8 Tempat Terbaik untuk Mendapatkan Logo Tersuai untuk Laman Web WordPress Anda

Adakah anda ingin mendapatkan logo khusus untuk laman web WordPress anda? Logo tersuai membantu menubuhkan jenama anda dan menjadikan laman web anda menonjol. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa tempat terbaik untuk mendapatkan logo khusus untuk laman web anda dengan anggaran yang kecil.


Tempat terbaik untuk mendapatkan logo WordPress tersuai

Mengapa Anda Perlu Dapatkan Logo Tersuai?

Logo adalah gambar perwakilan yang digunakan oleh perniagaan dan organisasi. Mereka menggambarkan representasi visual perniagaan, nilai, dan misi organisasi.

Mereka juga memainkan peranan penting dalam bagaimana pelanggan melihat jenama. Lihat jenama terkenal, kemungkinan besar anda dapat mengenali kebanyakan logo mereka dengan mudah. Pengiktirafan jenama membantu anda memenangkan kepercayaan dan kesetiaan pelanggan lebih masa.

Sebilangan besar tema WordPress hadir dengan pilihan untuk memuat naik logo tersuai. Logo ini juga dapat digunakan sebagai ikon laman web atau favicon.

Sekarang masalahnya adalah bahawa tidak semua daripada kita adalah pereka grafik. Anda boleh membuat logo khusus dengan menggunakan program penyuntingan gambar, tetapi mungkin tidak kelihatan profesional.

Sekiranya anda mahukan imej profesional untuk jenama anda, maka ia berguna untuk menyewa seseorang untuk membuat logo tersuai untuk laman web anda.

Oleh itu, mari kita lihat beberapa tempat terbaik untuk mendapatkan logo WordPress khusus mengikut anggaran.

1. 99 reka bentuk

99 reka bentuk

99designs adalah pasaran pertandingan reka bentuk dengan komuniti pereka besar. Ia bertindak sebagai orang tengah antara anda dan pereka.

Apabila anda membuat pesanan, 99designs mengeluarkannya kepada pereka yang kemudian menyerahkan reka bentuknya. Anda boleh memilih reka bentuk yang paling anda sukai dan hanya pereka yang dibayar. Ini memberi anda kelebihan untuk mendapatkan idea logo tersuai yang berbeza dari pereka berlainan latar belakang dan tahap kemahiran.

2. Logojoy

Logojoy

Ingin membuat logo tersuai anda sendiri? Logojoy adalah pembuat logo DIY yang mudah digunakan untuk bukan pereka. Tidak seperti alat reka bentuk grafik berasaskan web yang lain, Logojoy menggunakan kecerdasan buatan dan algoritma pembelajaran lanjutan untuk membuat logo seperti yang akan dilakukan oleh pereka.

Penyihir ringkas Logojoy membantu anda memilih warna, gambar, dan perkataan anda sendiri untuk menggambarkan perniagaan anda. Selepas itu menghasilkan reka bentuk yang kelihatan baik dan profesional.

Rancangan harga mereka bermula serendah $ 20 untuk logo resolusi rendah. Pelan harga yang lebih tinggi memberikan anda fail beresolusi tinggi, sokongan telefon, palet warna, garis panduan jenama dan banyak lagi.

3. Menggelecek

Menggelecek

Dribble adalah komuniti pereka dan artis dalam talian. Anggap ia sebagai Pinterest untuk pereka grafik profesional, artis, dan ilustrator di mana mereka berkongsi karya mereka dan pengguna lain boleh, suka, dan kongsi semula.

Dribble bukan sekadar sumber inspirasi. Ia juga berfungsi sebagai platform untuk merekrut pereka untuk pekerjaan bebas. Anda boleh melayari pereka, memeriksa portfolio mereka, dan menghubungi mereka secara langsung untuk menyewa mereka.

Kos pekerjaan sebenarnya bergantung pada pekerja bebas yang anda dekati, tahap kepakaran dan kemahiran mereka. Dribble mungkin bukan tempat untuk mencari logo khusus termurah untuk laman web anda, tetapi dapat membantu anda mendapatkan kualiti yang jauh lebih baik.

