19 Beste vastgoed WordPress-thema’s voor makelaars (2020)

Bent u op zoek naar de beste WordPress-thema’s voor onroerend goed? WordPress is de meest populaire website builder onder vastgoedbedrijven, makelaars en vastgoedbeheerbedrijven om hun aanbiedingen te laten zien.


Standaard zijn de meeste WordPress-thema’s gemaakt voor blogs of zakelijke websites. Dit maakt het wat lastiger om een ​​geschikt vastgoedthema te vinden.

In dit artikel laten we u enkele van de beste WordPress-vastgoedthema’s zien waarmee u uw vermeldingen kunt beheren en uw bedrijf kunt laten groeien.

Beste WordPress-onroerendgoedthema's voor makelaars

Het bouwen van een onroerend goed website voor makelaars

Het eerste dat u moet weten, is dat alle thema’s op deze website voor een door uzelf gehoste WordPress.org-site zijn en dat ze niet werken op de meeste WordPress.com-abonnementen. Zie onze vergelijking van WordPress.com versus WordPress.org voor meer details.

U hebt de volgende items nodig om een ​​onroerendgoedwebsite te maken met WordPress:

 • WordPress hosting (hier worden uw websitebestanden opgeslagen)
 • Een domeinnaam (bijvoorbeeld wpbeginner.com)
 • Een onroerend goed WordPress-plug-in
 • Een onroerend goed WordPress-thema

Eerst moet je een domeinnaam en webhosting krijgen.

We raden aan Bluehost of SiteGround te gebruiken omdat ze beide officieel worden aanbevolen door WordPress.

Bluehost geeft u zelfs een gratis domeinnaam + gratis SSL-certificaat als u zich aanmeldt via de bovenstaande link.

Nadat u zich heeft aangemeld voor hosting, kunt u doorgaan en WordPress installeren.

Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor het maken van een IDX-vastgoedwebsite met WordPress voor meer gedetailleerde instructies.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar onze deskundige keuze van de beste onroerend goed WordPress-thema’s voor makelaars.

1. AgentPress Pro

AgentPress Pro

AgentPress Pro is een premium WordPress-onroerendgoedthema voor makelaars. Het wordt geleverd met de plug-in AgrentPress-vermeldingen waarmee u een vermeldingsbeheersysteem aan uw WordPress-site kunt toevoegen.

AgentPress wordt geleverd met 4 kleurenschema’s, aangepaste widgets, achtergronden, kopteksten en paneel met thema-opties. Het is ontwikkeld door StudioPress en draait bovenop het krachtige Genesis-themakader. Genesis volgt alle praktische tips en daarom hebben we er ook het WPBeginner-websitethema bovenop gebouwd.

StudioPress maakt nu deel uit van WP Engine, het populairste beheerde WordPress-hostingbedrijf. U kunt dit thema en alle 35+ andere StudioPress-thema’s krijgen als u zich aanmeldt voor WP Engine-hosting om uw website te bouwen.

Bonus: WPBeginner-gebruikers krijgen ook 20% extra korting. Ga aan de slag met WP Engine.

2. Astra

Astra

Astra is een prachtig WordPress-thema, dat is ontworpen om te worden gebruikt voor elk soort website, inclusief onroerend goed bedrijven. Dit flexibele thema wordt geleverd met tientallen kant-en-klare websites die met één klik kunnen worden geïnstalleerd.

Het is compatibel met alle essentiële WordPress-plug-ins en kan worden gebruikt met elke onroerend goed-plug-in naar keuze. Beginners zouden het gemakkelijk kunnen aanpassen met eenvoudigere thema-instellingen.

3. OceanWP

OceanWP Bright

OceanWP is een populair gratis WordPress-thema met tal van premium-achtige functies en ongelooflijke flexibiliteit. Dit multifunctionele WordPress-thema wordt ook geleverd met een pro-versie, die u toegang geeft tot tientallen kant-en-klare website-demo’s die u snel kunt installeren.

Het is zeer aanpasbaar en werkt met alle populaire paginabouwers en plug-ins voor onroerend goed. Het wordt geleverd met ingebouwde paginasjablonen, aangepaste widgets, meerdere navigatiemenu’s, meerdere lay-outs, widgetgebieden, aanpasbare koptekst en achtergronden.

