23 beste WordPress-thema’s voor tandartsen

Bent u op zoek naar de beste WordPress-thema’s voor tandartsen? Bij het maken van een tandheelkundige website heeft u een thema nodig dat uw diensten professioneel laat zien en informatie gemakkelijk toegankelijk maakt. In dit artikel hebben we de beste WordPress-thema’s voor tandartsen uitgekozen die u kunt gebruiken op websites die tandheelkundige gezondheidsdiensten aanbieden.


Beste WordPress-thema's voor tandartsen

Een tandartsenwebsite maken met WordPress

WordPress is de meest populaire website-bouwer op de markt. Het is flexibel en gemakkelijk te gebruiken, daarom gebruiken veel topmerken WordPress voor hun websites.

Er zijn twee soorten WordPress-websites. WordPress.com, een gehost platform, en WordPress.org, ook wel zelf-gehoste WordPress genoemd. Zie onze zij aan zij vergelijking van WordPress.com vs WordPress.org voor meer details.

We raden aan om zelf-gehoste WordPress.org te gebruiken omdat het je meer flexibiliteit en toegang tot alle functies geeft.

Om aan de slag te gaan met zelf-gehoste WordPress, moet je een domeinnaam en WordPress-hosting aanschaffen.

We raden aan Bluehost te gebruiken. Het is een van de beste webhostingbedrijven ter wereld en een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider.

Voor onze gebruikers bieden ze een gratis domeinnaam, gratis SSL en 60% korting op webhosting.

Zodra u hosting hebt gekocht, gaat u naar onze gids over hoe u een website kunt maken voor stapsgewijze installatie-instructies.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-thema’s voor tandartsenwebsites die u kunt proberen.

1. Tandheelkundige kliniek

Tandarts

Dental Clinic is een modern en professioneel WordPress-thema voor tandheelkundige websites. Het wordt geleverd met aangepaste thema-opties, paginabuilder slepen en neerzetten, schuifplug-in, video-achtergrondsecties, aanbevolen inhoudsblokken en meer.

Het bevat aangepaste widgets, krachtige kleuropties en aangepaste stijlopties die het aanpassen voor u gemakkelijker maken.

2. Landing

Landen

Landing is een multifunctioneel WordPress-thema dat kan worden aangepast voor websites voor tandheelkundige diensten. Het heeft ingebouwde pagina’s, evenementensectie, koptekststijlen, eCommerce-integratie en meer. Het ondersteunt Themify-paginabuilder die kan worden gebruikt om functies te slepen en neer te zetten en uw website eenvoudig te ontwerpen.

Het wordt geleverd met een geavanceerd paneel met thema-opties, inclusief aangepaste functies zoals parallax-achtergrond, video-achtergrond, MailChimp-integratie en meer.

3. ProfiDent

Profident

ProfiDent is een responsief WordPress-thema voor tandartspraktijken, medische en andere zorgverleners. Het wordt geleverd met een beeld- en videoschuifregelaar over de volledige breedte, blogschuifregelaar, ondersteuning voor contactformulieren en meer dan 600 Google-lettertypen. Het heeft een plakkerige koptekst, sectie met afbeeldingen, pictogrammen voor sociaal delen en meer.

Het is een beginnersvriendelijk en eenvoudig te gebruiken WordPress-thema. ProfiDent wordt vertaald in 15 populaire talen en kan in meer worden vertaald. Het ondersteunt aangepaste widgets voor sociale media-feed zoals Instagram, Flickr en meer.

4. Modena

Modena

Modena is een prachtig thema voor tandartsen, medische, fitness- en andere gezondheidsgerelateerde zakelijke websites. Het biedt aangepaste paginasjablonen, aangepaste widgets op het startscherm, diavoorstelling over de volledige breedte, welkomstbericht en sectie met koptekstinformatie.

Het heeft een paneel met thema-opties om uw site eenvoudig aan te passen. Het bevat onbeperkte kleur- en stylingopties, een functie voor sociaal delen, zijbalken en meer. Modena biedt volledige WooCommerce-ondersteuning, een boekingsformulier voor afspraken, een widget voor openingstijden en een directory met klantenlijsten.

5. Atoom

Atomic

Atomic is een premium WordPress-thema dat is ontworpen om bijna alle soorten websites te maken, inclusief medische en tandheelkundige diensten. Het wordt geleverd met een aangepaste koptekst, portfolio-sectie, achtergrondafbeeldingen op volledige breedte en meer. Het portfolio-gedeelte kan worden gebruikt om uw tandheelkundige diensten op een professionele manier weer te geven.

Het biedt ingebouwde sjablonen voor portfolio, teamprofielen, getuigenissen, services en meer. Het heeft een aangepast dashboard voor thema-instellingen om snel uw tandheelkundige website te starten met alle belangrijke functies.

6. Medicare

Medicare

Medicare is een ander professioneel WordPress-thema voor medische en tandheelkundige dienstverleners. Het heeft meer dan 50 ingebouwde pagina’s, 10 homepaginalay-outs en ondersteuning voor paginabuilder met slepen en neerzetten gebundeld. Medicare bevat ook lay-outs voor contactformulier en nieuwsbriefabonnementspagina’s.

