61 Tema Blog WordPress Percuma Terbaik untuk 2020

Adakah anda mencari tema blog WordPress percuma untuk laman web anda?


Terdapat ribuan tema blog percuma untuk WordPress yang menjadikannya lebih sukar bagi pemula untuk memilih satu untuk laman web mereka. Tema blog ini seterusnya dibahagikan kepada pelbagai ceruk dan kategori.

Dalam artikel ini, kami telah memilih beberapa tema blog WordPress percuma terbaik yang boleh anda gunakan di blog baru anda.

Tema blog percuma terbaik untuk WordPress

Bermula dengan WordPress

Pertama, anda perlu memastikan bahawa anda menggunakan platform yang betul. Laman WordPress.org yang dihoskan sendiri adalah platform yang tepat untuk memulakan blog anda kerana memberikan anda lebih banyak kebebasan, fleksibiliti, dan kawalan.

Ini adalah sumber terbuka dan dilengkapi dengan sokongan untuk ribuan templat dan peluasan percuma yang membantu anda mengembangkan blog anda dengan lebih pantas. Lihat panduan kami mengenai mengapa anda harus menggunakan WordPress untuk maklumat lebih lanjut.

Anda boleh menggunakan panduan pemula langkah demi langkah kami tentang cara memulakan blog WordPress untuk mendapatkan arahan penuh.

Setelah anda mula beroperasi, inilah masanya untuk memilih tema untuk laman web anda. Anda boleh memilih tema dari pilihan pakar kami di bawah ini dan kemudian ikuti arahan dalam cara memasang panduan tema WordPress untuk menyiapkannya dengan betul.

Setelah itu, mari kita lihat beberapa tema blog WordPress percuma terbaik yang boleh anda pasangkan di laman web anda.

1. Astra

Astra

Astra adalah tema blog WordPress yang sepenuhnya disesuaikan dan percuma. Ia sangat sesuai untuk blog peribadi, portfolio, blog perniagaan, dan juga laman web eCommerce. Ia berfungsi dengan sempurna dengan semua pembangun halaman yang popular, termasuk Beaver Builder, Divi, Elementor, dll.

Ia dilengkapi dengan sokongan terbina dalam untuk WooCommerce untuk menambahkan kedai dalam talian ke blog anda dengan mudah jika diperlukan. Ia juga siap terjemahan dan boleh digunakan untuk membuat blog dalam bahasa apa pun.

Ini adalah tema ringan dengan banyak pilihan warna dan fon. Anda boleh mendapatkan pilihan tema di penyesuai WordPress dengan pratonton langsung.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP adalah salah satu tema WordPress percuma yang paling popular dengan banyak ciri seperti premium. Ia mempunyai plugin pendampingnya sendiri dan mengesyorkan memasang plugin pembina halaman percuma setelah diaktifkan. Itu dapat digunakan untuk semua jenis laman web, termasuk blog, majalah, laman web perniagaan, atau kedai eCommerce.

Ia merangkumi pelbagai pilihan susun atur, halaman lebar penuh, 2 menu navigasi di bahagian atas, sokongan logo tersuai, beberapa kawasan bar sisi, galeri gambar yang indah, dan banyak lagi. Ia sangat fleksibel tetapi masih sangat mudah untuk disiapkan dengan sokongan penyesuai langsung.

3. Hestia

Hestia

Hestia adalah tema WordPress percuma yang sangat fleksibel untuk semua jenis laman web. Ia dilengkapi dengan wizard penyediaan yang mudah dan plugin pendamping yang menambah bahagian testimoni dan perkhidmatan ke laman web anda.

Ia boleh digunakan dengan plugin pembangun halaman yang popular dan siap untuk WooCommerce di luar kotak. Halaman utama dapat disiapkan dengan mudah menggunakan penyesuai tema langsung di mana anda hanya boleh menambah bahagian dan menyusunnya semula dengan seret dan lepas.

4. Bento

Bento

Bento adalah tema blog WordPress pelbagai guna yang hebat dengan banyak ciri. Ia berfungsi dengan baik dengan kebanyakan pemalam halaman pembangun dan bahkan mengesyorkan memasangnya setelah pengaktifan.

