19 beste mobiele apps om uw WordPress-site te beheren

Bent u op zoek naar mobiele apps om uw WordPress-site onderweg te beheren? Het runnen van een succesvolle website kost veel tijd en het is moeilijk om de hele dag achter een computer te zitten. In dit artikel delen we de beste mobiele apps om je WordPress-site met je telefoon te beheren.


Beste mobiele apps om uw WordPress-site te beheren

1. WordPress.com-apps

WordPress.com-apps

WordPress.com biedt apps die verbinding maken met uw zelf-gehoste WordPress-site. U kunt berichten plaatsen, foto’s uploaden en opmerkingen beheren vanaf uw Android- of iOS-apparaten.

Voor bepaalde functies van de app moet u een WordPress.com-account maken. Het wordt ook geleverd met een ingebouwde lezer die de blogs toont die je hebt gevolgd op WordPress.com.

Raadpleeg onze handleiding voor gedetailleerde instructies over het gebruik van de WordPress-app op uw mobiele apparaten.

2. WooCommerce

WooCommerce iOS-app

Als u een online winkel runt met WooCommerce, kunt u de WooCommerce-app voor iOS gebruiken om uw winkel onderweg te beheren.

De app biedt een prachtige interface om je winkelprestaties zoals bestellingen en verkopen te bekijken.

Het is niet de vervanging voor de desktopversie, omdat het qua functies ontbreekt. Het is echter best handig om bestellingen te bekijken, zelfs als u niet achter een computer zit.

3. Google Analytics

Google Analytics-app

Google Analytics is de krachtigste en gratis analysetool die beschikbaar is voor website-eigenaren. Hiermee kunt u vragen beantwoorden zoals

– Hoeveel mensen uw website bezoeken?
– Waar ze vandaan komen?
– Wat ze doen tijdens het bezoeken van uw website?

Als je het nog niet gebruikt, bekijk dan onze stapsgewijze handleiding voor het installeren van Google Analytics in WordPress.

Met de Google Analytics-app kunt u uw siterapporten bekijken met uw mobiele apparaat. Hiermee kunt u aangepaste rapporten maken en bekijken. U kunt datumbereiken selecteren en realtime rapporten bekijken.

4. Evernote

Evernote

Ideeën voor geweldige blogposts, producten of strategieën kunnen uit het niets verschijnen. Met Evernote kunt u aantekeningen maken met uw mobiele apparaat en het wordt gesynchroniseerd met al uw apparaten.

U kunt takenlijsten maken, krabbels tekenen, aantekeningen maken, afbeeldingen, bladwijzers en video’s opslaan. Evernote werkt op alle mobiele platforms, pc’s en Mac.

Alternatieven: Google Keep | Een notitie

5. Pingdom

Pingdom-app

Pingdom is een populaire uptime-bewakingsservice voor websites. U kunt het instellen om de uptime van één site gratis te controleren.

De mobiele apps van Pingdom waarschuwen u wanneer uw site niet beschikbaar is. Het toont u ook de status van uw website en de services die u bewaakt.

6. Buffer

Buffer

Met Buffer kunt u berichten plannen voor uw sociale media-profielen. Met hun mobiele apps kunt u dat overal doen met uw mobiele apparaat.

U kunt de berichten die u in de wachtrij heeft geplaatst, berichten die u hebt gedeeld, analyses bekijken en onderweg nieuwe inhoud toevoegen. Het helpt je om je volgers betrokken te houden, zelfs als je niet achter je bureau zit.

7. IFTTT

IFTTT

Met IFTTT kunt u internet voor u laten werken. De IFTTT mobiele app brengt die kracht naar uw mobiele apparaten.

Je kunt het gebruiken als monitoringtool, je workflow automatiseren en direct meldingen ontvangen. Afgezien van WordPress, werkt het ook met veel andere online services en tools. U kunt er zelfs uw slimme huis en kantoor mee automatiseren.

Bekijk onze tutorial over het automatiseren van WordPress en sociale media met IFTTT voor meer informatie.

8. Feedly

voedzaam

Feedly is een slimme en moderne feedreader. Met de Feedly-app op je mobiele telefoon blijf je in contact met je favoriete nieuwsbronnen, blogs en websites.

U kunt uw favoriete websites ook als collecties in verschillende onderwerpen ordenen. Feedly maakt het ook gemakkelijk om uw artikelen rechtstreeks vanuit de app te delen.

9. Beheer van Facebook-pagina’s

Facebook Pages Manager

De eenvoudigste manier om de activiteit op uw Facebook-pagina’s te vergroten, is door contact te maken met uw publiek. Met Facebook Pages Manager kunt u uw pagina’s efficiënter beheren.

Het toont je meldingen en activiteiten van je Facebook-pagina’s. U kunt ook rapporten bekijken over hoe goed uw berichten het doen. Het belangrijkste is dat u berichten kunt publiceren, foto’s kunt uploaden en op opmerkingen kunt reageren.

