21 beste WordPress-thema’s voor autodealers

Bent u op zoek naar de beste WordPress-thema’s voor autodealers?


Er zijn honderden gratis en betaalde WordPress-thema’s voor zakelijke websites.

Als u echter een thema nodig heeft dat speciaal is ontworpen voor autodealers of autoliefhebbers, wordt het moeilijk om een ​​perfect thema te vinden dat gewoon uit de doos werkt.

In dit artikel hebben we enkele van de beste WordPress-thema’s voor autodealers uitgekozen.

WordPress-thema's voor autodealers

Een autodealerwebsite maken met WordPress

WordPress is de beste website-builder die door duizenden bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt, waaronder veel grote merken. Het is ook een populaire keuze bij autodealers, autoliefhebbers en bloggers.

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u het juiste platform kiest. Een door uzelf gehoste WordPress.org-site geeft u toegang tot WordPress-functies (zie onze vergelijking: WordPress.com versus wordPress.org).

Zelf-gehoste WordPress-sites hebben een domeinnaam en webhosting nodig.

We raden aan Bluehost te gebruiken. Ze zijn een van de beste hostingbedrijven ter wereld en een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider.

Voor WPBeginner-gebruikers bieden ze ook een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat en een royale korting op webhosting.

→ Klik hier om deze exclusieve Bluehost-deal te krijgen ←

Na het kopen van de webhosting, moet u onze handleiding voor het stap voor stap installeren van WordPress-instructies bekijken.

Als je er klaar voor bent, gaan we kijken naar enkele van de beste WordPress-thema’s voor autodealers.

1. Divi Autodealer

Divi Autodealer

Divi Car Dealer is een stijlvol WordPress-thema voor autodealers, autoverhuurbedrijven en autobedrijven. Het wordt geleverd met meerdere bestemmingspagina’s voor ongeveer pagina, contactpagina en meer.

Het bevat ook een sjabloon voor autofinanciering en lijstpagina’s. Met dit thema kunt u snel uw website voor autodealers lanceren.

2. Autoreparatie door Astra Theme

Astra autoreparatie

Autoreparatie is een prachtig WordPress-thema voor een website voor autoreparatie, autoservice of autodealer. Het is beschikbaar zoals bij het Astra-thema en je moet hun Starter Sites-plug-in gebruiken om het Car Repair-thema te importeren.

Het wordt geleverd met een prachtige lay-out over de volledige breedte met een duidelijke call-to-action-knop. U kunt de startpagina eenvoudig bewerken met de standaard WordPress-editor. Het thema is sterk geoptimaliseerd voor SEO.

3. Ultra horizontaal

Ultra horizontaal

Ultra Horizontal is een modern WordPress-thema dat zeer geschikt is voor autodealers, autoverhuurbedrijven, autoaccessoires en meer. Het wordt geleverd met een unieke schuifregelaar voor horizontale inhoud.

Het wordt geleverd met een inklapbaar voettekstgebied dat de gebruikers kunnen zien door op de pijl onder aan de pagina te klikken. Het ondersteunt out-of-the-box WooCommerce, waardoor het gemakkelijker wordt om uw online winkel te creëren.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een gratis multifunctioneel WordPress-thema met tientallen kant-en-klare demo’s om een ​​website te maken voor uw autodealer. Het is volledig compatibel met WordPress-paginabuilders.

Het wordt geleverd met onbeperkte kleurenschema’s, lay-outs met meerdere pagina’s, aangepaste widgets en scherpe typografie. Je kunt je thema-instellingen wijzigen met Live Customizer, waardoor het vrij eenvoudig te gebruiken is voor beginners.

5. Neve Vintage

Neve Vintage

Neve Vintage is een WordPress-thema in retrostijl dat beschikbaar is als startersite met het Neve-thema.

Het geeft uw website een nostalgisch gevoel waardoor het uniek en gemakkelijk op te vallen is. Uw site kan worden bewerkt met de standaard WordPress-editor. U kunt de demo-inhoud en afbeeldingen eenvoudig vervangen door uw eigen inhoud en thema-instellingen aanpassen aan uw eigen behoeften.