Untuk tema WordPress percuma, Bento hadir dengan pilihan penyesuaian yang hebat. Kesemuanya dapat diakses menggunakan penyesuai tema WordPress.

5. Pergi

Pergi

Perlukan tema blog dengan pendekatan reka bentuk minimalis? Periksa Keluar. Ini adalah tema blog WordPress yang ringkas dengan butang selamat datang dan butang ajakan bertindak di tajuk.

Direka untuk meningkatkan kebolehbacaan, ia menggunakan tipografi yang bersih dan mengendalikan gambar yang ditampilkan dengan elegan.

6. Ribosom

Ribosom

Ribosome adalah tema blog WordPress gaya majalah. Ia dilengkapi dengan tajuk khas, latar belakang tersuai, dan warna tanpa had. Ia mempunyai menu navigasi tunggal dan menu sosial di bahagian atas.

Ia dilengkapi dengan susun atur 2 lajur dengan bar sisi di sebelah kanan. Ribosome mempunyai enam fon Google yang berbeza, lakaran kecil bulat atau persegi, 2 kawasan widget pada awal dan akhir siaran, sesuai untuk memaparkan iklan atau siaran yang berkaitan.

7. Poseidon

Poseidon

Poseidon adalah tema blog WordPress pelbagai guna percuma. Menampilkan tata letak yang luas, ia dilengkapi dengan slaid lebar penuh, susun atur halaman utama, dan templat berbilang halaman.

Susun atur laman utama dapat disiapkan dengan mudah menggunakan widget.

8. SiteOrigin Unwind

Bersantai

SiteOrigin Unwind adalah tema WordPress pelbagai guna percuma dengan sokongan WooCommerce penuh. Direka dengan gaya minimalis, Unwind sangat disesuaikan menggunakan plugin SiteOrigin Page Builder.

Ia dilengkapi dengan pelbagai susun atur, tajuk utama, latar belakang, dan sokongan warna.

9. Hemingway

Hemingway

Hemingway adalah tema blog WordPress yang bersih yang menampilkan susun atur 2 lajur dan luas gambar tajuk penuh dengan kesan paralaks.

Ini menyokong warna aksen khusus, muat naik logo khusus, widget khusus (video, Flickr, dan Dribbble), templat halaman, dll. Semua pilihan tema cepat dan mudah disiapkan.

10. Maxwell

Maxwell

Maxwell adalah tema WordPress yang minimalis dan elegan. Ia menampilkan susun atur gaya majalah yang bersih dengan tipografi yang indah.

Ciri-ciri lain yang terkenal merangkumi pelbagai susun atur catatan dan tayangan slaid catatan yang sangat menarik.

11. Tulis

Tulis

Writee adalah tema WordPress percuma yang sesuai untuk laman web peribadi, pengembaraan, dan blog pelancongan. Ia mempunyai slaid besar di atas menggunakan gambar unggulan dari catatan blog.

Ia juga dilengkapi dengan pelbagai templat dan widget khusus di antara banyak ciri lain.

12. Meriah

Mempesona

Fascinate adalah tema blog WordPress yang indah yang direka khusus untuk penulis profesional, portfolio peribadi, blog gaya hidup, dan perniagaan fesyen.

Ia menggunakan tipografi yang indah, skema warna yang elegan, dan gelangsar yang menarik.

13. Moden

Moden

Moderne adalah tema blog WordPress yang dibuat dengan elegan. Ia direka dengan mudah difahami dan membuat penampilan visual yang meletakkan kandungan anda di tengah.

Ia dilengkapi dengan gelangsar karusel kandungan unggulan di laman utama, dan susun atur 2 lajur yang menunjukkan kandungan anda dengan indah.

14. Kent

Kent

Kent adalah tema blog WordPress moden dengan susun atur 2 lajur. Ia dilengkapi dengan menu navigasi yang dilipat, logo khusus, latar belakang tersuai, dan sokongan tajuk.

Semua pilihan tema cukup mudah disediakan menggunakan penyesuai WordPress langsung.

15. Lovecraft

Lovecraft

Lovecraft adalah tema blog WordPress percuma yang bersih dan sederhana. Ia mempunyai tajuk khas lebar penuh di bahagian atas dan menggunakan tajuk utama yang berani untuk tajuk pos.