Het kan gemakkelijk worden aangepast voor tandheelkundige websites vanwege verschillende medisch gerelateerde themafuncties. Het wordt geleverd met een slider-plug-in, WooCommerce-integratie, onbeperkte aanpassingsmogelijkheden en meer.

7. Medicus

Medicus

Medicus is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor websites van tandartsen en medische diensten. Het heeft krachtige functies om de startpagina van de website te ontwerpen met meerdere widgetgebieden. Het is een responsief en volledig SEO-geoptimaliseerd thema.

Voor eenvoudige aanpassing wordt het geleverd met een paneel met thema-opties en biedt het ondersteuning voor visuele aanpassing. Het kan worden gebruikt om eenvoudig een meertalige website met WPML te maken.

8. Toothy

Toothy

Toothy is een gratis WordPress-thema voor websites voor tandheelkundige diensten. Het wordt geleverd met ingebouwde secties op de startpagina voor openingstijden, spoedeisende patiënten en het rooster van artsen. Het bevat een aparte blogpagina en andere handige paginasjablonen.

Het heeft ook beginnersvriendelijke aanpassingsopties in de thema-aanpasser, zodat je de veranderingen in de live preview kunt zien.

9. Medi

Medi

Medi is een modern WordPress-thema voor medische, tandheelkundige, gezondheidszorg- en ziekenhuiswebsites. Het beschikt over meerdere lay-outs om lijstpagina’s, servicepagina’s, portfolio-pagina’s en meer te maken.

Het wordt geleverd met onbeperkte kleurenschema’s, aangepaste widgets, paginabuilder met slepen en neerzetten, 3 inhoudstypen en startpagina-indelingen. Medi werkt geweldig met bijna alle beste WordPress-plug-ins op de markt.

10. Dentalcenter

Tandheelkundig centrum

Dentalcenter is een tandheelkundig WordPress-thema. Het beschikt over een professionele services-sectie voor de startpagina en andere pagina’s op uw website. Het heeft een ingebouwde fotogalerij die kan worden gebruikt om faciliteiten en services weer te geven.

Het wordt geleverd met een afspraakmanager, contactformulier, zoekbalk en meer. Dentalcenter heeft meerdere lay-outs en een ingebouwde paginabuilder om uw website snel te ontwerpen.

11. Dentic

Dentic

Dentic is een prachtig ontworpen WordPress-thema en een uitstekende keuze voor websites voor tandheelkundige diensten. Het zit boordevol geweldige functies voor de website van een tandarts, zoals het boeken van afspraken, het schema van artsen en meer. Het heeft een netjes, eenvoudig en responsief ontwerp dat bezoekers in de eerste blik trekt.

Het bevat meerdere kleurenschema’s, aangepaste bewerkingsopties, aangepaste berichttypen, ondersteuning voor shortcodes en meer. Het is een vertaalklaar thema en kan worden gebruikt om een ​​meertalige website te maken.

12. Medische kring

Medische cirkel

Zoals de naam al doet vermoeden, is Medical Circle een gratis WordPress-thema voor ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken en websites voor medische diensten. Het heeft parallax-effecten, ingebouwde paginabuilder, aangepaste thema-opties en ondersteuning voor meerdere navigatiemenu’s.

Het wordt geleverd met een demo-importprogramma met 1 klik waarmee u meteen een volledig geladen website kunt starten. Met de live thema-aanpassing kunt u eenvoudig aangepaste pagina-indelingen, aangepaste widgets, menu’s, zijbalken en meer beheren.

13. MedZone

MedZone

MedZone is een multifunctioneel WordPress-thema voor medische praktijken, waaronder tandartsen, chirurgen, klinieken en andere zorggerelateerde diensten. Het wordt geleverd met aangepaste widgets, schuifregelaars voor afbeeldingen en tekst, berichtindelingen en meer.

Het heeft ingebouwde secties op de startpagina voor getuigenissen, aanbevolen blogposts en teamprofielen. Het ondersteunt meerdere kleurenschema’s, typografische besturingselementen, voettekstlay-outs en lay-outs met meerdere kolommen.

14. iMedical

iMedical

iMedical is een ander multifunctioneel WordPress-thema voor websites van artsen en tandartsen. Het ondersteunt aangepaste widgets, aangepaste berichttypen en flexibele thema-opties om website-instellingen eenvoudig te beheren.

Het wordt geleverd met een megamenu, aanbevolen postslider, paginabuilder en meer. Het heeft schema.org rich snippets markup-ondersteuning, post- en paginalay-outs en meertalige ondersteuning.

15. Medisch

Medisch

Medisch is een uitstekend WordPress-thema voor artsen, tandartsen, therapeuten en andere medische diensten. Het wordt geleverd met meerdere boxed en brede lay-outs om opvallende pagina’s te ontwerpen. Het heeft een paginabuilder met slepen en neerzetten die kan worden gebruikt voor veel ingebouwde elementen zoals aangepaste pictogrammen, tekstblokken, knoppen voor sociaal delen en nog veel meer.

