, mel suara ke e-mel dan teks, faks dalam talian, pesanan teks dan banyak lagi.

Anda juga mendapat nombor tempatan atau bebas tol, penghantaran nombor percuma, dan semua ciri pengurusan panggilan standard seperti ID pemanggil, pemajuan panggilan, perutean, ucapan khusus, sistem IVR (respons suara interaktif) lanjutan, dan banyak lagi. Sebagai platform Nextiva juga menawarkan ciri hebat lain seperti CRM, Live Chat, tinjauan dalam talian, analisis panggilan, dan penyelesaian lain yang berfungsi dengan baik dengan sistem telefon perniagaan.

Kualiti panggilan telefon mereka sangat baik, penyelesaian voip mereka menawarkan 99,999% waktu operasi, dan wakil perkhidmatan pelanggan mereka selalu membantu.

Harga untuk perkhidmatan telefon perniagaan Nextiva bermula dari $ 19.95 setiap pengguna setiap bulan. Harga mereka menjadi lebih murah apabila anda menambahkan lebih banyak pengguna. Anda juga boleh membuat akaun prabayar untuk menjimatkan lebih banyak wang.

Nota: Kami menggunakan Nextiva di WPBeginner sebagai perkhidmatan telefon perniagaan kami. Berdasarkan pengalaman kami, Nextiva adalah sistem telefon perniagaan kecil terbaik di pasaran dari segi ciri dan harga.

Sebagai perniagaan kecil, ciri kegemaran kami ialah Nextiva membolehkan kami menambahkan barisan perniagaan untuk telefon bimbit, jadi pasukan kami dapat menerima panggilan pelanggan dari pejabat kami atau bahkan ketika bekerja dari jauh tanpa harus berkongsi nombor telefon bimbit mereka. Aplikasi Nextiva berfungsi pada telefon pintar iPhone dan Google (Android).

Dengan itu, jika perniagaan anda memerlukan sistem telefon pejabat yang berfungsi pada telefon bimbit yang ada, mereka juga menawarkannya. Pusat panggilan dan syarikat perusahaan sering menggunakan Nextiva untuk mengubah pertukaran cawangan peribadi Avaya (sistem PBX) mereka ke sistem telefon awan yang kuat dengan SIP trunking.

2. RingCentral

RingCentral

RingCentral adalah satu lagi perkhidmatan telefon perniagaan yang popular untuk syarikat dari pelbagai saiz. Mereka menawarkan salah satu sistem telefon perniagaan kecil yang paling kaya dengan ciri di pasaran.

Platform telefon perniagaan mereka merangkumi semua ciri standard yang anda perlukan termasuk panggilan tanpa had, pemajuan panggilan, ID pemanggil, penantian dan pemindahan panggilan, berkongsi satu talian pada pelbagai peranti mudah alih dan pengguna, SMS melalui SMS, dan banyak lagi.

Selain itu, ia juga dilengkapi dengan pertemuan video dengan pembagian layar, 1000 minit bebas tol, dan penyatuan dengan Gsuite, Dropbox, Microsoft, dan perkhidmatan lain. Ia dilengkapi dengan pentadbiran berasaskan cloud yang intuitif yang menjadikannya sangat mudah untuk mengatur dan menguruskan panggilan anda.

Pelan Essentials mereka bermula pada $ 19.99 sebulan untuk setiap pengguna (ditagih setiap tahun), dan anda boleh menambahkan sehingga 10 pengguna. Pelan lain terdapat pada harga dan ciri yang berbeza.

RingCentral adalah penyelesaian telefon yang bagus untuk kedua-dua pejabat fizikal yang ingin menggantikan telefon darat dan juga yang bergerak ke pejabat maya. Ia boleh berfungsi dengan sistem telefon anda (bila serasi), atau anda boleh menggunakan sistem telefon maya mereka melalui aplikasi desktop RingCentral dan aplikasi mudah alih yang berfungsi di semua telefon pintar.

3. GrassHopper

belalang

GrassHopper menawarkan nombor telefon maya melalui protokol voice over internet (VOIP), dan sangat bagus untuk solopreneur dan perniagaan kecil. Nombor telefon maya bermaksud ia dapat meneruskan panggilan ke nombor telefon atau peranti mudah alih mana pun. Walau bagaimanapun, untuk panggilan keluar anda masih memerlukan talian telefon biasa.

Mereka menawarkan aplikasi web dan mudah alih yang intuitif untuk menguruskan akaun dan perkhidmatan telefon anda. Anda boleh menggunakan pelbagai sambungan untuk nombor anda, dan anda boleh memilih dari nombor telefon tempatan, bebas tol, dan kesombongan. Ia menawarkan nombor tempatan dan bebas tol berdasarkan AS, Kanada, dan UK.

GrassHopper dilengkapi dengan semua ciri standard seperti pemajuan panggilan, penghalaan, penantian, muzik panggilan terus, mel suara ke transkrip e-mel, dan banyak lagi. Ia sangat sesuai untuk pasukan terpencil kerana anda boleh menambahkan sambungan yang boleh digunakan dari mana sahaja menggunakan aplikasi mudah alih atau desktop.

Rancangan mereka bermula dari $ 29,99 sebulan dengan 1 nombor dan hingga 3 sambungan.