4. Fiverr

Fiverr

Fiverr adalah salah satu komuniti freelancer dalam talian terbesar dari seluruh dunia. Oleh kerana persaingan di antara freelancer, anda boleh menyewa pereka untuk membuat reka bentuk logo dengan wang yang jauh lebih rendah daripada tempat lain.

Komuniti Fiverr disusun berdasarkan maklum balas pelanggan. Freelancer dengan maklum balas positif yang lebih tinggi cenderung mengenakan bayaran lebih tinggi daripada freelancer baru yang belum mempunyai ulasan yang mencukupi.

Walaupun logo hanya berharga beberapa dolar, penting untuk diketahui bahawa selalunya freelancer ini menggunakan templat logo dengan sedikit perubahan.

5. Kerja Atas

Kerja Atas

Mirip dengan Fiverr, Upwork adalah komuniti dalam talian freelancer, usahawan, dan pereka. Ini membolehkan anda mengeposkan pekerjaan dan menerima tawaran dari pekerja bebas. Anda kemudian boleh menyemak freelancer tersebut, menemubual mereka, dan menyewa orang yang ingin anda bekerjasama.

Upwork mempunyai komuniti yang kuat dengan alat penyaringan untuk freelancer dan klien. Freelancer boleh mengambil bahagian dalam ujian dalam talian untuk membuktikan kecekapan dan kemahiran mereka. Upwork juga menawarkan pelbagai kaedah pembayaran, invois, dan membolehkan pelanggan hanya membayar untuk kerja yang mereka setujui.

6. DesignCrowd

Reka Bentuk Reka Bentuk

DesignCrowd adalah pasaran pertandingan reka bentuk dan komuniti pereka dalam talian. Anda boleh memulakan projek dengan mengisi ringkas projek, memilih jenis reka bentuk logo anda, dan memberikan penerangan terperinci untuk diikuti oleh pereka.

Seterusnya, anda akan membayar yuran pengeposan peraduan dan mendepositkan anggaran anda dengan DesignCrowd. Mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan, yang membolehkan anda meminta pengembalian wang dalam masa 30 hari dari saat menghantar projek anda. Setelah anda menyukai reka bentuk logo tersuai, anda dapat memberikan anggaran.

7. Freelancer

Freelancer

Freelancer adalah komuniti freelancer global yang besar. Anda boleh menemui pereka web, pemaju, reka bentuk grafik, audio / video, pakar pemasaran dalam talian dari setiap pelosok planet dengan tahap kemahiran yang berbeza-beza.

Seperti banyak laman web freelancing lain, Freelancer membolehkan anda memposting projek logo khusus anda sebagai pekerjaan dan mula menerima tawaran dari freelancer. Anda boleh menyemak profil freelancer, pekerjaan lalu, maklum balas dan penilaian.

Sebaik sahaja anda menjumpai pekerja bebas yang tepat, anda boleh menyewa mereka. Setelah menyelesaikan projek, anda akan dapat menyemak dan menerima kerja dan melepaskan pembayaran.

8. PeoplePerHour

PeoplePerHour

PeoplePerHour adalah komuniti bebas dan profesional yang disusun. Anda boleh menyemak jam kerja (pekerjaan harga tetap), menghantar pekerjaan, atau menjalankan peraduan. Anda juga boleh melihat freelancer mengikut kategori, melihat profil dan portfolio mereka.

Sebaik sahaja anda menghantar pekerjaan, anda akan mendapat akses ke papan pemuka Workstream anda. Di sinilah anda akan mengurus dan menyemak karya, berkomunikasi dengan pekerja bebas, dan mendapatkan sokongan daripada kakitangan PeoplePerHour. Setelah berpuas hati dengan reka bentuk logo, anda boleh melepaskan pembayaran kepada freelancer.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari tempat terbaik untuk mendapatkan logo tersuai untuk laman web anda. Anda mungkin juga ingin melihat artikel kami mengenai contoh terbaik reka bentuk halaman borang hubungan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me