24 moeten WordPress-plug-ins hebben voor zakelijke websites in 2020

Op zoek naar de beste WordPress-plug-ins om uw bedrijf in 2020 naar een hoger niveau te tillen?


Er zijn meer dan 55.000 WordPress-plug-ins waaruit u kunt kiezen. Dit maakt het voor nieuwe gebruikers buitengewoon overweldigend om de juiste plug-in voor hun website te vinden.

We worden vaak door lezers gevraagd voor de beste WordPress-plug-insuggesties voor SEO, sociale media, back-ups, snelheid, enz.

Omdat we de grootste WordPress-resourcesite zijn, testen onze experts elk jaar meer dan duizend best betaalde en gratis WordPress-plug-ins, zodat we het voor onze gebruikers (u) gemakkelijk kunnen maken om de beste oplossingen te vinden.

Met de juiste set WordPress-plug-ins en -tools kunt u uw online bedrijf laten groeien. In dit artikel hebben we onze deskundige keuze van de onmisbare WordPress-plug-ins voor zakelijke websites in 2020 gedeeld.

Moet een WordPress-plug-in hebben voor zakelijke websites

Notitie: dit zijn de plug-ins die ons team installeert wanneer we een nieuwe blog starten of een nieuwe website maken voor onze eigen bedrijven.

1. WPForms

WPForms

Elke website heeft een contactformulier nodig omdat het voor uw bezoekers gemakkelijk is om met u in contact te komen. WPForms is de meest gebruiksvriendelijke plug-in voor contactformulieren voor WordPress.

Deze sleur & Met drop online form builder kunt u eenvoudig contactformulieren, e-mailabonnementsformulieren, online bestelformulieren, betalingsformulieren maken,
enquêtes, polls en eigenlijk alle andere soorten online formulieren met slechts een paar klikken.

WPForms kan worden geïntegreerd met alle populaire marketing- en betalingsplatforms, zodat u in minder dan 5 minuten krachtige formulieren kunt bouwen.

Het wordt zelfs geleverd met opties om u te helpen bij het maken van een aangepast WordPress-gebruikersregistratieformulier en een inlogpagina.

We gebruiken WPForms op de WPBeginner-website en al onze andere websites. Maar we zijn niet de enige. Meer dan 3 miljoen websites gebruiken WPForms, en ze hebben al meer dan 3 jaar consistent een gemiddelde van 4,9 van de 5 sterren behouden.

Er is een gratis WPForms Lite-versie beschikbaar voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing.

Als u serieus uw bedrijf wilt laten groeien, raden we u aan de Pro-versie te kopen, omdat deze wordt geleverd met alle krachtige functies die u nodig hebt om uw inspanningen voor het genereren van leads te vergroten. Gebruik deze WPForms-coupon om 50% korting op uw aankoop te krijgen.

Alternatief: Formidable Forms is een uitstekend alternatief voor het maken van geavanceerde oplossingsgerichte WordPress-formulieren.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u uw website ‘correct’ verbinden met Google Analytics, zodat u precies kunt zien hoe mensen uw website vinden en gebruiken.

Het beste is dat het je alle belangrijke statistieken laat zien die er toe doen in je WordPress-dashboard.

Vervolgens kunt u uw website dienovereenkomstig optimaliseren om uw verkeer, abonnees en inkomsten te vergroten. We hebben gedetailleerde handleidingen over het installeren van Google Analytics in WordPress, het gebruik van Google Analytics om eCommerce-tracking in te schakelen en het volgen van gebruikersbetrokkenheid.

MonsterInsights heeft een gratis versie, maar de ware kracht ervan wordt pas ontgrendeld wanneer je een upgrade naar de premium-versie uitvoert.

U kunt onze MonsterInsights-coupon gebruiken om 50% korting op uw aankoop te krijgen.

MonsterInsights wordt gebruikt door meer dan 2 miljoen websites.

