22 Beste WordPress-thema’s voor advocaten (2019)

Bent u op zoek naar de beste WordPress-thema’s voor advocaten? Een advocatenwebsite vereist een serieuze zakelijke en professionele lay-out die niet vaak voorkomt in blogthema’s. In dit artikel hebben we een aantal van de beste WordPress-thema’s voor advocaten uitgekozen die u op uw website kunt gebruiken.


Beste WordPress-thema's voor advocaten en advocatenkantoren

Een website maken voor advocaten en advocatenkantoren

WordPress wordt gebruikt door veel topmerknamen voor hun websites. Het is een van de meest populaire website-bouwers ter wereld en perfect om een ​​website voor advocaten of advocatenkantoren te bouwen.

Er zijn twee soorten WordPress-websites, WordPress.com en WordPress.org, ook wel zelf gehoste WordPress genoemd. Zie onze gids over het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org.

Je hebt WordPress.org nodig omdat het je direct toegang geeft tot alle krachtige WordPress-functies.

Om je zelf gehoste WordPress-website te starten, heb je een domeinnaam en een WordPress-hostingaccount nodig.

We raden aan Bluehost te gebruiken. Ze zijn een van de grootste hostingbedrijven ter wereld en een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider.

Nadat u zich heeft aangemeld voor hosting, kunt u naar onze gids gaan voor het maken van een website voor stapsgewijze instructies.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-thema’s voor advocaten en advocatenkantoren die u kunt installeren.

1. Ultra

Ultra advocaat

Ultra is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor alle doeleinden. Het wordt geleverd met verschillende kant-en-klare websites, compleet met inhoud. Een van deze kant-en-klare ontwerpen is voor advocaten en advocatenkantoren. U kunt het met 1 klik installeren en vervolgens de inhoud en afbeeldingen vervangen door uw eigen inhoud.

Het zit boordevol functies zoals een paginabuilder met slepen en neerzetten, meerdere schuifregelaars, fotogalerijen, ondersteuning voor contactformulieren, meerdere lay-outs en meer. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor absolute beginners.

2. Potenza

Potenza

Potenza is een krachtig WordPress-thema van één pagina voor zakelijke websites, waaronder advocaten en juridische organisaties. Het bevat een prachtige verticale navigatiestroom met kant-en-klare secties.

Het heeft een volledig widgetized homepagina-indeling, sleep gewoon widgets om uw website te bouwen. Het bevat een contactformulier, meerdere kleuren, pictogrammen voor sociale media, Google Maps en ondersteuning voor populaire paginabouwers. Alle themafuncties zijn eenvoudig aan te passen en eenvoudig te gebruiken.

3. Monochroom

Monochroom

Als je op zoek bent naar een minimalistisch WordPress-thema, dan zul je Monochrome geweldig vinden. Dit elegante WordPress-thema is gebouwd bovenop het Genesis-framework, dat in hoge mate is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties.

Het bevat een sjabloon voor een bestemmingspagina, een blog en een sjabloon voor de startpagina, aangepaste widgetgebieden en een aangepaste pagina met thema-instellingen. Het werkt uit de doos en het is vrij eenvoudig in te stellen met behulp van live thema-aanpassing.

4. Feit

Factum

Factum is een schoon en eenvoudig WordPress-thema van één pagina voor advocaten en advocatenkantoren. Het wordt geleverd met ingebouwde secties om eenvoudig klanten, getuigenissen, personeelsprofielen en services toe te voegen. Het kan worden gebruikt als een thema van één pagina en het zal al die secties op één pagina weergeven.

Het heeft meerdere kleurenschema’s, aangepaste widgets voor sociale media en een aparte blogpagina. Het instellen van het thema is vrij eenvoudig en heel gemakkelijk te volgen.

5. Indigo

Indigo

Indigo is een alles-in-één soort WordPress-thema dat geschikt is voor elk soort zakelijke website, inclusief advocatenkantoren en advocaten. Het wordt geleverd met kant-en-klare websites die u met 1 klik kunt installeren.

Alle website-ontwerpen zijn volledig bewerkbaar met behulp van de drag-and-drop-modules van het thema. U kunt ook uw eigen aangepaste paginalay-outs maken door eenvoudig te klikken en te bewerken. Het omvat ondersteuning voor contactformulieren, sociale media, Google maps, Typekit-lettertypen en meer.

6. LegalPress

Juridisch Press

Zoals de naam al doet vermoeden, is LegalPress een speciaal ontworpen WordPress-thema voor advocaten en advocatenkantoren. Het heeft een prachtig ontwerp met een schuifregelaar bovenaan gevolgd door je belangrijkste secties.

