23 Beste WordPress CV-thema’s voor uw online CV (2020)

Ben je op zoek naar een CV of CV-thema voor WordPress? Het bouwen van een online cv met je cv kan je helpen je persoonlijke merk te promoten, een baan te vinden en nieuwe contacten te leggen.


WordPress is een ideaal platform om een ​​professionele online aanwezigheid op te bouwen. In dit artikel hebben we enkele van de beste WordPress CV-thema’s uitgekozen die u kunt gebruiken om een ​​krachtige indruk te maken.

CV en hervatten van thema's voor WordPress

Aan de slag met uw online CV-website

Om je online CV- of CV-website met WordPress te maken, heb je eerst een domeinnaam en hosting nodig.

We raden aan Bluehost te gebruiken omdat ze een officiële door WordPress aanbevolen hostingprovider zijn en ze WPBeginner-gebruikers een exclusieve 60% korting + een gratis domeinnaam aanbieden.

Voor meer aanbevelingen kunt u onze gids raadplegen over hoe u de beste WordPress-hosting kiest.

Tips voor het kiezen van een domeinnaam voor hervatten van websites

Bekijk eerst onze algemene tips voor het kiezen van de beste domeinnaam voor een website. De basistips blijven hetzelfde, maar je moet ze vanuit het perspectief van een persoonlijk merk bekijken.

Veel influencers en marketeers geven er de voorkeur aan hun eigen volledige naam als domeinnaam te gebruiken. Bijvoorbeeld SyedBalkhi.com.

Vervolgens moet u een .com-domeinnaam registreren. Ze zijn gemakkelijker te onthouden en mobiele telefoons hebben een speciale .com-toets waardoor ze gemakkelijker te typen zijn.

Als u een algemene naam heeft, is een .com-domein met uw naam mogelijk niet beschikbaar. In plaats van koppeltekens, cijfers of onjuiste spelling van uw naam te gebruiken, raden we aan iets anders te gebruiken dan uw eigen naam.

Sommige beginners kiezen misschien voor een ongebruikelijke domeinextensie zoals .name, .me of .info. We raden het gebruik van deze domeinextensies af en raden u aan om bij een .com-domeinnaam te blijven.

Zodra je een domeinnaam hebt opgehaald en hosting hebt gekocht, moet je WordPress installeren. Volg de instructies in onze complete stapsgewijze handleiding voor het starten van een WordPress-blog en u bent binnen de kortste keren aan de slag.

Zodra uw website klaar is, is de volgende stap om een ​​geschikt WordPress-cv-thema te vinden en te installeren. Als je hulp nodig hebt, raadpleeg dan onze handleiding over het installeren van een WordPress-thema voor gedetailleerde instructies.

Dat gezegd hebbende, hier is onze keuze uit de beste WordPress CV-thema’s op de markt (zowel gratis als betaald).

1. Autoriteit Pro

Authority Pro

Wil je als influencer een sterke eerste indruk maken? Authority Pro is een WordPress-thema dat speciaal is gemaakt voor influencers om hun cv, expertise en een sterk persoonlijk merk te laten zien.

Dit thema is gebouwd bovenop het Genesis-framework dat bekend staat om zijn hoge coderingsnormen en prestaties. We hebben onze WPBeginner-websitesjabloon ook bovenop het Genesis-framework gebouwd.

De homepage van het Authority Pro-thema heeft een moderne lay-out met een prominente call-to-action. Het bevat twee navigatiemenu’s, een sociaal menu, een flexibele koptekstlay-out en paginasjablonen.

Het thema is super eenvoudig in te stellen en de meeste functies werken direct uit de doos zonder dat enige configuratie vereist is. Voor aanpassingen wordt het geleverd met een paneel met thema-opties en volledige ondersteuning voor aanpassers.

StudioPress maakt nu deel uit van WP Engine, het populairste beheerde WordPress-hostingbedrijf. U kunt dit thema en alle 35+ andere StudioPress-thema’s krijgen als u zich aanmeldt voor WP Engine-hosting om uw website te bouwen.

Bonus: WPBeginner-gebruikers krijgen ook 30% extra korting. Ga aan de slag met WP Engine.

