7 Plugin Harta Tanah WordPress Terbaik Dibandingkan (2020)

Adakah anda mencari plugin harta tanah WordPress yang terbaik? WordPress digunakan oleh banyak laman web harta tanah untuk mempamerkan senarai dan mendapatkan pelanggan baru. Dalam artikel ini, kami telah memilih plugin harta tanah WordPress terbaik yang boleh anda gunakan untuk mengembangkan perniagaan anda.


Pemalam harta tanah WordPress terbaik

Cara Membuat Laman Web Harta Tanah Menggunakan WordPress?

WordPress adalah pembina laman web yang paling popular di dunia. Mudah digunakan dan cukup fleksibel untuk membuat hampir semua jenis laman web yang dapat dibayangkan.

Terdapat dua jenis WordPress yang sering membingungkan pemula. Pertama, terdapat WordPress.com yang merupakan penyelesaian yang dihoskan. Kedua, anda mempunyai WordPress.org yang juga dikenali sebagai WordPress yang dihoskan sendiri. Lihat artikel kami di WordPress.com vs WordPress.org untuk perbandingan berdampingan.

Kami mengesyorkan menggunakan WordPress.org kerana ia membolehkan anda menggunakan semua ciri WordPress di luar kotak tanpa sekatan.

Untuk memulakan laman web WordPress.org yang dihoskan sendiri, anda memerlukan nama domain dan hosting laman web.

Kami mengesyorkan menggunakan Bluehost. Mereka adalah salah satu syarikat hosting terbesar di dunia dan penyedia hosting WordPress yang disyorkan secara rasmi. Mereka menawarkan potongan harga 60% kepada pengguna kami dan nama domain percuma.

Setelah membeli hosting, kunjungi panduan kami tentang cara membuat laman web untuk arahan penyediaan langkah demi langkah.

Oleh itu, mari kita lihat plugin harta tanah WordPress terbaik yang boleh anda gunakan. Pemalam ini akan membolehkan anda menambahkan senarai harta tanah anda dengan mudah dan menarik lebih banyak pelanggan.

1. Penyenaraian IMPress

Penyenaraian IMPress

Senarai IMPress adalah salah satu pemalam harta tanah WordPress terbaik. Sangat mudah bagi pemula untuk memulakan, dan fleksibel untuk pengguna maju untuk membuat laman web harta tanah yang hebat.

Ia mudah alih dan berfungsi dengan tema WordPress apa pun. Anda boleh menambah seberapa banyak butiran untuk setiap senarai yang anda mahukan dengan sokongan gambar dan video. Penyenaraian dipaparkan dengan indah dalam susun atur grid, dan satu halaman penyenaraian membolehkan pengguna mendapatkan semua maklumat yang mereka perlukan termasuk peta lokasi.

Ini juga membolehkan anda mengimport senarai dari pangkalan data MLS anda dan menyokong integrasi IDX dengan plugin addon. Ia dilengkapi dengan borang hubungan supaya pembeli yang berminat dapat menghubungi anda secara langsung.

2. WP-Harta

WP-Harta

WP-Property adalah plugin pengurusan harta tanah WordPress all-in-one yang lain. Ini termasuk antara muka yang mudah digunakan untuk menambah dan mengurus semua senarai anda. Anda boleh menambah maklumat terperinci dengan banyak bidang untuk menambah bilik, bilik mandi, kawasan, ciri, dan banyak lagi.

Penyenaraian dipaparkan dengan indah di laman web anda dan laman web pemalam juga menawarkan tema percuma yang boleh anda gunakan. Ini termasuk sokongan Peta Google, ciri carian hebat dengan penapis, URL mesra SEO, senarai unggulan, dan banyak lagi.

Ia tersedia dalam pelbagai bahasa dan dapat diterjemahkan dengan mudah ke dalam bahasa lain. Ia juga dilengkapi dengan widget bar sisi dan kod pendek yang membolehkan anda memaparkan senarai di seluruh laman web anda.