Het heeft eenvoudig te gebruiken secties om getuigenissen van klanten, personeelsprofielen, call-to-action, kantooruren en meer toe te voegen.

7. Sfeer

Atmosfeer

Sfeer is een modern WordPress-bedrijfsthema dat geschikt is voor advocaten, advocatenkantoren en juridische organisaties. Het heeft een grote afbeelding op de startpagina met een duidelijke call-to-action-knop. Gevolgd door uw services en andere secties.

Het heeft een volledig op widget gebaseerde startpagina-indeling waarmee u widgets kunt slepen en neerzetten om verschillende secties toe te voegen. Het is gebouwd op Genesis-themakader en bevat een aangepaste thema-instellingenpagina met ondersteuning voor het aanpassen van live thema’s.

8. Recht en rechtvaardigheid

Recht en rechtvaardigheid

Law and Justice is een prachtig WordPress-thema voor advocaten, advocaten en advocatenkantoren. Het bevat een supereenvoudig demo-installatieprogramma met 1 klik om uw website onmiddellijk in te stellen. Daarna kunt u de inhoud gewoon vervangen door uw eigen inhoud en bent u klaar om te gaan.

Het bevat ook een paginabuilder met slepen en neerzetten, Google-lettertypen, contactformulier en vertaalondersteuning. Het heeft een aangepast paneel met thema-opties om eenvoudig thema-instellingen te wijzigen.

9. Spencer

Spencer

Spencer is een multifunctioneel WordPress-bedrijfsthema dat geschikt is voor advocaten en advocatenkantoren. De startpagina heeft een achtergrondafbeelding over de volledige breedte met een welkomstbericht en een call-to-action-knop. Daarna kunt u uw artikelen, getuigenissen van klanten en andere secties toevoegen.

Het heeft onbeperkte kleuren, meerdere lay-outs, pagina met volledige breedte en ondersteuning voor paginabuilder. Het is supergemakkelijk te gebruiken en heeft veel aanpassingsopties netjes georganiseerd onder live thema-aanpassing.

10. Aanwezigheid

Aanwezigheid

Aanwezigheid is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor zakelijke websites, waaronder advocaten en advocatenkantoren. Het bevat 10 prachtige websiteontwerpen die u met 1 klik kunt installeren. Elk ontwerp kan volledig worden bewerkt met behulp van live thema-aanpassing.

Het wordt geleverd in meerdere kleurenschema’s, aangepaste widgets, meerdere bloglay-outs en eCommerce-ondersteuning. Het is compatibel met alle populaire WordPress-plug-ins en bevat een eenvoudigere paginabuilder om paginalay-outs te bewerken.

11. Elite

De elite

Elite is een prachtig WordPress-thema voor zakelijke en e-commerce websites. Het beschikt over een achtergrondafbeelding op volledig scherm met uw call-to-action-knop prominent weergegeven.

Het bevat aangepaste logo-ondersteuning, onbeperkte kleuren, Google-lettertypen en meerdere paginalay-outs voor blogposts en pagina’s. Het is gemakkelijk te gebruiken met een widget-startpagina, ondersteuning voor aanpassers en een pagina met aangepaste thema-opties.

12. Atoom

Atomic

Atomic is een prachtig ontworpen WordPress-bedrijfsthema dat gemakkelijk kan worden gebruikt voor een advocatenkantoor. Het beschikt over een prachtige typografie en een ruime lay-out waardoor uw inhoud opvalt.

De startpagina bevat secties om uw personeelsprofielen, services en artikelen toe te voegen. Het werkt uit de doos en alle thema-instellingen zijn netjes georganiseerd. Het wordt ook geleverd met een handleiding ‘Aan de slag’ om u te helpen bij het opzetten van uw website /

13. Neilmink

Neilmink

Neilmink is een modern en elegant WordPress-thema voor advocaten en advocatenkantoren. De startpagina maakt gebruik van gedurfde kleuren, parallax-achtergrondeffecten en scherpe typografie voor een unieke look.

Het bevat eenvoudige kleurselectie, shortcodes, teamleden, klanten en servicesecties. Alle thema-opties zijn eenvoudig aan te passen met behulp van live customizer en een aangepaste pagina met thema-instellingen.

14. Besluit

Besluit

Als je op zoek bent naar een gratis WordPress-thema voor advocaten, kijk dan eens naar Decreet. Het heeft een moderne lay-out met een grote schuifregelaar met call-to-action, gevolgd door uw services, personeelsprofielen en contactgegevens.