Ia dilengkapi dengan bar sisi kiri dan satu menu navigasi di bahagian atas.

16. Baskerville

Baskerville

Baskerville adalah tema blog WordPress moden dan bergaya. Ia menampilkan gambar header lebar penuh diikuti dengan catatan anda yang disajikan sebagai grid di laman utama. Ia disertakan dengan templat cantik untuk catatan tunggal dan halaman.

17. Laksamana

Laksamana

Admiral adalah tema WordPress gaya majalah yang sesuai untuk blog sukan, majalah, dan laman web berita. Ia menampilkan susun atur tiga lajur dengan 2 bar sisi di kedua sisi dan lajur kandungan di tengahnya.

Ia dilengkapi dengan tayangan slaid catatan yang dipaparkan, templat beranda majalah, kawasan tajuk yang widget, 2 susun atur pos yang berbeza, dan sokongan untuk tatal tak terbatas.

18. Cantik

Cantik

Sekiranya anda mencari tema blog WordPress dengan latar belakang skrin penuh, cuba Shapely. Ia hadir dalam susun atur 1 lajur dengan beberapa widget halaman utama, bahagian paralaks, dan butang ajakan bertindak.

Tema ini menyokong pemalam WordPress popular yang anda perlukan untuk memaksimumkan fungsi blog anda. Ia dioptimumkan sepenuhnya untuk SEO.

19. Ashe

Ashe

Ashe adalah tema blog percuma yang indah untuk WordPress. Ia mempunyai susun atur gaya majalah dengan gambar tajuk besar dan gelangsar kandungan unggulan.

Ia bergabung dengan pembangun halaman yang popular seperti Beaver Builder, Elementor, dan banyak lagi untuk penyesuaian yang mudah.

20. Hiero

Hiero

Hiero adalah tema blog WordPress percuma dengan susun atur majalah. Ia menggunakan warna tebal untuk header dan aksen. Ia mempunyai susun atur 2 lajur dan mempunyai menu navigasi yang jelas di atas.

Halaman utama memaparkan catatan terbaru anda dengan petikan dan gambar unggulan.

21. Lintasan

Lintasan

Tracks adalah tema blog WordPress yang dirancang dengan teliti untuk laman web peribadi, majalah, dan fotografi. Ia merangkumi pemuat naik logo, ikon media sosial, bar carian, kawasan siap widget, dan tipografi yang tajam.

Halaman utama mempunyai susun atur grid dari catatan anda dengan gambar yang ditampilkan.

22. Memikat

Memikat

Mesmerize adalah tema blog WordPress yang berwarna-warni. Ia sangat fleksibel dan menggunakan lebih daripada 30 bahagian kandungan untuk mempamerkan kandungan blog anda.

Ia menyokong latar belakang video, latar tayangan slaid, jenis kandungan tajuk, dan lapisan gradien di laman utama.

23. Kolumnis

Kolumnis

Kolumnis adalah tema blog WordPress percuma yang menampilkan rupa gaya majalah. Ia dilengkapi dengan susun atur yang berbeza untuk halaman utama, arkib, halaman tunggal, bbPress, dan BuddyPress.

Ia juga merangkumi slaid responsif dan skema empat warna.

24. Satori

Satori

Satori adalah tema WordPress yang sangat disesuaikan untuk blog dan laman web peribadi. Ia mempunyai tajuk lebar penuh di laman utama dan dilengkapi dengan templat halaman yang berbeza, termasuk sokongan untuk WooCommerce, beberapa kawasan siap widget, dan format pos.

25. Phlox

Phlox

Phlox adalah tema blog WordPress percuma yang sangat disesuaikan. Ia mempunyai susun atur halaman utama yang indah dengan gambar latar header skrin penuh di atas dan kandungan unggulan di bawah.

Muncul dengan banyak kawasan siap widget, templat halaman, tajuk khusus, latar belakang, ikon sosial, dan skema warna.

26. Illdy

Illdy

Illdy adalah tema WordPress pelbagai guna yang sesuai untuk laman web perniagaan, peribadi, dan majalah. Ia dibina berdasarkan rangka bootstrap, menampilkan gambar tajuk besar, susun atur 2-lajur atau lebar penuh, latar belakang tersuai, dan pemilihan warna.