3. Yoast SEO

Yoast SEO

SEO helpt u om meer bezoekers van zoekmachines naar uw website te krijgen. Hoewel WordPress standaard SEO-vriendelijk is, kunt u nog veel meer doen om uw websiteverkeer te vergroten met behulp van SEO-best practices.

Yoast SEO is een van de meest populaire WordPress-plug-ins aller tijden. Van alle WordPress SEO-plug-ins biedt Yoast de meest uitgebreide oplossing met alle functies en tools die u nodig hebt om uw SEO op de pagina te verbeteren.

Het helpt u metatags toe te voegen, sitemaps te genereren, uw site te verbinden met Google Search Console, het te optimaliseren voor sociale media en meer.

Yoast wordt geleverd met een krachtige omleidingsfunctie waarmee u eenvoudig 301-omleidingen kunt maken, wat zeer nuttig is. Het detecteert ook wijziging van URL’s en maakt automatische omleidingen, zodat u geen verbroken links op uw website heeft.

Volg voor volledige SEO-instellingen op uw website onze ultieme WordPress SEO-zelfstudie voor beginners met stapsgewijze instructies.

Alternatief: Alles in één SEO-pakket is een geweldig alternatief voor Yoast SEO.

4. Constant contact

Constant contact

E-mail is de meest effectieve en meest betrouwbare marketingtool die u als bedrijfseigenaar tot uw beschikking heeft. Hiermee kunt u contact houden met uw gebruikers, zelfs nadat ze uw website hebben verlaten. Daarom raden we elke bedrijfseigenaar aan om meteen een e-maillijst samen te stellen.

Constant Contact is een van de meest populaire e-mailmarketingserviceproviders ter wereld.

Met hun platform kunt u een e-maillijst samenstellen en prachtige e-mailnieuwsbrieven naar uw abonnees sturen.

Het biedt een snelle en gemakkelijke installatie voor niet-technische gebruikers. Het werkt ook goed met populaire leadgeneratie-plug-ins voor WordPress zoals OptinMonster en WPForms.

Alternatieven: SendinBlue en ConvertKit zijn goede alternatieven als je iets geavanceerder wilt, maar ze zijn duurder.

5. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de meest populaire software voor het optimaliseren van conversiepercentages op de markt. Hiermee kunt u verlatende websitebezoekers omzetten in e-mailabonnees en klanten.

Met deze WordPress-plug-in en -applicatie krijgt u snel meer e-mailabonnees.

OptinMonster wordt geleverd met vooraf gemaakte opt-in-formulieren met hoge conversie die u eenvoudig kunt aanpassen met hun weerstand & drop builder. Met hun krachtige functies voor displaytargeting kunt u de campagnes voor elke gebruiker personaliseren, zodat u op het juiste moment de juiste boodschap kunt weergeven.

Het is een geweldige oplossing voor bloggers, zakelijke websites en eCommerce-websites. Kortom, als u meer geld wilt verdienen aan uw websiteverkeer, dan heeft u OptinMonster nodig.

Het helpt u om verlaten winkelwagenverkopen te herstellen, websitebezoekers te converteren en uw e-maillijst te laten groeien. Lees deze casestudy’s om te zien hoeveel succes andere bedrijven hebben met OptinMonster.

We gebruiken OptinMonster op WPBeginner en onze andere websites.

6. Sucuri

Sucuri

Beveiliging moet een topprioriteit zijn voor alle eigenaren van online bedrijven. Sucuri biedt een WordPress-beveiligingsplug-in en een firewall voor webtoepassingen die waarschijnlijk een van de beste bescherming is die u voor uw site kunt krijgen.

Ze bewaken en beschermen uw site tegen DDoS, malwarebedreigingen, XSS-aanvallen, brute force-aanvallen en eigenlijk elk ander type aanval. Als u geen firewall op uw website heeft, moet u er vandaag een toevoegen.

Zie onze ultieme WordPress-beveiligingsgids met stapsgewijze instructies voor beginners voor meer informatie over het versterken van de beveiliging van uw website en het beschermen van uw bedrijf..