4. Divi

Divi Real Estate

Divi is het ultieme multifunctionele WordPress-thema. Het wordt geleverd met de Divi-builder, een populaire plug-in voor het slepen en neerzetten van pagina’s en verschillende kant-en-klare website-indelingen voor verschillende soorten websites.

Het wordt ook geleverd met een onroerendgoedlay-outpakket, compleet met een bestemmingspagina, vermeldingssjabloon, contactpagina, over pagina en aangepaste widgets.

Divi is vrij eenvoudig te gebruiken en in te stellen. U kunt eenvoudig kleuren, lay-out, lettertypen en sjablonen wijzigen met eenvoudige aanwijs- en klikhulpmiddelen.

5. Altitude Pro

Altitude Pro

Altitude Pro is een elegant WordPress-bedrijfsthema dat bovenop het Genesis-themakader is gemaakt. Het is geschikt voor makelaars, makelaars, coaching- en trainingswebsites. De startpagina heeft een achtergrond op volledig scherm met uw welkomstbericht en call-to-action.

Het wordt geleverd met sjablonen voor meerdere pagina’s, ondersteuning voor paginabuilder, aangepaste widgets en een widget-layout voor de startpagina. Het is geoptimaliseerd voor de Gutenberg-blokeditor en wordt geleverd met volledige WooCommerce-ondersteuning.

6. Aanwezigheid

Aanwezigheid onroerend goed

Aanwezigheid is een universeel WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor websites voor kleine bedrijven. Het bevat 10 kant-en-klare websiteontwerpen, waaronder een voor een vastgoedwebsite. Alle demo’s van websites kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd met een enkele klik.

De onroerendgoedwebsite wordt geleverd met advertentiesjabloon, agentpagina, zoekwidget en IDX-ondersteuning. Het bevat ook 6 kleurenschema’s, schuifregelaars, fotogalerijen en aangepaste widgets voor integratie van sociale media.

7. Ultra

Themify Ultra

Ultra is een ander uitstekend multifunctioneel WordPress-thema dat gemakkelijk kan worden gebruikt om een ​​onroerendgoedwebsite te maken. Het wordt geleverd met de plug-in plug-in Themify, een aantal kant-en-klare websites en meer dan 60 lay-outs.

De eenvoudige mogelijkheden voor slepen en neerzetten maken het supergemakkelijk te gebruiken en aan te passen aan uw behoeften. Het werkt met alle populaire WordPress-plug-ins voor onroerend goed, zodat u eenvoudig vermeldingen, zoeken naar onroerend goed en functies voor agentprofielen kunt toevoegen.

8. Makelaar

Makelaar

Realtor is een premium-thema voor makelaars, agentschappen en websites met onroerend goed. Het wordt geleverd met een volledig uitgerust vermeldingsgebied dat kan worden weergegeven in raster- of lijstweergave.

Het beschikt ook over een geavanceerd eigenschappenfilter en zoeken, eigenschappenkaart (gebouwd met Google maps API), makelaarsprofielpagina, meerdere advertentiesjablonen. Het heeft verschillende shortcodes, aangepaste widgets en alle opties die je zou willen zien in een premium-thema.

9. Estate Engine

Estate Engine

Estate Engine kan elke website omzetten in een eigen vastgoedmotor. U kunt geld verdienen met uw onroerendgoedwebsite door gebruikers toe te staan ​​hun eigen vermeldingen tegen betaling toe te voegen.

Het heeft een krachtig zoekfilter voor lijsten met ondersteuning voor Google Maps, galerijen, schuifregelaars en aangepaste widgets. Estate Engine wordt ook geleverd met een mobiel thema dat uw mobiele gebruikers zullen zien, het ziet er even mooi uit zonder de functionaliteit in gevaar te brengen.

10. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro is een WordPress-thema dat is ontworpen voor training, online cursussen en leergemeenschappen. Het is ideaal voor makelaars, opleiding in onroerend goed, consultancy en soortgelijke bedrijven.

Dit krachtige WordPress-thema is ontwikkeld door StudioPress. Het draait op het Genesis-themakader, dat zorgt voor de beste prestaties en hogere coderingsnormen. Het is supergemakkelijk aan te passen en wordt geleverd met flexibele koptekst, slepen en neerzetten startpagina-indeling, sjablonen voor meerdere pagina’s en volledige Gutenberg-ondersteuning.