27. Primer

Primer

Primer adalah tema blog WordPress yang ringkas dan bersih. Ia menampilkan susun atur blog klasik dengan lajur kandungan dan bar sisi kanan.

Ini memiliki gambar header layar penuh dengan logo khusus, menu navigasi, dan butang ajakan bertindak untuk mengalihkan pengguna ke halaman arahan anda.

28. Diari Blog

Diari Blog

Blog Diary adalah tema blog WordPress pelbagai guna yang menampilkan susun atur hitam dan putih yang indah. Ia mempunyai pilihan warna tanpa had, tipografi tajam, dan widget khusus.

Tema ini menyokong penyunting blok Gutenberg di luar kotak.

29. Garfunkel

Garfunkel

Garfunkel adalah tema blog WordPress yang bergaya yang menampilkan susun atur grid di laman utama. Ia menyokong tajuk utama, latar belakang tersuai, enam format catatan (termasuk tayangan slaid galeri), enam widget tersuai, menu sosial, dan templat 2 halaman.

30. Pengarang

Pengarang

Pengarang adalah tema blog WordPress yang indah untuk pengarang dan penulis. Ia menampilkan susun atur 2 lajur yang sederhana dengan bar sisi dan menu navigasi di lajur kiri sementara kandungan di sebelah kanan.

Ia menyokong warna, latar belakang, dan pelbagai format pos tersuai. Ia dioptimumkan untuk aksesibiliti dan prestasi.

31. Tempo

Tempo

Tempo adalah tema blogging WordPress moden yang dapat dengan mudah digunakan sebagai laman web perniagaan juga. Ia menampilkan tipografi segar yang bersih dengan susun atur yang terang.

Ini menyokong header khusus, paralaks, butang header, logo kustom, warna kustom, latar belakang kustom, pautan sosial, bar sisi kiri dan kanan, dan widget khusus.

32. Hueman

Hueman

Hueman adalah salah satu tema WordPress percuma yang paling popular. Ia dilengkapi dengan susun atur berbilang lajur dan dapat digunakan dengan mudah di semua laman web blog atau majalah yang kaya dengan kandungan.

Anda juga mendapat sokongan untuk tajuk khusus, susun atur 2 lajur, susun atur lebar penuh, dan banyak pilihan penyesuaian yang mudah.

33. iFeature

iFeature

iFeature adalah tema WordPress moden dan bergaya yang sesuai untuk laman web majalah, perniagaan, peribadi, dan portfolio. Ia menampilkan gambar latar penuh dan slaid di bahagian atas diikuti dengan kandungan anda.

Ini merangkumi ciri seperti tajuk melekat, kotak bio pengarang, beberapa kawasan widget, dan templat halaman. Pilihan tema dapat disiapkan dengan mudah menggunakan seret dan lepas di penyesuai langsung.

34. Natural Lite

Natural Lite

Natural lite adalah tema blog yang ringkas dengan nada bersahaja. Ia menggunakan gambar besar, menyokong header, dan latar belakang.

Ia dilengkapi dengan susun atur pelbagai lajur dan pilihan penyesuaian yang mudah.

35. Responsif

Responsif

Responsif adalah tema WordPress yang indah yang direka untuk fleksibiliti. Ia sesuai untuk pengarang, laman web peribadi, fotografi, dan juga laman web perniagaan.

Ia dilengkapi dengan 9 templat halaman, 11 kawasan widget, 6 susun atur templat, 4 kedudukan menu, dan banyak lagi. Responsif adalah serasi dengan WooCommerce, siap pelbagai bahasa, dan menyokong semua bahasa RTL.

36. Kebajikan

Kebajikan

Virtue adalah tema blog WordPress yang indah dan percuma. Ia mempunyai susun atur yang bersih dengan 2 menu navigasi dan gambar tajuk lebar penuh.

Semua pilihan tema boleh disesuaikan dengan mudah menggunakan penyesuai tema langsung. Ia juga dilengkapi dengan pelbagai format pos untuk video, galeri, audio, sembang, selain, petikan, dll.

37. Otografi

Otografi

Otografi adalah tema blog percuma WordPress klasik. Ia mempunyai slaid gambar bersaiz besar yang indah dengan ikon sosial, menu navigasi, dan warna yang menarik.