4. Telefon.com

Telefon.com

Phone.com adalah satu lagi pilihan yang baik untuk perkhidmatan telefon perniagaan kecil. Mereka menawarkan panel pentadbiran berasaskan web dan aplikasi yang ringkas dengan ciri perkhidmatan telefon standard seperti pemajuan panggilan, penghalaan panggilan, ID pemanggil, panggilan persidangan, dan banyak lagi.

Mereka termasuk beberapa negara Eropah dan Kanada dalam minit panggilan tempatan mereka yang menjadikan panggilan ke negara-negara itu jauh lebih murah. Anda juga boleh mengintegrasikan perkhidmatan telefon perniagaan anda ke perisian CRM pihak ketiga seperti Salesforce dan Zoho.

Mereka mempunyai dua jenis pilihan harga yang dibayar per minit dan tidak terhad. Pelan bayar seminit bermula dari $ 12.99 sebulan dan rancangan tanpa had bermula dari $ 22.99 sebulan.

5. Vonage

Vonage

Vonage adalah satu lagi perkhidmatan telefon perniagaan yang sangat baik dengan banyak ciri untuk menjadikan komunikasi perniagaan anda lebih berkesan. Selain daripada perkhidmatan VOIP perniagaan awan standard, ia menggunakan Amazon Chime untuk menggabungkan pertemuan dalam talian dan persidangan video ke platform mereka.

Ia dilengkapi dengan panel kawalan berasaskan web yang membolehkan anda mengatur, menambah pengguna baru, dan menguruskan panggilan anda dengan mudah. Ini juga merangkumi ciri seperti akses mudah alih yang menjadikannya sesuai untuk pasukan jauh tanpa keperluan perkakasan.

Pelan mudah alih mereka bermula pada $ 19,99 setiap pengguna setiap bulan tetapi ciri-ciri terhad. Pelan premium pada harga $ 29,99 dan pelan lanjutan pada $ 39,99 menawarkan gabungan ciri dan had penggunaan terbaik.

6. 8 × 8

8x8

8 × 8 adalah satu lagi pilihan yang baik untuk perkhidmatan telefon perniagaan kecil. Harga mereka sedikit lebih rendah daripada sistem telefon perniagaan kecil lain, tetapi mereka juga tidak mempunyai beberapa ciri canggih yang ditawarkan oleh pesaing mereka.

Perkhidmatan telefon VOIP 8 × 8 merangkumi semua ciri standard seperti pemajuan panggilan, perkongsian nombor, mel suara ke e-mel audio, kehadiran panggilan automatik, aplikasi mudah alih, sembang, SMS, dan banyak lagi.

Struktur harga mereka berbeza berdasarkan rancangan yang anda pilih. Anda boleh bermula dengan harga $ 24,99 setiap pengguna setiap bulan dengan 250 minit keluar ke AS dan Kanada dan $ 0.029 / minit selepas itu. Untuk minit tanpa had, anda boleh memilih rancangan bermula dari $ 39,99 setiap pengguna setiap bulan.

Yang merupakan Perkhidmatan Telefon Perniagaan Terbaik untuk Anda?

Setelah meneliti dengan teliti semua penyedia perkhidmatan telefon perniagaan terbaik, kami percaya bahawa Nextiva adalah penyedia perkhidmatan telefon perniagaan terbaik di pasaran.

Rancangan mereka berpatutan untuk perniagaan dari semua saiz, dan mereka menawarkan banyak ciri hebat bersama dengan sokongan pelanggan terkemuka.

Bahagian yang terbaik adalah bahawa semasa talian telefon perniagaan Nextiva berfungsi pada telefon bimbit, tablet, dan komputer anda, mereka juga sering menjalankan promosi percuma untuk sistem telefon perniagaan maju seperti Poly VVX150 atau Nextiva X-885 yang digunakan oleh banyak profesional untuk berbilang talian pengendalian dan lain-lain.

Sistem Telefon Perniagaan

Atas semua alasan di atas, kami memutuskan untuk menggunakan Nextiva untuk perniagaan kami sendiri dan menilai sebagai sistem telefon perniagaan terbaik # 1 di pasaran.

Dalam penyelidikan kami, RingCentral datang sebagai detik yang sangat hampir. Sistem telefon voip mereka menawarkan banyak ciri yang sama seperti Nextiva, dan pada akhirnya kami mendapat harga dan perkhidmatan pelanggan.

Anda tidak boleh salah dengan salah satu daripada dua penyedia VoIP teratas ini.

Kami juga meneliti banyak penyedia perkhidmatan telefon perniagaan lain yang tidak tersenarai dalam artikel ini seperti Ooma, Jive, AT&T, Verizon, dan lain-lain. Kami memutuskan tidak terbaik untuk menyenaraikan semuanya dalam artikel ini kerana kami tidak mahu menyebabkan kelumpuhan pilihan.

Sebaliknya tujuan kami adalah untuk memudahkan anda memilih penyedia terbaik untuk keperluan anda.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari perkhidmatan telefon perniagaan terbaik untuk laman WordPress anda. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami tentang cara membuat alamat e-mel perniagaan percuma dan perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik untuk perniagaan kecil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me