25 beste WordPress-thema’s voor fotografen (2020)

Bent u op zoek naar WordPress-thema’s voor fotografen?


Een WordPress-thema dat speciaal voor fotografen is ontworpen, kan u helpen uw werk onder de aandacht te brengen, meer klanten te vinden en contact te leggen met andere gelijkgestemde fotografen.

In dit artikel hebben we enkele van de beste WordPress-thema’s voor fotografen uitgekozen die je op je fotografiewebsite kunt gebruiken.

Beste WordPress-thema's voor fotografen

Een WordPress-site bouwen voor fotografen

Eerst moet u ervoor zorgen dat u het juiste platform kiest om uw website te bouwen. Zelf gehoste WordPress.org is de beste website builder voor fotografen.

WordPress biedt creatieve vrijheid met onbeperkte ontwerpen, duizenden apps, extensies en integraties die beschikbaar zijn voor site-eigenaren.

Om te beginnen, moet u zich aanmelden voor een WordPress-hostingaccount. Het wordt de thuisbasis van uw website op internet.

U heeft ook een domeinnaam nodig die uw gebruikers in hun browser zullen plaatsen om uw website te openen (bijvoorbeeld wpbeginner.com of google.com).

We raden aan Bluehost te gebruiken. Ze zijn een van de meest populaire webhostingbedrijven ter wereld en een officiële WordPress-hostingpartner.

Nadat u zich heeft aangemeld voor een hostingaccount, moet u WordPress installeren. Volg de instructies in onze handleiding voor het starten van een WordPress-blog en je bent binnen de kortste keren aan de slag.

Vervolgens moet je een thema kiezen uit onze deskundige keuzes hieronder. Als je hulp nodig hebt bij het installeren van het thema op je site, bekijk dan onze beginnershandleiding over het installeren van een WordPress-thema.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-fotografiethema’s.

1. Divi

Divi-fotograaf

Divi is een populair WordPress-thema en een ultieme paginabuilder. Het wordt geleverd met honderden lay-outpakketten en een 1-klik importeur van demo-inhoud, waardoor het gemakkelijker wordt om uw fotografie-website te starten.

Het heeft een visuele aanpassing, een inline teksteditor, tal van ontwerpopties en meer. Met globale elementen en stijlen kunt u eenvoudig instellingen voor de hele site beheren. Divi is beginnersvriendelijk en eenvoudig op te zetten.

Download het Divi-thema vandaag nog!

2. Astra-thema

Astra-fotograaf

Astra Theme is een lichtgewicht multifunctioneel WordPress-thema. Het wordt geleverd met tientallen startersites, inclusief ingebouwde demo-indelingen met inhoud voor fotografen.

Het thema werkt uitstekend met paginabuilders met slepen en neerzetten om aangepaste bestemmingspagina’s te maken. Het geeft je volledige controle over kleuren, lettertype en achtergrond.

Download het Astra-thema vandaag nog!

3. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro is een sierlijk WordPress-thema voor fotografen, ontwerpers en kunstenaars. Het is gebouwd bovenop het StudioPress Genesis Framework.

Het thema heeft een minimalistisch lay-outontwerp met een prachtige weergave van foto’s. Het wordt geleverd met aangepaste paginasjablonen voor blog, startpagina en bestemmingspagina’s. Elegance Pro is eenvoudig in te stellen met de WordPress-thema-aanpasser met een live preview.

StudioPress maakt nu deel uit van WP Engine, het populairste beheerde WordPress-hostingbedrijf. U kunt dit thema en alle 35+ andere StudioPress-thema’s krijgen als u zich aanmeldt voor WP Engine-hosting om uw website te bouwen.

Bonus: WPBeginner-gebruikers krijgen ook een extra 20% KORTING. Ga vandaag nog aan de slag met WP Engine!

Download het Elegance Pro-thema vandaag nog!

4. Ultra

Ultra fotografie

Ultra is een krachtig multifunctioneel WordPress-thema. Het wordt geleverd met verschillende vooraf gemaakte websites, waaronder een demosite voor fotografen.

Hiermee kunt u uw aanbevolen foto’s laten zien in een aangepaste startpagina-schuifregelaar. Het Ultra-thema heeft onbeperkte kleurkeuzes, aangepaste widgets en prachtige typografie-opties.

Download het Ultra-thema vandaag nog!

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP is een gratis WordPress-thema dat is gebouwd om elke website te maken. Met de Ocean Demo Import-functie met één klik kunt u de gratis en premium demosites importeren om uw fotografiewebsite onmiddellijk te starten.

Het thema wordt geleverd met kleurenschema’s, lettertypen, aangepaste achtergronden en paginasjablonen. Het heeft een snelle laadtijd van de pagina en ingebouwde SEO die helpt om uw websiteverkeer te laten groeien.

Download het OceanWP-thema vandaag!

6. Neve

Neve

Neve is een modern WordPress-thema voor fotografen, creatieve bloggers, kunstenaars en modeontwerpers. Het wordt geleverd met lay-outs van één pagina en meerdere pagina’s.