Ia merangkumi pilihan tipografi dan penyediaan tema yang lebih mudah dengan tetapan seret dan lepas di bawah penyesuai langsung. Ini adalah tema yang sesuai untuk laman web peribadi, blog, majalah, fotografi, dan fesyen.

38. Nyalakan

Nyalakan

Ignite adalah tema blog WordPress yang bergaya yang menampilkan rupa blog klasik. Ia dilengkapi dengan susun atur 2 lajur, bar atas kompak yang digunakan untuk menu navigasi, tajuk laman web, dan keterangan.

Ia menggunakan gambar pilihan bersaiz sederhana sebelum tajuk posting dan menggunakan tipografi yang tajam untuk pengalaman membaca yang lebih baik di blog anda.

39. Avant

Avant

Avant adalah tema WordPress yang sangat disesuaikan dan percuma yang sesuai untuk semua jenis laman web. Ia siap untuk eCommerce dengan sokongan WooCommerce penuh dan boleh digunakan dengan mudah untuk membuat laman web yang kaya dengan kandungan juga.

Ia merangkumi 7 susun atur tajuk, 5 susun atur blog, susun atur 3 kaki, pilihan warna tanpa had, dan banyak lagi tetapan yang semuanya disusun dengan rapi ke dalam penyesuai WordPress. Ia diuji untuk berfungsi dengan semua pembangun halaman yang popular dan pemalam WordPress penting yang lain.

40. Mudah Alih Responsif

Mudah Alih Responsif

Seperti namanya, Responsive Mobile adalah tema WordPress yang direka dengan pendekatan pertama yang mudah alih. Ia kelihatan sama hebat pada semua peranti dan saiz skrin.

Tema ini mempunyai 9 templat halaman, 11 area widget, 6 susun atur templat, 4 posisi menu, bahagian panggilan dengan butang ajakan bertindak, fon khusus, gambar latar khusus, dan banyak lagi. Sesuai untuk laman web perniagaan, sangat mudah digunakan dan dapat disiapkan dengan cepat.

41. Vogue

Vogue

Vogue adalah tema WordPress bergaya yang direka khusus untuk fesyen, gaya hidup, dan laman web eCommerce. Ia dilengkapi dengan sokongan WooCommerce sepenuhnya dan membolehkan anda menubuhkan kedai dalam talian dengan mudah.

Ia menawarkan pelbagai susun atur tajuk, reka bentuk WooCommerce tersuai, susun atur beberapa footer, susun atur banyak blog, dan sekumpulan penyesuaian susun atur tambahan. Ia mempunyai tetapan warna tanpa had yang semuanya disusun rapi ke dalam penyesuai WordPress.

42. Magbook

Buku Maghrib

Magbook adalah tema WordPress yang direka dengan indah untuk laman web yang kaya dengan kandungan, termasuk majalah, surat khabar, blog, dan banyak lagi. Ia menampilkan reka bentuk minimalis yang bersih dengan pelbagai pilihan susun atur dan pemasang demo 1 klik cepat.

Ia dilengkapi dengan templat yang siap digunakan untuk menghubungi kami, halaman galeri, dan halaman majalah. Diuji dengan semua plugin WordPress yang popular, Magbook juga dapat digunakan untuk membuat kedai dalam talian atau laman WordPress berbilang bahasa.

43. Panorama

Panorama

Panoramic adalah satu lagi tema WordPress percuma terbaik yang sesuai untuk semua jenis blog, laman web, dan kedai dalam talian. Ia dilengkapi dengan pilihan penyesuaian yang fleksibel dan slaid halaman utama yang indah.

Ia sangat mudah digunakan walaupun untuk pemula mutlak. Anda boleh mendapatkan pilihan tema di bawah penyesuai langsung yang membolehkan anda membuat perubahan pada laman web anda dengan pratonton langsung.

44. Conica

Conica

Conica adalah tema pelbagai guna WordPress yang sangat fleksibel yang boleh digunakan untuk membina hampir semua jenis laman web. Ini termasuk 2 tata letak situs, 2 skema warna, 4 susun atur tajuk, 5 tata letak blog, tata letak 3 footer, templat berbilang halaman, dan sekumpulan pilihan tema untuk menyesuaikan tetapan warna dan tata letak Anda.