11. WPCasa Elviria

Elviria

Gebouwd op WPCasa, een framework dat speciaal is ontworpen voor vastgoedwebsites. Eliviria is een elegant WordPress-thema met krachtige vastgoedfuncties ingebakken.

Het heeft lijsten widgets, lijsten slider en lijsten carrousel. Er zijn meerdere homepaginalay-outs met onbeperkte kleurkeuzes.

12. Woonplaats

residentie

Residence is een stijlvol mobielvriendelijk vastgoedthema. Het heeft door Google Maps aangedreven vermeldingen en IDX-MLS-zoekfilter, waardoor gebruikers gemakkelijker vermeldingen kunnen vinden.

Dit prachtige thema wordt geleverd met aangepaste widgets, lay-outs met meerdere pagina’s, galerijcarrousel en een valuta- en eenheidconverter.

13. WP Real Estate

WP Real Estate

WP Real Estate is een gratis WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor makelaars, makelaars en agentschappen. Na activering beveelt het thema een plug-in voor onroerend goed aan die functies voor onroerendgoedvermeldingen toevoegt, waaronder een filterbare zoekbalk.

Het bevat een gedeelte met aanbevolen berichten, pictogrammen voor sociale media, aanpasbare koptekst, aangepaste achtergrond en Google-lettertypen. Alle thema-opties zijn netjes georganiseerd onder thema-aanpassing, waardoor het eenvoudig in te stellen is.

14. WPCasa Bahia

Bahia

WPCasa’s Bahia-thema voor makelaars heeft een grote achtergrondafbeelding op de startpagina met een zeer prominente zoekfunctie voor vermeldingen. Dit prachtige onroerendgoedthema wordt geleverd met meerdere startpagina-indelingen, aangepaste widgets, sjablonen en nog veel meer.

15. Hoofdstraat

Hoofdstraat

Main Street is een stijlvol WordPress-onroerendgoedthema met IDX-MLS-integratie en mobiel-ready lay-out. Het heeft ingebouwde ondersteuning voor Google maps, beschikt over een diavoorstelling van onroerend goed, prachtige galerijen met onroerend goed, bliksemsnel zoeken met een professionele look voor agenten en makelaars.

16. Londen

Londen

Londen is een ander WordPress-thema dat is ontworpen bovenop het WPCasa-framework. Het is strak en modern met grote achtergrondafbeeldingen en een prominent weergegeven zoekfunctie.

Het is gemakkelijk aanpasbaar met meerdere kleurkeuzes, aangepaste sjablonen, shortcodes en IDX-ondersteuning. Het heeft een widgetlijstpagina, meerdere lay-outopties voor de startpagina en een demo-importprogramma met één klik.

17. Real Estater

Real Estater

Real Estater is een gratis WordPress vastgoedthema met een professioneel ontwerp. Het wordt geleverd met een volledig aanpasbare startpagina-indeling met secties voor onroerendgoedvermeldingen, over ons, functies, services, verhuur en galerij.

Het ondersteunt populaire plug-ins voor onroerend goed om onroerendgoedvermeldingen te beheren en een zoekfunctie voor vermeldingen toe te voegen. Het bevat aangepaste kopteksten, achtergronden, menu voor sociale media en lay-outkeuzes voor individuele berichten en pagina’s.

18. Oslo

Oslo

Oslo is een prachtig helder WordPress-thema voor makelaars. Het heeft zoeklijsten, filters, sjablonen en volledige IDX-ondersteuning.

Afgezien daarvan is het SEO-vriendelijk, klaar voor mobiel en wordt het geleverd met tal van functies die nodig zijn om een ​​geweldige vastgoedwebsite te bouwen.

19. Oikia

Oikia

Oikia WordPress-thema voor makelaars en agentschappen is een krachtig feature-rijk thema. Het beschikt over een geavanceerd kaart- en locatiefilter dat is geïntegreerd in vermeldingsbeheer. Het heeft aangepaste berichttypen, widgets, shortcodes en meerdere kleurkeuzes.

Dat is het voor nu.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van het beste WordPress-onroerendgoedthema voor makelaars. Misschien wilt u ook onze ultieme stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map