Het biedt naadloze integratie met paginabuilders met slepen en neerzetten zoals Beaver Builder, Elementor, Visual Composer, enz. Het thema is ook compatibel met de Gutenberg-blokeditor om prachtige berichten met afbeeldingen te maken.

Download het Neve-thema vandaag!

7. Kustlijn

Kustlijn

Coastline is een uniek ontworpen WordPress-thema voor fotografen. Het wordt geleverd met een portfolio-sectie om uw foto’s prachtig weer te geven.

Andere opvallende kenmerken zijn aangepaste widgets en meerdere lay-outkeuzes. Het maakt gebruik van een rasterlay-out op de startpagina met een vaste zijbalk aan de linkerkant. Het thema is eenvoudig aan te passen en ziet er geweldig uit op alle apparaten en schermen.

Download het Coastline-thema vandaag!

8. Fargo

Fargo

Fargo is een premium fotografie WordPress-thema dat speciaal is gebouwd voor beeldend kunstenaars en fotografen om een ​​uitstekend online portfolio te creëren. Het heeft prachtige animaties met een minimalistisch zwart-wit uiterlijk.

U kunt foto’s met verschillende lay-outs presenteren. Het verwerkt tekst, video en foto’s allemaal met dezelfde elegantie op alle apparaten en schermformaten.

Fargo wordt geleverd met een Style Manager-tool die u kunt gebruiken om visuele consistentie op de website te krijgen met een vooraf gedefinieerde set kleuren en lettertypen. U kunt ook aangepaste kleuren kiezen die passen bij uw merkidentiteit en stijl.

Het integreert met WooCommerce om een ​​online winkel te creëren. Als je je foto’s wilt verkopen en meer fotoshootboekingen online wilt krijgen, dan kan dit thema dat heel efficiënt doen.

Download het Fargo-thema vandaag nog!

9. Sluit omhoog

Sluit omhoog

Shutter Up is een gratis WordPress-thema voor fotografen en fotoblogs. Het wordt geleverd met een schuifregelaar voor aanbevolen inhoud om uw beste foto stijlvol te laten zien.

De startpagina bevat prachtige secties om getuigenissen, services, fotoalbums en meer van gebruikers toe te voegen. Het is eenvoudig in te stellen met de WordPress-aanpasser met live preview.

Download het Shutter Up-thema vandaag nog!

10. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro is een minimalistisch WordPress-thema voor fotografen om een ​​prachtige portfolio en fotografiewebsite te maken. Het heeft een witgekleurde achtergrond die uw foto’s en inhoud opduikt.

Het beschikt over een widget-layout voor de startpagina en sjablonen voor meerdere pagina’s voor uw blog, archieven en bestemmingspagina’s. Ambiance Pro is SEO-vriendelijk en ondersteunt WooCommerce om foto’s online te verkopen.

Download het Ambiance Pro-thema vandaag nog!

11. Vorm

Vorm

Shape is een WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor fotografen. Het wordt geleverd met ingebouwde filterbare galerijen en prachtige overgangseffecten.

Het wordt geleverd met een aangepaste widget om een ​​nieuwsbriefabonnement in de voettekst toe te voegen en uw e-maillijst samen te stellen. Het thema heeft een rasterlay-out om uw foto’s prominent weer te geven.

Download het Shape-thema vandaag nog!

12. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro is een elegant multifunctioneel WordPress-thema. Het zit vol met een paar kant-en-klare startersites die u kunt importeren en de inhoud kunt vervangen om snel aan de slag te gaan.

Het thema ondersteunt beeld- en videoschuifregelaar om indruk te maken op uw gebruikers. Het heeft een volledig aanpasbare startpagina en is klaar voor vertaling om een ​​meertalige website te maken.

Download het Hestia Pro-thema vandaag nog!

13. Ware noorden

Ware noorden

True North is een prachtig WordPress-thema dat geschikt is voor fotografen om portfolio-websites te bouwen. Het wordt geleverd met een ingebouwd portfolio-gedeelte op de startpagina waar u uw foto’s gemakkelijk kunt uploaden.

Andere opvallende kenmerken zijn een rasterlay-out, aangepaste achtergronden en grote kopteksten. Het wordt geleverd met aangepaste widgets voor sociale media-profielen en functies voor het ontdekken van inhoud.

Download het True North-thema vandaag nog!

14. Inspiro

Inspiro

Inspiro is een uitstekend WordPress-thema voor fotografie. Het wordt geleverd met een visuele achtergrond waarmee u een professionele foto of video kunt toevoegen om indruk te maken op uw gebruikers.

Het ondersteunt paginabouwers en een galeriemodule om snel uw fotografiewebsite te bouwen. Het thema is volledig compatibel met WooCommerce.

Download het Inspiro-thema vandaag nog!

15. Suarez

Suarez

Suarez is een WordPress-blogblogthema. Het wordt geleverd met een heleboel aanpassingsopties en een paginabuilder met slepen en neerzetten om uw bestemmingspagina’s te ontwerpen.

Het thema bevat ook CSS-animaties, Google Fonts en een prachtige afbeeldingsschuifregelaar. Het is eenvoudig in te stellen met een live aanpassingspaneel.