Sucuri helpt ons elke maand honderdduizenden aanvallen op WPBeginner te blokkeren.

7. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus is de populairste WordPress-back-upplug-in op de markt. Hiermee kunt u automatische back-ups instellen en deze veilig opslaan op een externe locatie zoals Google Drive, Dropbox, S3, Rackspace, FTP, e-mail en meer.

Het maakt het ook supergemakkelijk om uw website te herstellen vanaf een back-up. Hun basisplug-in is gratis, maar ze hebben ook een betaald abonnement met extra functies en prioriteitsondersteuning.

Alternatief: BackupBuddy en VaultPress (Jetpack Backups) zijn ook uitstekende oplossingen, maar ze worden alleen betaald.

8. WP Rocket

WP Rocket

WP Rocket is de beste WordPress caching-plug-in op de markt. Hiermee kunt u de snelheid en prestaties van uw WordPress-website onmiddellijk verbeteren zonder technische vaardigheden.

Het schakelt automatisch de aanbevolen WordPress caching-instellingen in, zoals gzip-compressie, paginacache en cache-vooraf laden. U kunt ook optionele functies inschakelen zoals lui laden van afbeeldingen, CDN-ondersteuning, DNS-prefetching, verkleining en meer om de laadtijden van pagina’s verder te verbeteren.

Het belangrijkste is dat WP Rocket niet wacht tot iemand een pagina opvraagt ​​om deze in de cache op te slaan. Het crawlt en bouwt automatisch uw websitecache, wat resulteert in een onmiddellijke prestatieverbetering.

WP Rocket biedt ook Imagify, een gratis service voor beeldoptimalisatie waarmee u uw website nog sneller kunt maken.

Dit is verreweg de gemakkelijkste en meest beginnersvriendelijke cacheplug-in. Het enige nadeel is dat het alleen wordt betaald.

Alternatief: WP Super Cache is gratis, maar niet zo krachtig of gemakkelijk.

9. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder is de beste paginabuilder met slepen en neerzetten voor WordPress. Hiermee kunt u eenvoudig uw websiteontwerp aanpassen en aangepaste paginalay-outs maken zonder code te schrijven.

Ondernemers zijn er dol op, omdat ze binnen enkele minuten volledig aangepaste bestemmingspagina’s kunnen maken zonder een ontwikkelaar te hoeven inhuren.

Alternatief: Divi page builder plugin is een geweldig alternatief.

10. MemberPress

MemberPress

Met MemberPress kunt u online communities en lidmaatschapssites bouwen met WordPress. Het is de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap op de markt.

U kunt abonnementen maken en inhoud beperken tot gebruikers op basis van hun abonnementen. Het werkt met alle populaire betalingsoplossingen en speelt goed samen met online winkels met WooCommerce. Raadpleeg onze gids voor gedetailleerde instructies over het maken van een lidmaatschapswebsite in WordPress.

11. Verloting

RafflePress

RafflePress is de beste WordPress giveaway-plug-in op de markt. Hiermee kunt u direct uw websiteverkeer verhogen, meer volgers van sociale media krijgen en abonnees e-mailen met virale weggeefacties en wedstrijden.

RafflePress wordt geleverd met een eenvoudige weggeefactie voor slepen en neerzetten, samen met beproefde weggeefsjablonen die u kunt gebruiken om een ​​weggeefactie te maken die de aandacht van bezoekers trekt.

Om de weggeefactie te betreden, moeten bezoekers van de website hun e-mailadres gebruiken. Dit helpt u om meer abonnees te krijgen voor uw e-mailnieuwsbrief.

RafflePress stimuleert gebruikers om uw sociale profielen te volgen en de weggeefactie te delen met hun vrienden om meer deel te nemen aan de wedstrijd. Dit helpt u om de betrokkenheid van sociale media te vergroten.