45. CityLogic

CityLogic

CityLogic adalah tema WordPress percuma premium yang sesuai untuk semua jenis laman web, termasuk laman web perniagaan kecil. Ia menampilkan reka bentuk moden dengan tajuk besar di laman utama, menu navigasi telus, mesej selamat datang, dan kandungan terpenting anda.

Ia juga dilengkapi dengan slaid bawaan dan boleh digunakan dengan plugin slaid lain juga. WooCommerce sudah siap dan boleh digunakan untuk membuat kedai dalam talian yang indah.

Semua pilihan tema cukup mudah diikuti dan membolehkan anda menyesuaikannya dengan mudah mengikut kehendak anda.

46. ​​Agama

Agama

Agama adalah tema WordPress percuma yang bersih dan luas yang sesuai untuk semua jenis laman web. Ia sangat fleksibel dan dilengkapi dengan pilihan tema yang lebih mudah yang membolehkan anda memasangnya dengan cepat.

Ia dibina di Bootstrap dengan sokongan paralaks, reka bentuk responsif, dan susun atur minimum. WooCommerce sudah siap dan juga dapat digunakan untuk membuat laman web berbilang bahasa.

47. Fury

Fury

Fury adalah tema WordPress sederhana dengan reka bentuk dan susun atur yang minimum. Ia berfungsi di luar kotak dan mempunyai pilihan tema yang sangat mudah digunakan. Ia dibina di atas Bootstrap dengan reka bentuk responsif dan prestasi pantas.

Ia merangkumi tajuk melekit, warna tanpa had, templat halaman blog, kesan tatal lancar, dan banyak lagi. WooCommerce sudah siap dan boleh digunakan dengan mudah dengan mana-mana pembangun halaman WordPress.

48. Menaik

Naik

Ascend adalah tema pelbagai guna WordPress yang indah. Ia disertakan dengan sokongan untuk ciri Gutenberg yang akan datang yang menambahkan ciri penyuntingan blok drag and drop ke WordPress. Ia juga menyokong semua plugin pembina halaman yang popular.

Di dalamnya anda akan menemui banyak pilihan berguna yang semuanya disusun dengan rapi di bawah penyesuai tema. Ia juga merangkumi pengepala telus, menu navigasi berganda, bar sisi, pilihan warna, dan banyak lagi.

49. Wisteria

Wisteria

Wisteria adalah tema blog WordPress ringkas dengan fokus pada tipografi dan kandungan yang indah. Muncul dengan latar belakang khusus, warna khusus, tajuk utama, dan bar sisi kiri.

Wisteria juga mempunyai menu navigasi tunggal di bahagian atas dan reka bentuk laman utama yang indah yang menunjukkan catatan anda dengan petikan dan gambar pilihan.

50. Blogasm

Blogasm

Blogasm adalah tema blog percuma yang mudah untuk WordPress. Ia menampilkan reka bentuk minimalis dan bersih dengan fokus pada catatan blog anda. Tema ini dapat digunakan untuk membuat blog peribadi, fesyen, gaya hidup, dan fotografi.

Ia dilengkapi dengan menu sosial tajuk, ikon carian tajuk, susun atur lajur, tajuk utama, dan bar sisi. Semua pilihan tema mudah disediakan menggunakan penyesuai tema langsung.

51. Blog Penulis

Blog Penulis

The Writers Blog adalah tema WordPress pelbagai guna percuma yang direka khas untuk penulis, blogger, wartawan, pengarang, dan blog yang sesuai dengan kandungan. Ia dilengkapi dengan slaid gambar untuk menarik perhatian pengunjung pada pandangan pertama.

Ini membolehkan anda memilih skema warna pilihan anda. Tema WordPress mudah disediakan, responsif, dan disesuaikan sepenuhnya.

52. Permulaan Blog

Permulaan Blog

Blogstart adalah tema yang tepat untuk memulakan blog anda dengan segera. Percuma untuk memuat turun dengan reka bentuk susun atur yang bersih dan sederhana yang dapat menarik pengguna anda dengan ciri-cirinya.

Ini membolehkan anda memaparkan catatan unggulan di samping menu navigasi. Blogstart dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi pemuatan halaman.