Download het Suarez-thema vandaag nog!

16. Lens

Lens

Lense is een stijlvol WordPress-thema voor fotografen en videomakers. Het heeft een lay-out met 2 kolommen met een navigatiemenu en een aangepast logo aan de linkerkant, en een mooie grote horizontale schuifregelaar aan de rechterkant van het scherm.

Het wordt geleverd met prachtige galerijlay-outs om uw foto’s en video’s weer te geven. Het heeft flexibele aanpassingsopties met meerdere kleurkeuzes, weergave op volledig scherm en aangepaste widgets.

Download het Lense-thema vandaag nog!

17. Expose Pro

Expose Pro

Expose Pro is een prachtig ontworpen WordPress-thema voor fotografen. Het wordt geleverd met een startpagina met widgets met 4 widgetgebieden en biedt meerdere sjablonen voor uw blog, startpagina, archief en bestemmingspagina’s.

Het heeft een aangepast galerijpostformaat met lightbox-pop-up. Expose Pro gebruikt grote afbeeldingen om het beste van uw werk te laten zien.

Download het Expose Pro-thema vandaag nog!

18. Gewaagde fotografie

Gedurfde fotografie

Bold Photography is een gratis WordPress-thema voor fotografen. Het wordt geleverd met een prachtige schuifregelaar op volledig scherm op de startpagina, zodat u uw foto’s in hun volle glorie kunt weergeven.

Het bevat ook grote afbeeldingen en een afbeeldingengalerij in portfoliostijl. Het thema is eenvoudig aan te passen met WordPress live customizer.

Download het Bold Photography-thema vandaag nog!

19. Benson

Benson

Benson is een modern WordPress-fotografiethema. Het wordt geleverd met ondersteuning voor video- en beelddiavoorstellingen om de beste eerste indruk op uw gebruikers te creëren.

Andere opvallende kenmerken zijn meerdere lay-outs, kleurenschema’s en ondersteuning voor aangepaste achtergronden. Het bevat ook headers, widgets, sociale integratie, enz.

Download het Benson-thema vandaag nog!

20. Gusto

Gusto

Gusto is een gratis WordPress-thema voor bloggers en fotografen. Het toont grote afbeeldingen en prachtige typografie.

Het wordt geleverd met een indeling met twee kolommen, achtergrondkleuren, een aangepast logo en meer. Het thema volgt de nieuwste SEO-praktijken om uw website snel te rangschikken.

Download het Gusto-thema vandaag nog!

21. Verduistering

Verduistering

Eclipse is een elegant WordPress-thema voor fotografen, bloggers en artiesten. De startpagina bevat een prachtige schuifregelaar om uw nieuwste werk professioneel te presenteren.

Het wordt geleverd met een aangepaste widget voor Instagram-foto’s en -video’s. Het bevat ook galerijsjablonen, een portfolio-sectie en ondersteuning voor WooCommerce.

Download het Eclipse-thema vandaag nog!

22. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster is een gratis WordPress-thema dat zeer geschikt is voor bloggers, fotografen en schrijvers. De startpagina heeft een prachtige rasterlay-out om uw aanbevolen inhoud weer te geven.

Het is volledig compatibel met Google AdSense en plug-ins voor affiliate marketing, waardoor het gemakkelijker is om advertenties op uw site weer te geven.

Download het PhotoBlogster-thema vandaag nog!

23. Parallax

Parallax

Parallax is een WordPress-portfoliothema voor fotografen en kunstenaars. Het wordt geleverd met tal van aanpassingsopties en meer dan 60 vooraf ontworpen lay-outs.

Het bevat ook een eenvoudig te gebruiken paginabuilder met slepen en neerzetten. Met sierlijke parallax-effecten en een schuifregelaar op volledig scherm is het thema ideaal voor een fotografiewebsite.

Download het Parallax-thema vandaag nog!

24. Tempo

Tempo

Tempo is een uniek ontworpen WordPress-thema dat speciaal is gebouwd voor fotografen en bloggers. Het wordt geleverd met een metselwerklay-out op de startpagina om uw foto’s stijlvol te laten zien.

Het thema heeft 3 koptekstlay-outs, menu voor sociale profielen en afbeeldingen op volledig scherm. Het is klaar voor WooCommerce en ondersteunt Jetpack-functies uit de doos.

Download het Tempo-thema vandaag!

25. Foto

Fotograaf

Foto is een gratis WordPress-thema dat speciaal is gebouwd voor fotografen, digitale marketeers, bloggers en creatieve bureaus. Het biedt een import van demo-inhoud met 1 klik om snel aan de slag te gaan.

De opwindende themafuncties omvatten een aangepaste koptekstafbeelding over de volledige breedte, aangepaste widgets, een sjabloon voor een afbeeldingsgalerie en een zijbalk.

Download het fotothema vandaag nog!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste WordPress-thema’s voor fotografen te vinden. Misschien wilt u ook onze gids over de beste WordPress-plug-ins en de beste e-mailmarketingservices voor kleine bedrijven bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map