2. Divi

Divi

Divi is een populair multifunctioneel WordPress-thema. Het wordt geleverd met tientallen kant-en-klare websitesjablonen die perfect zijn voor het bouwen van een persoonlijke website met je cv en online cv.

Divi-thema maakt gebruik van de krachtige Divi-paginabuilder-plug-in slepen en neerzetten waarmee u items kunt slepen en neerzetten om elke gewenste aangepaste lay-out te maken. U kunt ook een lay-out van de ene Divi-installatie naar een andere exporteren.

Het wordt geleverd met tal van aangepaste ontwerpelementen die u aan uw lay-out kunt toevoegen, waaronder schuifregelaars, carrousels, call-to-action-knoppen, galerijen en meer.

3. Astra

Astra-thema

Astra is een uitstekend WordPress-thema voor alle doeleinden om een ​​online aanwezigheid op te bouwen. Het wordt geleverd met flexibele lay-outkeuzes en werkt met alle moderne plug-ins voor paginabuilder.

Het ziet er prachtig uit op alle apparaten met zijn mobiel responsieve ontwerp en prachtige typografie. Het wordt geleverd met verschillende paginasjablonen, integratie van sociale media, WooCommerce-ondersteuning en meer. Het wordt geleverd met kant-en-klare website-indelingen die u met één klik kunt installeren.

Met deze sjablonen voor starterswebsites kunt u een cv-website opzetten voor auteurs, fotografen, ontwerpers, kunstenaars, financiële adviseurs en vrijwel elke andere branche.

U kunt de gratis versie gebruiken of hun levenslang betaalde pakket krijgen om toegang te krijgen tot alle toekomstige sjablonen en updates.

4. Auteur Pro

Auteur Pro

Author Pro is een prachtig WordPress-thema dat is ontworpen voor schrijvers, bloggers en auteurs. Het professionele ontwerp en de moderne, ruime lay-out maken het een uitstekende keuze om uw online cv en cv te presenteren.

Author Pro is gebouwd op Genesis-framework en bevat een paneel met thema-opties waarmee u snel uw website kunt opzetten. Het is volledig aanpasbaar met behulp van thema-aanpassing en wordt geleverd met flexibele kopteksten, paginasjablonen, aangepaste widgets en andere gebruiksvriendelijke functies.

5. Ultra

Ultra

Als je op zoek bent naar een flexibel thema om je cv of portfolio-website te bouwen, kijk dan eens naar Ultra. Dit ongelooflijk krachtige multifunctionele WordPress-thema wordt geleverd met een ingebouwde paginabuilder met slepen en neerzetten.

Het bevat ook tientallen ingebouwde ontwerpen, lay-outs en sjablonen die u kunt gebruiken als startpunt om uw cv-website te bouwen. Ultra zit boordevol functies zoals parallax scrollen, animaties, tellers, Google maps, slider en nog veel meer.

6. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een uitstekend gratis multifunctioneel WordPress-thema dat geschikt is voor alle soorten websites, waaronder een cv of een persoonlijke blog. Dankzij de flexibele opties kunt u een verbluffende website maken zonder codeervaardigheden.

Het werkt met alle populaire plug-ins voor paginabuilder waarmee u binnen enkele minuten uw eigen aangepaste lay-outs kunt maken. OceanWP is klaar voor WooCommerce, compatibel met meerdere talen en klaar voor vertaling. Ondanks veel functies is het heel gemakkelijk te gebruiken en aan te passen.

OceanWP wordt geleverd met demo-lay-outs met één klik die u kunt importeren om elk type website te maken, inclusief eenvoudige blogs, cv’s, portfolio’s en meer.

7. OneEngine

OneEngine

OneEngine is een creatief WordPress-thema met één pagina voor professionals. Het heeft een prachtige lay-outbouwer en secties om services en portfolio-items toe te voegen.

De startpagina bevat prachtige geanimeerde tellers, een vaardigheidsgedeelte, contactformulier en integratie van sociale media. Het is vrij eenvoudig in te stellen met tal van aanpassingsmogelijkheden.