53. Creativ

Kreativiti

Creativ adalah tema blog WordPress percuma moden. Ia mempunyai susun atur bingkai penuh lebar untuk tajuk dengan slaid gambar, menu navigasi, bar carian, dan menu sosial.

Ia mempunyai logo khusus di bahagian tengah tajuk. Ia mempunyai kabur untuk halaman arahan di halaman utama.

54. Era Blogger

Era Blogger

Era Blogger adalah tema blog percuma untuk WordPress. Ini sesuai untuk majalah dalam talian, blog peribadi, penerbit, berita, atau laman portfolio. Ini mempunyai bahagian mengenai anda untuk menambahkan gambar dan petikan di bar sisi.

Ia menawarkan susun atur terpusat untuk menyiarkan kandungan anda. Tema ini responsif sepenuhnya dan terjemahan siap untuk membuat laman web berbilang bahasa.

55. Majalah Queens

Majalah Queens

Queens Magazine adalah tema blog WordPress percuma yang mesra pengguna yang dibina untuk blogger dan majalah dalam talian. Ia mempunyai banyak ruang untuk kandungan anda. Dengan susun atur 3 lajur, anda dapat memaparkan banyak catatan unggulan di lipatan pertama blog anda.

Ia dilengkapi dengan tetapan khusus untuk logo dan slogan. Tema Majalah Queens menawarkan pelbagai bar sisi dan footer untuk memberi anda pelbagai susun atur.

56. Seimbang

Blog Seimbang

Balanced adalah tema blog WordPress yang bersih dan responsif. Ia mempunyai logo tersuai dengan latar header lebar penuh di bahagian atas.

Tema ini mempunyai susun atur 2 lajur dan gaya silang untuk siaran. Anda boleh menggunakan widget WordPress di bar sisi. SEO dioptimumkan dan menyokong WPML untuk terjemahan.

57. Infiniti

Infiniti

Infinity adalah tema blog minimalis dan percuma. Ia mempunyai warna yang berani untuk sempadan dan latar belakang yang sangat sesuai untuk perniagaan kecil, agensi kreatif, dll.

Halaman utama mengikuti menu navigasi di atas dengan ikon sosial. Ini membolehkan anda menambahkan logo khusus dengan slogan.

58. Interserver

Jurubahasa

Interserver adalah tema blogger mama percuma yang indah untuk WordPress. Ini dapat disesuaikan sepenuhnya dengan banyak pilihan di backend admin untuk susun atur blog dan halaman arahan.

Anda boleh menambahkan slaid gambar dan kategori di laman utama. Ia mempunyai warna dan reka bentuk yang indah untuk keseluruhan blog.

59. Jurnal

Jurnal

Jurnal adalah tema blog WordPress percuma yang bergaya untuk jurnal peribadi dan semua jenis blogger. Ia mempunyai tipografi yang menakjubkan dan reka bentuk susun atur yang indah.

Ia menawarkan ruang untuk menambahkan bio pendek anda di laman utama. Jurnal adalah tema mesra enjin carian yang responsif sepenuhnya.

60. Fotografi Berani

Fotografi Berani

Bold Photography adalah tema blog moden dan percuma untuk jurugambar, penulis, dan pengarang. Halaman utama mempunyai gelangsar gambar latar belakang skrin penuh yang boleh anda ganti dengan foto paling popular atau paling menarik.

Ia mempunyai widget khusus, pilihan warna, bahagian paralaks, dan banyak lagi. Bold Photography mempunyai masa memuatkan halaman yang pantas dan memuatkan gambar malas untuk menunjukkan prestasi yang lebih baik daripada biasa.

61. Sparker

Sparker

Sparker adalah tema blog WordPress percuma yang ringan. Tema ini juga dapat digunakan untuk membuat laman web perniagaan kecil dan kedai dalam talian.

Ia mempunyai widget tersuai, bahagian gelangsar yang indah, lajur pos yang dipaparkan, pilihan footer, dan ruang iklan. Ia mudah digunakan dan dioptimumkan untuk SEO.

Kami harap senarai ini dapat membantu anda mencari tema blog WordPress percuma terbaik untuk laman web anda. Anda mungkin juga ingin melihat panduan ini mengenai mengapa anda mesti mengelakkan tema dan pemalam WordPress kosong dan pilihan kami untuk perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me