De mond-tot-mondreclame helpt u om meer traffic te krijgen, SNELLER! Dit resulteert in meer volgers, meer verkopen en meer inkomsten!

U kunt eenvoudig uw sociale profielen, plug-ins voor WordPress-formulieren en alle populaire marketingplatforms en CRM’s koppelen.

RafflePress heeft een gratis versie genaamd RafflePress lite waar je mee aan de slag kunt. Als u krachtigere functies wilt die uw groei omhoogschieten, moet u RafflePress Pro gebruiken.

WPBeginner-gebruikers kunnen onze RafflePress-couponcode gebruiken: wpbeginner20 om 20% extra korting te krijgen.

12. CSS Hero

CSS Hero

WordPress-thema’s zijn afhankelijk van CSS voor het visuele uiterlijk van uw website. Als je aanpassingen wilt maken aan je thema, dan moet je CSS leren. Dit kan voor een ondernemer tijdrovend zijn.

CSS Hero is een WordPress-plug-in waarmee u elk WordPress-thema kunt aanpassen zonder een enkele regel code te schrijven. Bekijk onze recensie over hoe CSS Hero het aanpassen van WordPress eenvoudig maakt voor meer informatie.

Het is geen belemmering & drop page builder zoals BeaverBuilder waarmee u aangepaste lay-outs kunt bouwen. Het helpt u eerder om elk WordPress-thema dat op de markt beschikbaar is binnen enkele minuten aan te passen aan uw behoeften.

13. SeedProd

SeedProd

SeedProd is de beste WordPress-onderhoudsmodus en binnenkort een pagina-plug-in waarmee u leads kunt verzamelen en uw volgers kunt laten groeien, zelfs als uw website niet beschikbaar is.

Als uw site in aanbouw is, kunt u deze gebruiken om binnenkort mooie landingspagina’s te maken. Het bevat functies zoals integratie met uw e-mailmarketingservices, afteltimer, integratie met sociale media en tientallen sjablonen om uit te kiezen.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash is de beste WordPress LMS-plug-in om online cursussen te maken en te verkopen vanaf uw WordPress-website. Het heeft een cursusprogramma voor slepen en neerzetten waarmee u snel lessen, quizzen en opdrachten kunt toevoegen om uw cursus te bouwen.

Zie onze gids voor het maken van online cursussen in WordPress met LearnDash voor gedetailleerde stapsgewijze instructies.

15. G Suite

G Suite

G Suite is een suite met webapplicaties zoals e-mail, documenten, spreadsheets, enz. Deze krachtige set kantoortoepassingen, gemaakt door Google, is goedkoper, eenvoudig te implementeren en probleemloos.

Hiermee kunt u kosten besparen op softwarelicenties, hardware, IT-personeel inhuren, back-ups beheren en meer. Het belangrijkste is dat u professionele e-mailadressen kunt gebruiken met uw eigen bedrijfsdomeinnaam in Gmail.

Alternatief: U kunt ook een gratis zakelijke e-mail krijgen van uw WordPress-hostingprovider of Microsoft Office365 gebruiken.

16. SEMRush

SEMRush

SEMRush is een alles-in-één marketingtoolkit voor digitale marketingprofessionals en bedrijfseigenaren. Het wordt geleverd met krachtige tools om u te helpen uw SEO, betaalde verkeersstrategie, sociale media en inhoud te verbeteren & PR-strategie.

Het helpt u ook om concurrentiegegevens over uw concurrenten te verzamelen, zodat u hen kunt overtreffen en uw branche kunt domineren.

Het helpt u bij het uitvoeren van zoekwoordonderzoek, backlink-audit, het volgen van merkvermeldingen, het bespioneren van concurrenten, het ontdekken van best presterende berichten en pagina’s op sociale media, analyse van advertentiestrategieën en meer.

Deze korte alinea’s zijn niet voldoende om de ware kracht van SEMRush te beschrijven. Het is een onmisbare tool in onze lijst voor serieuze ondernemers.