8. ResumeX

ResumeX

ResmeX is een modern WordPress-thema voor een cv-website om uw portfolio en vaardigheden onder de aandacht te brengen. Dit prachtige WordPress-thema wordt geleverd met een eenvoudig in te stellen startpagina, onbeperkte kleuren, Google-lettertypen en meer.

Het is volledig responsief, klaar voor vertaling en kan ook worden gebruikt om een ​​online winkel te starten. Het is geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties en ondersteunt alle top WordPress-plug-ins.

9. Lens

Lens

Lense is een WordPress-fotografiethema dat geschikt is om een ​​online portfolio op te bouwen, met uw cv en contactgegevens. Het beschikt over een prachtige mobiele lay-out en meerdere stijlen om uw portfolio en galerijen weer te geven.

Het wordt geleverd met onbeperkte kleurkeuzes, supersnelle installatie en eenvoudig te gebruiken aanpassingsopties. Het heeft ingebouwde widgets voor sociale media-integratie en het ontdekken van inhoud waarmee u inhoud op uw website kunt promoten.

10. De denker

De Denker

De denker is een persoonlijk WordPress-websitethema dat geschikt is voor blogs, cv’s en portfolio’s. Het heeft een modern, minimalistisch ontwerp met de nadruk op elegante typografie en prachtige beeldweergave.

Het wordt geleverd met volledige WooCommerce-ondersteuning, SEO-geoptimaliseerde code, aangepaste widgets en premium Soliloquy slider-plug-in. Het is eenvoudig in te stellen met thema-aanpassing.

11. Boss Pro

Boss Pro

Boss Pro is een multifunctioneel WordPress-thema voor bedrijven en professionals. Het heeft een minimalistisch ontwerp met prachtige typografie en veel witruimte waardoor je afbeeldingen eruit springen.

Het kan worden gebruikt om een ​​professionele cv-website te maken of om uw online cv te laten zien. Dit WordPress-thema dat klaar is voor WooCommerce is gebouwd bovenop het Genesis-themakader. Het is supergemakkelijk te gebruiken en aan te passen met thema-aanpasser en thema-instellingenpaneel.

12. Aanwezigheid

Aanwezigheid

Aanwezigheid is een multifunctioneel WordPress-thema dat geschikt is voor elk soort zakelijke of persoonlijke website. Het wordt geleverd met 10 kant-en-klare website-demo’s, waaronder een portfolio en een blogsite, die beide geschikt zijn om uw cv en cv te tonen.

Het wordt geleverd met een demo-installatieprogramma met één klik, een eenvoudige pagina met thema-instellingen en talloze aanpassingsopties. Het heeft een ingebouwde schuifregelaar, widgets voor slepen en neerzetten en volledige WooCommerce-ondersteuning.

13. Hervat

Hervat

Als u op zoek bent naar een minimaal thema om eenvoudig een cv-pagina weer te geven, bekijk dan Resumee. Dit gratis WordPress-thema is gemakkelijk te gebruiken en heeft een minimalistisch ontwerp voor uw cv-pagina.

Dit vCard-cv-thema wordt geleverd met ondersteuning voor het aanpassen van thema’s, zodat u het cv kunt aanpassen zonder code te bewerken. Het is klaar voor Gutenberg en kan ook worden gebruikt als regulier minimalistisch blogthema.

14. Didi

Didi

Didi is een WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor mode- en lifestyleblogs. Het beschikt over elegante typografie met een stijlvolle lay-out die uw afbeeldingen centraal zet.

Het is perfect voor een cv-thema speciaal voor modefotografen, modellen, ontwerpers en kunstenaars. Het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor absolute beginners. De meeste thema-instellingen werken gewoon uit de doos, u kunt de aanpasser gebruiken voor extra opties.

15. Hervat

Hervat

Resume is een vetgedrukt WordPress-thema voor een online cv, cv of een persoonlijke website. Deze prachtige online CV-sjabloon wordt geleverd met een ingebouwd portfoliotype en kan worden gebruikt als een thema van één pagina.

De startpagina bestaat uit verschillende secties zoals over, vaardigheden, projecten, portfolio, blog en contactformulier. Het kan ook worden gebruikt voor een website met meerdere pagina’s.