3. Estatik

Estatik

Pemalam Estatik adalah satu lagi pilihan terbaik untuk menguruskan penyenaraian harta tanah anda di WordPress. Plugin hebat ini dilengkapi dengan sistem pengurusan harta tanah yang mudah digunakan yang membolehkan anda menambahkan senarai ke laman web anda dengan mudah.

Ia merangkumi galeri foto, widget carian harta tanah, sokongan Peta Google, perkongsian sosial terbina dalam, dan sokongan pelbagai bahasa. Ini juga merangkumi pembangun medan yang membolehkan anda menambahkan bidang baru dengan mudah ke senarai anda.

Ia mempunyai ciri carian bertenaga ajax dengan pelengkapan automatik. Pengguna juga dapat menyusun senarai mengikut harga, tarikh, dan populariti. Pembangun Plugin juga menyediakan perkhidmatan dan tambahan IDX / MLS berbayar untuk menambahkan lebih banyak ciri sekiranya diperlukan.

4. Penyenaraian Harta Mudah

Senarai Harta Mudah

Penyenaraian Harta Mudah adalah satu lagi pemalam harta tanah WordPress yang hebat dan sangat disesuaikan. Ini membolehkan anda membina laman web harta tanah dengan mudah tanpa menyentuh kod dan tanpa menukar tema.

Ia mempunyai antara muka pengurusan penyenaraian mesra pemula yang menjadikannya sangat mudah untuk menguruskan harta tanah anda. Ia dilengkapi dengan templat penyenaraian yang mesra telefon bimbit untuk memaparkan harta tanah anda dalam susun atur grid atau satu halaman penyenaraian.

Ciri lanjutan merangkumi sokongan untuk REAXML, JUPIX, sistem MLS di seluruh dunia, terjemahan / sokongan pelbagai bahasa, peta lanjutan, dan banyak lagi. Tambahan dan peluasan berbayar membolehkan anda menambah banyak ciri lain termasuk direktori dan sistem pengurusan ejen harta tanah.

5. Harta Tanah WP

Harta Tanah WP

WP Real Estate adalah plugin harta tanah yang agak baru untuk WordPress dengan banyak ciri menarik. Ia juga dapat digunakan untuk membeli, menjual, dan menyewa harta tanah.

Ini termasuk ciri carian lanjutan, Peta Google, integrasi IDX / MLS, borang hubungan, bidang khusus, dan paparan susun atur senarai atau grid. Ia juga dilengkapi dengan kod pendek dan widget supaya anda dapat memaparkan senarai harta tanah yang berbeza di seluruh laman web anda atau membuat halaman arahan anda sendiri untuk harta yang berbeza.

6. Penyenaraian Ejen

Ejen Tekan

AgentPress memerlukan kerangka tema Genesis dan dirancang untuk berfungsi dengan tema AgentPress Pro mereka sendiri yang membantu anda membuat laman web harta tanah dengan cepat.

Plugin ini menambah jenis kiriman tersenarai dan taksonomi untuk membantu anda mengkategorikan harta tanah. Anda juga dapat menggunakan widget untuk menambahkan pencarian daftar ke area siap widget.

7. Harta Tanah WPL

Harta Tanah WPL

Plugin WPL Real Estate adalah sistem pengurusan harta tanah WordPress yang fleksibel dan hebat. Ia mempunyai bahagian yang mudah dikendalikan untuk menambahkan senarai anda dengan ciri carian yang boleh ditapis untuk bahagian depan. Ia mempunyai profil ejen harta tanah, Peta Google, paparan penyenaraian yang berbeza, dan ciri bidang tersuai yang kuat untuk menambahkan ciri harta tanah.

Ia dapat disatukan dengan perkhidmatan MLS / IDX sebagai ciri berbayar tambahan, penyesuaian lain juga disediakan oleh pemaju plugin sebagai perkhidmatan. Ia sudah berfungsi dengan baik dengan beberapa tema WordPress terbaik di pasaran.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin harta tanah WordPress terbaik untuk laman web anda. Anda mungkin juga ingin melihat senarai tema harta tanah WordPress terbaik kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map