Meer Facebook-tips nodig? Bekijk onze lijst met beste Facebook-tips en tutorials voor WordPress-gebruikers

10. Facebook Ads Manager

Facebook Ads Manager

Met Facebook-advertenties kunt u websitebezoekers op Facebook opnieuw targeten. Als u ze goed gebruikt, kunt u uw pagina-likes eenvoudig meerdere keren verhogen.

Met de Facebook Ads Manager-app kunt u rapporten bekijken, advertenties maken en uw advertenties beheren vanaf mobiele apparaten.

11. Inbox door Google

Inbox door Gmail

Als eigenaar van een WordPress-site krijgt u veel e-mailmeldingen voor opmerkingen, updates en meldingen van contactformulieren.

Met Inbox by Google kunt u uw inbox snel opschonen. Deze slimme e-mailclient bundelt uw e-mails automatisch in groepen en stelt u in staat ze gemakkelijk als voltooid te markeren.

Het vermindert ook meldingen door u alleen op de hoogte te stellen van belangrijke e-mails, en het is redelijk goed om te raden welke e-mails belangrijk zijn.

12. Google Drive

Google Drive

Google Drive biedt u gratis opslagruimte voor al uw bestanden. Wat nog belangrijker is, het geeft je toegang tot die bestanden vanaf elke locatie op elk apparaat.

Alternatieven: Dropbox | Een schijf

13. Google Authenticator

Google Authenticator

Wachtwoorden kunnen gemakkelijk door hackers worden gekraakt en het maakt uw WordPress-site kwetsbaar. Door tweestapsverificatie toe te voegen, wordt uw WordPress-site beschermd tegen hackpogingen.

Met de Google Authenticator-app kunt u authenticatie in twee stappen toevoegen aan veel applicaties, waaronder uw WordPress-site. Zie onze gids over het toevoegen van authenticatie in twee stappen met Google Authenticator in WordPress.

Bekijk onze ultieme WordPress-beveiligingsgids om de beveiliging van uw website verder te verbeteren.

14. Google Adsense

Google Adsense

Google Adsense biedt een gemakkelijke manier om geld te verdienen voor kleine websites en blogs. Als u Google Adsense al gebruikt om advertenties op uw WordPress-site weer te geven, dan is de Google Adsense-app een geweldige metgezel voor u.

De app geeft je een overzicht van je Adsense-account. Het geeft u direct toegang tot gedetailleerde verdienrapporten over alle belangrijke statistieken.

15. PayPal

PayPal

Als u een online winkel heeft, is de mobiele app van PayPal een app die u moet hebben. U kunt al uw PayPal-activiteiten bekijken vanaf uw mobiele apparaten.

U kunt ook betalingen doen, saldo van PayPal overboeken naar uw bankrekening en nog veel meer.

16. LastPass

LastPass

Je moet altijd sterke wachtwoorden gebruiken voor al je accounts, inclusief je WordPress-site. Het is echter niet mogelijk om al die moeilijke wachtwoorden te onthouden.

LastPass maakt het gemakkelijker om al uw wachtwoorden te beheren, zodat u geen wachtwoorden meer hoeft te onthouden. Het werkt op desktop, browsers en zelfs op je mobiel.

Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over het beheren van wachtwoorden voor WordPress-beginners voor meer informatie.

17. Pomodoro-timer

Pomodoro Timer

Als ondernemer vindt u het misschien moeilijk om u op één taak tegelijk te concentreren. Dit is waar Pomodoro Timer binnenkomt.

De Pomodoro-techniek is een tijdmanagementmethode. Het gebruikt een timer om het werk in intervallen op te splitsen, gescheiden door kleine pauzes.

Onze CEO, Syed Balkhi, heeft een geweldige post geschreven over het gebruik van tijdsblokkering.

Alternatieve versies: Pomodoro Timer voor iOS | Pomodoro Timer voor Google Chrome

18. IA-schrijver

IA Schrijver

Schrijven op mobiele apparaten is bijzonder moeilijk. Het schermformaat is te klein en het is pijnlijk om op en neer te schuiven.

IA Writer maakt het gemakkelijker om op mobiele apparaten te schrijven en maakt het een prettige ervaring. Het wordt geleverd met een overzichtelijke en intuïtieve gebruikersinterface die u helpt bij het werken aan lange artikelen vanaf uw mobiele apparaten.

Het belangrijkste is dat u de app kunt verbinden met uw WordPress-site en direct concepten kunt publiceren of opslaan.

19. Trello

Trello

Of je nu een individuele blogger of een team bent, om dingen voor elkaar te krijgen, heb je discipline en organisatie nodig. Trello helpt u bij het samenwerken, beheren en organiseren van uw workflow.

Trello is een productiviteitsapp voor zowel individuen als teams. Het gebruikt borden, lijsten en kaarten om taken op een leuke en lonende manier te organiseren.

Dat is het voor nu.

We hopen dat deze lijst u heeft geholpen bij het vinden van enkele nieuwe apps om uw WordPress-site onderweg te beheren. Misschien wilt u ook onze lijst met 24 must-have WordPress-plug-ins voor zakelijke websites zien

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map