6. Automobiel

Automotive

Automotive is een donkergekleurd WordPress-thema dat speciaal is gebouwd voor autodealers. Het heeft een krachtige zoekmachine waarmee gebruikers auto’s op uw websites kunnen vinden.

Het biedt onbeperkte kleurenschema’s en scherpe typografie. Het thema wordt geleverd met een ingebouwde module om uw website te integreren met PayPal voor het online verkopen van auto’s.

7. Carwash door Astra Theme

Astra Car Wash

Car Wash is een stijlvol WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor websites voor autoservice, autoverhuur en autodealers. Het heeft een prachtige lay-out met een aangepaste achtergrondafbeelding op volledig scherm.

Om het Car Wash-thema te installeren, moet je Astra Theme downloaden en vervolgens hun Starter Sites-plug-in gebruiken om deze lay-out te importeren.

De startpagina is onderverdeeld in verschillende secties om uw services, getuigenissen van klanten en meer te laten zien. U kunt WordPress-aanpasser gebruiken of paginabuilders slepen en neerzetten voor eenvoudige aanpassing.

8. Altitude Pro

Altitude Pro

Altitude Pro is een flexibel WordPress-thema om een ​​website te maken voor elke zakelijke niche, waaronder autodealers, autoverhuurbedrijven en autobedrijven. Het is een door Genesis aangedreven thema dat het krachtig en robuust maakt.

Het heeft een startpagina met widgets om de website snel in te stellen en aan te passen. Het thema is compatibel met WooCommerce om een ​​online winkel te maken.

StudioPress maakt nu deel uit van WP Engine, het populairste beheerde WordPress-hostingbedrijf. U kunt dit thema en alle 35+ andere StudioPress-thema’s krijgen als u zich aanmeldt voor WP Engine-hosting om uw website te bouwen.

Bonus: WPBeginner-gebruikers krijgen ook een extra 20% KORTING. Ga vandaag nog aan de slag met WP Engine!

9. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro is een modern WordPress-thema van één pagina dat is gebouwd om allerlei soorten websites te maken. Het thema kan worden geïntegreerd met populaire paginabouwers zoals Beaver Builder, Elementor, enz. Voor aanpassing.

Het heeft kleurkeuzes, lettertypen en meerdere lay-outontwerpen. Hestia Pro is klaar voor vertaling en ondersteunt WPML volledig om een ​​meertalige website te maken.

10. Automax

AutoMax

AutoMax is een professioneel WordPress autodealer-thema. Hiermee kunt u externe voorraad importeren / exporteren met geplande import om automatisch te worden uitgevoerd.

Het wordt geleverd met een aangepaste zoekfunctie die vrij snel is en waarmee gebruikers hun favoriete auto’s kunnen vinden. Het AutoMax-thema is eenvoudig in te stellen en helpt u snel aan de slag te gaan.

11. Doorbraak Pro

Doorbraak Pro

Doorbraak is een krachtig WordPress-thema dat is gebouwd bovenop het StudioPress Genesis-framework. Het wordt geleverd met een prachtige witte achtergrond en een minimale lay-out.

Het thema is perfect voor uw autodealerbedrijf. U kunt aantrekkelijke foto’s, services en deals op de startpagina toevoegen om uw gebruikers te betrekken.

12. De auto

De automobiel

The Automobile is een gratis WordPress-thema dat speciaal is gebouwd voor autodealers, kleine autodealers en autobedrijven. Het wordt geleverd met een stijlvolle koptekst die een prachtige afbeeldingsschuif gebruikt.

Met dit thema kunt u uw blogberichten op de startpagina presenteren. U kunt thema-instellingen eenvoudig aanpassen met de live-aanpasser of het paneel met thema-opties.

13. Technico

Technico

Technico is een premium WordPress-thema dat is ontworpen voor autotechnici, autodealers en automonteurs.