17. LiveChat

Live chat

LiveChat Inc is de beste software voor livechatondersteuning voor bedrijven en e-commerce websites. Het is supergemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om snel live chat toe te voegen aan uw WordPress-website.

Het heeft tal van aanpassingsmogelijkheden en wordt geleverd met een mobiele app, zodat u realtime ondersteuning kunt bieden.

Het integreert met uw bestaande ondersteunende software, CRM, e-mailmarketing en andere tools. Het belangrijkste is dat het snel laadt en een geweldige gebruikerservaring biedt.

Alternatief: Sendinblue Chat is een andere populaire service waarmee u chat, CRM, sms, Facebook en e-mail op één platform kunt verbinden.

18. Pretty Links Pro

Pretty Links Pro

Pretty Links Pro is een van de beste plug-ins voor linkbeheer voor WordPress. Het stelt u in staat om affiliate-links eenvoudig te beheren, terwijl het eenvoudig wordt om uw affiliate-links kort en memorabel te maken om te delen.

Het is de perfecte tool voor affiliate marketeers, podcasters, bedrijfseigenaren en anderen die gemakkelijk korte URL’s willen maken in WordPress.

Alternatief: ThirstyAffiliates is een uitstekend alternatief met veel krachtige functies.

19. Gedeelde tellingen

Gedeelde tellingen

Shared Counts is de beste WordPress plug-in voor sociale media waarmee u eenvoudig prachtige knoppen voor sociaal delen op uw website kunt toevoegen.

Het toont ook het aantal aandelen, waarmee u sociaal bewijs aan uw website kunt toevoegen.

Hoewel er veel betaalde oplossingen beschikbaar zijn, verslaat deze gratis plug-in ze allemaal in codekwaliteit en prestaties.

We gebruiken SharedCount op veel van onze website omdat het een gemakkelijke out-of-the-box oplossing biedt voor zowel beginners als ontwikkelaars.

20. WP Mail SMTP

WP Mail SMTP

Standaard gebruikt WordPress de PHP-mailfunctie om e-mails te verzenden. Het probleem is dat WordPress-hostingbedrijven deze functie niet correct hebben ingesteld of ze blokkeren om misbruik te voorkomen.

Dit betekent in feite dat u en uw gebruikers mogelijk geen belangrijke e-mailmeldingen van uw WordPress-site ontvangen.

WP Mail SMTP lost dit probleem op door WordPress-e-mails te verzenden met behulp van een goede SMTP-mailserver. Voor meer informatie, zie ons artikel over het oplossen van WordPress zonder e-mailprobleem.

Pro tip: De betaalde versie genaamd WP Mail SMTP Pro wordt geleverd met een witte handschoen en meer functies. Kortom, hun ondersteunend personeel zal het instellen en verbinden om uw SMTP-serviceprovider te gebruiken.

21. Kop- en voetteksten invoegen

Kop- en voetteksten invoegen

Tijdens het beheren van uw WordPress-site moet u soms codefragmenten toevoegen aan uw WordPress-kop- of voettekst ter verificatie, het invoegen van retargeting-scripts voor advertenties, enz..

Met Kop- en voettekst invoegen kunt u eenvoudig codefragmenten aan uw WordPress-site toevoegen zonder uw themabestanden te bewerken. Bekijk onze tutorial over het toevoegen van koptekst- en voettekstcode in WordPress.

Deze gratis plug-in is uitermate handig voor ondernemers.

22. WPML

WPML

Standaard staat WordPress je niet toe om gemakkelijk een meertalige website te maken. Dit is een uitdaging voor bedrijven die zich richten op een meertalig klantenbestand op verschillende geografische locaties.

Hier heb je WPML nodig. Het is een meertalige plug-in voor WordPress waarmee u eenvoudig meertalige websites kunt maken met WordPress.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken, SEO-vriendelijk en helpt je gemakkelijk inhoud in verschillende talen te maken.

Alternatief: TranslatePress is een uitstekend alternatief dat snel groeit.

23. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce is de populairste e-commerce plug-in voor WordPress die wordt gebruikt door meer dan 4 miljoen websites.

Het wordt geleverd met alle krachtige functies die u nodig heeft om een ​​online winkel te creëren.

De afgelopen jaren heeft WooCommerce zichzelf gevestigd als de meest dominante eCommerce-plug-in voor WordPress. Er is nu zelfs een WooCommerce-ecosysteem met speciale WooCommerce-hosting, WooCommerce-thema’s en WooCommerce-plug-ins beschikbaar.

Companion-plug-in: TrustPulse helpt u direct het vertrouwen van klanten te winnen met social proof en FOMO.

Alternatief: BigCommerce is een volledig gehost headless eCommerce-platform voor WordPress. Het biedt een hoge schaalbaarheid en weinig onderhoud voor serieuze winkeleigenaars.

24. Nextiva

Nextiva

Nextiva is de beste zakelijke telefoondienst wat betreft functies en gebruiksgemak. Hiermee kunt u een zakelijk telefoonnummer voor uw website krijgen, dat wordt geleverd met geavanceerde gespreksroutering, onbeperkt gratis binnenlands bellen, voicemail naar e-mail of sms, online faxen en meer.

Het beste is dat u oproepen van uw zakelijke telefoonnummer rechtstreeks naar uw mobiele telefoon kunt ontvangen, wat uitstekend is voor kleine bedrijven. U kunt ook openingstijden instellen, zodat u tijdens vakanties of niet-werkuren niet gestoord wordt.

Hun platform biedt ook CRM, livechat, online enquêtes en andere communicatiefuncties. U kunt het allemaal beheren in een eenvoudig webgebaseerd beheerderspaneel, waarmee eigenaren van kleine bedrijven eenvoudig alles als een professional kunnen beheren.

We gebruiken Nextiva VOIP voor ons bedrijf omdat het een van de meest betaalbare en meest betrouwbare zakelijke telefoondiensten is die met uw bedrijf meegroeit.

Alternatief: RingCentral is een andere sterk aanbevolen telefoondienst en zakelijke voip-provider.

Bonushulpmiddelen

Afgezien van de top 24 WordPress-plug-ins en tools die we hierboven hebben genoemd, gebruiken en bevelen we ook de volgende tools aan om onze WordPress-sites beter te beheren:

  • Grammatica – uitstekende tool voor grammaticacontrole die wordt geleverd met plagiaatdetector, vocabulaire-verbetering en meer.
  • PublishPress – deze plug-in maakt het ons gemakkelijk om onze redactionele workflow in WordPress te beheren.
  • Antispam Bee – Een uitstekende plug-in om het gedeelte met reacties te verbeteren met minder spam op uw website. Het werkt bijzonder goed in combinatie met Akismet.
  • Adobe Photoshop – dit maakt het ons gemakkelijk om blogminiaturen en andere afbeeldingen voor onze artikelen te maken.
  • MaxCDN – dit helpt ons onze website te versnellen door onze inhoud geografisch te verspreiden naar meerdere servers (zie: wat is een CDN)
  • Envira Gallery – we gebruiken deze plug-in om ons te helpen betere galerijen te creëren met albums.
  • Codeable – een platform waarmee u kunt samenwerken met doorgelichte WordPress-ontwikkelaars om problemen op te lossen en aanpassingen aan te brengen.

Hiermee is onze lijst met de beste WordPress-plug-ins voor zakelijke websites afgesloten.

Afhankelijk van uw bedrijf hoeft u mogelijk niet alle WordPress-plug-ins en tools te gebruiken die in onze lijst worden genoemd, maar het komt vrij vaak voor dat onze lezers uiteindelijk 15 tot 18 oplossingen gebruiken die we hebben genoemd.

Nu je de beste WordPress-plug-ins hebt, wil je misschien ook ons ​​artikel lezen over hoe je je websiteverkeer kunt vergroten (27 bewezen tips).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me