16. Nico

Nico

Nico is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor cv-, fotografie- en portfoliowebsites. Het heeft een prachtig filterbaar portfolio met een rasterlay-out waarmee u het beste van uw werk kunt laten zien.

Nico is zeer flexibel met aangepaste kleuren, achtergrond, koptekst en opties voor sociale media. Het wordt geleverd met een aangepast themapaneel om u te helpen snel uw website in te stellen.

17. Parallax

Parallax

Parallax is een verbluffend mooi WordPress-thema met parallax-achtergronden op volledig scherm en een unieke lay-out. Het wordt geleverd in 40 verschillende lay-outs en een eenvoudig te gebruiken paginabuilder met slepen en neerzetten.

Het bevat ook aangepaste widgets voor sociale media, portfolio-sectie en afbeeldingsfilters. Het kan worden gebruikt als een thema met één pagina, een enkele pagina met oneindig scrollen of als een normaal thema met meerdere pagina’s.

18. Spencer

Spencer

Spencer is een WordPress-thema dat is ontworpen voor bedrijven en professionals. Het beschikt over een moderne bedrijfswebsite-lay-out met een prominente oproep tot acties, grote kopafbeeldingen en elegante kleurenschema’s.

Het bevat ook sjablonen voor meerdere pagina’s, paginasjabloon over de volledige breedte, aangepaste widgets voor sociale media en functies voor het ontdekken van inhoud. Het kan eenvoudig worden ingesteld met live customizer en ondersteunt alle populaire plug-ins voor paginabuilder.

19. Verduistering

Verduistering

Als je op zoek bent naar een eenvoudiger en verfijnder thema voor je cv-website, kijk dan eens naar Eclipse. Dit prachtige thema is ontworpen om uw creatieve werk te laten zien met elegante typografie, ruime lay-out en aardetinten.

Het bevat een portfolio-sectie, aangepaste widgets voor sociale media-profielen en Instagram-foto’s en volledige WooCommerce-ondersteuning.

20. Gehuurd

Gehuurd

Hired is een gratis WordPress-thema dat speciaal is ontworpen om een ​​online cv-website te bouwen. Het heeft een lay-out met twee kolommen met een menu voor sociale media aan de linkerkant en een afbeelding op het volledige scherm aan de rechterkant. Op de startpagina wordt een welkomstbericht, adres, e-mailadres en telefoonnummer weergegeven.

Hired heeft verschillende sjablonen voor belangrijke pagina’s en een apart bloggedeelte. Het is erg snel te installeren en gemakkelijk aan te passen. De premium-versie van het thema wordt ook geleverd met extra paginasjablonen en meer aanpassingsmogelijkheden.

21. Xtron

Xtron

Xtron is een gratis WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor persoonlijke blogs, cv’s en portfolio’s. Het heeft een strak professioneel ontwerp met een schuif-in navigatiemenu bovenaan.

Het is ontworpen om out-of-the-box te werken met minimale setup en kan worden uitgebreid met WordPress-plug-ins. U kunt het ook gebruiken met een plug-in voor paginabuilder om indien nodig aangepaste lay-outs te maken.

22. Benson

Benson

Benson is een WordPress-portfoliothema voor ontwerpers, fotografen en andere bekwame professionals. Het wordt geleverd met een diavoorstelling met video en afbeeldingen, een speciale portfolio-sectie, meerdere lay-outs van afbeeldingengalerijen en meer.

Het bevat aangepaste widgets voor integratie van sociale media, inhoudwidgets en meer. Alle thema-opties zijn netjes georganiseerd onder thema-aanpassing, waardoor het vrij eenvoudig te gebruiken en aan te passen is.

Bonus plug-in

23. Hervat de bouwer

Hervat Builder

Als je al een WordPress-site of een thema hebt dat je leuk vindt en een professioneel cv wilt toevoegen, dan is Resume Builder de plug-in voor jou. Het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken interface om je cv te maken. Raadpleeg onze gids voor gedetailleerde instructies over het maken van een professioneel online cv in WordPress.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van het beste cv- en cv-thema voor je WordPress-site. Misschien wilt u ook onze lijst met 24 must-have WordPress-plug-ins voor zakelijke websites zien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map