Het heeft een aanpasbare koptekst om sociale pictogrammen, navigatiemenu, adres, zakelijk telefoonnummer en een aangepast logo toe te voegen. U kunt ook een afbeelding op volledig scherm toevoegen met een slogan en een call-to-action-knop in de bovenste vouw van de website.

14. KarDealer

KarDealer

KarDealer is een gratis WordPress-thema dat perfect is voor autodealers, accessoires, blogs en websites voor autobedrijven.

Hiermee kunt u nieuwe en gebruikte auto’s aanbieden / verkopen met behulp van plug-ins van derden. Het wordt geleverd met aangepaste voettekst-widgets, kleuren skins en een menu voor sociale media.

15. Vervoer per Astra-thema

Astra Transport

Transport is een felgekleurd WordPress-thema van Astra. Het heeft een gecentreerde lay-out met een aangepast logo, een navigatiemenu en een achtergrondafbeelding.

Om het Transport-thema op uw WordPress-website te installeren, moet u Astra Theme downloaden en vervolgens hun Starter Sites-plug-in gebruiken om deze lay-out te importeren.

Het thema biedt geanimeerde secties op de startpagina om uw verkopen, inventaris en meer weer te geven. Het ondersteunt het uit de doos slepen en neerzetten van paginabuilders. Het werkt ook naadloos samen met populaire contactformulier-plug-ins zoals WPForms.

16. CarListings

CarListings

CarListings is een prachtig gratis WordPress-thema dat is gebouwd voor autolijsten, dealers en autoblogs. Het werkt met handige WordPress-plug-ins om de directory-functionaliteit aan uw website toe te voegen.

Het thema heeft een volledig aanpasbare koptekst om uw openingstijden, zakelijk e-mailadres, aangepast logo en meer toe te voegen.

17. Workstation Pro

Workstation Pro

Workstation Pro is een creatief multifunctioneel WordPress-thema dat is gebouwd bovenop het Genesis-framework. Het heeft een uitnodigende startpagina met duidelijke call-to-actions en een ruimtelijk ontwerp.

Het thema is aanpasbaar met paginabuilders, WordPress live customizer en paneel met thema-opties. Het is kant-en-klaar klaar voor e-commerce en kan ook worden gebruikt op meertalige websites.

18. Autodealer Deluxe

Auto handelaar

Car Dealer Deluxe is een modern WordPress-thema dat zeer geschikt is voor autodealers, showrooms, handelaren en websites voor sportwagens.

Hiermee kunt u meerdere valuta’s toevoegen om prijzen weer te geven, voorraad te beheren en auto-vermeldingen te maken. Het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken paneel met thema-opties waarmee u themakleuren, lay-out en andere instellingen kunt kiezen.

19. Indigo

Indigo

Indigo is een modern WordPress-thema dat is gebouwd om elk soort website te maken. Het kan ook worden gebruikt om uw autodealer-site te bouwen met een multifunctioneel ontwerp en krachtige functies.

Het heeft een inhoudsgedeelte op de startpagina. Het thema is compatibel met WooCommerce om uw eCommerce-site te lanceren en auto’s online te verkopen.

20. Advance Automobile

Advance Automobile

Advance Automobile is een gratis WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor autowinkels, autodealers, autoverhuurbedrijven en automonteurs. Het thema biedt een stijlvolle en zeer aanpasbare indeling.

Het wordt geleverd met meerdere call-to-action-knoppen, een schuifregelaar op volledig scherm, pictogrammen voor sociale media en een eenvoudig navigatiemenu. De thema-elementen zijn eenvoudig aan te passen met de live WordPress-aanpasser.

21. Onderneming

Onderneming

Enterprise is een multifunctioneel WordPress-thema dat perfect is voor high-end autobedrijven en autodealers. Het heeft een stijlvolle indeling met prachtige typografie waardoor je een sterke eerste indruk maakt.

Met dit thema krijgt u meerdere startpagina-secties om uw autofoto’s, services en meer weer te geven. Het is sterk geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-thema’s voor autodealers. Misschien wilt u ook onze selectie van de beste WordPress-plug-ins voor bedrijven zien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me