Het bevat een gratis slider-plug-in, Google Fonts-ondersteuning, WooCommerce-integratie en aangepaste widgets. Medical heeft een 1-klik importeur van demo-inhoud om meteen aan de slag te gaan.

16. Gezondheid & Medisch

Gezondheid en medisch

Gezondheid en medisch is een prachtig WordPress-thema voor tandheelkundige klinieken, ziekenhuizen en andere medische praktijken. Het beschikt over 5 aangepaste berichttypen voor de startpagina, waaronder een schuifregelaar, testimonial en services. Het is geoptimaliseerd voor prestaties en snelheid voor een snellere gebruikerservaring.

Het wordt geleverd met onbeperkte kleurenschema’s, knoppen voor sociaal delen, aangepaste widgets en meer. Het is compatibel met WooCommerce om een ​​online winkel voor tandheelkundige producten te creëren.

17. Ziekenhuis

VW-ziekenhuis

Ziekenhuis is een speciaal WordPress-thema om tandheelkundige websites te maken. Het is een gratis thema en biedt een aantal geweldige premium-achtige functies, waaronder startpagina-secties voor het boeken van afspraken, getuigenissen, services, teamleden en een beeldschuifregelaar.

Het heeft integratie met sociale media en biedt eenvoudigere aanpassingen met Theme Customizer. Het is klaar voor vertaling en kan ook worden gebruikt op meertalige websites.

18. MetaDental

MetaDental

MetaDental is een ander responsief en premium WordPress-thema voor tandheelkundige websites. Het wordt geleverd met een stijlvolle koptekst, een schuifregelaar over de volledige breedte, een welkomstberichtgedeelte, aanbevolen servicessecties en meer.

Het toont een knop voor het boeken van afspraken in de koptekst waarmee klanten gemakkelijk online afspraken kunnen plannen. Het is een volledig aanpasbaar thema met meerdere lay-outs en inhoudssecties voor alle pagina’s

19. Artsen

Artsen

Artsen is een gratis en minimalistisch WordPress-thema voor tandheelkundige en medische diensten. Het wordt geleverd met een aangepaste koptekst om logo, adres, werktijden, pictogrammen voor sociale media en meer toe te voegen. Het heeft een plat en responsief ontwerp dat er goed uitziet op alle schermformaten.

Het bevat een schuifregelaar, meerdere startpagina-secties, paginalay-outs over de volledige breedte, contactformulier en meer. Het instellen van thema’s is vrij eenvoudig, zelfs voor beginners, en het bevat een pagina met thema-opties om u op weg te helpen.

20. Tandheelkundige kliniek

Tandarts

Dental Clinic is een ander uitstekend WordPress-thema voor tandartsen en klinieken. Het wordt geleverd met een uitgebreide en aangepaste afbeeldingsschuifregelaar, een prachtig navigatiemenu, parallax-scrollen en meer.

Het biedt ondersteuning voor het maken van aangepaste WordPress-lay-outs voor uw over, portfolio, contact, veelgestelde vragen, blog en andere pagina’s. Het ondersteunt ook een aangepaste lay-out voor 404-foutpagina’s.

21. Flevr

Flevr

Flevr is een ander multifunctioneel en professioneel WordPress-thema dat kan worden gebruikt voor tandheelkundige, medische, gezondheidszorg- en klinische websites. Het wordt geleverd met een prachtig navigatiemenu, een afbeelding op volledig scherm met een welkomstbericht en een call-to-action-knop op de startpagina. Flevr heeft een paginabuilder met slepen en neerzetten die het aanpassen gemakkelijk maakt.

Het wordt geleverd met aangepaste widgets, ingebouwde paginasjablonen, pictogrammen voor het delen van sociale media, inhoudssecties, beeldschuifregelaar en meer aangepaste functies.

22. Indigo

Indigo

Indigo is een ander premium WordPress-thema om eenvoudig een tandheelkundige website of blog te starten. Het wordt geleverd met ingebouwde paginalay-outs die met één klik kunnen worden geïnstalleerd. Deze lay-outs zijn handig om snel uw website in te stellen en live te gaan op internet.

Het heeft een drag-and-drop-builder om eenvoudig uw eigen paginalay-outs te maken. Indigo heeft onbeperkte kleuropties, aangepaste instellingen, prachtige headers en afbeeldingsschuifregelaars.

23. Plat

Vlak

Flat is een modern en professioneel WordPress-thema. Het wordt geleverd met krachtige functies die kunnen worden gebruikt om eenvoudig een mooie website voor tandheelkundige en medische praktijken te ontwerpen. Het heeft ingebouwde modules om tekst, afbeeldingen, video’s, schuifregelaars, navigatiemenu’s en meer toe te voegen aan uw website.

Het bevat geanimeerde voortgangsbalken, hoogtepunten en portfolio-sectie om uw diensten en prestaties professioneel weer te geven. Flat heeft kant-en-klare secties voor getuigenissen, teamprofielen, doktersrooster en meer.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste WordPress-thema’s voor tandartsen te vinden. Misschien wilt u ook onze gids bekijken over de must-have WordPress-plug-ins voor alle zakelijke websites.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me