Het werkt met alle populaire WordPress-plug-ins en kan ook worden gebruikt met meertalige websites. Het is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met gratis gedetailleerde documentatie om uw website zoals de demo op te zetten.

15. Juridisch

Juridisch

Juridisch is een WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor advocaten, advocaten en advocatenkantoren. Het beschikt over een moderne homepage-lay-out met een aanpasbare schuifregelaar bovenaan met uw welkomstbericht.

Het bevat een contactformulier, meerdere lay-outkeuzes, Google-lettertypen, pictogrammen voor sociale media en meer. Het wordt geleverd met een aangepast themadashboard voor installatie en ondersteunt ook live customizer.

16. Top

Hoogtepunt

Pinnacle is een prachtig ontworpen gratis WordPress-thema voor zakelijke websites. Het heeft een gedurfd ontwerp met veelzijdige opties en meerdere stijlkeuzes.

Het wordt geleverd met tal van aanpassingsopties, waaronder kleurkeuzes, meerdere lay-outs, meerdere zijbalken, aangepaste widgets en meer. Het is zeer aanpasbaar en toch vrij eenvoudig te gebruiken.

17. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro is een WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor zakelijke websites. Geschikt voor advocaten en advocatenkantoren die op zoek zijn naar een corporate look voor hun website. De startpagina geeft bovenaan een aanbevolen schuifregelaar weer, gevolgd door een call-to-action-banner en vervolgens uw belangrijkste inhoud.

Het is gebouwd op Genesis-themakader en bevat een widget-layout voor de startpagina, aangepaste widgets, een aangepast paneel met thema-opties en live customizer-ondersteuning. Het kan ook worden gebruikt om een ​​online winkelfunctionaliteit toe te voegen als je die nodig hebt.

18. Leider

Leider

Leader is een ander uitstekend WordPress-thema voor websites van advocaten en advocatenkantoren. Het wordt geleverd met demo-import in één klik met meerdere startpagina-ontwerpen die u kunt installeren en uw eigen kunt maken.

Het bevat 10 koptekststijlen, 8 bloglay-outs, onbeperkte zijbalken, megamenu en premium paginabuilder- en schuifplug-ins. Het kan ook worden gebruikt om meertalige websites te bouwen.

19. Roxima

Roxima

Roxima is een modern en stijlvol WordPress-bedrijfsthema dat kan worden gebruikt door advocaten en websites van advocatenkantoren. De startpagina toont een achtergrondafbeelding op volledig scherm met uw oproep tot actie. De startpagina is volledig widgetized, zodat u secties kunt slepen en neerzetten om uw website te bouwen.

Het wordt geleverd met volledige kleurcontrole, aangepaste widgets voor het ontdekken van inhoud en sociale media, meerdere lay-outs, geavanceerde typografie-opties en meer. Alle thema-opties zijn eenvoudig in te stellen en de meeste werken gewoon uit de doos.

20. Creativo

Creativo

Creativo is een multifunctioneel WordPress-thema dat is ontworpen voor alle soorten zakelijke websites. Het bevat meerdere demo’s met 1 klik waarmee u snel een advocatenwebsite kunt opzetten. Vervang gewoon de inhoud door uw eigen inhoud en u bent klaar om te starten.

Het wordt geleverd met 7 kleurenschema’s, 3 ontwerplay-outs, meerdere koptekststijlen en onbeperkte kleurkeuzes. Het wordt geleverd met freebies zoals een paginabuilder, een schuifregelaar en een livechat-plug-in.

22. Advocaat Zone

Advocaat Zone

Lawyer Zone is een elegant gratis WordPress-thema voor advocaten en advocatenkantoren. Het beschikt over een modern professioneel ontwerp dat gemakkelijk kan worden aangepast met behulp van de ingebouwde thema-opties.

Het bevat geavanceerde aangepaste widgets, onbeperkte schuifregelaar, geavanceerde logo-opties, integratie van sociale media en ondersteuning voor paginabuilder. Het is klaar voor vertaling en kan ook worden gebruikt met WooCommerce.

21. Koehn

Koehn

Koehn is een elegant WordPress-bedrijfsthema dat geschikt is voor advocatenkantoren en advocaten die op zoek zijn naar een zakelijke uitstraling. het bevat een widgetized drag and drop homepage met ingebouwde content secties en een krachtige fullscreen slider.

Koehn wordt geleverd met een aangepast berichttype om uw personeel toe te voegen. Het bevat ook aangepaste widgets voor het ontdekken van inhoud en sociale media zoals Instagram, Flickr, Twitter en meer.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-thema’s voor advocaten en advocatenkantoren. Misschien wilt u ook onze complete stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map